Tyylikäs sisustus tummilla väreillä

On yleisesti hyväksytty, että tummien värien sisustus on synkkä. Itse asiassa tämä ei ole täysin totta. Tummanväriset huoneet ovat poikkeuksellisen houkuttelevia, koska heillä on sellaisia ​​ominaisuuksia kuin mysteeri, magnetismi ja epäilemättä oma yksilöllinen kauneutensa.

Ensinnäkin sisustuksen tummat sävyt ovat tyylikkäitä.

Ei ole sattumaa, että monet suunnittelijat ovat varmoja, että asenne mustiin sisätiloissa on useimmissa tapauksissa puolueellinen eikä pelkkä harha. Mielipiteet tästä asiasta ovat hyvin erilaisia, esimerkiksi siitä, että musta peittää tilan, imee myös valoa ja ei sovellu täysin asuintiloihin. Tässä on epäilemättä jonkin verran totuutta, eikä tästä voi olla kuin samaa mieltä. Koko asia on vain käyttää tätä väriä oikein ja asiantuntevasti sisätiloissa, jotta se ei näytä synkkältä. Esimerkki on sairaalan seinät, jotka ovat täysin valkoisia ja vaaleita, mutta tämä ei auta heitä näyttämään optimistisilta ja iloisilta..

Portaikon suunnittelukuva Portaiden suunnittelu Tummat portaat Tumma sävy

Tässä suhteessa kaikki on päinvastoin – jos sinun tehtäväsi on luoda tyylikäs ja hienostunut sisustus, musta auttaa sinua paljon tässä, ellei tietysti liioittele sitä. Oikea lähestymistapa on luoda karu ja tyylikäs tumma sisustus. Kaikki täällä on samaa kuin mustissa vaatteissa, mikä ei välttämättä ole merkki surusta ja surusta. Päinvastoin, se todistaa korkean maun ja ainutlaatuisen tyylin läsnäolosta. Lisäksi kaikki värit on yhdistetty täydellisesti mustaan..

Olohuone tummissa väreissä

Valaistus olohuoneessa Olohuone ylhäältä Tumma olohuoneen suunnittelu Olohuoneen suunnittelu Olohuone

Tummanvärinen sisustus auttaa luomaan salaperäisen ja tyylikkään ilmapiirin olohuoneeseen. Ja jos sinulla on todella rohkeutta tehdä tämä, älä unohda, että pimeässä sisätiloissa tarvitaan vaaleita aksentteja, jotka on sijoitettu oikein, tk. tummat värit tulisi laimentaa vaaleilla ja optimistisilla.

3

Oikea valaistus on myös tärkeää. Muuten, tumman sisustuksen luominen on mahdollista vain, jos olohuoneen ikkunat ovat riittävän suuret ja näkyvät aurinkoiselle puolelle. tämä sisustus vaatii paljon valoa suurimman osan päivästä. Samaa voidaan sanoa keinotekoisesta valaistuksesta – sitä pitäisi myös olla paljon, ja se olisi myös harkittava..

yhdeksän

Valaistut yksittäiset paikat näyttävät upeilta, esimerkiksi paikallisten lamppujen avulla korostamaan tiettyä kohdetta tai yksinkertaisesti korostamaan yhtä tai toista kulmaa. Samaan aikaan huoneen muut erilliset paikat olisi päinvastoin piilotettava..

15

Teatraalisuuden tehostamiseksi sisätiloissa on hyvä käyttää sileitä ja peilattuja pintoja sekä erilaisia ​​kiiltäviä kankaita, kristallista, hopeasta ja kullasta valmistettuja esineitä. Mitä tulee optimaalisiin mittasuhteisiin olohuoneen sisustamiseen tummilla väreillä, siinä tulisi olla 2 osaa tummaa ja keskikokoista sävyä ja yksi osa vaaleaa. Tumma väri on ihanteellinen huonekaluille ja lattioille, keskisävy seinille ja vaalea väri sopii kattoille ja lisävarusteille..

Makuuhuone tummilla väreillä

Makuuhuone, joka on tehty tummista, etenkin mustista sävyistä, näyttää mielenkiintoisimmalta, vaikka samalla tyylikkäältä ja jopa hienostuneelta.

21

Mustaa väriä pidettiin tyylin standardina, ja aina. Tältä osin mielipide, että musta väri voi olla makuuhuoneen sisätiloissa vain vähäisiä määriä, on erittäin virheellinen. Päinvastoin – houkuttelevimman ja tyylikkäimmän huoneen luomiseksi mustaa tarvitaan suuria määriä.

