Ylellinen trooppinen huvila

Tarjoamme huomionne mielenkiintoisen kiertueen Miamin luksushuvilaan. Asunnon sisustus on yhtä ainutlaatuinen, houkutteleva ja mielenkiintoinen kuin asunnon laajuus ja laajuus. Edessämme oleva ylellisyys voidaan arvioida jo huvilan sisäänkäynnillä. Monumentaalinen, vaikuttavan kokoinen lasi- ja betonitalo kiinnittää välittömästi kaikki katseet. Se, että kaikki sisätilat tulevat kirjaimellisesti auringonvaloon, voidaan arvioida valtavien panoraamaikkunoiden koon perusteella.

Huvila Miamissa

Päärakennuksen vieressä oleva kaksikerroksinen autotalli, joka on suunniteltu vähintään kolmelle autolle, kertoo meille, että tällaisen asunnon omistajien varallisuuden tulee olla selvästi keskimääräistä parempi. Hyvin hoidettu taloalue, jossa on paljon trooppista alkuperää olevia vihreitä kasveja, kertoo meille saman. Mutta katsotaanpa mieluummin tämän vaikuttavan rakennuksen sisälle ja sukeltaa tyylikkään kartanon ylelliseen sisustukseen.

Pääsisäänkäynti

Tilavat tilat pohjakerroksessa

sali

Kun olemme rakennuksessa, löydämme heti tilavan salin, jonka kattokorkeus on kaksi kerrosta. Lumivalkoinen viimeistely ja panoraamaikkunat kahdessa tasossa laajentavat visuaalisesti tilaa, joka on jo vaatimattoman kokoinen. Tämän olohuoneena toimivan salin sisätiloista puuttuu myös unssia vaatimattomuutta. Ja tämän vahvistavat ylelliset kalusteet, hieno viimeistely, harkittu sisustus ja jos tämäkään ei riitä – lumivalkoinen flyygeli, jossa on kiiltävät pinnat..

Tilava sali

Valtavasta puoliympyrän muotoisesta sohvasta on tullut paitsi olohuoneen keskeinen huonekalu, mutta myös hahmoteltu eräänlainen ympyrä, jossa on pehmeä oleskelualue. Kauniit nojatuolit ja pieni sohva tekivät kampanjan lumivalkoista sohvaa vastaan ​​muodostaen erittäin tyylikkään liiton, ja pyöreät pöydät täydensivät kuvan onnistuneesti.

Panoraamaikkunat

Viihtyisän ilmapiirin luominen tällaiseen monumentaaliseen huoneeseen ei ole helppoa. Monet kirjaimellisesti hylkivät tilavat huoneet, joissa on korkeat katot ja suuret ikkunat. Voit lisätä lämpöä suuren huoneen tunnelmaan käyttämällä yksinkertaisimpia ja aikatestattuja menetelmiä – pehmeää mattoa, jossa on pitkä kasa, mukavat sohvatyynyt, pieni viltti, miellyttävä sisustus ja pehmeä hajavalaistus, jotka luovat oikean tunnelman pimeä..

Tyylikäs sisustus

Olohuoneet

Miamin asuntoalue on erittäin suuri, ja pohjakerroksessa on useita olohuoneita, oleskelutiloja, kokoushuoneita, ruokailuhuoneita ja utilitaristisia huoneita. Tarkastellaan niitä tarkemmin. Ensimmäinen olohuone on tilava huone, jossa on kolme seinää, jotka on valmistettu kokonaan panoraamaikkunoista. Kun ikkunan ulkopuolella on tällainen värinä – kaikki mahdolliset sävyt, vihreät, auringon säteet, taivaan sinisyys, et halua huoneen sisätilojen häiritsevän itse luonnon värikkyyttä. Siksi neutraali ruskean ja beigen sävyinen paletti on usein yleinen huvila monien huoneiden pääväreinä..

Olohuone lasiseinillä

Valtava kulmasohva, jossa on kevyt verhoilu ja pari velour -nojatuolia, sijaitsevat vastapäätä TV -aluetta, jossa on improvisoitu takka. Näitä lepotilaa käytetään yleensä koristeluun, useiden kynttilöiden sijoittamiseen ja romanttisemman ja intiimimmän ilmapiirin luomiseen..

Kulmasohva

Olohuoneen keskipiste on tilava pehmeä pöytäjalusta, jossa on säädettävä kova osa. Tällaisista huonekaluista tulee helposti huoneen saaria, joihin monet ihmiset ovat kerääntyneet esimerkiksi vastaanoton tai juhlan aikana..

