Luova kukkapenkillä

Rakkauden, kauneuden ja naisten välille miehet ovat jo pitkään perustaneet kukka -liikenteen, joka on päällystetty hollantilaisilla ruusuilla ja kirkkailla kukkakoostumuksilla. Kasvitieteilijät ja häviäjät ovat yhtä luottavaisia ​​kukkien kielellä ja käyttävät kimppuja henkilökohtaisten tunteidensa ilmaisemiseen. Maljakot ovat vähemmän kaunopuheisia, mutta niiden viehätys nopeuttaa myös naisten pulssia samalla voimalla. Ja kuinka suloinen sydän vapisee, jos annat hänelle monivärisen kukkapenkin! Kun olet taitava maisemasuunnittelun taidossa, voit järjestää sen itse ja hämmästyttää mielikuvitustasi ihmisen tekemällä kauneudella.

Syksyn värit

Kiviset kukkapenkit maisemassa

Joidenkin tekniikoiden siirtäminen elämästä on sallittua kukkapenkin järjestämiseen. Korosta värien haurautta ja eleganssia käyttämällä kivien voimaa ja rakennetta. Arkuuden ja voiman harmonia liittyy vuorien alppimaiseen kauneuteen ja niiden luonnon majesteettisuuteen. Jos pystyt käsittelemään lohkareita ja mukulakiviä, kiviä ja muuta «torttu»jätä koristeeksi.

Vaatimaton kukkapuutarha Kesäinen meininki

Yksinkertainen ratkaisu on sulkea kukkapenkki alkeellisesti. Hiekkakivet, pelletit, marmori ja muut lajit ovat sopivia. Haluatko lisätä aksentin? Aseta ne sitten koostumukseltaan koon perusteella. Jos vallitseva paremmuus on sileiden tekstuurien takana, anna niille kirkkautta – maalaa alkuperäisen värin mukaan. Jos kasvien väri on hillitty, tee kehys kontrastiseksi.

Kiviseinä

Haluatko mieluummin monoliitin ja takuun ajoissa? Rakenna kiinteä porrastettu rakenne. Meidän on kaivettava matala oja suhteessa kivien leveyteen. Syvyys on vuorattu polyeteenillä, betonoitu ja valmis seinän asettamiseen. On sallittua tehdä ilman perustuksia, mutta silloin seinä ei ylitä 60 cm.

Punaisen tiilen koristemahdollisuudet ovat rajattomat. Totta, siihen vaikuttavat sääolosuhteet, mutta kauniit, kiinteästä materiaalista valmistetut reunat näyttävät hämmästyttäviltä. Valkoinen vastine on paljon vahvempi ja sopii myös koristeluun. Seinä pystytetään kuivalla muurauksella tai tiilirakenne kiinnitetään laastilla.

Kivikivi Valoisa kukkapuutarha

Kehykset lisäävät eheyttä mihin tahansa kuvaan. Yleisvaikutelma riippuu sisustuksen ja koostumuksen harmoniasta. Nurmikolla kukkapenkki voidaan jättää ilman aitaa, koska ruohon rehevää taustaa vasten istutukset nähdään kankaana kehyksessä. Muiden organisaatiovaihtoehtojen osalta on parempi käyttää reunakiveä, jopa korotetuissa kukkapenkeissä, joissa on eri korkeudet..

Alamittaiset kukatyypit selviävät reunasta. Nämä ovat marigolds, nasturtium, iberis, allisum, stonecrop ja useat perennat. Näistä on asetettu epätavallisia nauhoja, jotka on luotu sävyjen ylivuotojen peliin. Kiharat muoviaidat ovat söpöjä, pienten kivien päälle venytetty gabioniverkko on myös osa sisustusta.

Ideoita kukkapuutarhaan

Jos kompastut jatkuvasti paksun tukin yli, on aika rakentaa luova kukkapenkki. Poistamme kuoren hirsistä ja moottorisahalla kuljemme vastakkaisia ​​viivoja pitkin. Teemme useita syviä ristiviivoja pitkittäisten leikkausten väliin ja poistamme keskiön taltalla. Tuloksena olevaan kaivoon levitämme polyeteeniä, kaadamme paisutettua savea ja maaperää. Jäljellä on heittää siemeniä maahan, ja koiranputkea vuorattu piirustus ilahduttaa kauneudella koko kevään ja kesän.

