Ruskeat yhdistelmät

Ruskea väri edustaa maata ja symboloi siten vakautta, luotettavuutta, turvallisuutta, omistautumista ja jopa perheen tulisijaa. Psykologit erottavat tämän värin sen kyvystä tasoittaa stressaavia tilanteita, rauhoittaa hermostoa ja jopa lievittää fyysistä kipua. Ammattilaiset uskovat, että ruskea sopii paremmin klassisiin asetuksiin, koska se on konservatiivisuuden väri. Mutta ei vain. Ruskea on korvaamaton moderniin sisustukseen, se korostaa mitä tahansa suuntaa ja on usein hyvä tausta erilaisille sisustuksille, lisävarusteille ja väreille..

Jos haluat korostaa klassista tyyliä huoneessa, ruskea on paras väri.

Klassiset ruskeat sisätilat

 • Myös ruskea korostaa retro -tyyliä epäonnistumatta.

  Aivan kuin isoäiti olisi kotona

  Ruskea retro -tyyli

 • Mutta moderni sisustus, ruskea on ihanteellinen.

  Se luo tyylikkään ja luotettavan sisustuksen

  Moderni tyyli ja ruskea

 • Vaikka huone on sisustettu erittäin modernilla tavalla

  Ruskea pehmentää sitä ja tekee siitä mukavamman.

  Ruskea ultramodernissa sisustuksessa

EdellinenSeuraava123

Ruskeat sisätilat sopivat ihmisille, jotka tarvitsevat rauhaa ja rentoutumista. Mielenkiintoinen tosiasia on, että jos henkilö on altis tunteille, hän valitsee alitajuisesti ruskeita vaatteita, koska hän tuntee olonsa mukavaksi ja rauhalliseksi..

Kun valitset tämän värin huoneeseesi, ole varovainen. Jos huone on pieni, sinun ei pitäisi ylikuormittaa sitä tällä värillä, muuten huone pienenee ja näyttää synkältä. Tämän vivahteen välttämiseksi käytetään ruskean yhdistelmää muiden värien kanssa, useimmiten valkoisen kanssa..

 • Ruskea ja valkoinen kylpyamme…

  Täytä elinvoimaisuudella ja luottamuksella koko päivän ajaksi

 • Ruokasalissa, jossa on ruskea ja valkoinen sisustus, on aina hyvä ruokahalu

  Ruskea ja valkoinen ruokasali

EdellinenSeuraava12

Ruskea ja valkoinen

Tämä on onnistunein yhdistelmä ruskean kanssa (tätä liittoa kutsuttiin «genren klassikoita»), täällä valkoinen paljastuu kokonaan ja täyttää huoneen raikkaudella ja avaruudella. Jos tällainen tandem näyttää jollekulle tylsältä, lisää kirkkaita yksityiskohtia, mikä lisää vaihtelua pilaamatta kokonaiskuvaa.

Ruskea ja valkoinen sisustus kirkkaalla aksentilla

Voit sisustaa tällaisen sisustuksen värikkäällä sisustuksella, niin sisustus antaa rauhan lisäksi hyvän mielen.

Jos haluat lisätä hyvän tunnelman ruskeaseen sisustukseen, lisää värikäs sisustus

Hyvä mieli ruskeassa sisustuksessa

Lisää kirkas turkoosi tähän ja huone muuttuu todelliseksi taideteokseksi..

Ruskea ja turkoosi

Olemme jo puhuneet useammin kuin kerran valkoisten ja vaaleiden sisätilojen kyvystä laajentaa visuaalisesti rajoja, mutta haluaisin huomata, että edes tumman sävyn, kuten ruskean, esiintyminen ei estä valkoista väriä laajentamasta rajoja huoneesta, edellyttäen tietenkin, että se on hallitseva.

Jos valkoisesta tehdään hallitseva, se laajentaa tilaa huolimatta yhdistelmästä ruskean kanssa.

Valkoisen neutraalin ansiosta voit käyttää sitä missä tahansa, hyvä vaihtoehto olisi aksentti tummanruskeassa kulmassa, esimerkiksi lattiavalaisimen tai sisustuksen muodossa.

Valkoisia aksentteja ruskeassa sisustuksessa

Ruskeat ja pastellivärit

Makuuhuoneen sisustukseen on parasta yhdistää ruskea ja sängyn sävyt. Sitten huone näyttää pehmeämmältä. Toisin kuin valkoiset yhdistelmät, pastellisävyt ovat lämpimämpiä.