Televisiota vastapäätä

Lasialueen toisessa kulmassa on vaalea alue neuvotteluille tai yksityisille keskusteluille. Mukavat, ergonomisesti muotoillut pehmeät nojatuolit on sijoitettu lumivalkoisen pussijalan ympärille. Tilojen kaavoitus on tässä tapauksessa hyvin ehdollinen ja suoritetaan vain mattojen avulla..

Valovyöhyke

Keittiö ja ruokailutilat

Toinen tilava huone, jossa on lasiseinät, on keittiötila yhdistettynä ruokasaliin. Valtava keittiö, jossa on lumivalkoisia viimeistelyjä ja kalusteita, eikä tarvitse muita värejä – niitä on tarpeeksi suurten ikkunoiden takana. Muuten, useimpien naisten unelma ympäri maailmaa on keittiön pesuallas ikkunan vieressä, josta on upea näköala. Näyttää siltä, ​​että jopa rutiininomaiset keittiöprosessit tapahtuvat positiivisemmin, kun ympärillä on niin kaunista. Keittiön ja saarten raikkaat valkoiset pinnat yhdistyvät työtasojen kiiltoon ja ruostumattoman teräksen kiiltoon luoden todella ylellisen ilmeen keittiötilaan. Keittiön ylellisen kuvan täydentää koostumus roikkuvista melko matalasta riippuvalaisimesta läpinäkyvillä sävyillä..

Keittiö

On pieni ruokailutila kirjaimellisesti kivenheiton päässä keittiöstä. Kuuden hengen ruokailuryhmä koostui pyöreästä pöydästä, jossa oli lasitaso ja mukavat nojatuolit vaalean beigeä. Mutta mini-ruokasalin värin, värin ja kirkkauden antoivat kaksi suurta maalausta, joissa trooppisen sisustustyylin koko olemus ilmaistiin värien yhdistelmän avulla..

Mini ruokasali

Voit nähdä suuren ruokasalin, kun katsot tilavaa eteistä. Pääruokailualueelle pääsee helposti keittiöstä ja keskeiseltä olohuoneelta. Ja taas näemme huoneen vaalean koristeen, joka näyttää toimivan taustana ikkunan ulkopuolisten luonnollisten näkymien kirkkaudelle ja väreille, ne näyttävät toimivan seinäkoristeina, villinä elävinä maalauksina.

Pääruokasali

Pääruokasalin ruokailuryhmälle valittiin myös pöytä, jossa oli lasitaso, mutta suorakulmainen ja vaikuttavammat mitat. Mukavat minituolit, joissa on kontrastivärit, pehmeät istuimet ja selkänoja, ovat tehneet kampanjan ruokapöydälle. Kunnioitettavan kuvan ruokailuryhmästä täydensi valaisinjärjestelmä, joka on valmistettu yhdellä ripustuspylväällä sijaitsevan lampun koostumuksen muodossa.

Lounasryhmä

Toisen kerroksen tilojen ylellisyys

Jotta voit tarkastella yksityisiä huoneita, joiden joukossa on useita kauniita makuuhuoneita, sinun on mentävä toiseen kerrokseen. Kaikkien luksushuvien tulisi olla ylellisiä – jopa lattioiden välinen tila ja sen muotoilu. Suuri kattokruunu, jossa on monia elementtejä, jotka riippuvat melkein ensimmäiseen kerrokseen, näyttää enemmän suunnittelija -asennukselta, ja sen pääasiallisen tarkoituksen valaistuksen lisäksi se toimii myös koriste -elementtinä.

Ylellinen kattokruunu

Makuuhuoneet ja kodinhoitohuoneet

Ensimmäinen huomionne makuuhuone on rakenteeltaan samanlainen kuin ensimmäisen kerroksen tilat. Samat luonnolliset huonekalut ja sisustus huoneen vaalean sisustuksen taustalla, miellyttävät tekstiilit, pehmeä matto, vaaleat läpinäkyvät verhot. Ja kaikki tämä tilavassa, valoisassa huoneessa, joka on täynnä kevyyden, vapauden ja puhtauden tunnetta..

Tilava makuuhuone

Toinen makuuhuone näyttää kirkkaammalta värikkäiden tekstiilien ja huonekalujen lisäverhoilun ansiosta. Missä tahansa makuuhuoneessa sängystä tulee huoneen keskeinen ja keskipiste, ja jos tämä huonekalu on koristeltu peilirakenteella katoksen tukemiseksi, siihen kiinnitetään huomiota. Tämän spekulatiivisuuden tukemiseksi yöpöydät ja pieni jalusta on valmistettu samanlaisesta materiaalista. Peilien väistämättä huoneeseen tuoman kylmyyden pehmentämiseksi tekstiileissä käytettiin keltaisia ​​sävyjä ja pehmeää mattoa, jossa oli hyvin pitkä kasa..

