Ylellinen talo, joka on sisustettu klassiseen tyyliin

Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa on kulunut, riippumatta siitä, mitä uusia arkkitehtuurin ja sisustuksen suuntauksia esiintyy, klassikoiden ystäviä on aina paljon. Ja tähän on monia syitä – klassisessa sisustuksessa on tyylikäs ylellinen ulkonäkö, harmonisesti yhdistettynä kaikkiin huoneeseen tarvittaviin toimintoihin. Klassikko on ajatonta ja muodikasta, se on suosittua aina ja kaikkialla, joten monet suunnittelijat ympäri maailmaa eivät lopeta tilausten vastaanottamista klassisten talojen ja huoneistojen suunnittelusta.

Klassikko voidaan helposti integroida minkä tahansa kokoiseen ja toiminnalliseen kuormitukseen. Voit sisustaa kirjaimellisesti kaikki kodin tilat tällä tyylillä. Mutta on muistettava, että tämä kanoninen ja jalo sisustustyyli vaatii paljon resursseja, sekä taloudellisia että aikaa. Klassisessa sisustuksessa ei pidä unohtaa yhtäkään yksityiskohtaa viimeistelymateriaaleista tyynyjen tekstiileihin. Mutta kaikki ponnistelut ja kustannukset palkitaan. Klassikkotyylinen sisustus ilahduttaa sinua ja rakkaitasi monien vuosien ajan, juuri sen ajattomien ominaisuuksien, ajattoman aateliston ja upean kauneuden vuoksi.

Tarjoamme huomionne valokuvakierrokselle yhden yksityistalouden huoneista, jotka on tehty klassiseen tyyliin. Voidaan sanoa ehdottomasti, että monet tämän kodin suunnittelussa käytetyt suunnitteluratkaisut voivat innostaa monia asunnonomistajia varustamaan omat talonsa tai asuntonsa vastaavalla tyylillä..

Käytävä

Talon eteinen on sen tunnusmerkki; juuri tästä huoneesta jokainen kävijä alkaa muodostaa yleisen vaikutelman koko taloudesta. Ja tässä käytävässä käy heti ilmi, että yksityisen talon vuokralaiset rakastavat perinteisiä kalusteita, luonnonmateriaaleista valmistettuja kiinteitä huonekaluja ja klassisten tekniikoiden käyttöä sisustuksessa..

Olohuone

On selvää, että talossa, jossa on klassinen sisustus, on yksinkertaisesti oltava tilava olohuone, josta tulee koko kodin keskipiste, sen keskipiste ja yksinkertaisesti suunnittelun kannalta vaikuttavin huone. Ehkä kaikki klassisen tyylin tekniikat pintojen suunnittelussa, sisustuksessa ja tilan sisustamisessa ovat läsnä tässä ylellisessä olohuoneessa. Verhoiltujen huonekalujen sisustuksessa ja verhoilussa on pastellivärejä, monitasoinen lumivalkoinen katto, jossa on stukkoa ja aallotettuja karneetteja ja jalkalistat, listat ja seinillä sekä tekstiilitaustakuva, jossa on kukkakuvio, veistetyt massiivipuukalusteet ja mukava pehmeä vyöhyke. Ja tietysti klassisessa olohuoneessa pitäisi olla ylellinen takka (ei välttämättä toimiva), jossa on veistetty kivikoristelu antiikkipylväiden teemalla. Koko perheen tyylikkään huoneen kokoonpanon kruunaa kaunis kattokruunu, jossa on kaksi riviä lamppuja.

TV klassisessa sisustuksessa

Veistetyt kehykset, joissa laitteet on sijoitettu maalausten tapaan, auttavat sovittamaan harmonisesti modernin videotekniikan tällaiseen klassiseen ympäristöön..

Paletin beigen sävyt

Huoneen suunnittelussa käytetyt luonnolliset sävyt luovat uskomattoman kodikkaan ja kodikkaan ilmapiirin, mikä on välttämätöntä huoneessa, jossa on melko upea sisustus..

Ruokala

Olohuoneen tiloista löydämme itsemme yhtä tilavaan ruokasaliin. Tämän ruokasalin sisustus toistaa tarkasti olohuoneen sisustuksen – samat vaaleat beige -sävyt yhdistettynä lumivalkoisiin elementteihin, parkettilattia ja pakollinen kuvioitu matto, jopa ikkunoiden koristelu toistaa olohuoneen sisustamisen . Ruokasalin keskipiste on epäilemättä ruokailuryhmä, joka koostuu veistetystä puupöydästä, jolla on vahva pohja ja pyöristetyt pöytälevyn kulmat sekä klassiset tuolit, jotka on valmistettu eri puulajeista..

Viinikaappi

Ruokasalin alkuperäinen huonekalu on viinikaappi, jossa on maistelualue, jonka avulla voit pitää kaiken tarvitsemasi suosikkijuomiesi maistelua lähellä. Sen epätavallinen retro -esitys tuli käteväksi tässä perinteisessä ympäristössä..

