Valkoinen parvi asunnossa

Yhä useammat ihmiset ovat viime aikoina valinneet loft -tyylin asuntonsa sisustamiseen. Tätä tyyliä pidetään modernina innovaationa, vaikka sen juuret ulottuvat Amerikkaan 40 -luvulla. Tämän jälkeen maan tuotantoympäristössä alkoi tapahtua muutoksia, mikä vaikutti yritysten siirtymiseen pois kaupungeista. Näin kävi ilmi, että monet varasto-, tehdas-, tehdas- ja työpajatilat jäivät tyhjiksi. Ja sitten he alkoivat muuttaa niitä asuintiloiksi. Joten uusi suunta ilmestyi paitsi asuntojen ulkoasuun, myös tyyliin. Parvi englanniksi käännettynä (parvi) tarkoittaa ullakkoa ja tässä tapauksessa yläkerran asuntoa. Näissä huoneistoissa asui pääasiassa luovia yksilöitä, jotka eivät vain asuneet täällä, vaan myös työskentelivät, järjestivät näyttelyitä, esityksiä ja vastaavasti, eivät rasittaneet itseään esimerkiksi väliseinillä yrittäen säästää mahdollisimman paljon vapaata tilaa. Luovissa ammateissa he tarvitsivat paljon auringonvaloa ja raitista ilmaa, vähintään sisustusta ja täydellisiä huonokalusteita. Sieltä loft -tyyli otti pääsuuntansa – ei väliseinät, maksimaalinen raitis ilma ja vapaa tila. Mutta tämä ei ole tämän tyylin ainoa ominaisuus. Loppujen lopuksi parvi on myös yhdistelmä vanhoja sisätilojen yksityiskohtia (tiiliseinä, avoin ilmanvaihtojärjestelmä, tehdaskalusteet, putket jne.) Uusien laitteiden, lisävarusteiden, nykyaikaisten materiaalien ja niin edelleen. Tämä tapahtui, koska silloin, kun tällaiset tilat olivat juuri muuttuneet asuinalueiksi, aluksi harvat ihmiset pitivät niistä, joten kuten edellä mainittiin, niissä oli pääasiassa luovien ammattien ihmisiä. Mutta sitten he kiinnittivät huomiota näihin asuntoihin, ja niiden vuokra nousi huomattavasti, ja vain hyvinvoivilla ihmisillä oli varaa tällaisiin asuntoihin: pankkiirit, poliitikot, liikemiehet. Ja niin he toivat kalliin elämän ominaisuudet loft -tyyliin..

Valkoinen parvi asunnossa

Joten voimme sanoa, että loft -tyyli on vähän kuin minimalismi, mutta tässä ei ole vakavuutta, päinvastoin, kaikki hengittää lämmöllä ja mukavuudella, se näyttää asuttavalta ja vieraanvaraiselta. Värien osalta ammattilaiset neuvovat noudattamaan kylmiä sävyjä, jotka olivat luontaisia ​​niille tehtaille, tehtaille ja varastoille, jotka myöhemmin muutettiin. Mutta tämän tyylin mielenkiintoisinta väriä pidetään neutraalina valkoisena. Se tekee huoneesta entistä tilavamman ja raikkaamman, kun taas seinien rajat näyttävät hämärtyneiltä ja yhdistävät kaiken ympärillämme yhdeksi vapauden elementiksi.

Tuntuu raikkaalta ja tilavalta Tila valkoisena

Valkoinen parvi-tyylinen olohuone: neljä yhdessä

Olohuone on jokaisen asunnon tai talon sydän ja vielä enemmän loft -tyyliin. Tämä on suurin huone. On sanomattakin selvää, että täällä ei ole osioita tai suuria kaappeja. Zonointi tapahtuu vain valolla, väreillä ja huonekaluilla. Ja keskeinen paikka tässä huoneessa on sohva. Sen ei pitäisi koskea seiniin, sen oikea sijainti on huoneen keskellä. Muu sisustus on jo rakennettu sen ympärille – pienet yöpöydät, pöydät, nojatuolit tai tuolit jne..

Valkoinen loft -tyylinen sisustus

Huolimatta siitä, että luomme valkoisen parven, huonekaluihin on parempi valita mikä tahansa kylmän paletin sävy, jotta sisustus ei näytä kiinteältä valkoiselta täplältä. Tietysti muutama kirkas aksentti ei vahingoita, mikä tekee ilmapiiristä mielenkiintoisemman ja hieman hauskemman..

Aksentteja kirkkaissa väreissä Kirkkaita lisävarusteita

Koska loft -tyyliin oletetaan vapaat ja tilavat tilat, olohuoneen ja keittiön yhdistelmä on varsin kohtuullinen, ja lisäksi se on erittäin kätevä.

Mukavuus ja mukavuus tilojen yhdistämisessä

Tällaisessa keittiössä on suljettu näkymä; toisin kuin olohuone, avoimia hyllyjä ei ole. Tärkeimmät säännöt ovat mukavuus, yksinkertaisuus ja toimivuus. Lisäksi suunnittelun vakavuus yhdistetään uusimpaan teknologiaan ja nykyaikaisiin kodinkoneisiin..

Moderni loft -keittiö

Lisäksi voit suunnitella huoneen siten, että se korostaa myös ruokailutilaa..

Ja mikä tärkeintä, se on erittäin mielenkiintoista: voit valmistaa ruokaa ja kommunikoida perheesi tai vieraiden kanssa, jotka ovat kätevästi olohuoneessa, tai syödä ja katsella televisiota.

