Talo autotallilla: 100+ tyylikästä muotoiluideaa ja suunnitteluvaihtoehtoa

Jos asut kaupungin ulkopuolella, projekti talosta, jossa on autotalli yhteisen katon alla, voi olla paras vaihtoehto. Talo kaupungin ulkopuolella on kaunis rakenne, joka yhdistää ihmisen luontoon, vie hänet pois kaupungin hälinästä rauhalliseen paikkaan. Kotiin pääseminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, joten sinun on käytettävä autoa, jos tulet talolle autolla, sinun on asetettava se jonnekin ja on parasta varustaa autotalli auton pelastamiseksi «mielijohteet» luonto sateen, rakeiden tai lumen muodossa.

Mukavuuskaupungit ovat saamassa yhä enemmän suosiota Amerikan maissa. Ne ovat pieniä kaupunkeja, jotka näyttävät kodikkaalta makuualueelta lähellä metropolia. Tällaiset kaupungit koostuvat pienistä pienistä taloista, joissa on kodikas tunnelma. Pienet talot, joissa on autotalli, ovat siellä erityisen suosittuja..

04-% d0% olla% d1% 82% d0% b4

000 00 01 1-% d0% b0% d0% b2% d0% b0 02 2 2% d0% b0% d0% b2% d0% b0 03 3 05 5 7

kivilinna ja autotallit

iso talo, jossa on kaksinkertainen autotalli iso harmaa talo autotallilla autotalli pohjakerroksessa

Talot, joissa on autotalli: valitse tyyppi

Ennen kuin aloitat talon rakentamisen, sinun on päätettävä autotallin tyypistä. Tästä riippuen lähestymistapa hankkeen valintaan on täysin erilainen..

Sen jälkeen sinun on harkittava taloudellista tilannetta ja mahdollisuuksia. Talon rakentaminen autotallilla on melko hankala asia, koska vaikka olet laskenut kaiken pienimpiin yksityiskohtiin, et voi olla varma, että kaikki onnistuu varmasti. Siksi sinun on tehtävä pieni rahavaraus hätätilannetta tai odottamatonta tilannetta varten..

Jotta rakennus toimisi menestyksekkäästi monien vuosien ajan, sinun ei tarvitse säästää materiaaleissa, on parempi käyttää kalliimpia, muuten muutaman vuoden kuluttua kaikki on uusittava, ja tämä on jopa kalliimpaa kuin investointi aluksi oikein.

% d0% b0% d0% b2% d0% b0506 6 kahdeksan kymmenen 12 13 15 16 % d0% b0% d0% b2% d0% b04

Autotallin osalta se on rakennettava ottaen huomioon useita vivahteita, nimittäin:

  • Siellä olevien autojen määrä.
  • Suunnitteletko auton korjaamista autotallissa?.
  • Pitääkö minun varata tilaa, jotta voin säilyttää joitain asioita auton lisävarusteiden lisäksi.
  • Missä ja miten talo rakennetaan, ja mikä tärkeintä, minne poistuminen sijoitetaan, ottaen huomioon tontin muoto ja mitat.

Kun olet päättänyt kaikista vivahteista, sinun on otettava huomioon niiden merkitys, se, mikä otetaan huomioon ensiksi ja mitä voidaan jättää huomiotta. Kun kaikki kysymykset on suljettu, voit valita rakenteen tyypin ja aloittaa rakentamisen.

autotalli kolmelle autotalli, jossa on paljon valoa autotalli viistokatolla autotalli lasiovilla kaksi autotallia koripallokentän lähellä kaksinkertainen autotalli pohjakerroksessa

Erillinen autotalli

Erillinen autotalli korostaa talon tärkeyttä, sen kunnioitettavaa ikää. Usein autotallit rakennetaan erikseen, jos talo on aiemmin rakennettu tai rakennus on tehty kauan sitten, kun rakennusten yhdistämistä ei yleisesti hyväksytty.

