Seinämallit: maalausvaihtoehdot

Kaavaimet ovat kätevä työkalu huoneen tai huoneiston seinien koristeluun kokonaisuutena. Ne ovat vaihtoehto klassisille seinämalleille ja voivat tuoda uutta sisustusta. Jos ajatukset seinien koristamisesta tapetilla, maalilla tai banaalisella kipsillä eivät olleet kiinnostavia, stensiilikuviot tulevat pelastamaan, mikä voi yllättää ja tyydyttää omituisen omistajan toiveet omaperäisyydellään.

mustia kukkia valkoisella seinällätrafaret-dlya-sten-34trafaret-dlya-sten-22trafaret-dlya-sten-57-850x1024valkoinen piirustus mustalle seinälleSeinien koristamisella kaavaimilla on useita etuja ja positiivisia tekijöitä, etenkin voit saada alkuperäisen ja erikoisen sisustuksen, jolla ei ole analogia. Tämä on loogista, koska maalausta ja maalausta pidetään aina ainutlaatuisena menetelmänä, joka voi miellyttää niiden omaperäisyyttä..

seinien sisustus kissojen kanssa seinän sisustus lastentarhassa geometriset muodot seinällä On huomattava, että kaavoja käyttävät piirustukset voidaan soveltaa paitsi seiniin, myös huonekaluihin, sisäänkäyntioviin tai jopa kattoon. Tämä tekee tämän tyyppisestä sisustuksesta universaalin ja ainutlaatuisen. Toinen stensiilien käytön etu on, että sinun ei tarvitse olla lahjakas taiteilija heille, koska seinien ja huonekalujen peittäminen kuvioilla ei vaadi taitoja ja kaikki voivat selviytyä siitä.

keltainen seinä kukilla keltaisia ​​kukkia harmaalla seinällä keltainen koriste seinille

Mistä aloittaa

Aluksi on tarpeen valita optimaalinen malli, on huomattava, että kuvion ei pitäisi miellyttää vain kodin omistajaa, vaan se vastaa myös asunnon tai yhden huoneen tyyliä. Esimerkiksi geometriset muodot ja kuviot ovat naurettavia rokokootyyliin, mutta ne sopivat täydellisesti korkean teknologian tyyliin tehtyyn makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen..

klassinen seinäkoriste

Voit tietysti käyttää valmiita kaavaimia, tätä varten riittää, että menet mihin tahansa rautakauppaan, valitset maun mukaisen piirustuksen ja ostat sen kohtuuhintaan. Kaikki tämä on kuitenkin leimaamista ja tässä on vähän omaperäisyyttä, olisi paljon parempi käyttää vähän aikaa tähän luomalla ainutlaatuinen kaavain itse. Jos henkilöllä on vähintään minimaaliset taiteilijan kyvyt, hän voi vain päivässä luoda alkuperäisen kaavaimen, jossa on mielenkiintoinen kuvio, koriste tai kuvio, luoden myöhemmin ainutlaatuisen huoneen, jolla on erikoinen muotoilu. Jos luovat kyvyt ohitetaan etkä voi luoda kaavainta itse, voit käyttää myös yhtä Internetin valmiista vaihtoehdoista. Riittää, kun löydät sopivan piirustuksen ja tulostat sen tulostimelle..

valkoiset kukat punaisella seinälläsuuret kuviot seinälläKaavaimet kaavaimille voidaan valita makusi mukaan, eikä periaatteessa ole rajoituksia, mutta on parasta hylätä piirustukset, joissa on liian pieniä yksityiskohtia. Asia on, että maalauksen aikana voi tapahtua sellainen asia, että maali valuu ulos piirustuksen rajoista ja pilaa koko esteettisen ulkonäön. Myös pienet kuviot ja elementit ovat huonoja, koska ne näyttävät kaukaa käsittämättömiltä, ​​huolimattomilta, mikä vaikuttaa myös tunteisiin ja kodin mukavuuteen..

sapluuna merihenkinen teematrafaret-dlya-sten-49Heti kun koriste tai piirustus on valmis, sinun on aloitettava kaavaimen materiaalin valinta. Usein tätä työkalua käytetään muovista tai paksusta pahvista. Valinta kuuluu heille, koska ne erottuvat suuresta tiheydestä, mikä välttää aukot alueilla, joilla on ohut osio kuvion elementtien välillä. Ne ovat myös hyviä, koska ne eivät kastu maalista, mikä tarkoittaa, että ne eivät rullaudu tai käpristyvät. Periaatteessa voit käyttää tavallista paperia, mutta ensin se on laminoitava, jotta pintakerros voi hylätä maalin, ja voit käyttää kaavainta useita kertoja.

stensiili kylpyhuoneessakaavain kylpyhuoneen seinälleherkkä kuvio seinällekrysanteemit seinällä

