Uima -allas maalaistalossa – suunnitteluideoita, jotka hämmentävät mielikuvitusta

Uima-altaan esiintyminen maalaistalon tiloissa tai sisäpihalla ei puhu pelkästään talonomistajien taloudellisesta hyvinvoinnista, vaan myös mahdollisuudesta viettää aikaa aktiivisesti ja terveyshyötyillä omassa kodissaan..

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta on mahdollista järjestää uima -allas henkilökohtaiselle tontille tai maalaistalorakennukseen ilman suuria tiloja ja suuria summia. Mutta on tärkeää muistaa, että insinöörien ja suunnittelijoiden palveluissa sekä rakennusmateriaaleissa ei kannata säästää..

Futuristinen allas

Niille, jotka suunnittelevat uima -altaan varustamista maalaistalossaan tai henkilökohtaisessa tontissaan, olemme valinneet monia inspiroivia ideoita eri muotoisten, kokoisten ja toimintojen keinotekoisten säiliöiden suunnitteluhankkeisiin..

Pieni uima -allas

Ideoita sisäuima -altaalle

Niille, jotka viettävät suurimman osan vuodesta kaupungin ulkopuolella, on mahdollisuus järjestää uima -allas kellariin tai rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen. Ei ole syytä kiivetä korkeammalle turvallisuussääntöjen ja kotisäiliöiden suunnittelujärjestelmien erityispiirteiden vuoksi.

Huoneessa

Sisäuima -allas tarjoaa monia etuja asunnonomistajille – voit käyttää sitä milloin tahansa vuoden aikana huonosta säästä ikkunan ulkopuolella, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa hoitaa uima -allas sisätiloissa..

Kirkas aksentti Azure ja beige

Sisäuima -altaan muotoilu ei vaadi erityisiä röyhkeitä, melko yksinkertaisia ​​ja lakonisia muotoja, neutraaleja värejä ja useita kirkkaita aksentteja piristämään. Loppujen lopuksi tämän utilitaristisen tilan päätehtävä on tarjota mahdollisuus nauttia uimisesta ja rentoutua..

Sisä allas

Sisustajia sisustettaessa suunnittelijat käyttävät usein itämaisia ​​tyylitekniikoita. Yhtenäinen viimeistely kaikilla pinnoilla, vähintään lisävarusteet ja pakolliset kontrastivärit.

Saunassa

Yksityinen maalaistalo sijaitsee harvinaisessa saunassa ilman uima -allasta. Pieni lampi viileällä vedellä virkistää ja sävyttää kuuman höyrysaunan jälkeen. Lämpötilakontrasti on loistava tapa kovettaa ja ylläpitää hyvää terveyttä..

Kivi ja puu

Tämä tilava uima -allasalue on suunniteltu klassisella temppelillä, joka yhdistää harmonisesti tummanharmaan graniitin viileyden ja katon ja osan seinän puumaisten sävyjen lämpöä..

Ulkouima -altaan suunnittelu

Useimmat asunnon omistajat haluavat löytää keinotekoisen säiliön esimerkiksi mökin lähelle, esimerkiksi henkilökohtaiselle tontille. Ulkouima -altaassa uiminen on tietysti aktiivisempaa virkistäytymistä kuin epäloogista sisäaktiviteettia..

Klassikko

Tällä uima -altaan sijoittamismenetelmällä on kuitenkin myös pieniä vaikeuksia – sääolosuhteiden rajoitukset, paljon perusteellisempi vedenpuhdistus (lehdet, oksat ja muut roskat voivat kerääntyä pintaan) ja tarve ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, jotka liittyvät säiliön mahdolliseen jäätymiseen talvella . Ei ole vaikeaa selviytyä kaikista näistä haitoista, varsinkin kun nykyään on olemassa tarpeeksi korkean teknologian tapoja auttaa asunnon omistajia ulkouima-altailla..

Ulkouima -allas Lähellä portaita

Suorakulmaiset ulkouima -altaat

Ulkouima -altaat ovat pääsääntöisesti suorakulmaisia. Tämä vaihtoehto on yksinkertainen toteuttaa, sopii helposti kentän yleiseen maisemasuunnitteluun ja on vaatimaton kunnossapidossa verrattuna omituisempiin muotoihin.

Symmetria kaikessa

On paljon helpompaa sovittaa ympäröivä seurue yksinkertaiseen ja oikeaan muotoon ja säilyttää symmetrian harmonia. Säiliön ja ympäristön geometria luo vakauden, käytännöllisyyden ja mukavuuden tunteen..

Suorakulmainen muoto Puinen alusta Epätavalliset pukisängyt Kansi puusta

Yleensä uima -altaan lähellä on pieni paikka rentoutumiseen ja ilmahauteisiin. Usein aurinkotuolit, pukisängyt ja aurinkotuolit asetetaan puisille kansille tai kansille.

Illallisalue Lepoalue Taustavalaistu Puu ympärillä Pehmeä alue

Puusta valmistetulla kannella voit myös järjestää ruokailutilan, jossa yhdistyvät rentoutumispaikan toiminnot.

Paikka rentoutumiseen

Vaihtoehto puulattian käytölle on kivilaattojen käyttö allasalueen ympärillä..

