Valkoinen tapetti sisätiloissa

Monien vuosikymmenien ajan suosituin seinäkoristemateriaali on ollut tapetti, jonka valmistajat ovat varmistaneet, että kaikkein nirsoin asiakas löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Tämän materiaalin erilaiset tekstuurit, värit ja kuviot mahdollistavat suurimpien suunnittelun fantasioiden toteuttamisen ja alkuperäisen ja hienostuneen sisustuksen suunnittelun. Tässä artikkelissa tarkastelemme tavallisinta vaihtoehtoa – valkoista taustakuvaa..Valkoinen tapetti mustilla kukilla Mustavalkoinen keittiö

Valkoinen väri sisätiloissa

Valkoisella värillä on erittäin voimakas vaikutus huoneeseen, se laajentaa sitä ja täyttää sen valolla ja avaruudella. Harmonian ja puhtauden symbolina se edistää rauhaa ja hiljaisuutta. Se on neutraali väri, ja siksi se voidaan yhdistää kaikkiin väreihin ja sävyihin, jotka ovat olemassa vain värispektrissä. Valkoisen monipuolisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää missä tahansa sisustustyylissä ja missä tahansa huoneessa, minkä vuoksi suunnittelijat turvautuvat usein siihen..

Valkoinen taustakuva voi olla erinomainen tausta klassiselle sisustukselle sekä uusille trendeille, jotka ovat viime aikoina olleet erittäin suosittuja. Minimalismi, hi -tech, art deco, parvi tai kitši – valkoinen taustakuva sopii ehdottomasti mihin tahansa sisustukseen, tärkeintä on vain valita oikea yhdistelmä, joka on ominaista jokaiselle tyylille.

Valoisa päiväpeite makuuhuoneessa Mielenkiintoinen seinäkoriste Valkoinen tapetti mustilla kuvioilla

Valkoisen taustakuvan levittäminen

On selvää, että huone, joka on peitetty puhtaalla valkoisella tapetilla, näyttää tylsältä, ja tämän estämiseksi on välttämätöntä sisällyttää sisustukseen runsaasti kontrastielementtejä. Tässä on useita vaihtoehtoja:

  • valkoinen taustakuva kuvioilla;
  • yhdistelmä valkoisia ja värillisiä taustakuvia;
  • vastakkaiset huonekalut ja tavalliset seinät.

Mustat kukat valkoisella pohjalla Huone beigeillä sävyillä Valkoiset seinät käytävällä

Valkoinen tapetti makuuhuoneessa

Hyvin usein makuuhuoneen sisustamiseen käytetään vuosien varrella testattua suunnittelutekniikkaa – seinän liittäminen sängyn päähän kontrastitapetilla, kun taas loput seinät on tehty puhtaasta valkoisesta. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää sekä rikkaita värejä että tummia kontrasteja. Valkoinen tapetti kuvioilla on myös erinomainen vaihtoehto. Kontrastien teemaa voidaan jatkaa ikkunan, sängyn ja lattian suunnittelussa, ja sisällyttää sisustukseen useita värillisiä elementtejä, jotka asettavat sävyn koko huoneelle..Keltaiset lamput makuuhuoneessa Tekstiilien käyttö sisätiloissa

Makuuhuone näyttää alkuperäiseltä valkoisen taustakuvan taustalla. Jos haluat luoda lämpimän sisustuksen tällaiseen huoneeseen, käytä joko vaaleita ja lämpimiä puun sävyjä tai luonnollisia kankaita, joiden väri on oikea, kuten pellavaa ja villaa..

