Yksityisen talon julkisivu modernilla tyylillä – lakoninen kauneus

Kukaan asunnonomistaja ei väitä, että kodin ulkonäkö on sen omistajien kasvot. Vaikutelma omistajien asemasta yhteiskunnassa, heidän makuasetuksistaan, mutta jopa elämän tyyli ja rytmi riippuu suoraan siitä, miten rakennuksen julkisivu on tehty, millä värivalikoimalla ja mihin tyylisuuntaan se on sisustettu. Nykyaikaisen tyylin käyttäminen rakennuksen ulkopuolen koristeluun tarjoaa toisaalta talon omistajille melko laajan valikoiman vaihtoehtoja rakennus- ja viimeistelymateriaalien valitsemiseksi, mutta toisaalta se asettaa tiettyjä rajoituksia sisustamiseen julkisivu. Yritetään yhdessä ymmärtää kaupunkien ja esikaupunkien yksityisten talojen julkisivujen modernin sisustustyylin erityispiirteitä.

Talon julkisivu modernilla tyylillä

Alkuperäinen rakennus

Tyyliominaisuudet

Moderni tyyli on eräänlainen sekoitus lainoja eri tyylivirroista, joiden ulkonäkö edelsi nykyistä yksityisen asuntosuunnittelun aikakautta. Minimalismi, hi-tech, moderni ja jopa industrialismi sekoittuvat moderniin tyyliin. Ei ole turhaa, että modernia tyyliä kutsutaan mukavaksi minimalismiksi..

Lakoninen rakenne

Kauneutta yksinkertaisuudessa

Kaikkein silmiinpistävimmistä tyylikriteereistä on useita ominaispiirteitä rakennuksen ulkoasun suorituskyvylle:

 • yksinkertaiset muodot ja selkeät linjat – nykyaikaisten rakennusten geometria on korotettu absoluuttiseksi;
 • mahdollisimman suuret tilat (sikäli kuin omistajien taloudelliset mahdollisuudet ja tontin koko sallivat);
 • panoraamaikkunat – suurin mahdollinen määrä pintoja on valmistettu lasista niin, että rakennusten sisäjärjestely on täynnä auringonvaloa ja näkyy omistajien edessä tilavampana asuntona kuin se todellisuudessa on;
 • minimaalinen julkisivun sisustus – vain käytännölliset komponentit, yksinomaan toiminnalliset arkkitehtoniset elementit;
 • ympäristöystävällisten rakennus- ja viimeistelymateriaalien käyttö – luonnolliset raaka -aineet tai niiden tehokas jäljitelmä, turvallinen ihmisille ja ympäristölle;
 • yhdistämällä erilaisia ​​materiaaleja mielenkiintoisen viimeistelyn luomiseksi yksinkertaisimmilla suunnitteluratkaisuilla.

Epätavallisia materiaaliyhdistelmiä

Iltavalolla

Alkuperäinen arkkitehtuuri

Jos kerrot kuivia tosiasioita ajatuksesta luoda nykyaikainen suunnittelutyyli rakennuksen ulkopuolelle, saatat saada vaikutelman, että muotoilu on liian lakonista ja jopa tylsää. Mutta moderni tyyli voi olla monipuolinen – mielenkiintoisten suunnitteluratkaisujen käyttö, epätavalliset väriyhdistelmät, eri koostumusten materiaalien yhdistelmä – kaikki tämä mahdollistaa jopa tiukkojen muotojen ja minimaalisen sisustuksen puitteissa luoda alkuperäisiä arkkitehtonisia ratkaisuja ja järjestää ne yksilöllinen lähestymistapa. Toivomme, että vaikuttava valikoimamme eri puolilla maailmaa sijaitsevien omakotitalojen moderneja suunnitteluprojekteja vakuuttaa teidät rakennusten modernin ulkomuodon monipuolisuudesta..

