Ulkosuihku maassa – mielenkiintoisia ideoita

Ulkosuihku on yksi esikaupunkialueen olennaisista lisäyksistä. Ei ole kauan aikaa lauseesta «Kesäinen suihku» liittyy epämiellyttävän näköiseen rakenteeseen, joka on rakennettu romumateriaaleista. Kuitenkin nykyään suunnitteluratkaisujen, rakennusmateriaalien ja valmiiden koppien valikoima on niin suuri ja edullinen, että kadun suihkuhuoneesta voi tulla harmoninen ja jopa tyylikäs elementti kesämökissä. Tällaisen suihkuhuoneen suunnittelun ansiosta voit virkistäytyä kuumana kesäpäivänä, mutta myös tuoda esteettistä nautintoa..

alkuperäinen tuoli kesäsuihkun vieressä eksoottinen kasvi kesäsuihkussa

Paikan valinta kesäsuihkulle

Oikean paikan valitseminen kesäsuihkun asentamiseen auttaa välttämään ongelmia tulevaisuudessa. Suihkupaikan sijainnilla kadulla on joitain perussääntöjä:

  • Paikka on suojattava tuulelta, koska jopa korkeissa ilman lämpötiloissa vedos voi aiheuttaa kylmää;
  • jos säiliö on odotettavissa, suihkun tulisi sijaita sivuston aurinkoisella puolella;
  • suihkuhuoneen rakentamiseksi on välttämätöntä varmistaa hyvä veden virtaus, joten on parempi valita paikka sivuston korkeimmassa kohdassa;
  • suihkussa ilman astiaa vesilähteen läheisyys on tärkeää.

Ulkosuihku talon väliseinän takana Oliivitalon seinät Ulkosuihku talon seinän vieressä Hyllyt ja koukut kesäsuihkussa

Ulkosuihkuissa on pääsääntöisesti:

  • Talon seinän vieressä. Tällä järjestelyllä talon putkistosta voi tulla vettä, jolla on etunsa. Viemäri voi olla myös yksittäinen. Muussa tapauksessa veden ulosvirtaus on suunniteltava huolellisesti, koska viemärijärjestelmän puuttuminen johtaa perustan vaurioitumiseen. Talon seinä, jonka vieressä suihku on, on suojattava kosteudelta: esimerkiksi asetettava laattoihin.

DIY -suihku Kauppa lähellä aitaa, lähellä taloa Ovi ja ikkuna talossa samaan tyyliin

  • Puutarhassa. Tämä suihkun järjestely mahdollistaa mielikuvituksen näyttämisen: voit esimerkiksi ympäröidä rakenteen eksoottisilla kukilla, puilla ja pensailla (tai sijoittaa ne sisälle). Suihkussa käyminen tällaisessa kopissa on silkkaa nautintoa: tunnet ykseyden luonnon kanssa; vesihoidot, raitis ilma ja muotojen estetiikka synnyttävät harmoniaa ja edistävät psykologisen tilan normalisoitumista.

Kesäsuihku kiviseinän vieressä Alkuperäinen seinä- ja ulkosuihku sivustolla Kesä suihku bambu seinät Suihkupaneeli smaltti viimeistelyllä

  • Terassilla uima -altaan vieressä. Suihku on sijoitettu huuhteluun uima -altaassa uimisen jälkeen. Tässä tapauksessa suihku voi olla osa yhtä koostumusta vedenkäsittelyyn tarkoitetun alueen suunnittelusta..

Uima -altaan aurinkotuoleja paikan päällä Uima -allas viereisellä alueella

Suunnittelun valinta

Kesäsuihkulle on monia suunnitteluvaihtoehtoja. Jos jokin aika sitten tavalliset kopit olivat suosittuja, nyt suunnittelijat poikkeavat yhä enemmän klassisista ratkaisuista. Esimerkiksi paviljongityylisestä suihkuhuoneesta, jossa on usein vain kolme seinää, on tullut yksi trendeistä. Tässä mallissa on tarpeeksi tilaa ja siihen voi ripustaa hyllyjä, koukkuja, hyödyllisiä työkaluja tai koriste -elementtejä. Tällaista rakennetta on vaikea kutsua mökiksi, pikemminkin se on suihkuhuone.

kesäinen suihkun peili koristekasveja ja puita kesäsuihkussa Koristeelliset kilpikonnat suihkussa

Toinen, yhtä suosittu rakenne on suihkupaneeli. Se voi sijaita millä tahansa pystysuoralla pinnalla: esimerkiksi rakennusten julkisivuilla. Koristekivellä leikattu suihkupaneeli yhdessä pystysuoran puutarhanhoidon kanssa näyttää erittäin harmoniselta – tällainen koostumus liittyy villieläimiin, vuorijokiin, vesiputouksiin. Klassinen muotoilu – keraamiset laatat, samanlainen kuin kylpyhuone.

