Vihreän talo alkuperäisen ystäville

Aluksi väri on maisemasuunnittelun tärkein työkalu, mutta ei sen ainoa osa. On erittäin tärkeää valita taitava ja asiantunteva väri, koska visio on vastuussa saamistamme vaikutelmista ja tunteista. Huolimatta siitä, että havaitsemme värit edelleen eri tavoin, sillä voi olla suuri vaikutus meihin, emotionaaliseen tilaan, mielialaan ja jopa terveyteen. Loppujen lopuksi ei ole kauan ollut salaisuus, että jos yksi sävy lisää suorituskykyämme, kun taas toinen päinvastoin rentouttaa, kolmas on yleensä ärsyttävää. Mutta jos puhumme vihreästä väristä, voimme sanoa siitä, että sillä on rauhoittava vaikutus ihmiseen, se heikentää pelon tunnetta ja lisää tehokkuutta. Ja jos käännymme Feng Shuin puoleen, niin vihreä sävy ei vain rauhoita, vaan personoi elämän ja toivon heräämisen. Jos esimerkiksi talosi katto on sisustettu vihreillä sävyillä, sinulle tarjotaan rauhaa ja harmoniaa..

Talon vihreä julkisivu on polku harmoniaan ja rauhaan Voit valita rauhallisen vihreän sävyn talon julkisivulle Upea talo, jonka julkisivu on jalo vaaleanvihreä Rauhallinen harmaa = vihreä sopii täydellisesti talon julkisivuun

Kuinka värjäytyy talon julkisivu

Talon julkisivun ja katon pääväri valitaan rakennuksen arkkitehtuurin suunnittelun, talon rakennustyylin ja maisemasuunnittelun yleisen tyylin mukaan. Yleensä jo alustavan suunnittelun vaiheessa asiakkaalle tarjotaan useita vaihtoehtoja talon sisustamiseen. Arkkitehti -insinööri ottaa huomioon kaiken: itse arkkitehtuurin ja sen, miten rakennus sijaitsee (suunta pääpisteisiin), ja siihen liittyvät rakenteet sekä ympäröivä maisema. Ja on erittäin tärkeää ottaa tämä asia vakavasti, koska epäonnistuneen väripaletin valinnan yhteydessä kodin hienostuneisuus ja tyyli voidaan ylittää..

Vihreä väri talon julkisivun viimeistelyyn

Sinun ei tarvitse olla ultramoderni koti käyttääksesi rohkeita sävyjä, kuten vihreää ulkoa. Voit tietysti tehdä talon julkisivusta täysin vihreän, mutta tämä ratkaisu on melko rohkea eikä sovi kaikille..

Talo on kokonaan ja kokonaan kalkkivärinen - alkuperäisille

Vihreän lisääminen kodin ulkopuolelle ei kuitenkaan ole poissuljettu, varsinkin kun tämä voidaan tehdä täysin ilman tämän värin väärinkäytön riskiä, ​​jos noudatat kohtuullista varovaisuutta. Lisäksi vihreä sopii hyvin valkoisen ja harmaan väreihin..

Oliivin ja tummanharmaan yhdistelmä on loistava ratkaisu talon julkisivulle

Vaikka kotisi on jo saanut haluamasi värin, on aina paikkoja käyttää uusia sävyjä, kuten ikkunat, ovet, parvekkeet, kuisti ja jopa ulkokalusteet – kaikki nämä esineet voivat helposti lisätä vihreää tunnelmaa talon kuvaan koko.

Älä unohda, että talon ulkopuoli on erittäin tärkeä, koska hän ennakoi kaiken sisällä. Ja jos se näyttää tarpeeksi tylsältä ja tylsältä, niin kokonaisvaikutelma on epäselvä. Siksi joskus kannattaa kuunnella asiantuntijoiden viisaita neuvoja siitä, miten vihreää on parasta käyttää virheen korjaamiseksi..

Jos ovi on vihreä

Etuovi on tärkeä elementti, joka kertoo suurimman osan kodin viihtyisyydestä. Vaikka usein he vain unohtavat sen, mikä on täysin väärin. Jos esimerkiksi talon julkisivun arkkitehtuuri on riittävän yksinkertainen ja sillä on vähän tarjottavaa, vihreä sisäänkäyntiovi voi virkistää upeasti koko rakennuksen. Samanlainen vaikutus saadaan yhdestä vihreästä etuoven ikkunasta. Voit myös tukea tätä väriä maalaamalla sivuoven vihreällä. Autotallin ovi voi olla haluttaessa myös vihreä. Pohjimmiltaan voit käyttää samaa vihreää sävyä jokaisessa yksityiskohdassa tasaisen ulkoasun saavuttamiseksi. Ja viimeistely on maalata vihreällä värillä kaikki portit ja portit, jotka ovat saatavilla sivustosi alueella..

Myös harmaanvihreä tai oliiviväri ovat hyviä.

Vihreä ei ole vain kalkin väri.

Siellä on myös koko joukko kaikenlaisia ​​yhtä söpöjä sävyjä, kuten oliivi tai avokado, jotka sopivat erinomaisesti ulkotilojen koristeluun ja ennen kaikkea siksi, että ne ovat riittävän tummia, joten niitä on helpompi hoitaa..

Oliivinvärisen talon julkisivu on loistava ratkaisu

Harmaa-vihreä sävy näyttää hyvältä etuovessa, joka tässä tapauksessa toimii siirtymäkautena harmaan katon ja nurmikon värin välillä.

Harmaanvihreä sävy on loistava vaihtoehto koristamaan paitsi talon julkisivua myös ulko-ovea

Viimeistelyssä käytämme valkoista

Vihreä rakennus on erittäin houkutteleva ja alkuperäinen. Siitä tulee kuitenkin vielä houkuttelevampi, jos käytät toista väriä viimeistelyyn. Kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista valkoinen on suosituin. Se ei ehkä ole omaperäisin tapa, mutta valkoinen viimeistely virkistää talon julkisivua parhaalla mahdollisella tavalla..

Oliivitalon julkisivu valkoisella viimeistelyllä - erittäin vaikuttava Valkoinen sopii hyvin vihreään - kaunis koti Kaunis vaaleanvihreä talo valkoisella koristelulla Valkoinen viimeistely virkistää talon julkisivua parhaiten

Värimaailman pääpiirteet vihreissä sävyissä

Vihreä liittyy auringon vihreisiin vihreisiin, ja se sisältää vaihteluja harmaanvihreästä ruokoista sammalle ja tummille havupuille. Vihreä kuin monien vihreiden puiden ympäröimän talon julkisivu on epätavallisen harvinainen ja alkuperäinen ratkaisu.