Kiviverhous

Epätavallinen yhdistelmä

Rakennus harmailla sävyillä

Moderni omakotitalon viimeistely

Viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat miellyttävät kodin omistajia monipuolisesti. Asunnonomistaja, jolla on minkä tahansa kokoinen lompakko, luettelo materiaalin ja makuasetusten teknisistä vaatimuksista, voi löytää sopivan vaihtoehdon julkisivupinnoitteelle. Ennen kuin jatkat julkisivun suunnittelun suunnittelua, sinun on kuitenkin päätettävä, haluatko sopia harmonisesti talosi kadun ulkoiseen kuvaan vai toimia alueellisena aksenttina ja yllättää kaikki ohikulkijat. Sama koskee yksityisiä huoneistoja, jotka sijaitsevat kaupungin ulkopuolella – joillekin on tärkeää sulautua orgaanisesti paikalliseen maisemaan, toisille etusijalla on rakennuksen näkyvyys kaukaa, koska se on erinomainen koko ja värikäs muotoilu..

Talon julkisivun koristelu

Tumma rakenne

Yksikerroksinen lakoninen asunto

On monia tapoja suunnitella julkisivu moderniin tyyliin, mutta seuraavat vaihtoehdot voidaan erottaa nykyajan suosituimmista:

 • eristetyt julkisivut;
 • rakennuksen viimeistely tiileillä ja klinkkerillä;
 • kivijulkisivu (useimmiten keinotekoinen materiaali);
 • julkisivulevyjen käyttö.

Valkoinen, harmaa ja puinen

Yksinkertaiset muodot ja puhtaat linjat

Kapea ja korkea rakennus

On selvää, että jokaisella sisustuksen luomismenetelmällä ja siten rakennuksen ulkonäöllä on omat tekniset ja esteettiset piirteensä. Viimeistelyvaihtoehdot eroavat ulkonäöltään, ominaisuuksiltaan ja kustannuksiltaan. Katsotaanpa tarkemmin joitain niistä..

Epätavallisia suunnitteluratkaisuja

Tiukasti ja ytimekkäästi

Eristetyt julkisivut

Tällä hetkellä on kaksi pääasiallista tapaa luoda julkisivuverhous ja ulompi eristekerros:

Valkoinen ja harmaa rakennuksen julkisivu

Moderni tyyli

Tuuletetut julkisivut nykyään ne ovat yksi suosituimmista alueista yksityiskotien rakentamisessa ja suunnittelussa. Tällaisten järjestelmien etuja ovat kyky käyttää melkein kaikissa ilmasto -olosuhteissa, riittävän korkea suoja erilaisilta luonnollisilta vaikutuksilta ja verhouksen kestävyys..

Tuuletetut julkisivut

Julkisivuverhous ja sivuraide

Uskomattoman laajan valikoiman verhouspaneeleja ja -paneeleja, joita voidaan käyttää viilujulkisivun ulkokerroksen luomiseen, asunnon omistajat voivat toteuttaa minkä tahansa suunnitteluprojektin, jopa kaikkein luovimman, luodakseen kodilleen ainutlaatuisen ulkoasun..

Epätavallinen moderni asunto

Käytännöllinen, tiivis ja kaunis

Tuuletettujen julkisivujen tärkeimmät tekniset ja esteettiset edut liittyvät tämän tyyppisten järjestelmien suunnitteluominaisuuksiin. Talon seinien ulkopinnan ja päällystemateriaalin väliin jää ilmatila, joka voidaan saavuttaa luomalla metallikehys viimeistelypaneelien asentamista varten. Ilmankierto tapahtuu tämän ilmavälin kautta..

Moderni asunto kahdessa kerroksessa

Alkuperäinen kaksikerroksinen rakennus

Alkuperäinen julkisivu kahdessa kerroksessa

Tekniikka ilmatilan luomiseksi seinän ja viimeistelyn väliin edistää jo materiaalien lämmöneristysominaisuuksien paranemista. Mutta tämän lisäksi useimmiten seinien ulkopinta on eristetty mineraalivillalla, mikä Venäjän ilmasto -olosuhteissa osoittautuu useimmissa tapauksissa enemmän kuin perustelluksi päätökseksi..

Moderni asunto hämärässä

Nykyaikaiset materiaalit sisustukseen

Julkisivun tumma toteutus

Toinen etu tällaisten julkisivujen luomisessa on mahdollisuus palauttaa vanhat, rappeutuneet rakennukset. Voit luoda modernin kodin alkuperäisillä viimeistelyillä vanhasta kodista, jonka olet perinyt. Venäläisten ostajien tällä hetkellä suosituimpia materiaaleja tuuletettujen julkisivujen ulkoverhoukseen ovat seuraavat:

 • posliinilaatat;
 • vinyyli ja metalli sidin;
 • kivi- ja keraamiset laatat;
 • kuitusementtipaneelit;
 • alumiiniset paneelit.

