Säännöt punaisen yhdistämisestä

Jos puhumme punaisesta sisätilasta, asenne siihen on epäselvä. Toisaalta se innostaa, kannustaa toimintaan, herättää huomiota. Mutta on toinenkin puoli: monille tämä väri on uhmakas ja jopa mauton. Yleensä punainen sisustus voi miellyttää vain niitä ihmisiä, joilla on positiivinen asenne tähän väriin..

Vahvat ja hallitsevat ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi tällaisessa sisustuksessa, useimmiten tämä johtuu siitä, että väri symboloi tulta ja verta, sillä on erittäin voimakas energia. Feng Shuin mukaan tämä väri johtuu maskuliinisesta periaatteesta eli yang -energiasta, ja japanilaisille punainen on vihan väri..

Viime aikoina värihoitoa on harjoitettu yhä enemmän, ja punaisella hoidetaan anemiaa, masennusta ja maksasairauksia. Mutta verenpaineessa tämä väri on vasta -aiheinen, ja myös jos henkilöllä on epävakaa psyyke tai emotionaalinen epätasapaino.

Monet suunnittelijat rakastavat sisätilojen luomista niin vilkkaassa ja aktiivisessa ympäristössä. Mutta harvat uskaltavat tehdä sisustuksen kokonaan punaiseksi tai ainakin johtavaksi. Mutta itse asiassa, jos kiinnität huomiota moniin punaisiin sävyihin, voit luoda upeita sisätiloja: tyylikkäitä, ei aggressiivisia tai räikeitä..

Punainen sisustus

Kuten kaikilla muilla väreillä, punaisella on etuja ja haittoja, mutta tämän värin virheellinen muotoilu voi vaikuttaa erittäin kielteisesti ihmisen psyykeen..

Plussat miinukset

Tietäen kaikki nämä ja monet muut hienovaraisuudet, voit luoda kodikkaita punaisia ​​sisätiloja, mutta on parempi, jos ne laimennetaan muilla väreillä..

Punainen ja valkoinen yhdistelmä

punainen ja valkoinen

Punainen ja valkoinen sisustus tuntuvat monilta tylsiltä, ​​mutta itse asiassa tämä on loistava ja win-win-yhdistelmä. Lisäksi tämä duo ei vaadi muita värejä, jotka voivat vain pilata kuvan. Ellet voi käyttää tasaista siirtymistä punaisista sävyistä, tämä antaa sisätiloille dynamiikkaa.

Jos haluat tehdä punaisesta ja valkoisesta sisustuksesta dynaamisemman, käytä siirtymiä sävyistä

Värikontrastit

Jotta tämä yhdistelmä näyttäisi kodikkaalta ja mukavalta, voit käyttää kuvioitujen ja yksiväristen esineiden tekniikkaa. Missä kuvio on tarkalleen ja missä yhdenmukaisuus on sinun tehtäväsi, mutta tärkeintä on, että molempia ei käytetä samassa määrin. Jos esimerkiksi tavoitteesi on tehdä huoneesta tasainen väri, lisää sitten pari esinettä, joissa on kuvio, ja päinvastoin lisää yksi tai kaksi yksiväristä aksenttia kuvioituun sisustukseen. Esimerkiksi tavallisessa ruokasalissa kuvio voi olla matolla..

Yksinkertaisessa sisätilassa kuvio matolla

Ja kuvioidussa makuuhuoneessa tee seinät tasaisiksi.

Kuviollisessa makuuhuoneessa seinät voivat olla yksivärisiä.

Entä punaisen ja valkoisen sisustuksen värien havaitseminen ja kalusteet? Ota tekniikka rauhalliseen ilmapiiriin kirkkailla aksentteilla «punainen valkoisella».

Tekniikka “punainen valkoisella” tekee ilmapiiristä pehmeän ja rauhallisen

Tekniikka & quot; punainen valkoisella & quot;

Mutta jos käytät päinvastaista tekniikkaa «valkoinen punaisella», sitten odotat saavan terävän ja näyttävän sisustuksen? Ei, päinvastoin. Käytännössä on selvää, että saavutetaan harmoninen ympäristö. Tosiasia on, että valkoinen ei voi koskaan olla aksentti, sen neutraalisuus asettaa kaiken tasapainoiseen tilaan..

