Yksityisen talon suunnitteluprojekti Kiovassa

Yksityisen talon käytännöllisen ja lakonisen sisustuksen luominen kirkkailla väreillä on monien asunnonomistajien unelma. Jos samalla on myös mahdollista yhdistää nykyaikaiset trendit tilan suunnittelussa toiminnalliseen eleganssiin – suunnittelijoiden ja omistajien tehtävän katsotaan olevan 100% valmis. Alla esitetyssä Kiovassa sijaitsevan omakotitalon suunnitteluprojektissa haluamme esitellä inspiroivia ideoita alkuperäisestä, käytännöllisestä ja visuaalisesti houkuttelevasta sisustuksesta. Toivomme, että väri-, tekstuuri- ja muotoiluratkaisut yksityisasunnon järjestämiseen auttavat sinua lataamaan ideoita omiin saavutuksiisi..

Kiovan yksityisen talon sisustus

Olohuone ja oleskelutila vaaleissa väreissä

Yksityisen talouden ensimmäisessä kerroksessa on tilavin huone – olohuone, joka on yhdistetty keittiöön ja ruokasaliin avoimen suunnitelman kautta. Huolimatta siitä, että toiminnallisten alueiden välillä ei ole väliseiniä, kaikki segmentit on selvästi kaavoitettu – tasoittamalla lattiatasot. Myös tilavan huoneen vyöhykkeiden välinen ero on erilaisessa lähestymistavassa lattian viimeistelyyn, keittiössä lattialla on posliinikivitavaraa, jossa on luonnonkiven jäljitelmä, olohuoneen virkistysalueella puinen matala taso.

Lumivalkoinen olohuone

Lumivalkoiset seinät, katon koristelu tahallisella laiminlyönnillä, valaistusjärjestelmän kommunikointi silmille-motiivit loft-tyylisen huoneen sisustamiseen ovat muodostuneet orgaaniseksi osaksi modernia tyyliä. Jotta voit antaa lämpöä ja mukavuutta tällaiselle lumivalkoiselle ja jopa steriilille huoneelle, sinun on yritettävä paljon. Eikä kyse ole vain improvisoidun takan asentamisesta ja sen lähellä olevan tilan koristamisesta suurelle puupatolle, vaan myös luonnonkankaiden, eri tasoisten valaistuslaitteiden ja verhoiltujen huonekalujen modulaarisen järjestelmän luomiseen virkistysalueeksi.

Rentoutumisalue olohuoneessa

Viihtyisää muhkeaa oleskelutilaa edustaa kaksi tilavaa sohvaa, joiden verhoilu on neutraalin harmaan sävyjä. Monet tyynyt mahdollistavat mukavan istumisen sohvalla, mutta myös paikkoja lähellä improvisoitua takkaa tai istua kirjan kanssa valonlähteiden lähellä lukemista varten.

Mukavat pehmeät sohvat vaaleanharmailla sävyillä

Kohokohta olohuoneen sisustuksessa ja samanaikaisesti aksenttiseinän luomisen kanssa oli pystytason kuvioitu toteutus valkoiseksi maalattuja kiviä käyttäen. Tällainen koristelu vaatii paikallista valaistusta – kynttilöiden avulla alkuperäisissä kynttilänjaloissa läpinäkyvien lasiastioiden muodossa oli mahdollista luoda lämmin ja samalla kodikas valaistus vyöhykkeelle ainutlaatuisella vuorella.

Epätavallinen aksentti seinän viimeistely

Kaikissa Kiovan talon huoneissa käytetään alkuperäisiä valaistuslaitteita – riippuvalaisimia, suunnittelumalleja, yksinkertaisia ​​tai päinvastoin monimutkaisia ​​- ne kaikki on suunniteltu paitsi täyttämään päätehtävänsä myös tuomaan omaperäisyyttä, luovuutta ja sisätilojen vähäpätöisyys. Olohuoneessa suuri valoasennus tuli silmien vetovoimaksi. Portaikkoalueella suuri kohdevalo, joka sijaitsee suoraan lattialla, tarjoaa myös upean valaistuksen.

Alkuperäiset valaisimet olohuoneessa

Portaikon tyylikäs muotoilu mahdollistaa turvallisen ja nopean pääsyn kotitalouden toiseen kerrokseen, mutta myös sisustaa olohuoneen sisustuksen. Metallista ja puusta koostuvan yhdistelmärakenteen lumivalkoinen muotoilu näyttää kevyeltä, lähes painottomalta, mutta samalla rakenne on luotettava ja turvallinen.

Lumivalkoinen portaikko

Keittiötiloista lasiovien kautta pääset toiseen rentoutumishuoneeseen. Tätä eristettyä huonetta ei voida kutsua täysimittaiseksi olohuoneeksi, mutta huone on täydellinen lepoa ja rentoutumista ystävien tai perheen kanssa..