Ajatus autonrenkaasta on yhtä vanha kuin maailma, mutta se ei pahentanut sitä. Lisäksi se tekee joutsenparin, jos linnut leikataan kuvion mukaisesti. Kun olet maalannut ne valkoisella maalilla, voit istuttaa ne kukkapuutarhaan.

Kannot ja monimutkaiset ajopuun muodot ovat täydellisiä koristeluun. Ainutlaatuiset kukkapenkit on luotu käyttäen samaa tekniikkaa kuin puuta käytettäessä «perattu» kukat istutetaan keskelle. Mitä monimutkaisempia ajopuun luonnolliset muodot ovat, sitä mielenkiintoisempi on muotoilu..

Tarpeeton vene, vanha sateenvarjo, naisten kengät tai kumisaappaat, joissa on korkeat latvat, joihin on istutettu kasveja, ovat valmiita koristamaan alueen alkuperäisellä tavalla.

Smaragdin vihreä Pitkittäinen kukkapenkki Puutarhan veistos

Istutin kukkapenkin itse, annoin ilon rakkaalle

Kukkapenkit leveissä kipsimaljakoissa ja liikkuvissa säiliöissä saavat paitsi nurmikon kukkimaan myös parvekkeen. Ne vaativat enemmän huomiota, mutta hoito on perusteltua aina kukkivalla kauneudella. Lisää rakeita maaperään kosteuden säilyttämiseksi maaperässä, tee reikä viemäriin ja huolto on huomattavasti helpompaa..

On mahdotonta olla huomaamatta ruukkukukkien viehätystä. Koostumus koostuu kukkaruukuista, jotka voivat olla identtisiä tai joissa on monipuolinen yhdistelmä. Ne yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi, johon usein liittyy puutarha -arkkitehtuurin esineitä..

Pystysuorasta metallirakenteesta, jossa on roikkuvat kukka -astiat, on tullut vaihtoehtoinen maiseman sisustustekniikka ja se jättää upean vaikutelman..

Löysä kukkapenkki, lammessa kelluvat sävellykset, tyylikäs sisustus puunrungon ympärillä tai versio, jonka keskellä on suihkulähde, kiehtoo silmää.

Korkea pyöreä kukkapuutarha koristaa puutarhan arvokkaasti. Se on hyvä maahan tai korokkeelle, ja sen ympärillä on jalostavia kiviä, tiiliä tai vuotuisia sipulikasveja. Kukkapuutarhan muotoiluun käytettävä materiaali on tärkeä, koska se on suunniteltu tukemaan maisemasuunnittelun tyyliä. Toinen kukkapenkin etu on, että sisälle on mahdollista luoda olosuhteet ja mikroilmasto kasveille, jotka eivät sopeudu hyvin maaperään ja säähän – määritä «eristää».

Vihreä polku

Yhdistämme tyypit ja kokoonpanot

Jos olet hämmentynyt paikasta, jossa kukkapenkki on järjestetty, luota makuun – sillä ei ole väliä. Ne voidaan sijoittaa mihin tahansa nurmikolle tai alueelle. Mutta jos haluat rakentaa useita kukka -esineitä, keskity keskimmäiseen, peittämällä sen pinta kirjavalla matolla ja vähentämällä sivuvärien kylläisyyttä..

Kukkapenkki nurmikolla Sivun kukkapenkit Kirkas paletti

Pieniä muotoja, joiden halkaisija on noin 2 metriä, pidetään sopivimpina. On sallittua järjestää useita analogeja rinnakkain ja yhdistää ne yhteiseen kokoonpanoon. Tämä tekniikka tarjoaa helpon hoidon ja erilaisen tilan havainnon. Lisäksi niiden kokoonpanot voivat olla erilaisia: soikea, neliömäinen tai kihara.

