Seepran piirtäminen sisätiloissa

Henkilön, erityisesti modernin ihmisen, asunnon tulisi olla paikka, jossa hän on lämmin ja mukava, ympäristö miellyttää silmää. Et voi luoda tällaista kulmaa pelkästään huonekaluilla ja tapeteilla, saat erittäin kuvaamattoman ilmeen asunnosta. Estääkseen tämän tapahtuvan, jotta viihtyisyys ja mukavuus hallitsevat asunnossa, tarvitaan estetiikkaa. Sen pitäisi olla kaikessa – huonekalujen verhoilussa, lattiassa, vuodevaatteissa, verhoissa, seinäpaneeleissa. Samaan aikaan eksoottisia ratkaisuja ei suljeta pois. Tätä varten käytetään usein koristeita, piirustuksia, tekstiilejä, jotka on tehty planeettamme eksoottisten maiden ja mantereiden, esimerkiksi Afrikan, tyyliin. Suunnittelu tässä tapauksessa on tehty painottaen Afrikan villieläimiä. Erityisen vaikuttava on leijonan, seepra, matelijoiden tai jäljitelmistä valmistetun materiaalin (lattia, huonekalujen verhoilu, tekstiilit, seinäpaneelit jne.) Käyttäminen. Nämä elementit auttavat luomaan todellisen mökin tunteen kaukaisessa afrikkalaisessa kylässä.

Afrikkalainen seinäpaneeli

Afrikkalaisia ​​elementtejä asunnon sisätiloissa

Afrikkalaiset motiivit ovat varsin suosittuja eksoottisten ystävien keskuudessa. Asunnon sisustus sisältäen eksoottisten eläinten nahat (seepra, leijona, pantteri) tai niiden palaset afrikkalaisen tyylin ulkopuolella näyttää melko eksklusiiviselta ja omaperäiseltä. Tässä tapauksessa on mahdollista käyttää sekä luonnollisia nahkoja että niiden erittäin korkealaatuisia kopioita.

Olohuone

Käyttämällä olohuoneessa seepranahojen kontrastivärisiä, ruskeita ja valkoisia, yhdessä nahkasohvan kanssa ja jopa lähellä takkaa, voit viettää miellyttävän talvi -illan perheen ja ystävien kanssa. Ja tietysti ylpeile huomaamattomasti ystävillesi olohuoneesi eksoottisuudesta.

Seepra olohuoneessa

Seepran kuva on tietysti parhaiten sopusoinnussa muiden afrikkalaiseen tyyliin liittyvien ominaisuuksien kanssa, kuten nojatuoli tai ottomaanit, joissa on karkea ruskea pajuverhoilu, sohvatyynyt kontrastiväreissä.

Seepra sopusoinnussa afrikkalaisten värien kanssa

Erinomainen lisäys seepra -ihoon on muiden eksoottisten eläinten, erityisesti afrikkalaisen leopardin, nahojen läsnäolo. Tämä parantaa tuntemusta ympäröivästä luonnosta, eläinmaailmasta

Seepra, pantteri olohuoneessa

No, jos olet varakas henkilö, sinulla on varaa heittää todellinen seepra -iho lattialle pöydän lähellä (tuoli, sänky – valintasi), joka epäilemättä koristaa huoneesi. Samaan aikaan huoneesi kreikkalainen tyyli on täydellisessä sopusoinnussa afrikkalaisten motiivien kanssa.

Seepran iho olohuoneen lattialla

Seepran muotoiset verhoillut tuolit on yhdistetty harmonisesti vaaleanruskeaan väriin, joka on ominaista afrikkalaisille motiiveille

Seepra -verhoiltu nojatuoli olohuoneessa

Kun sisällytät seeprakuvion sisätiloihin, on pidettävä mielessä, että suurissa huoneissa suuri piirustus näyttää paremmalta kuin pieni. Se näyttää harmonisemmalta, varsinkin jos huone ei ole ylikuormitettu huonekaluilla.

Lähikuva piirustus seeprasta

Seepralla verhoillut huonekalut sopivat yhteen sohvatyynyjen kanssa, joissa on samat kontrastiväriset raidat kuin seepra -iholla, ja sitä täydentävät eksoottiset esineet huoneessa

Zebra huonekalut

Makuuhuone

Makuuhuoneen tulee aina olla lämmin ja mukava. Mitä jos makuuhuoneesi lattia on betonia ja kylmää? Betonilattia voidaan eristää ja samalla hioa asettamalla matto, matto, matto, joka jäljittelee seepraa. Yhdessä afrikkalaisten aiheiden tyypillisten seinien, huonekalujen ja verhojen tonaalisuuden kanssa seepra -iho näyttää erittäin harmoniselta ja makuuhuone lämpimältä ja kodikkaalta.

