Valkoiset seinät – kevyet ja puhtaat

Seinien valtavien värivaihtoehtojen joukossa on vaikea navigoida. Monipuolisin väri on valkoinen..

On ennakkoluulo, että valkoisilla seinillä on paljon haittoja: likainen, liian yksinkertainen näkymä, yhdistykset hallituksen tiloihin ja muut. Kaikki tämä on kaukaa haettua. Valkoiset seinät ovat tilaisuus luoda mihin tahansa tyyliin huoneessa, käyttää kaikkia suunnittelutyökaluja ja sisustuselementtejä. Lisäksi nykyaikaiset materiaalit minimoivat tällaisen pinnoitteen epäkäytännölliset ominaisuudet..

Takka valkoisilla seinillä Lumivalkoinen makuuhuone kirkkaalla seinällä

Uskotaan, että tällainen tyylinen päätös tehtiin 1920 -luvulla Englannissa. Hiiliyrittäjän vaimo maalasi talonsa seinät valkoiseksi. Tämä askel oli vastalause miehensä päätehtävää vastaan. Sitten tämä ajatus otettiin halutun suunnittelijan haltuun ja ilmeni hänen projekteissaan..

Huoneessa on valkoiset seinät ja kirkkaat elementit Valkoisten seinien ja puulevyjen yhdistelmä

Valkoisen vaikutus ihmiseen

Ennen kuin käytät mitään väriä mihinkään huoneeseen, sinun on selvitettävä, mikä vaikutus sillä on siellä oleviin ihmisiin. Tästä näkökulmasta valkoisella on useita etuja muihin verrattuna. Sen ominaisuuksia:

Lastenhuone valkoinen Valkoiset seinät ja vastakkaiset huonekalut Valkoiset seinät, joissa on vastakkaisia ​​elementtejä

Väri on positiivinen ja yhdistää samalla koko värispektrin. Siksi psykologit, psykiatrit ja muut lääkärit turvautuvat valkoiseen apuun potilaiden hoidossa. Tämä johtuu koko värispektrin kyvystä ladata tasaisesti kaikki kolme ihmisen näkövärin tunnistuslaitetta. Tämä ominaisuus vaimentaa tarpeettomia tunteita ja rauhoittaa.

Jos vaikeita värivaihtoehtoja syntyy, valkoinen voi korvata minkä tahansa värin rajoittamatta käsitystä. Samaan aikaan ei ole suositeltavaa ylikyllästää tilaa sillä, koska se voi aiheuttaa väärän paremmuuden tai päinvastoin oman alemmuuden tunteen..

Lumivalkoinen makuuhuone suurella kuvalla Suuri olohuone, jossa valkoiset seinät Valkoiset seinät kodin sisustuksessa

Värien ja niiden sävyjen ihmisiin aiheuttamien vaikutusten tutkijoiden mukaan valkoinen on kosmetologista. Sen uskotaan auttavan täyttämään solut kosteudella ja stimuloimaan solujen uudistumista. Siten asuintilan sisätilojen valkoiset seinät auttavat ylläpitämään nuorekkaan ihon..

Valkoinen portaikko sisätiloissa

Asunnon valkoisten seinien edut

Sen lisäksi, että valkoinen vaikuttaa kohtuullisesti ihmiseen, sillä on muita etuja. Tärkein niistä on kyky lisätä huoneiden valaistusta. Valkoiset esineet heijastavat valoa. Huoneessa, jossa on valkoiset seinät, ei yksinkertaisesti voi olla tummia kulmia. Luo lisävalonlähteiden tunteen.

Valtava lumivalkoinen olohuone Valkoiset seinät ja puulattia

Voit käyttää tätä ominaisuutta huoneissa, joiden ikkunat ovat pohjoiseen tai puiden peitossa. Tämä ominaisuus ilmenee selvästi kylmänä vuodenaikana, jolloin päivänvalo on hyvin lyhyt ja kausiluonteisen laman riski on olemassa..

