Sisustamme kylpyhuoneen maalaistyyliin!

Maalaistyyli tuli lännestä ja tuli meille 1900 -luvun alussa, jolloin kylistä kaupunkeihin muuttavat ihmiset yrittivät luoda lapsuudesta tutun ja tutun ympäristön. Loppujen lopuksi country -musiikki tarkoittaa vain luonnollisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, etenkin lattian ja seinien suhteen, tk. edustaa ainutlaatuista harmoniaa luonnon kanssa.

Maalaistyylinen kylpyhuoneen sisustus kahvin väreilläTyylikäs maalaistyylinen kylpyhuone, jossa kivipinnoitteetMaalaistyylinen kylpyhuone puukalusteillaUpea maalaistyylinen kylpyhuoneKivi maalaistyylisen kylpyhuoneen sisätiloissa

Maalaistyylin ominaispiirteet

Kuten kaikilla muillakin tyylillä, countrymusiikilla on tärkeimmät ominaispiirteensä. Ensinnäkin karkea kipsi, koristekivi, stukkomuovaus, puun jäljitelmä vaaleissa sävyissä tai kukkakuvioiset laatat – kaikki nämä ovat ominaisia ​​kuvioita. Kylpyhuoneen lattian osalta ihanteellisen vaihtoehdon katsotaan olevan päällystetty pienillä laattoilla, joissa on kiven tai tiilen jäljitelmä..

Marmorisen näköiset lattialaatat kylpyhuoneen sisustuksessaMarmorilaatat lattian viimeistelynä

Maalaistyyliin ominainen värimaailma on vaaleiden luonnollisten sävyjen valta, tummista sopivimmat ovat ruskea, runsas kahvi ja vihreä, varsinkin jos tärkein viimeistelymateriaali on puu. Mutta paras vaihtoehto on valkoiset ja beige -sävyt. Monivärinen on myös sallittu, mutta vaimennettu ikään kuin haalistuneet sävyt.

Ruskeat ja vihertävät sävyt maalaistyylisen kylpyhuoneen sisustuksessaMaalaistyylinen kylpyhuone kahvin väreilläKahvinbeigejä sävyjä kylpyhuoneen sisustuksessa

On tarpeen miettiä huolellisesti kaikkea jopa seinien viimeistelyvaiheessa, nimittäin päättää, minkäväriset kylpyhuoneen huonekalut ja tarvikkeet ovat, tk. kaikkien sisustusesineiden on oltava sopusoinnussa keskenään. Esimerkiksi usein maisemamuutosten ystäville on parempi käyttää neutraaleja, ei-sitovia ääniä, jotka sopivat myöhemmin kaikkiin lisävarusteisiin..

Huonekalujen osalta voimme sanoa, että sen pitäisi olla melko yksinkertainen, puinen ja kiillottamaton, on parempi, jos se on erityisesti vanhennettu, karkea viimeistely, tyylitelty antiikkityyliin. Pajuesineet, esimerkiksi pyykkikori, sekä taotut osat sopivat täydellisesti tällaiseen sisustukseen. Mutta lasin, muovin ja kromatun metallin ei pitäisi ehdottomasti olla. Puiset huonekalut, joissa on kangasta, sopivat täydellisesti sisustukseen

Antiikki kylpyhuonekalusteet

Putkityöt sopivat parhaiten myös antiikkiin, esimerkiksi messingistä. On hyvä, jos kylpyammeessa on siro jalat ja hanat näyttävät kuparilta, pronssilta tai ruostumattomalta teräkseltä. Muuten, palloventtiilien käyttö on erittäin epätoivottavaa, vain venttiilien käyttö, jotka ovat ominaisia ​​1900 -luvun alkupuolelle..

Venttiilihanat pronssia varten kylpyhuoneen sisätiloissa maalaistyyliin

Pesuallas voidaan yleensä sijoittaa keramiikkaan. Minun on sanottava, että maa -asennuksissa on jotain yhteistä Provencen tyyliin. Maalaistyyliset puiset kylpyammeet, jotka muistuttavat kyläläisten uima-altaita, näyttävät myös upeilta, vaikka ne eivät ole kovin halpoja. Voit kuitenkin aina jäljitellä tällaista kylpyä, jos peität tavanomaisen kyljellään laudoilla, jotka on esikäsitelty kosteussuoja -aineella..

Tavallinen kylpyamme, puulla vuorattuLauta peitetty kylpyamme

Kivestä tai marmorista valmistetut kylpyammeet ja pesualtaat näyttävät hyviltä..

Kivi uppoaa kylpyhuoneen sisustukseen

Tarvikkeet ovat tärkeä osa

Maalaistyylisiä lisävarusteita on oltava läsnä, koska niillä on erittäin tärkeä rooli sisustuksessa. On huomattava, että tämän tyylin piirteet luovat valtavan, yksinkertaisesti rajoittamattoman mahdollisuuden mielikuvituksesi lennolle. Mutta älä unohda, että tämä tyyli ei merkitse aksentteja pieniin yksityiskohtiin, ja siksi mikä tahansa kirkas asia näyttää järjettömältä. Tämän vaikutuksen välttämiseksi älä käytä kylläisiä värejä. Tässä on tärkeää pystyä välittämään kokonaiskuva tekemättä mitään aksentteja..

Mitä tulee lisävarusteisiin, se voi olla vohveleita tai brodeerattuja pyyhkeitä, jotka on ripustettu näkyvään paikkaan, kaikenlaisia ​​puisia esineitä, pajuesineitä, avoimia hyllyjä laatikoilla ja pulloilla – mitä tahansa..

Maalaistyyliset kylpyhuonetarvikkeetPellavaverho kylpyhuoneen ikkunassa

Älä myöskään unohda värikkäitä verhoja – maalaistyylin olennainen ominaisuus, tietysti, jos kylpyhuoneessa on ikkuna. Verhojen tulee olla pellavaa tai sinistä. Lisäksi sopivat tekstiilipussit liinavaatteiden säilyttämiseen ja pienten tavaroiden seinätaskut, jotka on ommeltu karkeasta kankaasta. Lisäksi kangasta valmistetaan joskus «hame», sijaitsee pesualtaan alla. Kuvia voidaan sijoittaa seinille puukehyksiin, jotka kuvaavat yksinkertaisia ​​maisemia..

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi tällaista sisustusta täydentävät upeasti kukat, esimerkiksi ruukuissa tai maljakoissa ja kannuissa..

Valaisimista sopivimmat ovat vanhanaikainen kattokruunu ja öljylamppu. Toisin sanoen sinun tulisi välttää kaikkea trendikästä ja modernia, ja loistelamput ja inerttiä kaasua sisältävät lamput ovat täysin tarpeettomia. Valaisimet, joissa on varjostimia tai riippuvalaisimia, joiden ulkonäkö muistuttaa väärennettyjä tai joissa on puiset lisäosat.

Riippuvalaisimet maalaistyylisessä kylpyhuoneessaMaalaistyylisen kylpyhuonevalon tulisi olla himmeäSeinävalaisimet kylpyhuoneen sisätiloissa

Kirkkaamman valaistuksen ystäville voit käyttää myös muita kattoon asennettuja LED -valoja, mutta älä liioittele sitä, jotta harmonia ei häiriintyisi. Yleensä maalaistyylisen valaistuksen tulisi olla mykistetty, jopa himmeä eikä kirkas. Loppujen lopuksi maalaistyylisen kylpyhuoneen sisustuksen päätehtävänä on saada huone muistuttamaan maalaistaloa, ts. oli yhtä kodikas, omaperäinen ja viehättävä.