Lämmin ja viihtyisä makuuhuone

Seepramalliset tyynyt näyttävät hyviltä. Tuntuu siltä, ​​että kasvosi koskettavat seepra -ihon peitossa olevaa tyynyä jossain kaukaisessa afrikkalaisessa mökissä, mikä on kaksinkertaisen miellyttävää kovan mutta onnistuneen päivän jälkeen

Seepratyynyt

Ja jos jalat koskettavat edelleen seepra -ihoa ennen kuin makaat sängyssä, tämä on autuuden ja ykseyden luonteen korkeus.

Seepran iho sängyn vieressä

Luovan ajattelusi huipentuma on tietysti huone, jossa on taivaankorkea katto, ruoko- tai olkikattokaihtimet, seepra-nahalla verhoillut nojatuolit ja samankaltaiset tyynyt. Seinien vaaleanruskea sävy, matto täydentävät mökkihuoneesi harmonian

Makuuhuone afrikkalaisen mökin muodossa

Lasten makuuhuone ei ole poikkeus eksoottisista motiiveista. Seinät voidaan liittää valokuvatapeteilla, seepra -ihoa jäljittelevillä sisätarroilla lapsen mielikuvitukselle ymmärrettävässä muodossa. Tämä mahdollistaa lastenhuoneen monipuolisen värimaailman tekemisen ja lapsen suosikkipaikan.

Lastenhuone

Sisällytä piirustus «seepra» lasten makuuhuoneen sisustus on harmonisesti yhdistetty muihin sisustuselementteihin: verhot, vuodevaatteet, huonekalujen verhoilu, seinäpaneelit. Värivalikoima on keltainen, oranssi, ruskea, punainen ja beige.

Lastenhuoneen suunnittelu

Tutkimus

Seepra sopii myös opiskeluusi. Tällä hetkellä seinäkoristelu on erittäin suosittua, mikä voidaan tehdä valokuvataustakuvilla, sisätarroilla. Afrikkalaistyyliset motiivit voidaan helpoimmin ja halvemmalla ilmaista taustakuvana afrikkalaisten eläinlajien, erityisesti seepra, kanssa.

Seepran piirtäminen toimistossa

Keittiö

Lattianpäällysteen mustavalkoisen värin kontrasti, seinäpaneeli tuo keittiöösi raikkautta ja viileyttä, mikä on epäilemättä hyödyllistä kuumana kesäkautena.

Keittiö ja afrikkalaiset motiivit

Kylpyhuone

Etsi kuvaan sovellus «seepra» asunnon sisätiloissa ei ole niin vaikeaa. Sinun tarvitsee vain kytkeä mielikuvitus päälle, ja tulos ei odota sinua pitkään. Seepran ihokuviota voidaan käyttää asunnon sisätilojen odottamattomimmissa paikoissa, esimerkiksi kylpyhuoneessa.

Eksoottinen kylpyhuoneessa

Käytävä

Useimmiten afrikkalaiset motiivit ilmaistaan ​​lattiassa seepra -nahan muodossa. Nämä voivat olla mattoja, mattoja, joiden kuvio muistuttaa seepra -ihoa

Seepra portaissa

Käytävän matto, jonka lattia on laminaatilla ja valmistettu seepra -ihon muodossa, ei ainoastaan ​​koristele sen sisätilaa, vaan myös suojaa lattiaa kulumiselta. käytävä on asunnon aktiivisin ja kuluvin

Seepra peittää lattian

Seepra, jossa on seepra, yhdistettynä eksoottisten eläinten hahmoihin, kasvit ovat hyvä lisä minkä tahansa muun tyylin sisustukseen.

Käytävä ja eksoottinen

Seepran läsnäolo sisätiloissa antaa sinun luoda ainutlaatuisen ilmapiirin asuntoon, vaikka aiot tehdä remontteja ei-afrikkalaiseen tyyliin. Eksoottisten elementtien avulla voit luoda juuri sen, mitä jokaiselta huoneistolta ja huoneelta vaaditaan – mukavuutta ja viihtyisyyttä, jolloin voimme unohtaa rutiinin ja sen ongelmat. Ja mikä tärkeintä, vertaansa vailla oleva tunne, että olet osa luontoa.