Kauniita taloja tai millainen unelmiesi talon pitäisi olla

Ennen kuin teet päätöksen unelmiesi kodin valinnasta, sinun on oltava hyvin selkeä sen suhteen, mitä sen pitäisi olla ja mitä sen vieressä pitäisi olla. metsässä.

Kaunis talo veden äärellä luonnon helmassa Pieni puutalo metsässä

Tai ehkä haluat mieluummin upean tontin talosi vieressä, jossa voit istuttaa ja kasvattaa herkullisia vihanneksia ja hedelmiä. Loppujen lopuksi kaikkien mieltymykset ovat täysin erilaisia, samoin kuin harrastukset. Siksi yritä haaveilla hieman ja kuvitella, millainen unelmiesi talo on, millainen se on? Tämän tehtävän helpottamiseksi on järkevää matkustaa eri paikkoihin ja nähdä, mitä ihmisillä on kotona. Tai vain yritä täyttää mielikuvituksesi kuvilla eri kauniista taloista, kuten nämä:

Pieni mutta erittäin vaikuttavasti sisustettu talo Kaunis talo uima -altaalla Talon alkuperäinen muotoilu, jossa on säädetty alue Kaunis iso talo maisemoidulla viereisellä alueella Erittäin alkuperäinen ja näyttävä talo, jossa on alkuperäinen järjestely sivuston lähellä Epätavallinen talon muotoilu kauniilla paikalla ja leikkipaikalla Upea pieni kaksikerroksinen talo

Ennemmin tai myöhemmin löydät sen joka tapauksessa – sielusi kertoo sinulle.

Mitä etsiä asuntoa valittaessa?

On olemassa useita kriteerejä, joiden perusteella sinun on tehtävä valinta tarvitsemastasi talosta. Täällä he ovat:

  •  talo voidaan valmistaa eri materiaaleista, esimerkiksi tiilistä tai puusta, jokaisella materiaalityypillä on omat etunsa ja haittansa, esimerkiksi tiilitalot ovat vahvempia, et voi kiistellä tästä, mutta puiset säilyttävät lämpöä kauemmin talvella, ja kesällä – viileä, koska ne hengittävät, vaikkakin vähemmän kestäviä;
  •  talolla voi olla täysin erilainen ulkonäkö sekä eri määrä huoneita ja kerroksia, mukaan lukien huoneet voivat sijaita jopa talon katolla, ja sinun on myös päätettävä, tarvitsetko autotallin ja kylpy;
  •  Ota myös huomioon se seikka, kuinka kauan kestää bussipysäkille pääseminen, minkälaiset laitokset ovat lähellä (koulut, klubit jne.) millainen infrastruktuuri on olemassa;

Erittäin alkuperäinen talon muotoilu - todella unelma -talo! Upeasti kaunis talo ja sijainti Hieno projekti metsässä sijaitsevasta talosta

Sulje silmäsi ja kuvittele miltä kotisi näyttää

Tämä on erittäin hyvä tapa määritellä tarkemmin, millainen unelmakotisi pitäisi olla. Voit tehdä tämän yrittämällä sulkea silmäsi ja kuvitella päässäsi haluamasi talon mahdollisimman selkeästi ja yksityiskohtaisesti, ikään kuin sinulla olisi jo se ja asut siellä. Yritä nähdä, miltä se näyttää sisältä, miltä se näyttää ulkopuolelta, kuinka monta kerrosta ja huonetta siinä on, onko siellä autotalli ja muita yksityiskohtia. Muuten, tämä menetelmä auttaa paitsi paremmin kuvittelemaan kotiasi, myös materialisoitumaan ja tuomaan tämän tapahtuman lähemmäksi. Ja jos käyt läpi tämän kaiken päässäsi joka päivä suurimmilla yksityiskohdilla ja jopa tunteella, että olet talon sisällä, todennäköisyys, että tämä talo ilmestyy matkallesi, kasvaa dramaattisesti. Halun visualisointi on loistava ja tehokas tekniikka. Älä usko minua? Tarkistaa!