Teknologian avulla “valkoinen punaisella” älä pelkää teeskentelyä, valkoinen tasapainottaa kaiken ja pehmentää

Valkoinen punaisella tekniikalla

Punainen ja beige

Tällainen sisustus on pehmeä ja rauhallinen beigen vaikutuksen vuoksi. Ja punainen auttaa välttämään ikävystymistä ja lisää dynamiikkaa. Kuten yhdistettynä valkoiseen, tämä liitto ei tarvitse muita värejä, mitään ei tarvitse lisätä tai korjata täällä. Ainoa kysymys on, mikä väri on johtava. Useimmiten se on beige. Silloin tunnelma on kodikas ja kutsuva. Kuvion tai tiilimuurauksen lisääminen tuo eloisuutta..

Sisustus punainen ja beige

Rikkaan punaisen vuoksi sävyt, kuten hiekka, olki ja maa, sopivat paremmin. Ja beige, kuten muut neutraalit värit, yleensä kaikki punaiset sävyt sopivat, mukaan lukien kylmäpunainen, paksu vadelma ja viini ja muut. Tässä suhteessa on kätevää valita maalit, materiaalit ja lisävarusteet..

Käyttämällä molempien värien pehmeitä ja vaaleita sävyjä voidaan saavuttaa upeita tuloksia retro -ilmeeseen. Itse asiassa tällainen yhdistelmä ilmestyi hyvin kauan sitten ja kuuluu jopa klassikoihin. Mutta kaikki uusi on hyvin unohdettu vanha, joten nyt tällainen yhdistelmä on muodissa ja sopii hyvin nykyaikaisiin tyyleihin..

Muuten, olisi suuri virhe käyttää tässä duetossa vain yhtä beige -sävyä, niin sisustus on yksitoikkoinen ja hieman tylsä. Tämän välttämiseksi on parempi käyttää sileitä värisiirtymiä eri beige -sävyistä. Ja kuitenkin, jos taustana valitaan beige ja punaisen aksentin pitäisi olla suuri tai näitä aksentteja pitäisi olla useita, muuten ne menetetään kirkkaudesta riippumatta.

Jotta punainen aksentti ei eksy beigeyn sisätilaan, sen tulisi olla joko suuri tai niitä pitäisi olla useita.

Punainen ja sininen (turkoosi)

On hyvin harvinaista löytää tällainen yhdistelmä niiden edustaman antagonismin vuoksi. Syaani (sininen) on jäätä ja punainen liekki. On jopa sellainen laulu «Jäätä ja liekkejä», mutta nyt ei ole kyse siitä. Joten tällaisen ilmeisen takia «spontaani» ristiriitoja, harvat ihmiset päättävät luoda tällaisen sisustuksen. Molemmilla väreillä on erilaiset lämpötilavaikutukset. Mutta itse asiassa erittäin kodikas ilmapiiri voi muodostua, jos aksentit on tietysti jaettu oikein. Joten huoneen lämpötila riippuu siitä, mikä väri on soolo ja mikä täydentää. Jos haluat tehdä siitä lämpimän, käytä punaista taustana ja täydennä kuvaa sinisellä. Viileässä sisustuksessa sinisen tulisi olla hallitseva ja punaisen aksentti..

Punainen johtava

Tätä duettia käytetään myös hyvin usein valkoisella taustalla, valkoinen ikään kuin neutraloi lämpöä ja kylmää ja tuo ne jonkinlaiseen vakauteen..

 • Käytä valkoista taustaa neutraloimaan punaisen lämpö ja sinisen kylmä.

  Valkoinen tausta ja sini-punainen liitto

 • Valkoinen on täydellinen neutraali sini-punaiseen sisustukseen

  Punainen ja sininen sisustus valkoisella pohjalla

EdellinenSeuraava12

Erinomainen vaihtoehto puna-siniselle sisustukselle on lastenhuone, vain sillä ehdolla, että pääväri on sininen ja sitten vaalea versio. Voit jopa luoda merimaisen tarinan.

Merimotiivi lastenhuoneeseen

Makuuhuoneeseen on myös parempi valita vaaleansininen hallitsevaksi ja korostaa kunnioitusta ja hienostuneisuutta punaisella..

Jos haluat tehdä punaisesta ja sinisestä makuuhuoneesta kodikkaan, tee hallitseva vaaleansininen sävy.

