Koristeelliset suihkulähteet puutarhassa

Ensimmäinen suihkulähteeseen liittyvä yhdistys on ylellisyyden, runsauden ja vaurauden symboli. Luonnollisesti hän on koko maiseman tärkein aksentti, huomion keskipiste, joka houkuttelee silmiä. Koristeellisen toiminnon lisäksi suihkulähteellä on erittäin positiivinen vaikutus ihmisen psyko-emotionaaliseen tilaan. Loppujen lopuksi juoksevan veden ja putoavien suihkukoneiden vaikutus ihmiseen on ollut tiedossa muinaisista ajoista lähtien: tämä on sekä rauhallisuutta että hiljaisuutta ja ihana tapa saada ajatuksesi järjestykseen. Voit katsoa vettä ja tulta loputtomasti, koska tämä on ikuisuuden valtakunnasta – prosessi, joka kiehtoo ja vetää puoleensa positiivisella vaikutuksellaan.

 • Kaunis puutarha -suihkulähde on koko maiseman aksentti

 • Epätavallisen upeat virtaavat suihkulähteet maalaistalon alueella

 • Ylellinen maisema, jossa suihkulähde valokeilassa

 • Pieni suihkulähde puutarha -alueella

 • Suihkulähde kulhon muodossa, jossa on kiviä

 • Pieni suihkulähde, joka koristaa puutarha -aluetta

EdellinenSeuraava123456

Puutarhan suihkulähde – edullinen ilo

Nykyään suihkulähteen asennus puutarhaan on kaikkien saatavilla, koska tästä lähtien tämä asia ei vaadi monimutkaisen putkijärjestelmän asentamista, kuten se oli ennen, ja siksi ilo ei ollut halpaa ja erittäin hankalaa. Nyt suihkulähteitä ei ole kytketty keskitettyyn vesihuoltojärjestelmään, ja niiden järjestäminen on paljon helpompaa. Nyt niiden toimintaan tarvitaan vain vesisäiliö ja sähköpumppu. Säiliö voi olla luonnollinen tai keinotekoinen vesistö, esimerkiksi lampi tai uima -allas. Suihkulähteen poistama vesi palaa altaaseen, jonka yhteydessä säiliön leveyden ja koon on oltava sopiva. Mitä tulee suihkulähteiden kokoon, käytännössä ei ole rajoituksia, ja jos ne ovat, niitä rajoittavat vain omistajan taloudelliset mahdollisuudet. Lisäksi havaitaan mielenkiintoinen tosiasia – outoa kyllä, on helpompaa hoitaa suihkulähde, joka sijaitsee suuressa säiliössä. Se vaatii vähemmän puhdistusta ja on altaan ekologisen tasapainon kannalta hyväksyttävin vaihtoehto..

Vesipumppujen tyypit

Nykyaikaiset suihkulähteet on varustettu kahdenlaisilla vesipumpuilla:

 • upotettu – sijaitsee veden alla, uima -altaan keskellä, sen toiminta perustuu sentrifugin periaatteeseen, erittäin luotettava, yksinkertainen ja edullinen;

Uppopumpputyyppi

 • työskentelee pinnalla – sijaitsee altaan reunalla, käytetään useimmissa tapauksissa putoaville vesiputouksille tai suurille suihkulähteille

Suihkulähde pintatyyppisellä vesipumpulla

Valmiit mini-suihkulähteet

Jos puutarha-alueellasi on melko pieni alue, mutta samaan aikaan on suuri halu sijoittaa siihen suihkulähde, niin tällaisissa tapauksissa on olemassa erityisiä valmiita minilähteitä, joiden valikoima on uskomattoman suuri, molemmat kotimaiset ja ulkomaiset valmistajat. Tämä vaihtoehto on myös erittäin kätevä, koska tällainen suihkulähde on jo varustettu kaikella mitä tarvitset: sekä pumpun että säiliön. Ja asentaaksesi sen sinun ei tarvitse asettaa kapeaa tilaa, tk. se sijaitsee aivan maanpinnan tasolla. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka, syöttää sähköä sähköpumpun käyttöön ja täyttää se vedellä. Veden liikkeen kuvio muuttuu erityisillä suuttimilla ja suihkeilla. Niistä riippuen suihkulähde voi joko nousta majesteettisesti ylös tai ottaa kupolin muodon tai luoda raivokkaita vesipiirejä..