Erillisen majoituksen edut:

  • Äänieristys automaattisen korjauksen aikana. Jos auto hajoaa ja voit korjata sen itse, on paljon parempi, kun autotalli on erillinen, koska tällä tavalla talon asukkaat eivät kuule melua tai näe pölyä tehdystä työstä. On myös syytä huomata, että tarkastuskuopan varustaminen vapaasti seisovassa autotallissa on paljon helpompaa ja halvempaa..
  • Paloturvallisuus. Autotalli on paikka, jossa pakokaasut, bensiini ja muut polttoaineet ja voiteluaineet kerääntyvät, joten autotalli on parempi pitää erillään. Näin voit suojautua tulelta, koska se ei leviä taloon..
  • Ilmainen sijainti. Jos autotalli ei ole kiinnitetty taloon, se voidaan sijoittaa mihin tahansa kätevään paikkaan, jossa on sisäänkirjautuminen. Lisäksi tässä otetaan huomioon helpotuksen vivahteet ja tontin mitat..

Haittoja ovat korkeat taloudelliset kustannukset, koska sinun on tehtävä yksittäinen perusta, jonka pääomarakenne on tiiliä tai hiilihapotettua betonia. Jos rakennat kevyen version, voit säästää vähän, mutta viestintä maksaa silti paljon. Ei ole myöskään kovin miellyttävää, että sinun on katettava etäisyys kotoa autotalliin, mikä on erityisen huono talvella..

iso erillinen autotalliirrotettu autotalli

valkoinen autotalli 2 autolle valkoinen autotalli 3 autolle autotalli ullakolla 2 autolle erillinen autotalli 3 autolle erillinen autotalli auton kanssa harmaa autotalli kahdelle autolle tyylikäs irrotettu autotalli

Autotalli talon alla: yhdistetty vaihtoehto

Jos rakennat autotallin kellariin, voit säästää tilaa sivustolla, tämä on erityisen hyvä pienille tontille ja rinteiden alueille. Tämä on kuitenkin erittäin kallis ja vaikea vaihtoehto, koska kolmannes talon kustannuksista menee säätiölle, lisäksi sinun on otettava huomioon geodeettiset indikaattorit, jotka eivät aina mahdollista tällaisen rakenteen tekemistä.

Autotalli ja talo, jossa on jaettu katto, on suosituin vaihtoehto, joka on paras valinta hinnan ja sijainnin suhteen. Tässä tapauksessa talo joko liittyy taloon, ja sen kanssa on yksi yhteinen seinä ja katto, tai se on sisäänrakennettu, ja siinä on useita yhteisiä seiniä.

Löydät parhaan vaihtoehdon hankkeelle Internetistä tai voit tilata sen erikseen rakennusalan yrityksiltä, ​​jotka pystyvät tarjoamaan parhaan vaihtoehdon ja ottamaan huomioon asiakkaan toiveet. On parempi löytää valmis projekti itse ilmaisista vaihtoehdoista, koska se on kymmenesosa talon hinnasta, joka käytetään projektin luomiseen, on parempi säästää ne sisustuksen luomiseksi.

2018-05-24_12-11-46 2018-05-24_12-13-25 2018-05-24_12-14-12 2018-05-24_12-17-21 % d0% b0% d0% b2% d1% 8b% d0% bb% d1% 80

kaksikerroksinen valkoinen talo, jossa autotalli kaksikerroksinen talo autotallilla kaksikerroksinen talo, jossa kaksi autotallia puutalo autotallilla puutalo, jossa kaksi autotallia talo ja autotalli saman katon alla talo ja autotalli, jossa on yhteinen katto kerrostalo autotallilla talo autotallilla 1118 Amerikkalaistyylinen talo autotalli talo, jossa on autotalli korkean teknologian tyyliin talo autotalli ja yö valaistus talo autotalli 3 autolle

Talo, jossa autotalli saman katon alla: asetteluvaihtoehdot

Yksikerroksinen talo autotallilla

Yksinkertaisin ulkoasuvaihtoehto on yksikerroksinen talo, jossa on autotalli. Tällainen talo on ihanteellinen vaihtoehto, koska se on ulkoasultaan yksinkertainen ja sen mitat määräytyvät sivuston koon mukaan. Suurin etu on suunnittelun yksinkertaisuus, koska tällainen talo voi sijaita jopa heikolla maaperällä, ja talon hoito on erittäin helppoa.