Piirustustekniikka

On olemassa useita perustekniikoita koristeen levittämiseen seinään tai muuhun esineeseen:

  • Kiinteä – käytetään vain yhtä väriä.
  • Yhdistetty – käytetään käytettäessä useita värejä, ei sovellu aloittelijoille monimutkaisuutensa vuoksi.
  • Tilavuus – kaavain valmistetaan lastalla levitetyllä kitillä. Piirustus on samettinen, voit luoda piirustuksen 3D -tehosteella, koska piirustuksen paksuus vaihtelee 1-3 mm.

alkuperäinen kuvio lastentarhan seinällä harmaan sävyjä seinäkoristeissa linnut ja eläimet valkoisella pohjallaErikseen on huomattava tekniikka – anti -stensiili. Se eroaa muista siinä, että on tarpeen maalata pieni alue kaavaimen ulkopuolella. Tämä prosessi luo hehkuvan vaikutelman, joka näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Usein tähän käytetään tavallista suihkepullon maalia..

kukkakuvio turkoosi seinälle piirustus seinälle sängynpäähän

Sopivan paikan valinta

Periaatteessa vinkkejä ei ole, mutta on parempi käyttää kaavaimia suurilla lentokoneilla, esimerkiksi käyttämättömällä seinällä. On kuitenkin pidettävä mielessä, että piirustus ei saa näyttää tylsältä siellä, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi olla kooltaan suuri..

kaavain sinisin sävyin kaavain seinällä maailmankartan kuvan kanssa kaavainpiirustus vaaleilla väreilläkaavain, jossa on itämainen koriste kaavaimet voikukkia lastenhuoneessakaavainpiirustus harmailla sävyillä

Voit käyttää kaavainta pelataksesi pistorasioiden, kytkimien, jonkinlaisten hyllyjen tai kaapin kanssa. Jälkimmäisessä tapauksessa on mielenkiintoista levittää huonekaluja esineestä, jonka teoreettisesti pitäisi tai voi seistä siellä, tämä luo mielenkiintoisen vaikutuksen.

DIY kaavaimen luominen

Kaavaimen luomiseksi tarvitset:

  • piirustus;
  • muovi tai kova pahvi kaavaimen valmistukseen;
  • «hiilipaperikopio»;
  • lyijykynä ja pieni veitsi;
  • Skotlantilainen;
  • harjoituspinta;
  • täysin tasainen pinta kaavaimen leikkaamiseksi.

Kun materiaali ja kuvio on valittu, sinun on siirrettävä kuva pintaan. Aluksi sinun on käännettävä piirustus käyttämällä «hiilikopiot» tai huopakynällä, kiinnitä kuva teipillä. Tämän jälkeen piirustuksen sisällä olevat tarpeettomat alueet leikataan ja poistetaan toimistoveitsellä. Tätä varten kaavain on asetettava pinnalle, joka ei ole sääli, jos veitsi vahingoittaa sitä vahingossa. Pääasia on, että se on erittäin tasainen ja sileä..

21

Seinän kaavaaminen

Ennen kuin aloitat piirtämisen seinälle, sinun on valmisteltava se tähän, sillä tämän pinnan on oltava kuiva ja erittäin puhdas. Sitten sinun on tehtävä yksinkertaisella lyijykynällä merkinnät piirustuksen paikan ja reunojen määrittämiseksi. Sen jälkeen sinun on kiinnitettävä kaavain seinään teipin avulla, vaihtoehtoisesti voit käyttää erityistä aerosoliliimaa, se on paljon parempi.

3Kun olet valmistellut sivuston, voit aloittaa maalaamisen, harja ei saa olla kovin märkä, ja on parempi levittää maali suorassa kulmassa. Työn päätyttyä voit poistaa stensiilin varovasti, jotta et vahingoita työtä.

4

Nyt voit nauttia työstäsi ja alkaa ajatella uusien ideoiden toteuttamista..

5

Yleensä kaavainten käyttö on tilaisuus luoda alkuperäinen sisustus, herättää henkiin alkuperäiset ideat ja ideat, ja mikä tärkeintä, voit tehdä kaiken tämän omin käsin..

mustavalkoinen seinägrafiikkakirkkaat aksentit seinäkoristeissa kirkkaat ympyrät seinällä kirkkaat jäljet ​​seinille mustat oksat seinälläkirkkaat kukat seinälläsukupuu kaavain seinäkoristekaavakuvio huoneen nurkassa eebenpuu lintujen kanssa mustat kissat vaalealla taustalla värikkäitä ympyröitä seinällä epätavallinen kuvio seinän suunnittelussa alkuperäinen seinäkoriste makuuhuoneessa ruskeat kukat olohuoneen seinällä tähtiä seinällä elefanttien kuva seinälläsymmetrinen kuvio kirkkaalla seinällä