Poistu erilliseen lepohuoneeseen

Kehyksetöntä pehmustettua huonekalua, joka on eri muotoisia pusseja, jotka on täytetty polyuretaanipalloilla, tuli perusta lepohuoneen muodostamisessa. Vain matala puinen sohvapöytä on ainoa vakaa huonekalu tässä alkuperäisessä tilassa..

Alkuperäiset kehyksetön huonekalut

Kuten muuallakin Ukrainan talon tiloissa, paljon huomiota kiinnitetään tekstiilien koristeluun virkistyshuoneessa – luonnonvärisiä luonnonkankaita käytetään paitsi kehyksettömien huonekalujen verhoiluun myös lasiovien sisustuksen luomiseen. Yksinkertaisista liinavaatteista valmistetuista verhoista tulee näyttävä lisä rentoutumisalueen kuvaan.

Painopiste tekstiileissä ja valaistuksessa

Valkoinen keittiö ja ruokailutila

Mikään ei estä talon omistajia ja heidän vieraitaan pääsemästä keittiötilaan olohuoneesta. Huolimatta siitä, että keittiö-ruokailutila sijaitsee jossain varauksessa päähuoneeseen nähden, jokainen, joka on keittiön työskentelyalueella tai syö ruokapöydän ääressä, voi katsoa, ​​mitä ruokailutilassa tapahtuu Olohuoneeseen tai jopa katsomaan televisiota.

Näkymä keittiöstä ja ruokasalista

Keittiössä ja ruokailutilassa lumivalkoinen sävy on imeytynyt lähes kaikkiin pintoihin – seinien ja kattojen sisustuksesta nykyaikaisten keittiökaapien etuosien toteuttamiseen. Jopa tuolit tilavan ruokapöydän ympärillä, vaikka ne on tehty eri muunnelmilla, on kaikki maalattu valkoiseksi. Vain ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että keittiössä ei ole tilaa tekstiilien käytölle, johon suunnittelijoilla ja kodin omistajilla on erityinen suhde. Riippuvalaisimien sävyjen koristeluun käytettiin lumivalkoista kangasta. Alkuperäisistä kattokruunuista tuli lopulta näyttävä viimeistely, kun luot ruokailutilan kuvan..

Lumivalkoinen keittiötila

Makuuhuoneet valkoisia

Ukrainan yksityisen talon toisessa kerroksessa on yksityisiä huoneita – makuuhuoneita. Lumivalkoinen portaikko, jota ympäröivät kevyet viimeistelyt ja harvat kalusteet, johtaa meidät makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneen sisäänkäynti

Makuuhuoneen sisustus, kuten useimmat Kiovan yksityisen talon tilat, on suunniteltu yksinkertaisissa ja ytimekkäissä muodoissa. Minimikalusteiden avulla voit luoda käytännöllisen, mutta samalla mukavan ympäristön, sanotun kuitenkaan rajoittamatta omistajien mukavuutta. Vaalea paletti suurentaa visuaalisesti jo tilavaa huonetta luoden neutraalin taustan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Makuuhuoneen sisustus valkoisin värein

Niin sanottu kehyksetön sängyn muotoilu koostuu olennaisesti kahdesta patjasta, jotka on asennettu kohtisuoraan toisiinsa nähden. Tietenkin tällaista mallia on kätevä käyttää turvallisuuden kannalta – ei yksinkertaisesti ole yhtä terävää kulmaa, johon törmätä ja satuttaa. Mutta on tärkeää ymmärtää, että tällaiset lattialla makaavat sängyt ilman kehystä sopivat vain nuorille, täynnä voimaa..

Sängyn rungon pehmeä verhoilu

Kuten muissa yksityisen kotitalouden huoneissa, makuualueen suunnittelussa kiinnitetään suurta huomiota valaistusjärjestelmän järjestämiseen. Makuuhuoneessa ei ole sisäänrakennettua valaistusta, mutta on olemassa kokonaisuus riippuvalaisimia, jotka toimivat paitsi valaisinlaitteina myös sisustuksen koriste-elementteinä. Vaaleat turkoosit korostukset pienten riippuvalaisimien sävyissä laimentavat tehokkaasti nukkumis- ja rentoutumistilojen valopaletin.

Epätavallinen sisustus riippuvalaisimilla makuuhuoneeseen

Sänkyä vastapäätä on videoalue. TV -telineen alkuperäinen muotoilu takaa sisustuksen omaperäisyyden – maalaismainen tyyli, kuluneet pinnat, lievä huolimattomuus ja käytännöllinen tarkoitus yhdistyvät harmonisesti tähän huonekaluun. Jo tutut lasiset kynttilänjalat täydentävät tehokkaasti huoneen tämän toiminnallisen osan..

