Ruudullinen sisustus – miten se on?

Suuret, pienet, viistot, moniväriset jne. Solut ovat nähtävissä paitsi Skotlannin kilteillä ja ruudulla. Monilla rakennuksilla voi olla mitä tahansa tekstiilejä, keramiikkaa, seinäkoristeita ja arkkitehtonisia ratkaisuja «selluloosa» stukkokuvio, rakenne tai koriste. Maailmankuulut couturiers eivät myöskään jätä huomiotta ruudullisia elementtejä. Nämä kuvalliset aiheet eivät ole menettäneet tyyliä tai suosiotaan vuosisatojen ajan. Tyypillisimmät ja selkeästi ilmaistut tekniikat on nimetty ja kuvattu lyhyesti alla. «solu» rekisteröinti.

kirkkaat ruudulliset aksentit

värikäs makuuhuoneen suunnittelu

Shakkielementit

Vaihtoehto «shakki» miellyttää ihmisiä, jotka ovat täsmällisiä ja pyrkivät järjestykseen kaikissa olemassaolonsa suunnitelmissa. Totta, täällä tarvitaan vain ihanteellisia muotoja eikä mitään kalusteita ja kalusteita. Kaksiväristen neliöiden vuorottelu sopii hyvin karkeisiin, moderneihin ja hyvin valmistettuihin kalusteisiin, jotka on valmistettu muovista ja metallista. Nykyaikaiset ääni- ja videokompleksit sopivat harmonisesti tähän. On myös hyvä valita yleinen tyyli hi-techin tai minimalismin hengessä..

pätevä yhdistelmä viivoja ja muotoja

ruudukon lattia

shakkilaudan lattia - kirkas aksentti lumivalkoisen keittiön taustalla

tyylikäs keittiön muotoilu

Pop -taiteen häkki

Pop-art-aiheessa on monivärinen ja monikokoinen sekki. Tämä teema sopii lastenhuoneeseen tai keittiöön. Ne, joiden käsitys maailmasta on lähellä tällaista ilmapiiriä, ovat kuitenkin valmiita näkemään tällaista kirkkautta, vaihtelevuutta sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Tämän suunnittelun täydellisyyden antavat odottamattoman muodon kirkkaat esineet (lelut, lamput, veistokset). Ihannetapauksessa tarvitset täällä huonekaluja, jotka maalataan mittatilaustyönä muun sisustuksen kanssa..

solukerros pop -muotoilussa

Ruudullinen tausta sisätiloissa

Taustamallia ilmaisee melko suuri pehmeiden epäselvien sävyjen solu. Yhdistelmät beige ja sininen tai vaaleanpunainen, valkoinen ja vaaleanharmaa jne. Eivät väsytä silmiä ja rauhoittavat hyvin. Rajoittumisen ja rauhoittumisen ilmapiiri on tässä pääasia..

sisustuksen pastellinen arkuus

Maalaismainen maku

Maaseututyyppi on selvästi rajattu punaisen värin pari, valkoinen tai valkoinen ja syvä taivaansininen tai sininen. Tämä valikoima ehdottaa erilaisia ​​koristeita ja röyhelöitä huoneen sisustuksessa, kirjailtuja tyynyjä ja pitsiverhoja. Keittiölle tämä on yksi sopivimmista vaihtoehdoista. Tarkoituksellisesti karkeat puukalusteet, paju maljakot ja korit, värikkäät käsintehdyt polut lattialla täydentävät kokonaiskuvaa kylämajan viihtyisyydestä. Geranium ja immortelle siistissä saviruukuissa ovat eräänlainen viimeistely.

maalaismaisia ​​elementtejä

Mosaiikki ylellisyyttä

Tyyli «ylellinen» on hyvä koristettaessa mosaiikkeilla ja keraamisilla laattoilla. Tällä tavalla asetetut lattia ja seinät, katossa olevat moniväriset lasimaalaukset voivat hämmästyttää kaikkein hassua mielikuvitusta. Salaisuus on värien ja materiaalien yhdistelmässä. Tämä muotoilu näyttää hyvältä esimerkiksi korkeissa mökeissä. Haluttu tulos saavutetaan, kun mittasuhteet ja harmoniset mittasuhteet ovat olemassa..

jalo klassikko mosaiikkiseinällä

Etninen käsite

Sisustussuunnittelun etninen käsite on erottamaton tietylle kansalaisuudelle tyypillisistä koristeista. Aasian tai Egyptin hieroglyfit, arabialainen kirjoitus, japanilainen kaiverrus tai afrikkalaiset naamarit – kaikki tämä seinillä ja katossa olevan valitun ruudullisen kuvion taustalla välittää tietyn kulttuurin tunnelman ja hengen. Ebony-, jade-, turkoosi- tai terrakotta -värit erilaisissa yhdistelmissä täydentävät yleisilmettä. Tämän suunnittelun viimeistelevät elementit ja ominaisuudet, jotka on tehty tietyn kansallisen kulttuurin hengessä (afrikkalaiset naamarit, japanilainen netsuke jne.)

Afrikkalaiset motiivit

Solu ironisessa suoritusmuodossa

Ironinen esitys sisältää ruudullisen kuvion soveltamisen erilaisiin esineisiin (astiat, kuvakehykset, kellot, valaisimet). Tämä koriste voidaan laimentaa raidoilla. Ruudullinen ja raidallinen aamutakki ja tossut voivat jatkaa yleistä tyyliä.

ironinen häkki

Nostalginen huomio

«Nostalgia» on eräänlainen ystävällinen karikatyyri Neuvostoliiton ajan tunnelmasta. Tapetti häkissä, sama öljykangas pöydällä ja verhoiltujen huonekalujen verhoilu yhdessä esivanhempien valokuvan kanssa puukehyksessä ja lasikannu luovat eräänlaisen koristelun menneiltä vuosilta.

nostalgiaa Neuvostoliiton aikaan

Englantilainen muotoilu

Englantilainen muotoilu ilmenee halussa luoda kuva sisätiloista isä Brownista tai Sherlock Holmesista tehtyjen elokuvien perusteella. Tyypillinen elementti on häkki huopia, vaatteita, verhoja, lattia- ja kattokoristeita varten. Monia tämän muotoilun kohteita tarjoaa esimerkiksi Burberry -putiikki, joka avattiin Moskovan GUMissa.

häkki englanninkielisessä suunnittelussa

Meriteema

Merenkulkukonsepti houkuttelee kaikki asiaankuuluvat tarvikkeet (kompassi, kello, ohjauspyörä jne.) Se näyttää hyvältä saunassa ja kylpyhuoneessa, jossa on kuori ja korallikoristeet.

Yleinen koristelu «häkissä» luominen ei ole vaikeaa eikä niin kallista. Sitä voidaan helposti päivittää ja muuttaa, koska useimmat teollisuustuotteet ovat suorakulmaisia. Kaikella vaihtelevuudella tällainen muotoilu tuo taloon eräänlaisen rakennetun harmonian..

häikäilemätöntä omaperäisyyttä