Variaatioita puutarhan ja puiston veistoksista, kukkapenkkien lisääminen erikoiskehyksiin kiinnitetyillä hahmoilla ovat myös mielenkiintoisia. Jos haluat ilmaista piirustuksen arvokkuuden, kylvä maahan alamittaisia ​​kasveja. Työläs työ ja maan päällä hiipivän kuvion fantasia palkitsevat esteettisellä ekstaasilla.

Polku kotiin

Monitasoiset kukkapenkit alkavat juurtua maisemasuunnitteluun. Työmaalla ne vievät vähemmän tilaa, ja rakenteen kerrossiirtymän tasaisuus johtuu ylöspäin suuntautuvasta toiveesta. Rakenteen käsitys riippuu kukkaistutuksista ja avattujen silmujen koosta. Alemman tason suuret kukinnot korvataan pienemmillä kukilla seuraavissa kerroksissa, vaikka ei ole kiellettyä kylvää kaikkea yhdellä lajilla. Monoclumba ovat omalla tavallaan hyviä ja tyylikkäitä.

Tyylikäs kauneus Yksiväriset kukinnot Kevyt suru

Asenna tynnyri, jossa on 4 astiaa ilman pohjaa, sijoitettuna pystysuoraan porrastetun koostumuksen alle. Daaliat istutetaan yläosaan, alaosaan – jotain kosteutta rakastavista versioista. Kätevät lohkoalustat, joissa on leikattu puoli, erityisesti tällaisille kukkapenkeille-niissä on vesikouru.

Kauneutta ympäri vuoden

Kukkien sijasta on sallittua istuttaa coleus, cineraria ja muita kasveja. Monivuotisten lajien kukkapenkin järjestämistä vaikeuttaa samanaikainen kukinta. Istutetut kasvit määrittelevät paitsi lämpimän kauden kauneuden, myös niiden saa ilahduttaa silmiä rehevillä lehdillä ja mielenkiintoisilla yhdistelmillä. Monivuotisten kasvien valinta on työläämpää, mutta myös edullisempaa – tulos on silmiinpistävä orgaanisessa luonteessaan ja kauneudessaan. Tällaisia ​​kukkapenkkejä laadittaessa on otettava huomioon lajin identiteetti, kasteluohjelman sattuma ja maaperän seosta koskevat vaatimukset..

Kylän kukkapuutarha Konsonanssi Sisustus versio

Kevään tunnelma vahvistaa kevätpuutarhaa ja toivottaa ensimmäisen lämmön tervetulleeksi kukkivilla lumikelloilla. Krookukset, kandykit, scyllat tukevat «pioneerit» kausi, ja hieman myöhään tulppaanit, narsissit tai esikot ovat valmiita ilahduttamaan silmiä loputtomasti. Kaksivuotisten kasvien, kuten orvokkien tai koiranputkien, varhainen kukinta kaikuu unohtumattomille, karhunvatukalle tai kuusarille. Ja niiden matalien pensaiden reunus suojaa kylmän tuulen puuskilta. Jos haluat luoda jatkuvan kukinnan kohteen, istuta iirikset ja lupiinit, ja ne kukkivat alkukesästä..

Luonnolliset värit Neliönmuotoinen kukkapenkki

Sesonki suljetaan syksyn istutuksella – autot. Syksy on erityisen antelias väreissä, ja äyriäisen lehdet, buzulnik, krysanteemien valkoinen aksentti ja kirkkaat auringossa palavat marigoldit auttavat selviytymään kausiluonteisesta bluesista. Syksyn kukkapenkin suunnittelussa oletetaan siirtymien oikea värimerkki: sopivista sävyistä kontrastivaihtoehtoihin. Huonosta säästä huolimatta automnaliy suojaa kauneuttaan lunta ja pakkasta saakka.

Älä unohda valokuvata luovuutesi tuloksia. Kylminä iltoina nämä kuvat lämmittävät sielua ja palauttavat rakkauden ja energian, jonka laitat kukkapuutarhaan..

Lyhyt ja tyylikäs