Kirkas muotoilu

Tämän makuuhuoneen erottuva piirre, joka on valmistettu neutraaleilla viimeistelyillä ja kalusteilla, on laaja pehmeä alue panoraamaikkunan lähellä. Pehmustetut istuimet tarjoavat mukavan ja uskomattoman käytännöllisen paikan lukea tai keskustella, valaistus on loistava ja näkymä vielä parempi. Makuuhuoneen suunnittelussa käytetyt suklaan-beige-sävyt, miellyttävät ulkoisesti ja kosketustekstiileissä, mukavat, ergonomiset kalusteet, loivat todella miellyttävän tunnelman nukkumiseen ja rentoutumiseen.

Makuuhuone pastelliväreillä

Pehmeä alue ikkunan vieressä

Toinen makuuhuone on hämmästyttävän erilainen kuin se «toimivia sisaria» hienon värivalikoiman ansiosta. Lumivalkoiset kalusteet näyttävät hyvältä vaalean taivaansinisen aksenttiseinän taustalla. Ehkä tämä on varjo, joka merellä on kirkkaana, aurinkoisena päivänä. Tämän sävyn toistaminen sängyn tekstiileissä mahdollisti entistä harmonisemman ja tasapainoisemman kuvan valosta ja «viileä» makuuhuonetta.

Taivaansininen valkoinen

Siirrytään utilitaristisiin tiloihin ja harkitaan tilavan kylpyhuoneen sisustusta upealla sisustuksella. Ei vain suuri, vaan valtava (maanmiestemme kylpyhuoneiden standardien mukaan) kylpyhuonehuone, jolla on varaa sijoittaa tärkein vesijohtokohde keskelle. Mutta jopa tällä järjestelyllä huoneessa on tarpeeksi vapaata tilaa, vaikka peilit ja säilytysjärjestelmät ovat rinnakkain.

Kylpyhuone

Ei ole yllättävää, että tällaisessa tilavassa taloudessa oli säälimätön huone, joka oli varustettu suurella pukuhuoneella. Ylellisten sävyjen tilavien vaatekaappien suljetut ovet kätkevät laajan säilytysjärjestelmän kaikille omistajan vaatekaapin mahdollisille kohteille. Vaatekaappi, jonka työtaso on samassa syvässä varjossa, piilottaa laatikoihin monia pieniä vaatteita, asusteita ja koruja. Viimeistelee utilitaristisen mutta ylellisen huoneen kuvan, kaksi alkuperäistä kattokruunua.

Vaatekaappi

Toimistot ja kokoustilat

Makuuhuoneiden ja viereisten kylpyhuoneiden lisäksi toisessa kerroksessa on oleskelutila, jossa on toimiva segmentti ja kokoushuone tai työhuone. Katsotaanpa lähemmin ympäristöä valoisassa vessassa. Neutraali värivalikoima, vaaleat kalusteet, design -kalusteet ja sisustus, kodikas ja pehmeä kokolattiamatto ja mukavat pussit – tämän salin paino luo todella miellyttävän ja rentouttavan ilmapiirin..

Kirkas maisema ikkunan ulkopuolella

Jos joku haluaa tehdä pientä työtä, hänellä on käytettävissään lumivalkoinen kirjoituspöytä näkyvämmässä kapeassa konsolissa peilijaloilla ja mukava samanvärinen kääntyvä tuoli.

Työpaikka

Toinen huone toisessa kerroksessa voi toimia sekä toimistona että neuvottelutilana kapeassa ympyrässä. Luonnollisen sävyjen käyttö luo jälleen miellyttävän ilmapiirin, joka edistää mukavaa keskustelua tai työtä.

Kaappi

Kirjoituspöydästä, jossa on alkuperäinen lasinen yläkehys, on tullut paitsi toimipisteen, myös toimiston keskipiste. Mukavat nojatuolit, joissa oli pastelliverhoilu, tekivät hänen kampanjansa.

Kunnioitettava pöytä

Toinen huone, jossa on mukava oleskelualue, on valmistettu pehmeillä, pastelliväreillä, jotka ovat läsnä paitsi huoneen sisustuksessa, myös tekstiileissä, sisustuksessa ja matoissa. Mukava lumivalkoinen sohva ja pari nojatuolia, joissa on veluuriverhoilu neutraaleissa väreissä, loivat pehmeän alueen rentoutumiseen ja keskusteluun.

Lepoalue