Valkoisten seinien toinen tärkeä ominaisuus on illuusio laajenevasta tilasta. Valkoisen kyky lisätä visuaalisesti huoneiden äänenvoimakkuutta muuttuu huoneen tilavuuden kasvuksi työntämällä seinät visuaalisesti erilleen. Mielenkiintoinen piirre ihmisen visuaalisessa laitteessa saa valokuvat havaitsemaan kaukaisina. Tämä tekee ahtaasta valkoisesta huoneesta tilavamman..

Suuri sali, jossa valkoiset seinät Kontrasti valkoisia seiniä ja mustia huonekaluja

Toinen valkoinen laatu, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää seiniin, on monipuolisuus ja yhteensopivuus. Mikään ei ole helpompaa kuin luoda harmoninen sisustus valkoisten seinien taustalla. Jos kuvioidut pinnat tai värilliset elementit jo pakottavat sinut etsimään yhdistelmiä, valkoiset seinät antavat sinun käyttää suosikkivärejäsi ilman epäharmonian vaaraa. Jopa näyttävät sävyt tuntuvat pehmeämmiltä valkoisen ympäröimänä.

Tämän tosiasian avulla voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja muuttaa ympäristön kokonaan ilman huolta yhteensopivuudesta seinien kanssa. Jokainen uusi asia talossa sopii harmonisesti sisustukseen ilman ristiriitaa pintakäsittelyn kanssa..

Kirkkaita elementtejä valkoisella seinällä Valkoiset huonekalut olohuoneessa

Vapautta valita huoneen tyyli voidaan pitää erittäin hyödyllisenä. Valkoinen seinä näyttää hyvältä sekä klassisessa sisustuksessa että korkean teknologian tyylissä. Kaikki lisävarusteet, maalaukset ja lamput näyttävät hyvältä valkoisella pinnalla. Lisäksi tällaista pintaa voidaan käyttää luovuuden esineenä ja maalata se maaleilla tai käyttää kaavainta..

Valkoiset seinärakenteet

Jos huoneen omistaja on ylpeä tyylillisistä ratkaisuista ja esineistä, jotka hän on valinnut sisustukseen, niin valkoiset seinät korostavat elementin yksinoikeutta. Jopa hienostunein sisustus on havaittavissa tällaista taustaa vasten ja kävijät voivat aina arvostaa suunnittelijan makua..

Yhdistelmät valkoisilla seinillä eri huoneiden sisätiloissa

Kaikista valkoisen eduista huolimatta hän yksin näyttää edustamattomalta. Huoneessa, jossa valkoiset seinät eivät ole laimennettu värillisillä koriste -elementeillä, valtionrakennusten henki puhaltaa.

Valkoiset seinät sisätiloissa Valkoiset seinät ja tumma lattia Kirkkaita elementtejä valkoisilla seinillä

Jos haluat pitää huoneen puhtaana ja pehmeänä ilman kirkkaita ja ankaria sävyjä, voit yhdistää valkoiset seinät hiekan, maidon, kerman, harmaansinisten ja muiden pastellivärien elementteihin. Lisäksi voit käyttää samppanjaa, kermaa, norsunluuta, kahvia, ja sitten huone näyttää tyylikkäältä säilyttäen kaikki valkoisen ominaisuudet.

Valkoinen kaari Valkoinen kylpyhuone

Mitä tahansa materiaalia voidaan käyttää huoneen sisustamiseen valkoisilla seinillä. Mutta luonnollinen puu, nahka, pellava, puuvilla näyttävät erityisen edullisilta. Luonnollinen teema on erittäin tärkeä vaihtoehto tällaiselle huoneelle. Elävät kasvit ruukuissa ja eläinten kuvat sopivat harmonisesti tänne. Tekstiilien kukkakoriste täydentää täydellisesti sisustusta.

Sali, jossa valkoinen kattokruunu Kirjahyllyt valkoisella seinällä

Huolimatta valkoisen sisustuksen näennäisestä yksinkertaisuudesta, tämä värimaailma on merkki ylellisyydestä ja rikkaudesta. Lisävarusteet lisäävät huoneeseen hienostuneisuutta, mikä korostaa lumivalkoisten pintojen ainutlaatuisuutta ja tyylikkyyttä ja osoittaa omistajan herkän maun..