Punainen ja sininen makuuhuone

Mitä tulee sävyjen valintaan, erilaiset punaiset sävyt sopivat siniseen, niiden käyttö säästää tilaa värien epätasaisuudesta. Ja jos otat sinisen värin, on parempi valita sille kylläiset punaiset sävyt..

Jos haluat tehdä sisustuksesta epätavallisen, ota punainen ja turkoosi. Tällainen sisustus tarjoaa hyvän mielen ja mukavuuden ja vaurauden tunteen..

Punainen ja turkoosi sisustus

Puna-turkoosissa sisätiloissa tuntuu energinen täyteys, joka on kyllästetty johonkin epätodelliseen, ei tästä maailmasta, mutta samalla luotettava.

Punainen -turkoosi duetto - avain hyvään tunnelmaan Mukavuus ja vauraus tuntuu tällaisessa sisustuksessa

Punainen ja vihreä

Ei myöskään suosituin väriyhdistelmä, mutta varsin mielenkiintoinen. Tässäkin on selvä konflikti. Mutta kaikkein houkuttelevinta on, että seuraamme tätä duettia jatkuvasti luonnossa. Mansikat, mansikat, vadelmat, punainen omena, vesimeloni, tomaatti eli kaikki hedelmät ja vihannekset ovat punaisia ​​ja vihreällä hännällä. Ja myös paljon kukkia. Ja jos luonto itse toi nämä värit yhteen, niin miksi meidän pitäisi pelätä! Sinun tarvitsee vain jakaa roolit oikein, kuten sinisessä esimerkissä. Lämpötilan korostusmenetelmä toimii myös täällä. Lämpimän ilmapiirin vuoksi punainen johtaa ja viileä – vihreä..

 • Jos punainen hallitsee, ilmapiiri on lämmin

  Punainen-vihreä sisustus

 • Jos vihreä on solisti, sisustus on viileä ja raikas.

  Sisustus vihreä ja punainen

EdellinenSeuraava12

Pehmeät vihreät sävyt ja lämmin sävy täydentävät ja virkistävät täydellisesti punaista sisustusta. Huone on lämmin, mutta kohtuudella..

Useimmiten, jos vihreä on eturivissä, voit lisätä valkoisen neutraalisuuden. Ja jos soolo on punainen, on parempi lisätä beige tai luonnollinen puun väri..

Punainen ja ruskea (mahonki)

Punainen ja ruskea ovat toisiinsa liittyviä värejä, joten tämä duetti näyttää erittäin harmoniselta sisätiloissa. Tämä johtuu siitä, että punainen on osa monimutkaisia ​​tummanruskeita sävyjä. Ruskean hillitty ja maanläheinen persoonallisuus ilmentää vakautta ja huolellisuutta, ja jos sisätiloissa se on punaista, tunnelma näyttää jaloilta ja vankka.

Jalo punaruskea kalustus

Burgundin ja tummanruskean yhdistelmää käytetään hillityn ja tiukan englantilaisen tyylin luomiseen..

Englantilaisen tyylin luomiseksi punaruskea asteikko on ihanteellinen.

Englantilainen tyyli

Ja jos lisäät kullan sävyjä, voit toistaa viktoriaanisen tyylin loiston..

Keltaisten elementtien lisääminen luo viktoriaanisen tunnelman

Viktoriaaninen tyyli

Jos otat tämän liiton olohuoneeseen, on parasta laimentaa se valkoisella taustalla. Sisustus on tarttuva, mutta ei teeskentelevä; kirkas, mutta ei kirkas.

Punainen ja valkoinen olohuone

Yleensä tällainen tandem on erittäin hyvä puuta käytettäessä, ilmapiiristä tulee lämmin, kodikas ja niin kodikas. Puu korostaa täydellisesti punaista sisustusta ja antaa niille kiiltoa, jaloutta ja armon, mahonkituotteita ei turhaan arvosteta.

Lisäämällä puuta punaiseen sisustukseen voit korostaa ja hienosäätää sitä.

Punaista ja puuta

Punainen ja oranssi (keltainen)

Tämä on erittäin lämmin väriyhdistelmä, ennen kuin jatkat tällaista suunnittelua, on otettava huomioon, millä puolella huoneen ikkunat ovat. Jos on aurinkoista, punaoranssi sisustus tekee huoneesta liian kuuman. Älä myöskään käytä tätä liittoa lastenhuoneissa, jos lapset ovat yliaktiivisia, koska tämä lisää hermostuneisuutta ja lapsen on vaikea keskittyä mihinkään. Yleensä tällainen sisustus on täynnä energiaa ja iloinen aurinkoinen tunnelma. Olohuoneissa tämä on erittäin hyvä muotoilu, varsinkin jos ikkunoita on vähän tai ne ovat pieniä..