Videovyöhyke makuuhuoneessa

Oletko miettinyt riippumaton ripustamista parvekkeellesi? Tämä ajatus ei tuntunut oudolta Kiovan yksityisen talon suunnittelijoille ja omistajille. Miellyttävästä lepo- ja rentoutumisrakenteesta tulee sisätilojen keskeinen osa ja keskipiste, jonka ympärille rakennetaan käsite tilan luomiseksi maksimaaliseen rentoutumiseen ja rauhaan.

Riippumatto loggialla

Toinen makuuhuone on myös sisustettu valkoisilla väreillä. Tilava ja valoisa huone, jossa on suuret ikkunat, tiiviisti verhottu paksulla verholla, on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja lepoon, mikään huoneen sisätiloissa ei häiritse omistajia valmistautumasta nukkumaan.

Lumivalkoinen makuuhuone, jossa on tumma koristepiste

Vain tummasta mustavalkoisesta kuvasta tulee kontrasti aksentti makuuhuoneen sisustuksessa. Makuuhuoneen raikkaan valkoisen muotoilun tasapainottamiseksi alkuperäinen valaistusjärjestelmä on saatavana myös mustana.

Tummia täpliä valkoisella pohjalla

Epätavallinen avoin ripustin vaatteille on järjestetty sisäänrakennetun vaatekaapin lähelle, jossa on peiliovet-valkoiseksi maalattu haara köydellä-yksinkertainen suorituksen kannalta, mutta ei-triviaali rakenne, josta on tullut kohokohta sisustus.

Kokoonpano romanttiseen tyyliin

Pastelliset kylpyhuoneet

Kevyt paletti kylpyhuoneen sisustamiseen on tuttu ratkaisu maanmiehillemme. Mutta puupintojen ja betonilaattoja jäljittelevien keraamisten laattojen käyttö on alkuperäinen suunnitteluratkaisu, joka voidaan turvallisesti hyväksyä luomaan nykyaikainen utilitaristinen huone. Monimutkaisessa tilassa oli mahdollista luoda uskomattoman yksinkertainen, lakoninen, mutta samalla lämmin tunnelma. Alkuperäisen valaistusjärjestelmän ja ei-vähäpätöisen lähestymistavan avulla lämmitetyille pyyhekuivaimille voitiin tuoda ripaus luovuutta kylpyhuoneen sisustukseen.

Kylpyhuoneen sisustus

Epätavallinen utilitaristisen huoneen sisustus

Toinen kylpyhuone on koristeltu vaalean puun pintaa jäljittelevillä laattoilla. Ja tässä sisustuksessa kiinnitetään paljon huomiota valaistusjärjestelmään ja vedenkäsittelyhuoneen lisävarusteiden alkuperäiseen järjestelyyn – epätavallisista käsipyyhkeiden pidikkeistä on tullut suunnittelun kohokohta.

Pieni kylpyhuone

Alkuperäinen sisustus ja epätavalliset valaistuselementit

Kiovan talon suunnittelijat ja omistajat valmistivat erityisellä rakkaudella huoneiden sisustuksen valaistusjärjestelmillä ja tekstiilikoristeilla. Jos kaikki on erittäin selvää käytettyjen kankaiden kanssa – luonnollinen materiaali on pääosin vaaleita värejä, niin valaistuslaitteiden ja kalusteiden kanssa kaikki ei ole niin yksinkertaista. Alkuperäisiä valaisimien malleja löytyy huoneista, joissa on erilainen toiminnallinen kuormitus..

Yksityisen talon tekstiilikoriste Kiovassa

Epätavallinen työpaja -alue

Epätavallinen koostumus hehkulampuista ja koristeellisista pöllöistä, jotka roikkuvat mustissa naruissa, voi tulla minkä tahansa sisustuksen kohokohtaksi. Jopa kaikkein triviaalimmasta huonesuunnittelusta tulee omaperäisempi, houkuttelevampi ja ainutlaatuisempi.

Alkuperäinen valon asennus

Toinen epätavallinen valaistuksen käyttö koriste -elementtinä on seppele. Tällaiset sävellykset tuovat aina juhlallisen tunnelman tilan kuvaan..

Lamput ja seppeleet

Kun valaistamme huoneita ja luomme niihin erityisen tunnelman, voimme puhua paitsi sähkölaitteista myös laitteista, joilla on vanhempi historia. Esimerkiksi kirkkaasta lasista valmistetut suuret pullot, jotka voivat olla erinomaisia ​​kynttilänjalkoja, jotka voidaan helposti muuntaa kierrätetyistä esineistä taide -esineiksi.

Epätavalliset kynttilänjalat

Jopa utilitaristiset huoneet, portaiden ja käytävien lähellä olevat tilat kunnioitettiin ja varustettiin alkuperäisillä valaistuslaitteilla, jotka eivät ainoastaan ​​tarjoa vaadittua valaistustasoa vaan toimivat myös koriste -elementteinä.

Kodinhoitohuoneiden valaistus