Maa puutarhan penkit

On vaikea kuvitella kaunista ja viihtyisää puutarhaa ilman penkkejä. Tällainen elementti on maalaistalon hyvin hoidetun osan ominaisuus. Penkit liittyvät romanttisiin treffeihin, rentoutumiseen ja lasten leikkeihin..

Yksinäinen paikka romanttisille treffeille

Ulkoilu virkistysalue talon lähellä

Maisemasuunnittelijat sanovat, että puutarhakauppa sisustaa harmonisesti maalaistalon koostumusalueen, varustaa tontin tai kesämökin. Tällaiset huonekalut heijastelevat eräänlaista omistajansa yksilöllisyyttä, ja siksi penkin valintaa tulee lähestyä kaikella vakavuudella ja vastuullisesti..

Puutarhakalusteet - täydellinen sisustus talon ympärille

Lajikkeet

Perinteinen vaihtoehto on puurakenne. Kivestä, taotusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, muovista, lasista ja muista moderneista synteettisistä materiaaleista valmistetut tuotteet ovat myös yleisiä. Klassismin tyyliin valmistetussa puutarhapenkissä yhdistyvät kivi ja mosaiikki, metalli ja marmori, mutta jugendtyylin henki heijastuu lasiin ja puutuotteisiin.

Puiset puutarhakalusteet

Teräs penkki

Puutarhapenkki on olennainen osa alueen suunnittelua

Kivipenkki

Huonekaluja valitessaan suunnittelija keskittyy maalaistalon tyylin eheyteen. Esimerkiksi luonnonkivistä valmistettu tuote on ihanteellinen antiikkipuutarhaan tai klassiseen tyyliin..

Viihtyisä nurkkaus kokoontumisia varten

Karkeasti neulottu penkki antaa sivustolle etnisen ekologisen suunnittelun. Sen tärkein etu on poikkeuksellinen kestävyys ja lujuus. Tällainen penkki palvelee vuosikymmeniä. On vain muistettava niiden vuosisatojen laajat puistot, joissa kivikaupat ovat säilyneet tähän päivään asti..

Kivipenkin materiaali on kvartsiitti, värillinen ja valkoinen marmori, rakeinen graniitti. Puuta käytetään usein lämpimänä materiaalina. Jos asennat tällaiset penkit nurmikolle, tarvitset geoframin tai erikoisverkon. Ilmeikäs tyyli puutarhoissa asennetaan pääsääntöisesti vaihtoehtoja jalostetuista kivistä – täysin sileällä tai kuvioidulla pinnalla..

Luonnollisessa puutarhassa käytetään karkeista kivistä valmistettuja penkkejä, jotka näyttävät hieman karkeilta, mutta melko luonnollisilta.

Kuluttaja kuitenkin suosii enemmän ympäristöystävällisiä, luonnonpuisia penkkejä. Valmistajat käyttävät useimmiten tiikkiä penkkien materiaalina..

Avoin kudonta

Puutarhakalusteiden kokoelma päivitetään vuosittain. Nykyään pajurakenteet sekä metallin ja puun yhdistelmät ovat edelleen ajankohtaisia..

Monet ihmiset haluavat punottuja vaihtoehtoja. Siro kudonta sopii hyvin maisemaan ja luo kauniin koostumuksen talon lähelle. Pajutuolit eivät välttämättä ole keinutuolit; puutarhaan on parempi valita tavalliset vakaat huonekalut. Trooppisesta liaanista valmistetut rottinkikudokset ovat esteettisesti huonompia kuin kivi tai puu.

Paju penkit kesämökeille

Nykyaikaisella penkillä on pääsääntöisesti taottu luuranko, metalliset käsinojat ja jalat, mikä tekee siitä luotettavamman ja kestävämmän, ja vaatimaton kudonta antaa salaperäisen romantiikan ja antaa tietyn tunteen..

Rottinkikalusteita täydentävät usein pehmeät, kauniit tyynyt, jotka täyttävät lepoasi kodikkuudella ja mukavuudella. Tällaiset elementit on parempi sijoittaa katoksen alle, koska ne eivät siedä kosteutta..

Penkin avoin malli näyttää viehättävältä hedelmäpuiden ja kukkivien pensaiden keskuudessa. Nykyaikainen tuotanto tarjoaa valtavan valikoiman korituotteita, joissa on alumiinirunko, sinkitty teräs tai taotut kehykset..

Erilaisia ​​malleja

Puutarhakalusteiden ulkonäkö eroaa yleensä vain koosta, mutta tänään suunnittelija yrittää tehdä tästä suunnittelusta monipuolisemman. Suuret kaupat sijaitsevat perinteisesti alueella, jolla kebabit yleensä valmistetaan. Siellä on tarpeeksi tilaa monille ihmisille, jotka haluavat seurata kulinaarisia prosesseja..

Täydellinen piknikpaikka

Lounaspaikka luonnossa

Viehättävissä paikoissa sitä vastoin on parempi asentaa pienet penkit kahdelle. Joten ne näyttävät harmonisilta ja rentoilta, ne sopivat täydellisesti ympäristöön. Ei ole harvinaista, että maisemasuunnittelijat asettavat puutarha -asuntoja lumoavien rengasvuoteiden keskelle, joissa on korkeat nurmikasvit..

Viehättävä kulma

Pyöreä penkki näyttää erittäin vaikuttavalta ja omaperäiseltä, jonka keskellä siisti kukkapenkki voi miellyttää silmää. Tällainen miellyttävä nurkka on aikuisten ja lasten suosikki paikka..

Pyöreä penkki kivestä

Kääntöpenkit ovat ihanteellisia pikkulapsille, ja ne voidaan sijoittaa myös puutarha -alueille. Tällaisten penkkien ympärillä oleva alue on peitettävä iskuja vaimentavalla paksulla valkoisella hiekkakerroksella vammojen välttämiseksi. Pienelle esikaupunkialueelle on erittäin kätevää asentaa rintapenkit, joiden alaosa toimii tilavana säilytyspaikkana eri asioille.