Nykyaikaisen talon pääsisäänkäynti

Kivi ja lasi

Lyhyt mutta pitkä rakenne

Myös muita lujia materiaaleja käytetään. Kestävyys ja kestävyys erilaisille vaikutuksille. Mutta useimmiten materiaalit yhdistetään luomaan vaikeasti käytännöllinen ja luotettava seinäpäällyste, mutta myös alkuperäinen, mieleenpainuva kuva rakennuksesta..

Ei-triviaali julkisivumuotoilu

Alkuperäinen rakennus Harmonisia väriyhdistelmiä

Monikerroksinen kipsi viimeistely sen avulla voit myös luoda tehokkaita ja visuaalisesti houkuttelevia viimeistelyjä nykyaikaisiin omakotitaloihin. Rakennuksen koristelu kipsillä voi myös luoda eristyskerroksen nykyaikaisille kotitalouksille. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa kerrosrakenteen avulla: ensin rakennuksen seinien pinnalle asennetaan lämpöä eristävä kerros, sitten se peitetään vahvistetulla verkolla ja sen jälkeen levitetään kipsi.

Tiukka ja lakoninen ulkonäkö talossa

Suuret panoraamaikkunat

Tämän tyyppisellä julkisivulla on myös monia etuja. Tärkeimmät edut voidaan katsoa johtuvan kipsilevyjen helposta asennuksesta. Jopa omistaja, jolla ei ollut aikaisempaa kokemusta tämän tyyppisten julkisivujen luomisesta, pystyy selviytymään tehtävästä, jos hänellä on tarvittavat työkalut ja yksinkertaisimmat taidot niiden käsittelyssä..

Verhous tummalla värillä

Kevyt kuva talosta

Lämmöneristyskerroksena järjestelmässä julkisivujen luomiseksi märkälaastilla voidaan käyttää erityyppisiä eristemateriaaleja. Yleensä käytetään laattoja tai mineraalivillaa tai vaahtoa. Tällaiset lämpöä eristävät laatat kiinnitetään useimmiten liimalla (eristemateriaali liimataan yksinkertaisesti seinien ulkopintaan). Seuraava vahvistusverkko varmistaa paitsi lämmöneristyskerroksen, myös koko rakennuksen verhousjärjestelmän luotettavuuden ja kestävyyden..

Keinokiven viimeistely

Vaaleat pinnat

Kipsin osalta sitä edustavat viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat erilaisilla seoksilla, joiden avulla voit luoda eri värejä, tekstuureja ja teknisiä ominaisuuksia. Venäläisten ostajien suosituimpia ovat tämän tyyppiset viimeistelymateriaalit:

 • mineraali kipsi – valmistettu ympäristöystävällisistä komponenteista (sementin, veden ja hiekan lisäksi seokseen lisätään erilaisia ​​pehmittimiä, jotka parantavat materiaalin teknisiä ominaisuuksia ja väriä muuttavia pigmenttejä);
 • polymeeri kipsi – moderni materiaali, joka kestää hyvin kaikenlaisia ​​ympäristövaikutuksia. Seokset eivät menetä alkuperäistä ulkonäköään pitkään, eivät haalistu auringossa, eivät reagoi mataliin lämpötiloihin;
 • silikaatti kipsi – yksi edistyksellisimmistä tavoista luoda suojaava kerros pinnalle käyttämällä seoksia (korkea lämpötilan ja ilman kosteuden kestävyys).

Vaaleat seinät ja lasi

Kuvioidut ja väriyhdistelmät

Lämmöneristävällä eristekerroksella varustetun kehyksen asentamisen lisäksi on monia muita tapoja luoda julkisivuverhous. Huolimatta uusien, nykyaikaisten tapojen luomisesta luotettavan suojan luomiseksi omakotitalon seinille, luonnonmateriaalien käyttö on aina trendissä – seinän verhous puulla tai kivellä on yksi kalleimmista tavoista, mutta rakennuksen ulkonäkö kompensoi kaikki kustannukset hienostuneisuudellaan.