Ulkosuihku yhdistettynä pystysuoraan puutarhanhoitoon Talon vieressä tuoli ikkunan alla Musta seinä kesäsuihkussa Kasvit ruukuissa sivustolla

Toinen muotoilu on suihkuteline. Se on yksinkertainen pystytanko, joka on valmistettu metallista, harvemmin muovista. Tämä on yksinkertaisin ja samalla käytännöllinen vaihtoehto: lakonisten muotojen ja helpon asennuksen ansiosta voit sijoittaa telineen melkein mihin tahansa sivustolle. Se sopii täydellisesti mihin tahansa kesäsuihkun muotoiluun ja sisustukseen.

Suihkulaskuri viereisellä alueella

Ulkosuihku sisustuselementtinä

Suihkuhuoneen ulkonäkö on sama kuin mikä tahansa maisemasuunnittelun kohde. Muoto, materiaali ja väri eivät saa olla ristiriidassa alueen yleisen koostumuksen kanssa.

Puinen ulkosuihku on loistava vaihtoehto kesämökille. Puu näyttää aina harmoniselta maisemasuunnittelussa. Lisäksi, jos talon ulkopuoli on valmistettu puusta tai jäljittelee sitä, tällainen ulkosuihku sopii täydellisesti alueen suunnitteluun. Esimerkiksi puusta valmistettu suihkuhuone, jossa on minimaalinen maalaistyylinen käsittely, näyttää erittäin vaikuttavalta..

ulkosuihku maalaistyyliin

Käsitellystä puusta valmistettu suihkuhuone näyttää tyylikkäältä ja jaloilta. Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä tontilla, joka on sisustettu tavallisella tai sekoitetulla tyylillä..

Yöpöytä kesäsuihkussa Kaksi suihkua yhdessä mökissä

Yleinen vaihtoehto on kiviseinäkoriste suihkupaneelille. Yhdessä kasvien ja luonnonkivilattian kanssa tällainen rakenne näyttää erittäin eksoottiselta ja liittyy kylpylälomaan. Tällainen muotoilu luo kevyen rauhan, harmonian ja rentoutumisen ilmapiirin..

Talossa lasiseinä siniset pyyhkeet suihkuhuoneessa Ulkosuihku viimeistelty suurella koristekivellä

Epätavallinen ratkaisu on suihkuhuoneen metallipinta. Tämä malli sopii erinomaisesti korkean teknologian tyyliin. Parantaa tämän tyylin luomaa provosoivaa vaikutusta, alkuperäisen muodon putkistoa.

Metallinen suihkukaappi

Muutama temppu kesäsuihkun sisustamiseen:

  • Suihku näyttää aina edulliselta, mikä on jatkoa talon rakentamiselle, tai se kaikuu väreissä tai materiaaleissa sen minkä tahansa osan kanssa..

kulma ulkosuihku lähellä taloa ulkosuihku etuoven lähellä sininen kesäsuihkun ovi

  • Ne, jotka haluavat poiketa tavanomaisista vakioratkaisuista, pitävät varmasti suihkuhuoneesta ilman tavallista putkistoa. Vaihtoehtoinen ratkaisu olisi vesiputous tai suihku, joka muistuttaa vesisadetta.

suihku vesiputouksen muodossa Puupylväät talon lähellä

  • Erinomainen kenttä suunnittelukokeille on kesäsuihkuputkisto. Haluttaessa se voidaan piilottaa, jolloin seinän koristeluun on enemmän tilaa. Tällainen suihku näyttää erittäin siistiltä. Toinen vaihtoehto on toimia päinvastoin ja asettaa pääpaino putkistoon. Upeat putket, suihkupäät ja kiiltävä metalli ovat kaikki loistavia työkaluja silmiinpistävien mallien luomiseen..

Talon siniset seinät Tuolit talon etuoven lähellä Suuri suihkuputki Penkki kesäsuihkun vieressä epätavallisen muotoinen suihkupää