Suuri eteinen: Muotitrendit ja parhaat ideat huoneen sisustamiseen moderniin tyyliin

Jos käyt teatterissa «alkaa vaatekaapista», sitten minkä tahansa modernin kodin sisäänkäynnin edessä olemme käytävällä, joka on jollakin tavalla jokaisen talon tai asunnon tunnusmerkki. Käytävän tyylillä voit oppia paljon omistajien makuista ja mieltymyksistä, joten tämän huoneen sisustuksen tulisi perustua paitsi toiminnallisiin ja esteettisiin tekijöihin myös sopusoinnussa muiden huoneiden tyylin kanssa. Ensi silmäyksellä kaikki tämä näyttää monimutkaiselta ja hämmentävältä, varsinkin kun kyseessä on suuren eteisen kunnostaminen. Mutta vakuutamme teille, että joilla on alustavat tiedot tilan järjestämisen ja sisustamisen perusperiaatteista, jopa amatööri -suunnittelija voi selviytyä tehtävästä. Lisäksi modernit sisustustyylit tarjoavat monia muotoiluvaihtoehtoja jokaiseen makuun ja taloudellisiin mahdollisuuksiin. Oletko valmis suunnittelemaan käytäväsi? Aloitetaan sitten.

Moderni eteinen – yleinen ominaisuus

Suuren käytävän sisustuksen sisustaminen moderniin tyyliin tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden järjestää tila mahdollisimman käytännöllisellä tavalla, korostaa asettelun etuja ja neutraloida haitat. Lisäksi itse konsepti «moderni tyyli» yhdistää harmonisesti useita trendejä, jotka yhdistyvät yhdeksi lähestymistavaksi huoneen tilan järjestämiseksi. Ensinnäkin tämä on avaruuden organisointi, koska kenelle tahansa on paljon mukavampaa olla vapaassa huoneessa, ja minimalismi, joka sisältää monitoimisten esineiden käytön, jonka avulla voit päästä eroon sotkusta ja tarpeettomasta sotkusta käytävällä. Seuraavaksi sinun on ehdottomasti huolehdittava huoneen kaavoituksesta ja esineiden sijainnista niiden käyttöjärjestyksen mukaan..

Yhtä tärkeä tekijä on sisustuksen miellyttävä värimaailma. Tässä tapauksessa suotuisan ilmapiirin salaisuus perustuu harmoniseen värivalikoimaan, ja tässä tapauksessa kyse ei ole vain neutraaleista sävyistä. Mitä tulee huonekaluihin nykyaikaiseen sisustukseen, sisäänrakennetut vaatekaapit, muuntajamallit ja modulaariset esineet, jotka muuttavat kokoonpanoaan helposti, ovat todellinen ratkaisu suuren eteisen järjestämiseen. Ja mikä tärkeintä, moderni tyyli on aina avoin ei-triviaalille ratkaisulle ja kokeilulle.!

Asettelun säännöt

Huolimatta siitä, että eteisellä voi olla hyvin erilainen ulkoasu, moderni sisustustyyli yhdistyy täydellisesti huoneen kaikkiin ominaisuuksiin, olivatpa sitten korkeat katot tai huone, joka sulautuu sulavasti keittiöön. Samaan aikaan sisääntulo on edelleen täsmälleen talon tai asunnon sisäänkäyntiosa, jossa on tapana riisua päällysvaatteet, kengät ja jättää tarvikkeet. Siksi on tärkeää paitsi järjestää esineitä harmonisesti ja kauniisti, myös tarjota kätevä pääsy niihin..

Yleisin käytäväsuunnittelumenetelmä on vaihtoehto, jossa pussit, sateenvarjot ja muut ominaisuudet säilytetään suoraan sisäänkäynnin yhteydessä. Seuraavaksi on paikka kenkien vaihtamiseen ja sitten vaatekaappi vaatteiden säilyttämiseen, erilliset hyllyt hattuille, huiveille ja tietysti peilille. Tässä tapauksessa huonekalujen ja toiminta -alueiden sijoittelua voidaan vaihdella käytävän muihin huoneisiin yhdistävien oviaukkojen sijainnin, sen geometrisen muodon sekä asukkaiden lukumäärän ja iän mukaan. Lapset voivat esimerkiksi tarvita alempia hyllyjä tai ottomaania mukaviin vaihtojalkineisiin.