24

Kun käytät tätä väriä oikein, makuuhuone voi näyttää yhtä hyvältä kuin huone. «ylellisyyttä» kuuluisissa hotelleissa. Ja voit saavuttaa tällaisen vaikutuksen, jos käytät rikkaita värillisiä taustakuvia sekä ilmavaa kangasta, jossa on kirkkaita elementtejä sängyn järjestämiseen. Esimerkiksi muhkeat tyynyt tai samettiset sängynpäädyt ja silkkiset vuodevaatteet ovat hienoja..

25

Tummat tapetit, joissa on koristeita, voivat tarjota täysin erilaisen käsityksen sisätiloista, lisätä tilavuutta tilaan. Lisäksi geometriset kuviot ovat nyt erittäin suosittuja, erityisesti tarkat kuviot ovat jo aivan uutta tasoa..

Keittiö tummissa väreissä

Yleisesti hyväksytty käsite, jonka mukaan huoneen pitäisi olla valoisa ja keittiö, ei läpäissyt. Keittiön osalta väärinkäsitys on vieläkin selvempi, koska me kaikki uskomme, että täällä pitäisi olla erityisesti puhtauden ja valon ilmapiiri. Tumma keittiö on kuitenkin epätavallisen alkuperäinen sisustus..

kahdeksan

Perinteisesti tummat keittiöt on jaettu kahteen tyyppiin: skandinaaviseen ja minimalistiseen. Minimalistisessa tyylissä on yleensä paljon heijastavia sileitä pintoja sekä kromiosia. Ja toisessa tapauksessa – tahroilla peitettyjen puukalusteiden läsnäolo ja runsaasti maalaismaiseen tyyliin kuuluvia esineitä.

7

Valaistuksen osalta yleensä tummat keittiöt on varustettu teollisilla ja melko massiivisilla lampuilla. Erilaisia ​​sävyjä sisätiloissa kannustetaan myös, esimerkiksi fuksia, turkoosi tai terrakotta – kaikki tämä yhdistetään upeasti sisustuksen pimeään ja syvään alueeseen..

6

Kylpyhuone tummissa väreissä

Kylpyhuoneessa, kuten kaikissa muissakin huoneissa, voidaan antaa samat suositukset. Ideasta tulisi luopua kokonaan, jos kylpyhuoneessa ei ole lainkaan luonnonvaloa. tässä tapauksessa suunnittelijat yhdistävät yleensä keinotekoisen ja luonnollisen valon sekä katon ja seinän.

23

Kylpyhuoneen tummien värien tulisi olla hienovaraisia. Suhteellisuuden tunne on erittäin tärkeä täällä ja yleensä kirjaimellisesti jokainen yksityiskohta. Esimerkiksi seinät, joissa on kuvio ohuiden pitkittäisten tankojen muodossa, lisäävät visuaalisesti tilaa, on toivottavaa saada tyylikäs ja tyylikäs putkisto. Ja jos kylpy itse on asetettu samalla tavalla kuin seinät, saat täydellisen harmonian. Yleensä mustan läsnäolo kylpyhuoneessa tekee siitä aina epätavallisen ja eksklusiivisen ja tekee siitä erittäin tyylikkään huoneen..

Musta väri kylpyhuoneessa Tumma kylpyhuoneen muotoilu Tumma kylpyhuone Kylpyhuone tummissa väreissä

Merkittävin suuntaus on nyt valkoisen ja mustan yhdistelmä, ja tällä tavalla: esineiden sisäpuoli on valkoinen ja ulkopuoli on musta..

Musta asuintiloissa

Asuintiloissa musta on suosituin väri seinille. On myös välttämätöntä, että tällainen sisustus sisältää vähintään yhden värillisen tai valkoisen huonekalun. Jos niitä on useita, se on vain täydellinen. Lisäksi suosittelemme kevyitä tai kirkkaita lisävarusteita ja tekstiilejä. Mustan ja valkoisen yhdistelmää pidetään rohkeimpana ja alkuperäisimpänä..

Voit myös tehdä toisen liikkeen – tämä on musta lattia, joka näyttää myös erittäin jaloilta ja tyylikkäiltä. Muuten, tämä ratkaisu saa nykyään yhä enemmän suosiota..

Mutta musta katto on paljon rohkeampi suunnittelupäätös ja jopa hieman riskialttiita, koska tässä tilanteessa huoneen korkeus voi laskea visuaalisesti ja myös musta katto voi kiinnittää kaiken huomion. Jos kuitenkin teet peilatun tai kiiltävän joustavan katon, vaikutus on täysin päinvastainen, koska tällaisilla pinnoilla on erinomainen heijastuskyky.