Kulttuuritalo, jonka lähellä on maisemoitu alue

Mieti tulevan kotisi sijainti ja arkkitehtuuri

Se, onko kotisi mukava ja kaunis, riippuu suoraan oikeasta sijainnista ja arkkitehtonisista ominaisuuksista. Tältä osin on erittäin tärkeää ajatella mahdollisimman paljon sellaisia ​​asioita kuin valaistus ja ympäröivä näkymä alueelle sekä hankitun tontin ominaisuudet (tarvittaessa), koska jos rakennusmaa taloa ei ole valittu, niin arkkitehtuuria ja puhetta ei voi olla, koska sen suunnittelu suoritetaan vain yhdessä pohjaveden tason, helpotuksen ja muiden ominaisuuksien kanssa.

Mikä on arkkitehtuuri? Tämä on rakennuksen ulkopuoli. Sen muotojen valinta on nykyään yksinkertaisesti rajaton. Tietenkin talon suorakulmaista tai neliömäistä muotoa, jota on testattu vuosisatojen ajan, pidetään venäläisenä klassikkona. Ja myös viilukatto, jossa on vähintään sisennetty katto ja julkisivut ja minimi lasitusalue lämmön säilyttämiseksi. Mitä itse valitset, on sinun valintasi. Voit noudattaa vakiintunutta perinnettä tai kokeilla valita epätavanomaisen arkkitehtuurin, onneksi nyt on saavutettu huomattavia saavutuksia materiaalien alalla: vahva seinä, lämmönkestävä, erittäin luotettava katto ja joukko ikkunoiden vaihtoehtoja rakenteita. On kuitenkin kunnioitettava sitä, että perinteinen vaihtoehto näyttää olevan taloudellisin ja käytännöllisin ja mikä tärkeintä, ajan testattu. Mutta jos päätät silti kokeilla, muista, että arkkitehtoniset mahdollisuudet riippuvat materiaalin valinnasta, toisin sanoen se, mitä puuhun voidaan sisällyttää, ei aina ole mahdollista ilmentää esimerkiksi kiveen jne. Yleisesti ottaen minun on sanottava, että pysähtyminen on liike taaksepäin. Siksi elämässä edistyminen on välttämätöntä kaikessa, myös talon rakentamisessa. Siksi, jos otamme huomioon sekä ihmiskunnan aiemmat että nykyiset kokemukset rakentamisesta, voit saada optimaalisen ratkaisun luotettavan, mukavan ja kauniin kodin hyväksi..

Kaunis 3-kerroksinen talo metsässä

Haluaisin huomauttaa vielä muutamia kohtia talon sijainnista. Suunta on suunnattava pääpisteisiin, koska aurinko valaisee taloa ja sitä ympäröivää aluetta eri vuorokaudenaikoina peräkkäin: idästä, etelästä ja lännestä. Ja jos tätä tekijää ei oteta huomioon, talo on vaarassa olla paitsi pimeä myös energiaa kuluttava. Ilmasto -olosuhteissamme ihannetapauksessa on parempi olla tekemättä ikkunaa tai oviaukkoja pohjoisesta, koska se on ikkunalasi, joka antaa suurimman lämpöhäviön kylmänä vuodenaikana. Mutta eteläpuolella on suositeltavaa käyttää kaksinkertaisia ​​ikkunoita mahdollisimman paljon. Suuret ikkunat (etenkin lattialle), joissa on kaksinkertaiset ikkunat, joista on pääsy terassille tai puutarhaan, ovat upeiden ja kauniiden lisäksi myös huomattavia etuja ja tarjoavat hyvän mikroilman talossa. Ja jotta talviset lämpöhäviöt olisivat mahdollisimman pienet, on olemassa erinomainen moderni ratkaisu-lämmitetyt kaksoisikkunat tai vähäpäästöiset kalvot. Ja talvinen aurinko, vaikkakin melko niukka, lämmittää silti huoneen ikkunan läpi, jos se sijaitsee eteläpuolella.

talon eteläpuolella olevat ikkunat, joissa on kaksinkertaiset ikkunat lattialle, tarjoavat hyvän mikroilmaston sisälle

Mikä on paras tapa rakentaa talo?