Modernin käytävän värimaailma

Kuten edellä mainitsimme, käytävän suunnittelun yleisen tyylin tulisi olla sopusoinnussa muiden huoneiden suunnittelun kanssa. Samaan aikaan tärkeä tekijä tässä asiassa ei ole vain samanlaisten suurten ja pienten sisätilojen läsnäolo, vaan myös sopivien värien ja sävyjen valinta sen mukaan, kumpi käytävälläsi on selkeästi määritellyt rajat tai näyttää tilavalta.

Neutraalin väripaletin käyttö käytävän sisätiloissa, nimittäin erilaiset valkoisen, maitomaisen, harmaan tai hiekan yhdistelmät, maksimoivat huoneen toimivuuden ja käytännöllisyyden. Neutraalit sävyt näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä yhdistettynä kiiltäviin ja mattapintoihin..

Jos pidät kontrastivista ja kirkkaista ratkaisuista, voit aina päivittää ja monipuolistaa sisustusta punaisella, keltaisella ja kirkkailla yksityiskohdilla, varsinkin kun moderni tyyli sopii erinomaisesti rohkeiden päätösten toteuttamiseen. Käytä rikkaita sävyjä kaappien, ovien julkisivujen suunnitteluun tai valitse vain kirkkaampia lisävarusteita eteiseen..

Tulet yllättymään iloisesti siitä, kuinka raikkaat ja mielenkiintoiset neutraalit värit voivat näyttää niin upeilla yksityiskohdilla. Haluamme myös huomata kasvavan muodin kaikelle luonnolliselle, joten luonnollisten sävyjen käyttö suunnittelussa on viime aikoina ollut erittäin tärkeää. Puu, kivi, poltettu savi, männyn neulat, siniset sävyt tai hiekkapaletti – kaikki nämä ideat sopivat täydellisesti modernin käytävän sisustukseen..

Viimeistelyt ja materiaalit

Joten, kuinka kadulta tuleva kylmä ilma ja lika pääsee eteiseen, kaikkien viimeistelymateriaalien, joita aiot käyttää huoneen suunnitteluun, tulee olla helppo puhdistaa eivätkä ne reagoi lämpötilan muutoksiin. Lattiapäällysteenä on parempi käyttää parketti-, laminaatti- tai keraamisia laattoja. Seinien koristeluun voit valita yhden värivaihtoehdoista, valita taustakuvan, joka auttaa piilottamaan visuaalisesti pienet epätasaisuudet, tai käyttää muovipaneeleja.

Yksitasoisesta, yksivärisestä joustavasta katosta tulee ihanteellinen viimeistely suurikokoisen käytävän modernille sisustukselle. Haluttaessa voit kuitenkin aina korostaa kattorakenteiden helpotuksen ja valaistuksen avulla yhden tai toisen huoneen toiminnallisen alueen..

Moderni eteinen: sisustusideoita

Nykyaikaisen käytävän huonekalujen ei pitäisi olla vain alkuperäisen muotoilunsa lisäksi myös riittävän monitoimisia eivätkä vie paljon tilaa, koska päätavoitteemme on luoda ensinnäkin tilava huone. Siksi, kun valitset sopivan vaatekaapin päällysvaatteiden säilyttämiseen, sinun on harkittava yhtä vaihtoehdoista sisäänrakennetulle osastolle tai annettava etusija mallille, jossa on ovet ja avoin paneeli..

Yhtä omaperäinen ja hyödyllinen ratkaisu on lattiaripustin, avoimet hyllyt seinillä, tilava lipasto, söpö avaimenpidike, pitkä vaakasuora tai kapea pystysuora kenkähylly, jossa on mukava ottomaani. Älä myöskään unohda erityistä paikkaa sateenvarjoille ja muille lisävarusteille, varsinkin jos sisustus on suunniteltu suurelle perheelle..

Nykyaikaisten suunnitteluratkaisujen ja harkitun lähestymistavan ansiosta kaikkiin yksityiskohtiin ja sisustuksen hetkiin, jopa pienellä budjetilla, voit varustaa tyylikkään eteisen, koska kuten tiedät, suunnittelumaailmassa ei ole epäonnistuneita tiloja. Tärkeintä on unohtaa, että eteinen asettaa sävyn koko talolle tai huoneistolle, joten sisustustyylin ei pitäisi päästä pois muusta suunnittelusta..