Pastellivärit ruskeassa sisustuksessa Ruskea ja pastelli paletti

Olohuoneeseen nähden myös usein valitaan pastellipaletti yhdessä ruskean kanssa. Eli mitä saamme? Ruskea sisustus on luotettavuuden ja turvallisuuden ilmapiiri. Mutta välttääksemme synkkyyden tai ahdistavan tunteen, laimentamme tunnelmaa pehmeillä pastelliväreillä. Lisäksi kaikki ihmiset eivät pidä tummista väreistä, ja pastellien joukossa (etenkin taustana) he tuntevat olonsa mukavaksi. Loppujen lopuksi olohuone on tarkoitettu ensisijaisesti vieraille..

Jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi olohuoneessasi, käytä ruskean ja pastellivärin yhdistelmää.

Koostumuksen täydentämiseksi sisustus voidaan koristaa kirkkaalla sisustuksella tai mielenkiintoisilla elementeillä..

Ruskea sisustus

Onnistunein pastelli väri ruskean kanssa on beige. Sitä pidetään liittyvänä sävynä, koska se kuuluu samaan värivalikoimaan kuin ruskea. Mutta niitä ei voida kutsua samanlaisiksi, koska ne ovat kuitenkin merkittävästi kaukana toisistaan. Siksi, kun rakennat sisätilat tätä linjaa pitkin, voit turvallisesti odottaa erinomaista tulosta..

Ruskea ja beige väriyhdistelmä

Tämä johtuu siitä, että täällä havaitaan tasaisia ​​värinmuutoksia, ei ole ilmeisiä vastakohtia ja kontrasteja. Ilmapiiri on pehmeä ja rauhallinen.

Ruskea ja sininen

Sinis-ruskeat sisätilat näyttävät hieman viileiltä, ​​vaikka sinistä ei ole paljon. Ruskean neutraalius toimii tässä liitossa jopa kylmän tunteen vahvistimena. Mutta tämä ei ole miinus sisätiloille, monet ihmiset rakastavat juuri tällaista ilmapiiriä, täällä voit tuntea maan voiman, vankan ja luotettavan.

Sininen yhdistettynä ruskeaan Ruskea ja sininen sisustus

Älä myöskään unohda, että sininen on meren ja taivaan väri, jos asetat aksentit oikein ja valitset sopivan sisustuksen, voit luoda huoneen, joka näyttää laivalta, joka juoksee aaltoja pitkin..

Jos haluat tuntea itsesi veneeksi merellä, lisää sinisiä aksentteja ruskeaseen sisustukseen

Sisustus kuin vene merellä

Painatusta käytetään usein huonekalujen verhoiluun, verhoihin ja niin edelleen, se antaa tietyn siirtymän näiden värien välillä ja tiivistää ne yhdeksi kuvaksi.

Tulosta ruskealla ja sinisellä sisustuksella

Ylellisyyden ja armon ystäville sopii suklaan sävyn ja turkoosin värin yhdistelmä. Tämä upea sisustus on sekä viihtyisä että rikas..

Jos lisäät turkoosia ruskeaseen sisustukseen, sisustuksesta tulee rikas ja tyylikäs.

Turkoosia ylellisyyttä

Voit ottaa tämän yhdistelmän lastenhuoneeseen, mutta ei ole suositeltavaa käyttää paljon ruskeaa täällä, se laimennetaan runsaasti valkoisella, jotta tummat sävyt eivät vaikuta lapsiin..

Lastenhuone ruskeansinisessä versiossa

Kultaiset sisätilat: ruskea ja keltainen

Tämä on todella rikkain ja hieno yhdistelmä. Molemmat värit täydentävät toisiaan, ja sisustus näyttää hohtavalta kullalta auringossa. Jos haluat osoittaa kunnioitettavuutesi ja vaurautesi, tämä liitto on juuri sitä mitä tarvitset.

Jotta sisustus näyttää rikkaalta ja tyylikkäältä, kelta-ruskea asteikko on paras

Ruskeankeltaisen sisustuksen rikkaus

Mutta kaikki riippuu toteutuksesta, ruskeankeltaisia ​​sisätiloja ei voida tehdä niin vaativiksi, mutta rauhallisiksi ja lämpimiksi. Täällä tulee olemaan mukavaa ja helppoa.

Mutta keltaisen ja ruskean yhdistyminen voi luoda kevyen ilmapiirin, kaikki riippuu esityksestä

Rauhallinen ja kevyt sisustus

Harmonisen tunnelman luomiseksi suunnittelijat suosittelevat useiden eri sävyjen käyttöä molemmissa väreissä..

