Ranskalainen tyyli sisätiloissa: tyylikäs yksinkertaisuus

Lähes kaikki meistä yhdistävät Ranskan romantiikkaan, ylellisyyteen ja hienostuneeseen makuun. Linnojen loisto ja mennyt elämä salaperäisten kaunottareiden ja jalojen rohkeiden sankareiden kanssa eivät jätä mitään aistillista ja lempeää luontoa ilman osallistumista. Ja jos pidät eleganssista, hienostuneisuudesta ja aristokratian muistiinpanoista, tämä sisustus sopii sinulle täydellisesti.

Palkkikatto olohuoneessa

Ranskalaistyylinen makuuhuone Tiilimuuraus sisätiloissa

Tyylin pääominaisuudet

Yksi ranskalaisen tyylin pääpiirteistä on sisustuksen korkeat kustannukset huonekaluista pieniin koriste -elementteihin. Suuri määrä kankaita on tervetullut tänne: rikkaat sametti- ja brokaatverhot yhdistettynä sifonki- tai organza -keveyteen ja läpinäkyvyyteen. Kaikenlaiset stukkiristikot, friisit ja ruusukkeet ovat tyypillisiä tälle tyylille. Erottamaton osa sisustusta ovat peilit ja maalaukset, jotka on veistetty kullattuihin kehyksiin tai hopean ja pronssin väreihin. Lisävarusteina käytetään useimmiten posliinia ja kristallia..

Ranskalaiseen sisustustyyliin ovat tervetulleita myös erilaiset valaisimet, kuten kynttilänjalkoihin valmistetut kattolamput ja lattiavalaisimet, joissa on alkuperäiset kangasvarjostimet ja kristalliriipukset. Mutta kaiken tämän kanssa on riittävän tärkeää, että huone on tilava, korkea katto ja suuri ikkuna, jonka läpi virtaa riittävästi päivänvaloa..Pieni ruokasalin sisustusOlohuone, josta on käynti parvekkeelle

Huonekalujen on oltava erikoisia. Puiset ja metalliset tuolit, joissa on kauniisti kaarevat jalat ja selkänoja, pöydät ohuimmilla pyöristetyillä jaloilla, nojatuolit ja hienojen muotojen sohvat, joissa on metallisia sisustuselementtejä ja verhoilu, jossa on koristeita kalleimmista kankaista. Kaikkia huonekaluja ei tarvitse valita samalla värillä, tärkeintä on, että ne yhdistetään toisiinsa. Myös eri tyylien ja aikakausien esineiden yhdistämistä kannustetaan, ja täällä he voivat tulla toimeen yhdessä ja luoda huoneeseen erityisen tunnelman..

Ranskan tyyliset värit

Pääsääntö valittaessa väriä huoneen sisustamiseen ranskalaiseen tyyliin on pidättyvyys. Etusija olisi annettava pastelliväreille, ja tavallisen valkoisen sijasta käytetään norsunluuta. Lila, smaragdi, harmaa-vihreä, pehmeä sininen, sininen ja hopea ovat tässä sopivia. Kun valitset sävyjä, sinun on muistettava, että Ranska on eleganssia, ei pomppia ja vielä enemmän mautonta..

Karamelliväri sisätiloissa Makuuhuone vaaleissa väreissä Harmaa ranskalaiseen tyyliin

Sisustus

Ranskalaisessa sisustuksessa olevat seinät, kuten mikä tahansa muukin, luovat erityisen tunnelman. Ne on maalattu matta- tai puolimattaisilla maaleilla. Vaikka taustakuvia käytetään usein. Piirustukset vanhasta chintz -kankaasta lisäävät huoneeseen erityistä romantiikkaa. Usein suuret kehykset valmistetaan seinien erityisestä sokkelista, johon lamput, peilit tai maalaukset asetetaan.

Lattian on oltava kallista. Laminaatti, parketti, kiiltävä posliini tai kiiltävä kivi vaaleissa sävyissä ovat ihanteellisia. Tällaiselle lattialle asetetaan yleensä pieniä mattoja, joissa on kasviskuvioita. Halvempi lattian viimeistely, kuten linoleumi tai matto, voi kuitenkin pilata huoneen käsityksen ja kokonaiskuvan..Olohuone, jossa tumma lattia Makuuhuoneen sisustus

Ranskalaistyyliset katto-ideat voivat olla hyvin erilaisia. Tämä on klassinen versio maalatusta katosta, jossa on leveät karniisit, sensaatiomaiset joustavat kiiltävät tai mattakatot ja jopa katto, jossa on sisäänpäin ulkonevat palkit, jotka tuovat antiikin hengen sisätiloihin..