Luonnonmateriaaleja sisätiloissa Makuuhuone valkoisella tapetilla Kontrastiseinä sängyn päässä

60 -luvun tyyliseen sisustukseen valkoinen geometristen kuvioiden taustakuva on ihanteellinen, mikä luo huoneeseen sopivan tunnelman. Kirkkaat aksentit koristetyynyjen ja nojatuolien muodossa, jotka vastaavat näitä vuosia, sopivat ihanteellisesti tällaiseen huoneeseen..Makuuhuone retro -tyyliin Antiikki sisustus

Valkoinen tapetti keittiössä

Vaaleissa väreissä oleva keittiö näyttää aina harmoniselta. Mutta monet ihmiset eivät valitse puhdasta valkoista sisustusta. Kyse on käytännöllisyydestä, koska valkoiset pinnat ovat erittäin helposti likaisia, vaikka ne näyttävätkin erittäin vaikuttavilta. Mutta valkoisen keittiön luomiseksi ei ole ollenkaan tarpeen tehdä sisätiloista yksivärisiä. Keittiössä voit käyttää valkoista taustaa taustakuvana, jossa on kukka- tai geometrisia kuvioita ehdottomasti missä tahansa värissä, sekä lisätä muutamia kontrastisia yksityiskohtia. Esimerkiksi mustat tai tummanruskeat työtasot ja lattiat.

Keittiö näyttää myös hyvältä, täysin valkoisena, ja siinä on paljon kirkkaita tai tummia kontrastisia sulkeumia tekstiilien ja kuvioiden muodossa valkoisella tapetilla.

Maalaismainen keittiö Maalaistyylinen keittiö Taustakuva keltaisilla ympyröillä

Kun sisustat ruokailutilaa, voit käyttää valkoisia tapetteja, joissa on kukkakuvioita. Ne luovat kevyen ilmapiirin, joka on positiivinen ja edistää rentoutumista. Täällä voit myös käyttää kontrastikalusteita tai tehdä sisustuksesta rauhallisen ja lämpimän. Valkoisen taustakuvan teeman säilyttäminen, valkoinen ruokapöytä ja mustat tuolit sopivat täydellisesti tällaiseen sisustukseen, mikä lisää juhlallisuutta huoneeseen. Kuitenkin massiivipuiset huonekalut, joissa on valkoinen verhoilu tuoleilla, näyttävät yhtä mielenkiintoisilta..

Herkkä kukkakuvio taustakuvassa Valkoinen pöytä ja mustat tuolit Massiivipuiset huonekalut

Valkoinen tapetti olohuoneessa

Olohuoneen tai, kuten maassamme sanotaan, eteisen tulisi olla juhlallinen ja tilava. Tämä huone on jokaisen huoneiston sydän, johon koko perhe kokoontuu ja jossa vieraita otetaan vastaan, joten sinun on lähestyttävä erityisen huolellisesti tämän huoneen suunnittelua. Kuten missään muualla tässä huoneessa, lumivalkoiset seinät ovat sopivia, mikä laajentaa tilaa visuaalisesti ja tulee erinomaiseksi taustaksi sen täyttämiseen.

Käyttämällä tässä huoneessa selkeitä kontrasteja mustien huonekalujen tai maton muodossa lattialla, niitä on täydennettävä lämpimin sävyin, jotka tasoittavat ne. Laminaattilattiat ja koristeelliset tyynyt lämpimissä tai aurinkoisissa sävyissä ovat ihanteellisia tällaisina elementteinä. Valkoisen taustakuvan teemaa voidaan jatkaa huonekalujen suunnittelussa, esimerkiksi käyttämällä suurta sohvaa valkoisella verhoilulla tai nojatuolia olohuoneessa. On syytä huomata, että ei ole lainkaan välttämätöntä käyttää samanvärisiä tuoleja ja sohvia samassa huoneessa, kuten useimmille ihmisille on tapana. Riittää, kun voitat yhdistelmän yhdistävän sisustuksen avulla, ja sitten kaikki värit näyttävät paikoiltaan ja täydentävät toisiaan harmonisesti..

Olohuone kontrastiväreillä Maalaus olohuoneen sisätiloissa Maalaistyylinen olohuone

Valkoisen taustakuvan edut ja haitat

Valkoisen taustakuvan tärkein etu on tällaisten seinien kyky laajentaa ja lisätä tilaa visuaalisesti. Tärkeää on myös se, että valkoinen taustakuva sopii hyvin kaikkiin väreihin ja sävyihin ja näyttää hyvältä kuvioiduilla pinnoilla. Mutta valkoisella tapetilla on yksi miinus – likaiset pinnat.