Julkisivuverhous kivellä

Muuraus

Julkisivun väripaletti

Käytämme kontrastisia yhdistelmiä

Vaaleat seinät yhdistettynä tummiin ikkunakehyksiin ja vastakkaisiin tummiin kattotiileihin näyttävät moderneilta ja tyylikkäiltä. Kirkkaan sinisen taivaan ja viheralueiden taustalla tällaiset yhdistelmät näyttävät vaikuttavilta. Vastakkaisina väreinä voit käyttää yhdistelmää valkoisesta, vaalean beigestä ja harmaasta tumman puukuviolla, mustilla ja tummanruskeilla sävyillä.

Julkisivun valkoinen-tumma toteutus

Harmaa ja musta julkisivun suunnittelussa

Puu ja musta Epätavallinen ratkaisu

Puupaneelit

Valkoiset seinät, mustat kehykset

Lumivalkoiset seinät ja suurten ikkunoiden tummat reunat

Epätavallisia vastakohtien ratkaisuja

Kontrastinen ulkopinta

Moderni rakennuksen ulkoasu

Kirkkaita aksentteja moderniin julkisivuun

Moderni tyyli kunnioittaa vaaleita sävyjä, harmaan eri sävyjen käyttöä, kontrastisia mustavalkoisia yhdistelmiä. Mutta modernin tyylin kirkkaat aksentit eivät myöskään ole vieraita. Helpoin tapa on luoda ei -triviaali, ikimuistoinen kuva käyttämällä kirkkaita värejä pienissä rakenteellisissa elementeissä – suurissa ikkunakehyksissä, sisäänkäyntiovissa, sadeveden viemärijärjestelmässä.

Kirkkaat aksentit

Kirkkaat ikkunakehykset harmaalla taustalla

Kirkas etuovi

Painotus pääsisäänkäynnillä

Kirkkaita värejä voidaan käyttää myös joidenkin talon pintojen – kattojen tai korostusseinien – koristeluun. Jos haluat yhdistää värikkään sävyn, sinun on valittava neutraali väri – valkoinen tai harmaa. Kukaan ei kaipaa tällaista rakennusta ja muistaa sen pitkään. Samankaltaisten rakennusten sarjassa kirkas julkisivu erottuu ja koristaa ympäröivän kuvan.

Värikäs julkisivun toteutus

Kirkkaita yksityiskohtia

Kirkkaat väriyhdistelmät

Kirkas seinäkoriste

Sopusoinnussa luonnon kanssa

Luonnollisten sävyjen käyttö julkisivun suunnittelussa on sellaisen kuvan luominen kodin omistuksesta, joka sopii harmonisesti ympäröivään maisemaan. Helpoin tapa on luoda rakennuksen saumaton integrointi ympäristöön «kuva» – luonnonmateriaalien käyttö tai niiden tehokas jäljitelmä. Rakennuksen ulkopinnan koristeluun voidaan käyttää muurauksen, puupintojen tai lämpimien, luonnonväristen paneelien yhdistelmää..

Luonnolliset sävyt

Talo pastelliväreissä

Yksityinen talo metsässä

Lumivalkoiset rakennukset

Valkoinen on uskomattoman suosittu paitsi omakotitalojen ja asuntojen sisustukseen, myös yksityisten kotitalouksien julkisivujen luomiseen. On erityisen tehokasta käyttää valkoista, joka heijastaa täydellisesti auringon säteet, eteläisillä alueilla, joilla on kuuma ilmasto. Sinisen taivaan ja vihreiden kasvien taustalla lumivalkoiset rakennukset näyttävät hämmästyttäviltä, ​​juhlallisilta, mutta samalla helpoilta.

Lumivalkoinen julkisivu

Lumivalkoiset seinäpinnat

Lumivalkoinen moderni rakennus

Pieni talo valkoisissa väreissä

Valkoisen ei-triviaali käyttö

Esimerkkejä luovista ratkaisuista nykyaikaisen tyylin puitteissa

Yksityistalojen julkisivujen moderni sisustustyyli on monipuolinen ja monipuolinen. Suunnitteluidea löytää aina itsensä ilmaisutavan, jopa olemassa olevan konseptin puitteissa. Tarjoamme huomiosi useille kotitalouksien alkuperäisille suunnitteluprojekteille, jotka herättävät huomiota yhdellä tai toisella erinomaisella arkkitehtonisten, rakentavien ja suunnitteluratkaisujen tekniikalla..

Epätavallinen

Alkuperäinen muotoilu

Musta rakenne hiekkarannalla

Yksityinen talo puujaloilla

Lasiseinät