Mitä tulee sävyihin, suunnittelijat neuvovat ottamaan oranssin sävyn, joka sisältää enemmän keltaista yhdistettäväksi punaiseen, tämä auttaa välttämään värien sekoittumista..

Punaoranssi sisustus

Ja jos haluat tehdä kontrastisen siirtymän, voit ottaa punaisen, punertavan oranssin tai runsaan oranssin ja tumman keltaisen, mutta muista laimentaa ne pastellipaletilla ja esimerkiksi mustilla aksentteilla..

Erittäin lämmin kontrasti

Punaoranssit tai puna-keltaiset sisätilat ovat täynnä kesäistä ja aurinkoista tunnelmaa, täällä on aina lämmintä tai jopa kuumaa, riippuen valitsemistasi sävyistä.

Aurinkoisten sisätilojen ystäville tämä väriyhdistelmä on ihanteellinen.

Aurinkoinen sisustus

Jos haluat tehdä huoneesta rauhallisemman ja vähemmän intensiivisen, laimenna nämä värit valkoisella tai pastelliväreillä..

Punainen ja keltainen sisustus valkoisella pohjalla

punainen ja musta

Tällä väriyhdistelmällä on epäselvä asenne itseään kohtaan: toisille se näyttää synkältä, kun taas toisille se on houkutteleva. Monet valitsevat tämän värien liiton luodessaan goottilaisen ilmeen, joskus lisäämällä valkoista.

Goottilaiset rakastavat punaisen ja mustan sisustuksen

Goottilaiset rakastavat punaista ja mustaa sisustusta

Yleensä punaisen ja mustan yhdistelmä puhtaassa muodossaan löytyy melko harvoin masentavan vaikutuksen vuoksi. Siksi useimmiten tällaisissa sisätiloissa on värejä – «neutraloijat», joka pehmentää kaksikon synkkyyttä. Se on pääasiassa valkoinen, harmaa tai pastelliväri..

 • Harmaa tausta toimii hyvin "neutraloija"

  Yhdistettynä harmaan kanssa

 • Harmaan taustan käyttäminen pehmentää punaista ja mustaa sisustusta

  Vaikka mustaa on paljon

  Harmaa tausta

 • Pastellipaletti sopii myös neutralointiin.

  Sisätilasta tulee paitsi pehmeä myös tilava

  Taustalle pastellivärit

 • Punaisen ja mustan ympäristön rauhoittamiseksi…

  Ota valkoinen

  valkoinen tausta

EdellinenSeuraava1234

Toinen tekniikka, joka korostaa tämän tandemin hienostuneisuutta ja lievittää jännitystä, on mustan vähimmäismäärä..

Vähintään musta

Voit myös lisätä kultaisen sävyn, joka tekee sisätiloista rikkaita ja helpottaa hämärää..

Lisää kultaa

Pari hienovaraisuutta: lisää kunnioitusta valitsemalla tummemmat punaiset sävyt tälle duolle; Käytä enemmän valkoista ja vähemmän mustaa, jotta tila muuttuu tilavammaksi.

 • Jos otat enemmän valkoista ja vähemmän mustaa

  Sitten huone näyttää tilavammalta

  Enemmän valkoista ja vähemmän mustaa

 • Tumma ja rikas punaisen sävy

  Tekee sisätiloista arvokkaita ja rikkaita

  Syvä punainen

EdellinenSeuraava12

Punaisen ja mustan yhdistelmä, joka on laimennettu runsaasti valkoisella, poistaa hämärän ja jättää vain upean kontrastivaikutelman. Loppujen lopuksi nämä kolme väriä ovat tärkeimmät kaikissa maailman kulttuureissa. Miksi niin? Koska punainen on vertaansa vailla oleva aksentti ja musta ja valkoinen ovat selkeitä. Ja tällaiset sisätilat – kuten muut punaiset ilmentymät – valitsevat yleensä tasapainoiset ihmiset, joilla on vahva tahto..

Punainen ja musta sisustus