Suunnitteluprojekti maalaistalosta Italiassa

Esittelemme huomionne Italiassa sijaitsevan maalaistalon huoneisiin. Alkuperäinen sekoitus modernin tyylin elementtejä ja perinteisten italialaistyylisten aiheiden käyttö tämän kodin suunnittelussa on kiehtovaa – alkuperäinen, kodikas, käytännöllinen ja samalla mukava kodinsuunnittelu voi olla inspiraatio paitsi suunnittelijoille, myös myös asunnonomistajille, jotka sisustavat kotinsa itse.

Olohuone

Tilava olohuone, jossa on takka, on tärkeä ja välttämätön ominaisuus jokaiselle italialaiselle asunnolle, myös esikaupunkityypille. Mikään ei valmista sinua kommunikoimaan perheesi kanssa tai pieniä kokoontumisia kapean ystäväpiirin kanssa, kuten puun halkeilu takassa, kätevä sijainti pehmeissä nojatuoleissa ja sohvissa, ilmainen ja helppo pysähdys. Olohuoneen sisustuksessa on tyypillisiä italialaistyylisiä kalusteita, kuten vaaleat rapatut seinät ja keraamisten laattojen käyttö lattiassa. Moderni sisustus on vastakkaisia ​​mustavalkoisia sävyjä. Antiikkitakka ja moderni kuvataide, toimistotyyliset huonekalut ja elävät kasvit – kaikki italialaisen kodin suunnittelussa noudattaa alkuperäisen yhdistelmän periaatetta kodikkaan mutta mielenkiintoisen sisustuksen luomiseksi.

Tilava ja valoisa olohuone, jossa takka

Toinen olohuone, mutta tällä kertaa klassinen takka on myös hämmästyttävä sekoitus tyylimotiiveja-täällä on italialaisia ​​maalaistyylisiä viimeistelyjä ja moderneja huonekaluja, joissa on kiiltävä metallikehys ja nahkaverhoilu. Materiaalien, kuten puun, kiven, metallin, nahan ja turkin, orgaaninen yhteenliittäminen luo ainutlaatuisen kuvan rentoutumishuoneesta.

Alkuperäinen sekoitus modernia ja maalaistyyliä

Mikä on italialainen tyyli ilman eteläisen kodin intohimoa ja makua? Erityisesti esikaupunkitalouksissa sinulla on varaa vapautua ja käyttää kirkkaita, korostavia koriste -elementtejä. Punainen mekko eteläisen luonteen, intohimon ja tulen symbolina on upea seinäkoriste huoneeseen, jossa käytetään enimmäkseen luonnon alkuperää olevia neutraaleja sävyjä.

Kirkas seinäkoriste

Makuuhuone

Makuuhuonetta koristettaessa ilmeni selvimmin kahden tyylin sekoitus – moderni ja italialainen maa. Muoviset huonekalut ja moderni videotekniikka ovat rinnakkain kanonisten italialaisen sisustuksen menetelmien kanssa – lumivalkoiset kalkitut seinät, puiset kattopalkit, laatat lattiana ja ylelliset veistetyt huonekalut jalopuusta huoneen pääpisteenä. Valkoisen viileyttä ja luonnonmateriaalien lämpöä ei ole helppo yhdistää harmonisesti modernin kodin suunnitteluun, ja ne näyttävät mallina maalaistalojen sisustamiseen eteläisen ilmaston maissa..

Makuuhuoneen sisustus

Kaarevista ikkunoista on tullut ehdoton koriste ja korostus italialaisen maalaistalon arkkitehtonisista piirteistä. Sileät linjat muistuttavat muinaisten luostareiden sisustusta ja yhdistyvät täydellisesti modernien huonekalujen ja sisustuksen pyöristettyihin muotoihin.

Kaarevat ikkunat - suunnittelun kohokohta

Keittiö

Keittiössä modernin keittiösarjan ja kodinkoneiden rinnakkaisuus huoneen sisustuksessa saavat erittäin käytännöllisen luonteen. Huoneissa, joissa on matalat katot ja jopa tällainen perinteinen maalaistyylinen muotoilu, päätettiin olla käyttämättä keittiökaappien ylempää tasoa. Yksi alemman tason rivi ja keittiösaari riittivät keittiöön tarvittavan määrän säilytysjärjestelmiä, työtasoja ja kodinkoneita varten..

Alkuperäinen keittiön sisustus

Siellä on myös pieni ruokailutila perheen aterioille. Vanhan ruokapöydän alkuperäinen naapurusto, jossa on lohkeamia ja lohkeamia, ja erittäin modernit tuolit tekivät ulkoisesti houkuttelevan ja mielenkiintoisen liiton. Jatketaan epätavallisen yhdistelmän teemaa, modernia taidetta rapattujen seinien ja puukattopalkkeihin kiinnitettyjen epätavallisten valaisimien taustalla.

Epätavallinen ruokailutila keittiössä

Ruokala

Italialaisen tyylin sisustuksen pääpiirteet heijastuvat tämän modernin ruokasalin suunnitteluun – seinien rappaus vaaleilla väreillä, lattialaatat maalaistalon viileyden tunteen ja helpon ylläpidon takaamiseksi, alkuperäinen holvikatto ja epätavallinen ikkunoiden järjestely – kaikki tässä sisustuksessa asetetaan kunnioittamaan Italian esikaupunkien asuntojen perinteitä. Mutta maalauselementtien kanssa käsi kädessä kulkevat modernit sisustuksen motiivit – huonekalut, joissa on metallikehys ja alkuperäinen nahkainen banneri, nykyaikaiset suunnittelijamallit valaisimista ja aikamme taideteoksia seinäkoristeina.

Eklektinen ruokasalin suunnittelu

Terassi ja uima -allas

Tilavalla terassilla, jolla on kadunlaatoilla päällystetty lattia, on useita alueita – katoksen alla on ruokailutila, jossa on vaaleat metallikalusteet, kun taas auringossa on istuinalueita, joissa on pehmeät irrotettavat istuimet, ja auringonottoalue, jossa on mukavat aurinkotuolit. Puun ja metallin yhdistelmä, vaaleat ja tummat sävyt, kivi ja elävät kasvit – kaikki tämä mahdollisti alkuperäisen, käytännöllisen ja uskomattoman mukavan kuvan terassista ulkoilua varten.

Monitoiminen terassi

Laskemalla portaita alas puukannelle, pääset uima -altaalle, jonka vieressä on alue rentoutumiseen ja auringonottoon. Mutta niille, jotka pelkäävät saada auringonpolttamia, on paikkoja suurten puiden varjossa. Sinun tarvitsee vain vetää tyylikkäät metallirunkoiset aurinkotuolit leviävien puiden oksien alle.

Uima -allas puisella alustalla