On erittäin tärkeää laskea talon höyrynläpäisevyys oikein, jotta optimaalinen mikroilmasto säilyy sekä talvella että kesällä. Tällaisessa talossa on aina mukava olla ja hengittää helposti. Eikä ole ollenkaan välttämätöntä, että tällainen talo olisi vain puusta. Tärkeintä on huomioida, ettei ulkoseinien rakenteissa käytetä höyrynkestäviä materiaaleja. Myös vastustuskykyä vesihöyryn tunkeutumiseen talon tiloista ulos seinien läpi tulisi jatkuvasti vähentää. Yksinkertaisesti sanottuna, tiiliseinä, jossa on polystyreenieriste, ei hengitä ollenkaan. Ja jos käytät esimerkiksi palamatonta basaltivillaa, vesihöyry leviää helposti ja kokonaan ulospäin. Ja jos esimerkiksi julkisivujen päällystämiseen käytetään materiaalia, kuten kiveä, laattoja tai julkisivupaneeleja, on välttämätöntä luoda ilmarako talon seinän ja seinän väliin kosteuden poistamiseksi tehokkaasti. On mahdollista, että kylmällä säällä kondensaatiota, joka voi vaurioittaa verhousta jäätymisen seurauksena.

Nykyaikaisista materiaaleista ulkoseinien rakentamiseen, hyvä korpulentti savi punainen tiili.

Punainen tiili on hyvä materiaali talon rakentamiseen. Punainen savi -tiilitalo on kestävä ja luotettava

Yleensä tätä tai sitä materiaalia valittaessa on otettava huomioon talon elämän vastaavuus ymmärrykseesi. Materiaalien laadusta ei kannata säästää, muuten käyttöikä voi lyhentyä huomattavasti. Lisäksi on olemassa sellainen tosiasia, että rakennuksen huonontuminen tapahtuu epätasaisesti ajan myötä. Kutistumisen ja kutistumisen sekä epätasaisen maaperän laskeutumisen vuoksi suurin kulumisaste saavutetaan ensimmäisen käyttövuoden aikana. Joskus tarvitaan kutistumisen jälkeistä korjausta. Mutta sitten kulumisprosessi on jo hidas ja voimistuu vasta rakennuksen viimeisessä vaiheessa rakenteellisen lujuuden menetyksen ja materiaalien vanhenemisen vuoksi. Yleensä rakennusten käyttöikä jakautuu kolmeen luokkaan:

Kuinka laskea talon pinta -ala

Yleensä nämä laskelmat tehdään perheenjäsenten lukumäärän perusteella, joista jokaisella pitäisi olla ainakin oma erillinen huone sekä yhteinen suuri huone (eteinen tai olohuone). Jos perheesi koostuu neljästä ihmisestä (tavallinen perhe, joka koostuu aviomiehestä, vaimosta ja kahdesta lapsesta), tarvitset tässä tapauksessa: avioliiton makuuhuoneen, jonka pinta -ala on 15-20 neliömetriä, kaksi lastenhuonetta (jos eri sukupuolta olevat lapset) vähintään 12 neliömetriä, yksi olohuone, jonka pinta -ala on 25-30 neliömetriä. Nuo. huoneiden kokonaispinta -ala on noin 70 neliömetriä. Samaan aikaan on kiinnitettävä erityistä huomiota keittiöön ja olohuoneeseen – paikkoihin, joissa vietämme suurimman osan ajastamme. Muuten olisi mukava yhdistää ne. Tai keittiö yhdistetään ruokasaliin, ja sen kokonaispinta -ala on noin 20 neliömetriä. Kylpyhuone voi olla noin 5 neliömetriä ja eteinen noin 6. Halutessasi on hyvä tehdä veranta, jonka pinta -ala on 15-20 neliömetriä, talon viereen ja puutarhaan päin. Lisäksi kuisti 4 neliön alueella. metriä. Lyhyesti sanottuna talon pinta -ala on noin 130 neliömetriä. metriä. Mutta tämä kaikki on niin sanotusti kompakti, mutta samalla erittäin hyvä vaihtoehto. Haluttaessa ja varojen saatavuuden mukaan kaikki voidaan tietysti tehdä täysin eri mittakaavassa..

Kuinka monta kerrosta talossa pitäisi olla?

Huomaamme heti, että kaikki maanpäälliset kerrokset, kellari ja ullakko mukaan lukien, sisältyvät myös kerrosten lukumäärän määritelmään, jos sen kerros on vähintään 2 metriä maanpinnan yläpuolella. Mitä ovat yksikerroksiset talot? Useimmissa tapauksissa ne perustuvat kompaktiin suunnitteluun, joka sisältää pienen määrän huoneita, koska maa on jaettava taloudellisesti niin, että monihuoneisen talon suuri rakennusalue ei vaikeuta henkilökohtaisen tontin järjestämistä. Lisäksi tällaisilla taloilla on yksinkertaisempi rakentava ratkaisu, ne on helpompi rakentaa ja myöhemmin korjata. Samalla tasolla sijaitsevissa huoneissa on hyvät yhteydet, ja ne sopivat ensisijaisesti vanhuksille. No, ei voi muuta kuin liittää etuihin se mahdollisuus, että laajennus voidaan tarvittaessa suorittaa, mikä voidaan tehdä täysin ilman ongelmia..