Erilaisia ​​puutarhan suihkulähteitä

Puutarhan suihkulähteet on jaettu useisiin tyyppeihin riippuen virran muodosta ja vedenpaineen voimasta. Suihkulähteitä pidetään klassisina, jos niillä on veistos sävellyksen keskellä (tältä osin niillä on myös nimi «veistoksellinen»). Yleensä tällaiset koostumukset sijaitsevat kuuluisissa puistoissa. Samppanjaroiskeita jäljittelevissä suihkulähteissä on ilmakyllästettyjä suihkuja – välttämätön muoto värillisten koostumusten luomiseen. On värimusiikkilähteitä, joita ohjataan automaatilla. Tämä on monimutkaisempi näkymä, jossa on ohjelmisto suihkun muodolle ja korkeudelle sekä värimaailma. Suihkulähteen romanttinen ilme on jäljitelmä lähteestä, esimerkiksi vesi virtaa kannusta tai ylivuotavan kulhon muodossa.

 • Tynnyrin suihkulähde täynnä vettä

 • Suihkulähde vesisäiliön muodossa, koristeltu kauniilla kukilla

 • Suihkulähde, joka jäljittelee vesilähdettä

 • Suihkulähde kivikupin muodossa, joka on täynnä vettä

 • Suihkulähde vesisäiliön muodossa sivuston alueella

 • Vesilähdettä jäljittelevä suihkulähde, joka sijaitsee puutarha -alueen keskellä

 • Pieni pallon muotoinen suihkulähde sivustolla

 • Pieni suihkulähde, joka koristaa talon edessä olevaa aluetta

 • Alkuperäinen pieni suihkulähde – vesilähteen jäljitelmä

EdellinenSeuraava123456789

Avantgardistinen suihkulähde on silloin, kun syntyy illuusio ilmassa roikkuvasta purosta. Ja tämä vaikutus saavutetaan veden virtauksen ansiosta lasiseinämää pitkin..

Avantgardistinen suihkulähde, jonka vaikutus on keskeytynyt vesivirta

Ohutkalvovirtalähteet muodostavat leveitä vesivirtoja, vesipumppuja ja kalvoputouksia.

Suihkulähde, joka muodostaa leveän ohuen vesiliuskan

Missä on paras paikka sijoittaa puutarha -suihkulähde

Voit sijoittaa suihkulähteen mihin tahansa. Ainoa asia, jota ei pitäisi tehdä, on sijoittaa se puiden lähelle. Muuten vesi tukkeutuu jatkuvasti lehdistä ja muista kasvijätteistä. Lisäksi on huolestuttavaa, että aikuisen puun juuret voivat ajan myötä muodostaa säiliön pohjan muodonmuutoksia ja häiritä vedeneristystä. Älä suihkulähdettä saa sijoittaa suoraan auringonvaloon – tämä aiheuttaa veden kukinnan. Kun ostat puutarhan suihkulähteen, sinun on myös otettava huomioon penkit, huvimajat, puutarhasohvat, aurinkotuolit jne. on toivottavaa, että suihkulähteen suihke ei pääse niihin.

Ja jos uskot feng shui -tekniikkaan ja haluat, että rikkauden, runsauden ja hyvinvoinnin energia tulee elämääsi suihkulähteen ilmestyessä, suihkulähteen sijainnin ei pitäisi olla talon takana, samoin kuin minkä tahansa muun ruumiin vedestä.

Feng Shui -lähde - talon edessäSuihkulähde sijaitsee poikamieskynnyksen oikealla puolella feng shuin mukaan

Jos omistajat ovat aviopari, tässä tapauksessa on erittäin suositeltavaa sijoittaa suihkulähde oikealle suhteessa kynnykseen, kun taas tällainen sijainti auttaa suuresti yksittäisiä poikamiehiä henkilökohtaisen elämänsä järjestämisessä..