Keittiö

On aivan loogista, että ruokasalista pääsemme vapaasti keittiöön. Tilava huone näyttää vielä suuremmalta kevyen, lähes lumivalkoisen viimeistelyn ansiosta. Vaalean sävyiset veistetyt keittiökaapit ovat kontrastissa syvän kypsän kirsikan sävyn kanssa, jonka backsplash -verhous luo. Retrotyylinen laatta löytyi samanvärisenä. Ei ole yllättävää, että klassisen keittiön työtasot on valmistettu kivestä. Mikään ei ole perinteisempi kuin kahden luonnonmateriaalin, puun ja kiven yhdistelmä klassisessa keittiössä. Keittiön tyylikkään ilmeen täydentävät katuvalaisimia jäljittelevät taotut riippuvalaisimet..

Käytävät

Tikapuut

Otamme ylelliset, mukavat ja turvalliset portaat toiseen kerrokseen. Klassisessa sisustuksessa on mahdotonta rentoutua avaruussuunnittelun näkökulmasta edes käytävillä. Käytävän seinät ja portaiden lähellä olevat tilat ovat paikka taideteoksille, kauniille seinävalaisimille ja ylellisille peileille veistetyissä kehyksissä.

Kaappi

Kirjahyllyt ja sohva

Toisessa kerroksessa on toimisto, joka on tehty kaikkien klassisen tyylilajin kaanonien mukaan. Pakollinen massiivinen kirjoituspöytä ja laatikot, jotka hämmästyttävät vaikuttavuudestaan ​​ja antavat erityisen työtunnelman koko huoneelle. Toimistossa on oltava kirjahyllyt, auki tai lasin takana, mutta niin, että kirjojen piikit ovat selvästi näkyvissä. Kaikki toimistot, ei pelkästään klassiset toimistot, tarvitsevat mukavan ja miellyttävän paikan lukea. Nojatuoli tai jopa sohva, jossa on lattia- tai pöytävalaisin, on ihanteellinen kirjan ystäville..

Päämakuuhuone

Makuuhuone sijaitsee myös toisessa kerroksessa. Tämä vaikuttava tila, joka on sisustettu klassisen sisustuksen parhaiden perinteiden mukaan, sisältää king -size -vuoteen lisäksi pienen budoarin – kulman lukemiseen ja keskusteluun. Huolimatta kankaiden, mattojen, verhoiltujen huonekalujen verhoilun, niiden värien, kuvioiden ja koristeiden runsaudesta, huone ei näytä kömpelöltä ja kaikki pastellin, neutraalien sävyjen harmonisen yhdistelmän ansiosta, jossa on puumaisia ​​luonnonmateriaalivaihtoehtoja.

Lukukulma

Erityistä huomiota kiinnitetään tekstiileihin klassisessa sisustuksessa – verhot, tylli tai verhot, huonekalujen verhoilu, tyynyt sohville ja nojatuoleille, jopa tekstiilitaustakuvat – kaiken tulee olla korkealaatuista ja tasapainossa muun sisustuksen kanssa.

Neitsyt makuuhuone

Toinen yksityinen huone, joka sijaitsee toisessa kerroksessa, on neitsyt makuuhuone. Tässä keskitytään valkoiseksi maalattuun metallisänkyyn, jossa on takorautainen pääty. Eri värejä sisältävien tekstiilitaustakuvien ja lumivalkoisten listojen avulla sängynpäät oli koristeltu.

Alkuperäinen vaatekaappi

Vanhasta decoupage -tekniikalla sisustetusta vaatekaapista on tullut makuuhuoneen sisustus. Kukkateema, joka esiintyy seinien sisustuksessa, näkyy vaatekaapin ovien pöllössä. Ja kevyet, kevyet kalusteet kaarevilla jaloilla täydensivät klassisen makuuhuoneen raikkaan ilmeen.

Vierashuone

Klassinen vierashuone on silmiinpistävä eleganssillaan ja yksinkertaisuudellaan. Rauhallinen väripaletti mukautuu lepoon ja rentoutumiseen. Vaikuttava vuode, jossa on veistetty puukehys ja verhoiltu pääty, lupaa syvän ja rauhallisen unen, kun taas seinävalaisimien avulla voit lukea suosikkikirjasi ennen nukkumaanmenoa..

Kylpyhuone

Makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone, jossa on riittävän kirkkaat värit. Verhous keraamisilla laattoilla, joissa on kontrastinen yhdistelmä lumivalkoisia ja ultramariinisia värejä, loi ainutlaatuisen tunnelman kylpyhuoneessa. Massiiviset tummasta puusta valmistetut huonekalut neutraloivat jonkin verran aktiivista viimeistelyä ja antavat huoneelle antiikkisten huonekalujen staattisuuden ja vakauden.

Kylpyhuone

Jopa niin vaatimaton huone kuin kylpyhuone ei voi varautua neutraalisti sisustukseen ja kalusteisiin. Neutraaliutta voidaan soveltaa tässä vain väriratkaisujen valinnassa, mutta huonekalut on valmistettu vanhaan tapaan, peili on kehystetty veistettyyn pitsikehykseen ja kultaus näkyy lamppujen ja putkityökalujen suunnittelussa.

Nämä valokuvat ovat kirjoittajan sisustustudion kohteliaisuutta “Kuution muotoilu”. Tekijät: Fruktov Anton ja Fruktova Marina.