Betonipäällyste

Betonin, keinotekoisen tai luonnonkiven käyttö – kaikki riippuu kotitalouksien makumieltymyksistä, heidän elämäntavoistaan ​​ja kadun säiliön lähellä olevan tilan järjestämiseen varatusta budjetista.

Luonnonkivi

Ulkonäöltään luonnonkivi ja tekokivi eivät ole kovin erilaisia. Mutta luotettavuuden, kulutuskestävyyden, lujuuden ja kestävyyden perusteella luonnonmateriaalilla ei ole yhtä käyttöä katupintojen viimeistelyssä..

Vaaleat sävyt

Vaalean beigen sävyiset kivilaatat sopivat täydellisesti talon seinien lumivalkoiseen sisustukseen ja samoihin aurinkotuoleihin.

Kirkkaus

Vaalea marmori valitaan usein uima -altaan lähellä olevan alueen koristeluun, ja se sopii hyvin lähes kaikkiin päärakennuksen julkisivun väreihin..

Ulkouima -altaiden epätavalliset muodot

Jos uima -altaalle varattu alue ei salli suorakulmaisen tai neliömäisen muodon asettamista tai haluat vain poiketa tavallisesta geometriasta, voit järjestää lammen mielivaltaisten parametrien kadulle. Tässä on mielenkiintoisia vaihtoehtoja epäsymmetrisille muodoille ulkouima -altaille.

Kesämökki

Upeat näkymät uima -altaalle ja sitä ympäröivän tilan suunnittelu luovat todella maagisen tunnelman. Läsnäolon tunne pienessä kodikkaassa talossa järven rannalla.

Kolmion muotoinen allas

Usein pieni tila takapihalla määrää altaan muodon. Lammen ympärillä olevan tilan tyylikäs muotoilu lisää tyylikkään rauhallisuuden sivuston ulkopuolelle..

Luova seinä

Pieni poikkeama perinteisestä symmetrisestä muodosta, uima -altaan lähellä olevan seinän alkuperäinen muotoilu – ja tällaisesta uima -kulmasta tulee minkä tahansa pihan kohokohta.

Vapaa muoto Antiikin

Sattuu, että uima -allas vie koko tilan yhden arkkitehtonisen kokonaisuuden rakennusten välillä. Tietenkin tällainen rakenne vaatii paljon vaivaa ylläpidon kannalta, mutta niin upea ulkonäkö on sen arvoista..

Palmujen kanssa Väärä muoto Epäsymmetria Puolipyöreä

Joskus altaan epäsymmetria johtuu yksinkertaisesti rakennusten sijainnista katulampun läheisyydessä..

Pyöreä muoto

Ja joskus epätavallinen muoto heijastaa yksinkertaisesti asunnonomistajien makuasetuksia..

Ylivuoto -altaan suunnittelu

Tällaisissa keinotekoisissa säiliöissä vedenpinta on vanteen yläpuolella tai samalla tasolla, minkä seurauksena vesi valuu sivusäiliöihin. Visuaalisen vaikuttavan vaikutuksen lisäksi vesi suodatetaan tällä tavalla, koska uima -altaan rei’istä tulee jatkuvasti puhdasta virtaa..

Ylivuoto -allas

Uiminen tällaisessa altaassa on kuin taikuutta. Tunne, että voit uida maailman ääriin, antaa sävyn mihin tahansa uimiseen.

Samalla tasolla Järven yli

Jos talo sijaitsee kukkulalla tai muulla korkeudella, ylivuoto -altaan asentamisen vaikutus on kaksinkertainen..

Kaksitasoinen ylivuoto

Uima -altaat eri syvyyksillä

Lasten asunnon omistajille kaksisyvyysisen uima -altaan asentaminen voi olla loistava tapa pitää nuorempi sukupolvi huolestuttavana..

Kaksi tasoa Kynttilöiden kanssa

Uima -allas näyttää eri syvyydeltä, joka on muun muassa ylivuoto. Sijaitsee kallion reunalla, luo jännitystä kaikille uimareille.

Eri syvyys

Mutta joskus tällaiset mallit eivät liity lasten läsnäoloon, vaan ne riippuvat asunnon halusta ja kyvyistä..

Takapihalla

Tämä pieni uima -allas, joka sijaitsee yksityiskodin takapihalla, on loistava esimerkki siitä, kuinka voit järjestää uima -virkistysalueen jopa vaatimaton maa -alue. Viihtyisä ja kompakti – tämä lepo- ja rentoutumisnurkka näyttää inspiroivalta ja juhlallisesti mielenkiintoiselta.

Kirkkaus Espanjalaiseen tyyliin

Tämä alkuperäinen ja hienostunut uima-allas näyttää hyvältä yhdistettynä espanjalaistyyliseen huvilaan.

Vesiputouksen kanssa

Epätavallinen tapa tuottaa kirkasta vettä luo vaikutelman vesiputouksesta ja lisää eleganssia koko muotoiluun.

Pehmeällä alueella

Oli muoto, koko mikä tahansa. Et ole valinnut suodatuksen sijaintia ja tyyppiä uima -altaan järjestämiseen maalaistalossa, muista käyttää ammattilaisten palveluita. Oikea rakennus- ja viimeistelymateriaalien valinta, teknisten järjestelmien asennus ja neuvot uima -altaan hoidossa auttavat sinua nauttimaan tästä hyödyllisestä ja miellyttävästä laitteesta monien vuosien ajan..

Taivaansinisen mukaan