Siisti ja viljelty yksikerroksinen talo Pieni yksikerroksinen talo avoimella alueella Kaunis muotoilu yksikerroksisesta talosta Erittäin kaunis yksikerroksinen talo, jonka edessä on kauniisti järjestetty alue Upea suuri yksikerroksinen talo

Kaksikerroksiset talot ja muut tarjoavat mahdollisuuden jakaa talo päivä- ja yövyöhykkeisiin, joissa toista kerrosta käytetään pääsääntöisesti vain illalla ja yöllä. Mutta pohjakerroksessa on kaikki mitä tarvitset: olohuone, keittiö, ruokasali, kylpyhuone, eteinen, toimisto, kattilahuone (jos sitä ei ole mahdollista sijoittaa kellariin). No, toisessa kerroksessa on yleensä tällaisia ​​tiloja: makuuhuoneet, kylpyhuoneet ja pukuhuoneet. Autotallin osalta voit suositella sen sijoittamista talon viereen tai kokonaan irrotettavaksi, mutta ei rakennetuksi asuinrakennukseen.

Ullakkolattiat on valmistettu kevyistä väliseinistä, joiden ansiosta rakenne yksinkertaistuu ja on mahdollista uudistaa tiloja. Esimerkiksi perheen kasvaessa voidaan tarvita lisää huoneita, ja ullakkorakennus on erittäin helppo tehdä. «kasvava». Koska huoneet on piilotettu katon alle, saadaan vaikutelma talosta, jonka ulkomitat ovat pienet, vaikka itse asiassa sen oleskelutila on melko suuri.

Mitä pitäisi olla talon lähellä

Myös laajamittaisia ​​ovat kaksikerroksiset talot, joissa huoneet sijaitsevat eri tasoilla tai kellarikerroksella. Yleensä vastaavaa tekniikkaa käytetään maastorakentamisessa ja se muodostaa hyvin alkuperäisen suunnittelumallin..

Talo, joka sijaitsee helpotuksella, on alkuperäinen sisustus Talo, joka sijaitsee helpotusalueella, on alkuperäinen layout Söpö kaksikerroksisen talon muotoilu Erittäin kaunis kaksikerroksinen talo, jossa on varustettu leikkipaikka Epätavallinen kaksikerroksisen talon projekti Kaksikerroksinen talo, jossa on epätavallinen muotoilu Pienen kaksikerroksisen talon suunnittelu

Mitä pitäisi olla talon lähellä

Yleensä talon rakentaminen aloitetaan suurelle tontille. Siksi sinulla on riittävästi tilaa suunnitelmien toteuttamiseen, jos viereisen alueen kokonaispinta -ala on jaettu erillisiin osiin.

Talon edessä oleva alue on jaettu useisiin erillisiin vyöhykkeisiin Talon edessä oleva lampi näyttää erittäin vaikuttavalta Ylellinen talo, jossa on kauniisti sisustettu alue, jossa on kukkapenkki talon edessä olevan alueen alkuperäinen suunnittelu Kaunis talo ja maisemoitu alue sen edessä Tehokas suunnittelu alueen lähellä taloa Talo, jossa pieni tontti, aidattu

Halutessasi voit rakentaa viihtyisän huvimajan, leikkikentän, sijoittaa upean uima -altaan, kesäkeittiön, virkistysalueen, puutarhan ja paljon muuta. Jos lähistöllä on naapureita, on hyvä aidata korkealla pääoma -aidalla. Tätä varten voit käyttää betonia, tiiliä tai luonnonkiveä. Muuten, se näyttää erittäin näyttävältä, jos nämä esteet istutetaan kiipeilykasveilla. Ihannetapauksessa henkilökohtainen alue talon lähellä ei saisi tuulettaa voimakkaasti, mutta siellä pitäisi olla myös paikkoja, joissa voit piiloutua voimakkaalta polttavalta auringolta.