Eri sävyt luovat harmoniaa

Ruskea ja vihreä

Tämä on hyvin harmoninen pari, kuten puu ja sen lehdet, kuten maa ja ruoho. Täällä luonnollinen aura ympäröi huoneen ja sen asukkaat..

Ruskea-vihreä gamma

Monet suunnittelijat haluavat työskennellä vihreän ja ruskean kanssa. Koska monista vihreistä sävyistä huolimatta tällä liitolla ei ole väliä, kaikki vaihtoehdot ovat hyviä.

Mutta on yksi pieni sääntö: jos puhumme ruskeanvihreästä sisustuksesta, jossa ei ole muita näiden kahden värin lisäksi, niin vihreän suhteen on parempi valita omenanvihreä sävy, tässä se on sopivampaa.

Ruskea ja oranssi

Tällaisessa sisustuksessa vallitsee harmonia ja tasapaino. Nämä kaksi väriä täydentävät ja paljastavat täydellisesti toisiaan. Tämä liitto sopii ihmisille, jotka tarvitsevat lämpimän ja kodikkaan sisustuksen ilman energiaa..

Ruskea-oranssi duo

Täällä ei ole epätasapainoa riippumatta siitä, mikä oranssi sävy on valittu. Suklaajalustan käyttöä pidetään onnistuneena ja jos on takka, se voidaan tehdä samalla sävyllä ja kaikki tämä oranssin lattian taustalla varjostetussa versiossa. Musta aksentti sopii hyvin tällaiseen liittoon, koska esimerkiksi oranssi tausta pehmentää täydellisesti molemmat värit ja korostaa niitä suotuisasti..

Mutta kaikki eivät voi päättää oranssista tapetista, ja tässä tapauksessa voit käyttää tätä väriä aksenttina, eli tehdä oranssia elementtejä, ovia, laatikoita, tuolin istuinta ja niin edelleen suklaakalusteisiin. Ja tausta saa olla pastelli.

Ja jos joku haluaa tehdä puusta huonekaluja suklaan sävyyn, valmistaudu synkkään vaikutukseen, mutta tässä appelsiini tulee pelastamaan, mikä tuo iloisuutta ja jättää huonekalut harmonisiksi ja luotettaviksi..

Ruskean-oranssin sisustuksen tärkein sääntö on vaalea tausta, jos otat tumman, niin hämärää ei voida välttää, edes oranssi ei auta.

Ruskea-oranssi liitos edellyttää vaaleaa taustaa

Ruskea yhdistettynä lilaan (violetti)

Tämä tandem tunnetaan rauhallisimmaksi ja rentouttavimmaksi. Siksi se ei sovellu keittiöön, olohuoneeseen tai lastentarhaan. Ellei olohuone käytä näiden värien vaaleita sävyjä sekä koristetta tai kuviota..

Jotta ruskean ja lilan yhdistelmä ei olisi synkkä, voit ottaa niiden pehmeät sävyt.

Sisustus ruskea ja liila

Näin ollen näemme, että on parempi käyttää tätä yhdistelmää makuuhuoneeseen, jossa violetti tai lila luo eräänlaisen mystisen ilmapiirin ja ruskea korostaa tilanteen mysteeriä..

Ruskea-violetti makuuhuone

Ja jos haluat tehdä huoneesta rentoutumisen ruumiillistuman, voit ottaa jopa molempien värien tummemmat sävyt. Tällaisessa ilmapiirissä et halua liikkua tai edes ajatella – täydellinen rauha.

Jos otat ruskean ja violetin rikkaat sävyt, huone on rentoutumisen ruumiillistuma.

Voit käyttää tätä duettia myös kylpyhuoneessa, mutta liian melankolisen vaikutelman neutraloimiseksi on suositeltavaa laimentaa sisustus muilla väreillä, esimerkiksi valkoisella ja joillakin eri sävyisillä lisävarusteilla..

Ruskea ja liila makuuhuone

Yleensä tämä liitto on siro, mutta liian rentouttava, jos se on tavoite, jatka sitten. Ja jos haluat tehdä rauhoittavasta vaikutuksesta hieman pehmeämmän, laimenna se muilla sävyillä..

Raikkautta ja luotettavuutta ruskeassa sisätiloissa

Monet värit ja sävyt sopivat ruskeaksi, tärkeintä on yhdistää ne oikein, jotta vaikutus ei ole synkkä ja ylivoimainen, mutta kodikas, vahva ja luotettava.