Suunnitteluprojekti upeasta puutalosta järven rannalla

Viime aikoina ei ole usein mahdollista nähdä maalaistalojen suunnitteluprojekteja, jotka on sisustettu puhtaasti maalaistyyliin. Huoneen moderni tyyli sisältää pääsääntöisesti vain maalaistyylisiä elementtejä. Mutta on harvinaisia ​​ja «klassikko» maalaistaloja, joissa kirjaimellisesti kaikki huoneet on sisustettu luonnonmateriaaleilla. Runsaasti puuta ja kiveä sisustuksessa ja materiaalina huonekalujen, sisustuselementtien valmistuksessa voi saada pään pyörimään. On sääli, että valokuvat eivät pysty välittämään puun tuoksua, joka esiintyy luonnonmateriaalilla sisustetuissa huoneissa, vaikka kuinka paljon aikaa on kulunut.

Kesämökki

Uskomattoman viehättävä paikka valittiin melko tilavan kartanon rakentamiseen kahteen kerrokseen. Talon katetulta terassilta on upea näköala järvelle, ja paikallinen luonto hämmästyttää runsaalla vehreydellä lähes ympäri vuoden. Ei ole yllättävää, että maalaistyylinen koti on verhottu puulle, joka lepää kiviperustalla..

Maalaistalo puusta ja kivestä

Kiviperustan teemaa jatkettiin kuistia koristettaessa. Talossa on useita sisäänkäyntejä ja kaikkialla on identtinen viimeistely oven vieressä olevasta tilasta. Sivuston monimutkainen maisema kodin ympärillä hämmästyttää siististä ulkonäöstään. Tämä on elävä esimerkki siitä, kuinka et voi turhaan yrittää alistaa luontoa kauneusideoillesi, vaan sopeutua olemassa olevaan maisemaan ja sen ominaisuuksiin – aseta askeleet rinteeseen, aseta puutarhan polkuja suuresta kivestä, missä maaperän kosteus on alimmalla ja monivuotisten puiden ja pensaiden varjossa istuttaakseen valoa pelkääviä kukkia.

Huvimaja ja patio

Sivuston alueella on huvimaja, joka näyttää enemmän puumajalta, joka on tehty aidosta mäntyhirsitalosta. Sen viereen päätettiin sijoittaa pieni patio – puutarhapuiset ja pajuhuonekalut rentoutumiseen ja kivitakka keskelle.

Rakennuksen julkisivu

Järven rannalla sijaitsevan kartanon ulko- ja sisätiloissa on monia maalaismaisia ​​elementtejä. Suurta, käytännössä käsittelemätöntä kiveä käytetään paitsi rakennusmateriaalina myös koristeena. Rakennuksen julkisivun kirkkautta ja kontrastia antavat terassien punaiseksi maalatut puukaiteet ja tilava veranta.

Punaiset veistetyt ikkunaluukut

Rakennuksen ulkoasun harmonian vuoksi veistetyt ikkunaluukut maalattiin myös kirkkaan punaisella, voimakkaalla värillä. Veistetyt ikkunaluukut näyttävät ylellisiltä vaaleaa puupaneelia vasten.

Järvinäkymä

Terassilla

Avoimella terassilla, jolta on näköala järvelle, on oleskelualue. Ei ole yllättävää, että puusta valmistettuja tuoleja ja pöytiä käytetään ulkokalusteina. Maalaamattomat, lakatut huonekalut heijastavat puun luonnollista sävyä ja tuovat luonnollisen lämmön terassin tunnelmaan. Seinään kiinnitettävät katuvalaisimet on sijoitettu koko rakennuksen ympärille, joten voit katsella auringonlaskua terassilta murehtimatta turvallisesta paluusta kotiin..

Olohuone

On yksinkertaisesti mahdotonta kuvitella tällaista maalaistyylistä maalaistaloa ilman tilavaa olohuonetta, jossa on takka. Puusta vuorattu lattiasta kattoon ulottuva tila säteilee uskomattoman lämpöä. Eri tasojen valaistusjärjestelmä lisää pehmeyttä ympäristön valaistukseen ja romantiikkaan. Olohuoneessa, kuten kaikissa kotitalouksissa, seinillä on monia taideteoksia, lähes kaikissa on yksilöllinen valaistus.

Takka

Kivipintainen takka, jossa on takorautainen pitsinen arina ja kaikki tarvittavat maalaiselämää muistuttavat ominaisuudet, on tullut huomion kohteeksi, kuten perheen tulisija.

Keittiö-ruokailutila

Pohjakerroksessa on myös tilava keittiö yhdistettynä ruokasaliin. Ei ole yllättävää, että paitsi keittiökaappijärjestelmä, myös koko huoneen sisustus on valmistettu lakatusta puusta, vain pienet kivipylväät laimentavat puun hallitsevuutta tässä keittiössä ja ruokailutilassa. Keittiön maalaismaisesta ulkonäöstä huolimatta sen työskentelyalue on varustettu kaikilla moderneilla laitteilla, jotka ovat välttämättömiä keittiön mukavaa työtä varten..

Työpaja

Puutalon alemmalla tasolla on myös pieni olohuone-työpaja, joka on suunniteltu luovuudelle. Se on uskomatonta, mutta rumpusetti sopii täydellisesti maalaistyyliin, ja seinällä on peuron sarvista ja turkisnahoista valmistetut pöytälamput..

Makuuhuone

Toisessa kerroksessa on makuuhuone. Ja jälleen löydämme itsemme puun valtakunnasta, jopa maalaismaisilla elementeillä. Tätä huonetta kuvataan parhaiten nimellä «makuuhuoneet metsästysmajassa». Aktiivisen päivän jälkeen luonnossa nukkuminen tällaisessa makuuhuoneessa on luultavasti uskomaton ilo..

Kylpyhuone

Makuuhuoneen vieressä on iso kylpyhuone, tietysti puuleikkauksella. Yhdistelmä lämpimiä puumaisia ​​sävyjä ja tummanvihreitä työtasoja pesualtaiden ympärillä antaa huoneelle ripauksen ylellisyyttä ja jaloutta..

Kylpyamme ikkunan vieressä

Alkuperäinen kylpyamme sijaitsee ikkunan vieressä (onneksi huoneen tilan ansiosta voit sijoittaa sen mihin tahansa), voit maata kuumassa vaahdossa ja ihailla luonnon näkymiä.