Autotalli on erittäin helppo kiinnittää tällaiseen taloon (jos sitä ei alun perin kiinnitetty), joten tarpeettomia käteiskustannuksia ei tarvita. Lisäksi kodikkaassa talossa tai maalla tämä luo ylimääräisen hyödyllisen alueen kausituotteiden säilyttämiseen. Ainoa huomioitava asia on autotallin sijainti. On parempi olla rakentamatta sitä terassin tai verannan lähelle, koska tämä pilaa loput ja lasin lika pilaa mielialan.

talo autotalli 4 autolle talo, jossa autotalli saman katon alla talo, jossa maanalainen autotalli  pieni talo autotallin yläpuolella

Kaksikerroksinen talo, jossa autotalli

Kaksikerroksiset talot valitaan yhdessä kahdesta tapauksesta: alue on pieni, mutta haluat enemmän tilaa, suuren perheen. Valmiita projekteja on monia, joten voit valita ne Internetistä ilmaiseksi, tärkeintä on, että autotallin yläpuolella on toinen kerros, tämä vaihtoehto säästää tilaa.

2-% d1% 8d% d1% 82 2-% d1% 8d% d1% 822 2-% d1% 8d% d1% 823 2-% d1% 8d% d1% 829

Talo ullakolla ja autotallilla

Yksityiset talot, joissa on ullakko, ovat tulossa yhä suositummiksi, koska ne voivat olla paitsi rentoutumispaikka myös tyylikäs osa taloa. Ullakolla ja autotallilla varustetut talot ovat kahden eri vaihtoehdon välissä. Niiden varustaminen ei ole vaikeaa, eikä se ole rahallisesti kallista, mikä tarkoittaa, että tällä vaihtoehdolla on oikeus elämään.

Jos sekä ullakko että sisäänrakennettu autotalli sijoitetaan taloon, sinun on uhrattava olohuoneiden alue. Autotallin yläpuolelle tai ullakon alle voit rakentaa vain varastotilan, koska makuuhuoneiden sijoittaminen sinne on yksinkertaisesti vaarallista ja kiellettyä..

8-% d0% bc% d0% b0% d0% bd% d1% 81 % d0% bc% d0% b0% d0% bd% d1% 81 % d0% bc% d0% b0% d0% bd% d1% 812 % d0% bc% d0% b0% d0% bd% d1% 819

talo, jossa on autotalli metsässä2018-05-24_12-23-39

iso talo autotallillaharmaa talo autotallilla

talo autotalli, yhdistetty yksi kattotiilitalo, jossa on autotalliYleisesti ottaen on syytä sanoa, että sinun on lähestyttävä hankkeen valintaa erittäin huolellisesti ja huolellisesti ottaen samalla huomioon kaikki vivahteet ja pienet asiat niin, että lopulta saat ihanteellisen kodin koko perheelle, eikä joukko ongelmia ja tarpeettomia taloudellisia kustannuksia. 2018-05-24_12-11-27 2018-05-24_12-25-12

oranssi talo autotalli alkuperäinen talo autotallilla moderni talo autotallilla tyylikäs talo, jossa on kaksi autotallia tummanharmaa talo autotallilla musta talo autotallillavalkoinen talo, jossa autotalli 2 autolleiso autotalli talon yhteydessä

2018-05-24_12-08-54

autotalli talon puolella