Illallisalue

Mutta tärkeintä on tilavuuden tunne, ei ole suljettuja huoneita, ahtaita huoneita, joissa on mahdotonta kääntyä. Itse asiassa nykyaikana kaikilla ei ole varaa asuntoon, jossa on tilava keittiö, olohuone ja ei tarvitse puhua erillisestä ruokasalista.

Keittiö ja ruokailutilat näyttävät upeilta lumivalkoisessa versiossa. Mikään ei tietenkään estä sinua lisäämästä jotain muuta väriä, ei vain kirkasta, tässä se on hieman sopimatonta. Mattamusta on sopivampi. Tällaista väriyhdistelmää täydentävät onnistuneesti vihreät kasvit..

Keittiön ja ruokailutilan väriyhdistelmä

Mutta tilojen risteykset eivät ole vielä ohi, on myös työalue, jossa on pöytä, tietokone, tuoli ja teline paperille ja vastaaville..

Työalue

Joillekin tämä voi tuntua erittäin valitettavalta vaihtoehdolta, koska on paljon helpompaa työskennellä erillisessä huoneessa, jossa kukaan ei häiritse. Mutta jokaisella on omat mieltymyksensä ja makunsa, jotkut, ehkä jopa enemmän, haluavat istua tietokoneen ääressä television alla tai kommunikoida vieraiden tai perheen kanssa.

Työtila olohuoneessa

Avoimet hyllyt ja hyllyt ovat myös kiinteä osa loft -tyyliä. Ja kirjat, joilla on täysin pystysuora avoin teline, voivat suoran tarkoituksensa lisäksi olla myös sisustuselementti – se näyttää alkuperäiseltä ja kauniilta.

Kirjahyllyt

Joten saimme päähuoneen neljässä yhdessä: olohuone, keittiö, ruokailutila ja työalue. Koko huone on suunniteltu samaan tyyliin, erotettuna vain kaavoituksen visuaalisista tehosteista. Valkoinen väri luo moitteettoman puhtauden ja ilmavuuden ilmapiirin. Ja epätavalliset kattokruunut tekevät huoneesta poikkeuksellisen..

Epätavalliset lamput

Loft-olohuoneen tärkeitä ominaisuuksia ovat myös suuret ikkunat, puulattiat ja korkeat katot..

Loft -tyylin tärkeimmät ominaisuudet

Toisessa kerroksessa on makuuhuone ja wc, jossa on kylpyamme. Nämä huoneet on myös sisustettu valkoisella..

Valkoinen loft -tyylinen makuuhuone

Tämän makuuhuoneen keskipiste on minimalistinen sänky. Ihannetapauksessa sänky voidaan varustaa laatikoilla tavaroille tai vuodevaatteille, jotta tilaa ei ylikuormiteta ylimääräisillä vaatekaapilla tai sivupöydillä. Muiden huonekalujen ei pitäisi olla suuria, useita pieniä nojatuoleja, yöpöytä ja pieni pöytä. Kaappi on parempi rakentaa seinään. Peilit auttavat lisäämään tilaa visuaalisesti ja lisäävät avaruuden tunnetta..

Valkoinen loft -tyylinen makuuhuone Loft -tyylisen makuuhuoneen sisustusominaisuudet

Ikkunat ovat myös suuria. Kattokruunun sijaan voit käyttää eräänlaisia ​​lamppuja, mikä korostaa sisustuksen ainutlaatuisuutta.

Epätavalliset lamput

Jos käytät tapettina kuviota, niin huomaamaton, vaalean harmaa sävy ja jonkinlainen monimutkainen, tämä on täysin sopusoinnussa valkoisen loft -tyylin kanssa.

Loft -tyylinen valkoinen makuuhuoneen sisustus

Tällainen makuuhuone, vaikka se näyttää kylmältä, on erittäin viihtyisä, tilava ja virkistävä..

Makuuhuoneen viehätys - parvi

Kylpyhuone valkoisen parven tyyliin

On parempi suunnitella wc ja kylpyhuone yksinkertaisesti, ilman armoa, kuten se olisi jossain tehtaassa tai tehtaassa, ei tietenkään suorassa mielessä, mutta tähän suuntaan. WC: n lattialle sopivat valkoiset ja mustat laatat. Valkoiset seinät on vain rapattu. Yksinkertainen pesuallas ilman monimutkaisia ​​kalusteita, peili tiukassa suunnittelussa. Vihreää voidaan käyttää monipuolisuuden lisäämiseen esimerkiksi kaappiin.

Valkoinen parvi -wc

Kylpyhuoneessa tai useimmiten vain suihkuhuoneessa ei myöskään ole hienostuneisuutta – lattiasta löytyy laattoja yksivärisissä väreissä: valkoinen ja musta. Lasin ja metallin käyttö korostaa loft -tyylin piirteitä.

Valkoinen kylpyhuone loft -tyyliin

Valkoinen eteinen loft -tyyliin

Valkoisessa loft -tyylisessä käytävässä on myös yksinkertainen tunnelma, paitsi että ripustin voidaan tehdä epätavalliseksi esimerkiksi tilavuusympyrien muodossa. Juuri siksi, että tämä on ensimmäinen huone, jonka näemme asuntoon astuessamme, loft -tyylin suunnan pitäisi näkyä täällä täysin. Huomaamattomat yöpöydät, peilatut tai kiiltävät pinnat jne. Tärkeintä on yksinkertainen ja tyylikäs sekä ilman massiivisia huonekaluja.

Loft-tyylinen eteisen sisustus Loft -tyylinen eteinen

Joten valkoinen parvi asunnossa luo käsittämättömän tilan, raikkauden ja vapauden tunteen..

Sisustus loft -tyyliin