Ruskea taustakuva sisätiloissa: valokuvia ja ideoita

Ei ole mikään salaisuus, että väri voi vaikuttaa ihmiseen, hänen psyko-emotionaaliseen tilaansa, mielialaan ja jopa terveyteen. On olemassa jopa erityinen väritiede, joka tutkii perusominaisuuksia ja psykologiaa, jolla henkilö havaitsee tietyn sävyn. Puhutaan tänään ruskeasta taustakuvasta sisätiloissa, harkitaan sen käyttöä, vaihtoehtoja yhdistää muihin väreihin ja sen psykologiaan. Ullakkohuoneen sisustus

Ruskean käsitys

Asiantuntijat väritekniikan alalla väittävät, että ruskea edistää rentoutumista, antaa sinun abstraktoida paitsi muiden mielipiteistä, myös vaikuttaa ja tuntea elinvoimaisuutta ja jalkojesi alla. Samaan aikaan tummat sävyt auttavat rentoutumaan ja keskittymään, kun taas vaaleat sävyt auttavat tuntemaan itsenäisyyttä, keveyttä ja vapautta. Kun otetaan huomioon kaikki tämän värin ominaisuudet, voit luoda paitsi miellyttävän ja kodikkaan sisustuksen myös lisäämällä huoneeseen muita värejä ja sävyjä sen vaikutuksen korjaamiseksi lisäämällä iloisia muistiinpanoja ja raikkautta sisustukseen..

Kohdevalot makuuhuoneessa Ruskea taustakuva työalueella Harmaa sohva käytävällä Puinen pyöreä pöytä Ruskean ja sinisen yhdistelmä

Ruskean sävyinen sisustus sopii dynaamisille yksilöille, jotka johtavat aktiivista elämäntapaa, sekä niille, jotka yrittävät löytää itsensä tässä elämässä, jotka etsivät irtautumista ja haaveilevat tauosta ympäröivästä pakkomielteisestä maailmasta..

Missä käyttää ruskeaa taustakuvaa

Ei ole harvinaista, että tumman sävyt voidaan rinnastaa tummat värit, kuten musta ja tumman harmaa, mutta tämä asenne tällainen syvä väri on väärä. Itse asiassa rikkaalla ruskealla värillä on valtava suunnittelupotentiaali, ja kun valitset sille oikean kumppanin, sisustuksesta tulee erittäin houkutteleva. Lisäksi tällä hetkellä se on erittäin muodikas väri, jota voidaan käyttää ehdottomasti kaikissa sisustustyyleissä ja missä tahansa huoneessa..Päädyn koristelu Kattokruunu olohuoneen sisätiloissa

Suunnitteluvaihtoehtojen runsauden ansiosta voit valita ruskeita taustakuvia jokaiseen makuun: Vintage -kuviot, kukka -monogrammit, geometriset kuviot ja lastenjulisteet sekä yhdistelmämahdollisuus luovat todella ainutlaatuisen ja tyylikkään sisustuksen otsahuoneeseen.

Suuri kaari sisätiloissa Maalaus käytävän sisätiloissa Kattokruunu, jossa on kynttilänjalat

Ruskea tapetti yhdistettynä valkoiseen

Valkoinen on puhtauden ja keveyden väri. Se on ihanteellinen sekoittamiseen tummempiin sävyihin. Vapauden ja avaruuden väri laajentaa tilaa visuaalisesti..

Tällaisessa sisustuksessa ruskea tapetti on erinomainen tausta lumivalkoisille huonekaluille. Tai toimi vain aksenttina. Esimerkiksi makuuhuoneeseen, jossa on vaaleat huonekalut, seinä, katto ja lattia, suklaanvärinen taustakuva, jossa on huomaamaton valokuvio, sopii harmonisesti..

Ruskea ja valkoinen väri sisätiloissa Suuri makuuhuoneen sisustus Valkoiset huonekalut makuuhuoneessa

Tummanruskean ja valkoisen yhdistelmä näyttää hyvältä ruokasalissa, jossa voit yhdistää eri sävyjen taustakuvien lisäksi myös huonekalut. Tummasta puusta valmistettu vaatekaappi näyttää harmoniselta seinää vasten tummanruskealla värillä, mutta kevyet tuolit tai nojatuolit ruokapöydän ääressä luovat erinomaisen yhdistelmän vaalealla katolla ja muilla seinillä.

