Sisustus alkuperäisellä tapetilla ranskalaisessa maalaistalossa

Nykyaikaista asunnon omistajaa on vaikea yllättää pastellivärisillä sisätiloilla, joissa on Ikea-myymälöiden huonekalut ja vakiokokoelma koriste-elementtejä. Monet ihmiset haluavat sisustaa kotinsa mukavuuden, kauneuden ja toimivuuden lisäksi myös tuoda omaperäisyyttä, henkilökohtaista näkemystä estetiikasta ja ehkä jopa hieman epäkeskisyyttä, luovuutta, rohkeutta ja ilmaisua tilojen suunnitteluun. Tarjoamme huomionne ranskalaisen kotitalouden sisustukseen, jonka suunnittelussa yhdistyvät uskomattoman moderni tyyli, klassiset aiheet, pop -taiteen elementit, eklektisyys ja barokkityylinen ylellisyys..

Alkuperäiset viimeistelyt ja peilit

Taustakuvista, joissa on epätavallinen valokuvien tulostus, tuli ranskalaisen talon sisustuksen kohokohta. Painatus, joka kuvaa stukkolistat, listat, ruusukkeet ja muut kynttilät, jotka ovat niin usein yksi barokkityylin osista, on harmonisesti integroitu modernin huoneen sisustukseen. Yhdistettynä peilipintaisiin ja kiiltäviin pintoihin, monitasoiseen valaistukseen ja alkuperäisiin kalusteisiin tämä aikakausien, tyylien ja suunnitteluideoiden yhdistelmä näyttää uskomattoman mielenkiintoiselta, ainutlaatuiselta, mutta samalla mukavalta ja toimivalta..

Peilit, kiilto ja valaistus

Jos huoneen sisustus on taustakuva, joka kuvaa takkaa, jota ympäröi rikas stukki, on vaikea olla luomatta sisustusta, joka muistuttaa museohuonetta. Loppujen lopuksi haluat todella asentaa tänne nojatuoleja ja tuoleja taivutetuille jaloille, laittaa sohvan, jossa on veluuriverhoilu ja veistetyt käsinojat, asentaa kynttilänjalat tyylikkäälle barokkityyliselle pöytäjalustalle. Mutta nykyaikaisten suunnittelijakalusteiden käyttö samanlaisessa huoneessa tekee dramaattisemman vaikutelman. Tämä on hetki, jolloin eklektisyydestä tulee avaruussuunnittelun käsitteen perusta..

Epätavallinen muotoilu

Se on uskomatonta, mutta suunnittelijatuolit, jotka muodostuvat ikään kuin hunajakenno -elementeistä, joissa on puukehys ja verkkokudos pohjaksi, on yhdistetty erittäin harmonisesti kaarevilla jaloilla varustettuihin huonekaluihin, joissa on lasipöytä, joka on myös varastointijärjestelmä.

Lepohuone ja opiskelu

Ranskalaisen kotitalouden sisustusta voidaan kutsua barokki-minimalistiseksi. Huonekalut ovat epätavallisia, alkuperäisiä, silmiinpistäviä, mutta niitä ei ole paljon, minkä seurauksena pienen huoneen tila on täynnä tilavuutta, keveyttä ja vapautta.

Taustakuva valokuvien tulostuksella

Rakastettaessa eklektisyyttä suunnittelijat ovat menneet pidemmälle kuin design-huonekalujen käyttö modernissa barokkityylisessä sisustustyylissä. Epätavallisista lattia- ja pöytävalaisimista, joiden pohja on samppanjapulloja, on tullut sisustuksen kohokohta, ikimuistoisia yksityiskohtia alkuperäisessä suunnittelussa.

Alkuperäiset lattiavalaisimet

Ranskan kodin omistuksessa on paljon hämmästyttävää, ikimuistoista, epätavallista. Esimerkiksi valkoinen oleskelutila on raikas valkoinen tila, jossa on häikäiseviä seiniä ja kalusteita, uskomaton valaistusjärjestelmä ja peilatut lasinaluset. Täydellinen, valkoinen, futuristinen – tällainen sisustus tekee erittäin vahvan vaikutelman.

Lumivalkoinen muotoilu

Epätavallinen valokuvatuloste tapetista on löytänyt sovelluksen makuuhuoneen sisustukseen. Tilavaan huoneeseen mahtui paitsi nukkumapaikka pukeutumistilalla, myös lepoalue, budoari ja minikaappi, jota voidaan käyttää myös peilipöytänä. «Barokki» painatus taustakuvaan, valkoiseksi maalatut kattopalkit, runsaasti peilipintoja ja osa seinistä tyynyistä – näyttää siltä, ​​että tällainen sekoitus voi aiheuttaa täydellisen hämmennyksen sisätiloissa, mutta yllättäen kaikki tämän elementit eksentrinen palapeli on muodostanut harmonisen kuvan nukkumis- ja lepohuoneesta.

Alkuperäinen makuuhuone

Epätavallinen, lumivalkoinen, eklektinen, luova – tämän sängyn muotoilua kuvataan paljon epiteettejä. On tärkeää, että suunnittelijat onnistuivat pitämään mielessä tärkeimmät ominaisuudet, joita asunnonomistajat yleensä esittävät makuuhuoneen sisätiloihin, kun taas mielikuvituksen lento, eksentrisyys ja tilan personointi ei unohdettu – rauhoittava ympäristö, joka edistää ääntä ja rauhallinen uni, mukavuus ja viihtyisyys yhdistettynä ulkoiseen houkuttelevuuteen..

Epätavallinen päätypääty

Epätavallinen seinien ja kattojen koristelu, runsaasti peilipintoja ja alkuperäinen pääty eivät ole ainoita «rusina», jonka suunnittelijat ovat valmistelleet makuuhuoneeseen. Kirkas sohva, joka on valmistettu naisten huulista värikkäällä huulipunalla, on tullut virkistysalueen keskipisteeksi. Kylpyhuone, joka sijaitsee verhojen takana, iskee yhtä luovasti suunnittelussa. Kansalaisillemme kylpyammeen sijainti huoneen keskellä on sinänsä suunnittelun hienostuminen; kerrostalojen tavallisissa kylpyhuoneissa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tilaa tällaiselle asettelulle. Tyylikäs, veistetty jalkainen kylpyamme ansaitsee keskipisteen.

Kirkas aksentti

Valkoisen vuoren käyttö kylpyhuoneen seinien koristeluun sekä vanhentuneiden peilien käyttö tuo ripauksen maaseudun elämää ja retro -tyyliä huoneen moderniin sisustukseen vesihoitoja varten. Vaikka progressiivinen putkisto ja teräksen kiilto «raahata» muotoilu nykyaikana.

Kylpyhuoneen suunnittelu