Romanttinen merihenkinen tyyli – yksi maalaistalo

Sisustussuunnittelussa merityylille on ominaista raikkaus, keveys ja romantiikka. Käyttämällä kevyttä, kontrastiväristä palettia saat aikaan viileän tunteen keskellä kuumaa päivää. Rantalomasta nauttiville romantikoille tämä tyyli voi olla suosikki tapa sisustaa oma koti. Usein merihenkistä tyyliä käytetään yhden huoneen – makuuhuoneen, olohuoneen tai lastentarhan – suunnitteluun. Tässä julkaisussa haluamme esitellä teille maalaistalon projektin, jonka kaikki tilat on ylläpidetty meren tyyliin. Maalaistalon valoisat ja tilavat huoneet, jotka ovat täynnä raikkautta ja armoa, ovat uskomattoman kodikkaita, mutta samalla vapaita kaikesta tarpeettomasta. Tämän kodin suunnitteluprojekti on selkeä esimerkki siitä, että ankkureita, köysiä ja ohjauspyöriä ei tarvitse ripustaa seinille, ostaa tekstiilejä, joissa on valkoiset ja siniset raidat, jotta huoneeseen saataisiin meriteema.

Olohuone

Aloitetaan kiertue vierailulla pohjakerroksen olohuoneeseen. Valkoisen ja sinisen yhdistelmä on merellisen väripaletin pääkonsepti. Yleensä seinät ja katot on viimeistelty valkoisilla väreillä. Tämä ei ainoastaan ​​laajenna tilaa visuaalisesti, vaan myös antaa huoneelle puhtauden ja viileyden tunteen. Holvikatto, jossa on palkit ja puuviilu, suuret halkaistu ikkunat ja puulattia, ovat kaikki tyylikäs, maalaismainen elämäntapa..

Takka

Takan läsnäolo olohuoneessa ei ole heti ilmeistä, koska se on kalkittu. Pehmustetut nojatuolit, joissa on veistetty puinen pohja takkojen lähellä, luovat viihtyisän oleskelualueen elävän tulen lähellä.

Tekstiili

Vaaleat huonekalut ovat värikontrastissa tekstiilien ja mattojen valkoisen ja sinisen värin kanssa. Pöytävalaisimet on myös suunniteltu vastaavassa valikoimassa..

Sisäänkäynti ruokasaliin

Huoneen vaalea paletti laimennetaan veistetyillä riippuvalaisimilla ja tummien sävyjen koriste -elementeillä. Olohuoneesta pääset helposti keittiöön yhdistettyyn ruokasaliin. Ovien puuttuminen huoneiden välillä luo tasaisen virtauksen vaikutuksen liikkuessaan talossa.

Illallisalue

Ruokailutilan sisustus on suunniteltu samoilla vaaleilla väreillä, jotka hallitsevat esikaupunkialueiden omistamia tiloja. Pyöreästä tummasta puusta valmistetusta ruokapöydästä on tullut ruokailutilan keskipiste. Riippu- ja seinävalaisimien sävyt sekä pieni lipasto valittiin huoneen keskiosan mukaisesti.

Ruokala

Kaikki koriste -elementit ja tekstiilit olohuoneessa ja ruokasalissa yhdistyvät täydellisesti toisiinsa luoden yhden harmonisen huoneen vaikutelman. Ruokailutilasta pääset samaan valoisaan ja siistiin keittiöön.

Keittiö

Melko tilavan keittiön lumivalkoinen huone mahdollisti kaikkien tarvittavien työtasojen sijoittamisen ja jopa aamiaiskulman järjestämisen pienen baaritiskin muodossa. Sisäänrakennetut kevyet vaatekaapit, joissa on ikkunan aukot yläkerrassa, ovat erinomainen säilytysjärjestelmä kaikille tarvittaville keittiövälineille. Ja nykyaikaiset kodinkoneet sopivat orgaanisesti maalaistalon yleiseen valoisaan tunnelmaan.

Keittiön esiliina

Keittiön taustalevyn alkuperäinen muotoilu työskentelyalueen yläpuolella antaa huoneelle yksilöllisyyttä. Uskomattoman harkittu, ergonominen huone sallii kaikkein rutiininomaisimmatkin keittiötehtävät tehdä positiivisella tuulella ja ilolla. Hyvä ratkaisu oli asentaa nosturi uunin yläpuolelle. Tämän vedensaannin avulla voit sulkea pois raskaiden kattiloiden omistajien liikkumisen pesualtaasta liesiin..

Päämakuuhuone

Seuraavaksi olemme olohuoneissa, joista yksi on makuuhuone. Valoisa, tilava huone, joka on sisustettu uskomattomalla keveydellä ja armossa, luo miellyttävän rauhallisuuden tunnelman. Suuret ikkunat ja lasiovet lattiasta kattoon antavat luonnonvalon täyttää huoneen. On kattokruunu ja pöytälamput yötä varten..

Makuuhuoneen tekstiilit

Huonekalujen verhoilu, nukkumistekstiilit ja koriste -elementit – kaikki on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Mikään ei ole tarpeetonta, mutta makuuhuoneen ilmapiiri on kodikas ja rentouttava..

Lepokulma

Pieni kosketus täydentää merenkulun sisustusta on sininen lattiamaljakko, jossa on valkoinen sisustus.

Kylpyhuone

Makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone lämpimillä väreillä. Veistetyt puukaapit sopivat yhteen marmorisen yläosan kanssa lämpimän vaalean beige -sävyllä. Sisäkasvien läsnäolo tekee utilitaristisesta tilasta mukavamman ja kodikkaamman..

Toinen makuuhuone

Toinen makuuhuone on viimeistelty vaaleankeltaisilla sävyillä, jotka toimivat täydellisenä taustana tumman suklaan kalusteille ja sisustukselle.

Epätavallinen lamppu

Lämmin ja valoisa huone on täynnä mielenkiintoisia mutta huomaamattomia tekstiilivärejä. Ainutlaatuisen muotoilun epätavalliset pöytävalaisimet tuovat huoneeseen vaihtelua ja yllätystä.

Valkoinen kylpyhuone

Toisessa makuuhuoneessa on myös oma kylpyhuone. Tilava, lumivalkoinen huone on kirjaimellisesti täynnä auringonvaloa kattoikkunan ylimääräisen sijainnin ansiosta. Suuressa huoneessa ei ole vain kylpyhuone ja pesuallas, vaan myös suihkukaappi lasiovien takana. Perinteinen kylpyhuone luo viihtyisän rentoutumis- ja virkistysilmapiirin.