Alkuperäinen valko-ruskea väriyhdistelmä näyttää myös paneeleja koristettaessa. Lisäksi tummaa sävyä voidaan käyttää sekä pääseinällä että paneeleina. Kummassakin tapauksessa voit valita taustakuvan, jossa on kukka- tai geometrisia kuvioita tai kuvioitu koristekipsin alla. Sisätilojen tummanruskea seinät ja valkoinen paneelit, sama lumivalkoinen kehykset ikkunat, ovet ja katto on paikallaan, mutta lattia on paras myös pimeässä.

Takka olohuoneen sisätiloissa Valkoiset paneelit ja tummat seinät Isot lamput pöydän yläpuolella

Toinen mielenkiintoinen idea tälle yhdistelmälle on wc. Valkoiset vesijohdot, peilit ja kirkkaat lamput ovat yksinkertaisesti vastustamattomia tummanruskealla taustalla. Vessaan on parasta valita värikkäitä ruskeita taustakuvia, jotka heijastavat lamppujen valoa. Näin huone näyttää suuremmalta, vaikka sen seinät ovat tummat..

Ruskea tapetti kylpyhuoneessa Ruskea tapetti wc: ssä Ruskea tapetti vessassa Valkoiset huonekalut ja putkistot kylpyhuoneessa

Ruskea tapetti yhdistettynä kirkkaisiin väreihin

Ehkä tummanruskeiden kirkkaimmat kumppanit ovat oranssi ja punainen. Irrottautuminen ja vetäytyminen ulkomaailmasta, joka näkyy ruskeana, yhdistettynä luottamukseen omiin kykyihimme ja voimiinsa, ponnistus toimiin punaisen ja oranssin sävyissä, luo voimakkaan psykologisen cocktailin, joka ei voi toipua vain työpäivän jälkeen mutta myös antaa energiaa. Mutta lisäksi vaikuttamaan psyko-emotionaalinen tila henkilön Tällainen väriyhdistelmä sisustus näyttää hyvin orgaanista ja kaunis..

Ruskea-oranssi duo sopii täydellisesti siniseen väriin, joka neutraloi kaiken värin..

Tummat tapetit, joissa on kirkkaan oranssi kuvio, sininen kattokruunu ja neutraalit beigenväriset huonekalut luovat upean kokonaisuuden lastenhuoneeseen..

Mutta makuuhuoneeseen, jossa on ruskea taustakuva, oranssit koristetyynyt tai päiväpeite sopivat täydellisesti.

Lastenhuoneen sisustus Valoisa päiväpeite makuuhuoneessa Lipasto, jossa suuri peili

Huoneet, kuten olohuone tai ruokasali, eivät ole poikkeus. Kirkkaassa porkkanavärissä oleva veluurisohva näyttää hyvältä suklaanväristen seinien taustalla. Matalat valkoiset paneelit, ikkunakehykset ja jalkalistat ovat erinomainen lisä tällaiseen kuvaan..

Mutta ruokasalissa voit käyttää kirkkaita tuoleja, jotka asettavat sävyn koko huoneelle..

Oranssi veluurisohva Punaiset nahkatuolit Oranssit tuolit ruokasalissa

Ruskea tapetti ja kelta-vihreät sävyt

Toinen melko onnistunut yhdistelmä on ruskea ja keltainen tai vihreä. Iloisissa sävyissä olevat tuolit, maalaukset, tyynyt ja verhot sopivat täydellisesti huoneeseen, jossa on tumma taustakuva. Lisäksi vihreän ja keltaisen värin sisustuselementtejä voidaan käyttää itsenäisten esineiden lisäksi myös ruskean ja valkoisen suunnittelun lisäyksinä. Kummassakin tapauksessa nämä kirkkaat aksentit antavat huoneelle erityisen tunnelman..Kirkkaat vihreät tuolit Tuoli vihreällä kukkakuviolla