Tyylikäs omakotitalon muotoilu – luovia ratkaisuja perinteisiin kalusteisiin

Suunnitteluprojektin kehittäminen yksityistaloudelle on vaikea tehtävä. On otettava huomioon kotitalouden jäsenten makuasetukset, heidän elämäntapansa ja käyttäytymistyylinsä, väripaletin mieltymykset ja huoneen yleinen tyyli. Sinun on valittava ympäristöystävälliset viimeistelymateriaalit, jotka miellyttävät omistajia eivätkä vahingoita heidän terveyttään ja ympäristöään. Ja ota huomioon monet pienet asiat, jotka luovat kodikkaan ja mukavan ilmapiirin modernissa kodin omistuksessa.

Yksityinen talo

Kiinnitä huomiosi yhden yksityisen talon sisä- ja ulkokierrokselle, joka on yhdistetty harmonisesti korkean teknologian tyyleihin, minimalismiin ja maalaistyyliin.

Pääsisäänkäynti

Pääsisäänkäynnillä näet heti, että rakennuksen julkisivun modernista ulkonäöstä huolimatta sen sisustuksessa käytettiin maalaistyylisiä elementtejä, jotka uskomattoman painostavat puun ja muiden luonnonmateriaalien käyttöä..

Avoin ruokasali

Puinen julkisivupinta sopii harmonisesti betonipintoihin

Kaikki puussa

Suuret liukulasioviovet johtavat ruokasaliin. Tämän asettelun avulla voit järjestää ateriat käytännössä raittiiseen ilmaan..

Valaistus

Yöllä

Iltavalaistus antaa kodin ulkonäölle salaperäisen ja hieman romanttisen ilmeen maalaamalla koko kokonaisuuden lämpimiin puun sävyihin..

Olohuone

Kun pääsemme yksityisen talon alemmalle tasolle, löydämme itsemme tilavasta huoneesta, johon kuuluu olohuone, ruokasali ja keittiö. Ovien ja väliseinien puuttumisen avulla voit luoda avaruuden äärettömyyden tunteen, joka virtaa sujuvasti vyöhykkeeltä toiselle. Lämpimät, neutraalit värit koko huoneessa luovat uskomattoman mukavan ja kutsuvan ilmapiirin. Lasista, teräksestä ja nahasta valmistetut sisustuselementit antavat huoneille yksilöllisyyttä ja erityisluonnetta..

Olohuoneen sisustus

Geometrian yksinkertaisuus ja ytimekkyys laimennetaan mielenkiintoisilla, mutta myös hillityillä koriste -elementeillä.

Ulos menossa

Olohuoneesta pääset takapihalle, jossa katettu katos alla sijaitsee ulkoterassi.

Terassilla

Pajuhuonekalut pehmeillä tyynyillä, sohvapöytä ja grillausvälineet ovat järjestäneet viihtyisän paikan rentoutumiseen terassilla.

Paju huonekalut

Viivojen selkeys, mukava geometria ja värien kontrasti – nämä ovat avaran terassin ympäristön ajo -ominaisuuksia. Aitojen vihreiden läsnäolo beige- ja suklaapaletissa tuo raikkautta ja läheisyyttä luontoon.

Iltalepo

Takapihalla järjestetään avotulella oleva kivitakka ja katuvalo valaistetaan mukavasti ja turvallisesti ulkona illalla.

Ruokala

Mutta takaisin olohuoneeseen, joka on ensimmäisen kerroksen keskipiste ja jakelukeskus. Muutaman askeleen jälkeen olemme ruokasalissa, jossa maalaistyylin vaikutus näkyy sisustuksessa. Ruokapöydän jalo puu näyttää hyvältä lumivalkoisten tuolien taustalla.

Ruokapöytä

Uskomattoman yksinkertainen mutta houkuttelevasti onnistunut integroimaan maaelementtejä ruokailutilan minimalistiseen tyyliin.

Keittiöalue

Ruokasalista kivenheiton päässä keittiöön, joka on valmistettu modernilla, edistyksellisellä tyylillä korkean teknologian elementeillä.

Keittiön saari

Keittiösaari, jonka yläpuolella on kiiltävä huppu, näyttää hieman kosmiselta, mutta erittäin sopivalta..

Moderni keittiö

Keittiöalueen koko kalustus kaapien yksinkertaisesta geometriasta lakonisen muotoilun baarituoliin on toiminnallisuuden ja käytännöllisyyden alainen. Mutta tämä ergonominen esteettisyys esitetään uskomattoman houkuttelevalla tavalla..

Keittiön esiliina

Keittiön esiliinan kuvioitu muotoilu tuo yllätyksen työalueen järjestelyyn. Nykyaikaiset keittiötarvikkeet, jotka eivät ole vähäpätöisiä, laimentavat hieman rauhallista tunnelmaa.

Makuuhuone

Epätavalliset ikkunat

Omistajien yksityiset huoneet sijaitsevat talouden ylemmällä tasolla. Yksi makuuhuoneista on suunniteltu minimalistiseen tyyliin, ja maan elementit on helppo integroida. Huone on täynnä luonnonvaloa epätavallisten ikkunoiden ansiosta. Makuuhuoneen vaalea viimeistely laimennetaan tummilla, kirkkailla sisustuselementteillä ja suurilla pöytälevyillä..

Kylpyhuone

Makuuhuoneessa on erillinen kylpyhuone suihkulla. Lämmin väripaletti, minimalismin periaate ja linjojen selkeys hallitsevat edelleen asunnon tässä osassa..

Kaappi

Työnurkkaus

Makuuhuoneen vieressä on työhuone, jonka kalusteet ja sisustus ovat sopusoinnussa koko kartanon kanssa ja hämmästyttävät meitä minimalismin yksinkertaisuudella ja mukavuudella.

Toinen makuuhuone

Toinen makuuhuone on myös kodikas, yksinkertainen, ytimekäs ja rauhallinen. Geometrinen sisustus verhoaa uskomattoman lämpimiä värejä.

Valoisa kylpyhuone

Toisessa makuuhuoneessa on myös pääsy erilliseen kylpyhuoneeseen, jossa on tyylikästä käytännöllisyyttä..

Parveke

Yhdestä makuuhuoneesta pääsee muun muassa avoimelle parvekkeelle, jolta on miellyttävä näkymä ympäröivälle alueelle..