Lisätarvikkeet

Huoneen koristeena voit käyttää kaikenlaisia ​​lasi- ja posliinihahmoja, veistettyjä ja metallisia laatikoita, vanhoja seuloja, käsintehtyjä pitsilautasliinoja, jotka asetetaan pöydille ja lipastoihin, ja pieniä maljakoita, joissa on pieniä kimppuja. Täällä, kuten missään muualla, sopivat avoimet hyllyt, joihin on asetettu posliiniastiat. Erinomaiset koriste-elementit, joiden avulla voit yhdistää kaikki huoneessa käytetyt sävyt, ovat koristeelliset sohvatyynyt, joissa on käsin brodeeratut nauhat tai helmet. Takkakoriste olohuoneessa Värien yhdistelmä sisätiloissa Värien yhdistelmä sisätiloissa

Kuinka sisustaa olohuone

Ranskalaistyylinen olohuone on hillitty ylellisyys, joka sisältää kaiken tyylikkyyden ja armon. Tämän huoneen tärkeimpien huonekalujen tulisi olla nojatuolit, pieni sohva, soikea tai pyöreä tyylitelty pöytä ja mahdollisuuksien mukaan takka, jolle asetetaan kynttilänjalat, valokuvat ja muut pienet koriste -elementit. Kuva tai peilit ripustetaan yleensä takan päälle tätä tyyliä vastaavaan kehykseen. Pieni lasitettu sivupöytä, johon posliiniastiat on sijoitettu, on myös sopiva..

Tämän huoneen ikkunoiden tulee olla mahdollisimman auki, jotta huoneeseen saadaan mahdollisimman paljon valoa, mutta samalla niiden tulee olla alkuperäisesti sisustettuja. Vaikka tämä ei tarkoita ollenkaan, että sinun täytyy luopua tiheistä raskaista verhoista, jotka on valmistettu kalliista materiaalista ja joissa on kauniit reunukset, lambrequins, tupsut ja koukut. Päinvastoin, niiden läsnäolo tuo huoneeseen erityistä viehätystä ja jopa juhlallisuutta, vain suunnittelun tulisi olla sellainen, että voit helposti avata verhot päästämällä auringon säteet huoneeseen.

Täällä pitäisi olla tarpeeksi valaisimia, jotta jopa myöhään illalla voit tuntea itsesi aurinkoiseksi päiväksi. Olohuoneen pääkoriste voi olla valtava kristallikruunu, jonka heijastukset täyttävät koko huoneen sateenkaaren valolla..Olohuone, jossa suuret ikkunat Olohuone, josta on käynti terassille

Kuinka sisustaa makuuhuone

Ranskalaistyylinen makuuhuone on jotain tyylikästä ja samalla huomaamatonta ja jaloa. Kuten missä tahansa makuuhuoneessa, pääaiheena on täällä sänky, jalusta, jonka suuruutta korostaa muu ympäristö. Yleensä se on sänky, jossa on korkea pääty kangasverhoilla tai yleensä tyylikäs katos läpinäkyvistä kankaista, koristeltu kultaisilla kirjonnoilla, pitsillä ja röyhelöillä. Tällainen kokonaisuus sisältää yleensä yöpöydät, joissa on kaarevat jalat, peilipöytä tai lipasto, jossa on peili. Yöpöytälamput tai kauniilla lampunvarjostimilla varustetut lamput ovat erinomainen lisä makuuhuoneeseen.

Tilava makuuhuone, jossa suuret ikkunat Makuuhuone lämpimillä väreillä Pienen makuuhuoneen sisustus Makuuhuone, jossa on herkkä ikkunakoriste Tilava ranskalainen makuuhuone

Makuuhuoneen vaatekaapit voidaan valmistaa sekä osittain antiikkiin että muodikkaaseen coupe-tyyliin. Yleensä makuuhuoneessa ei käytetä räikeitä ja suuria stukkolistoja; yksinkertainen kattokaarre, joka täydentää rauhallisen seinäkoristeen, riittää..

Mutta lisävarusteisiin kiinnitetään erityistä huomiota. Räätäleen mallinukesta, joka on koristeltu kaikenlaisilla nauhoilla, helmillä ja pitsiä, on tullut suosikki ja todistetusti yksinomaan ranskalainen asuste, jota käytetään makuuhuoneen sisustamiseen. Ja vaikka kuinka oudolta se näyttää, se näyttää täällä erittäin orgaaniselta. Tyylikkäästä kiiltävästä kankaasta valmistetut tikatut päiväpeitteet ja valtava määrä eri muotoisia, eri sävyisiä ja sävyisiä koristetyynyjä, joiden värit on sovitettu huoneen päävärimaailmaan, antavat sängyn sisustukselle erityisen tyylikkään. Pääsääntöisesti ikkunan päiväpeitteet ja verhot on valmistettu samasta kankaasta. Verhot ovat raskaita ja joskus jopa vuorattuja, joiden värin pitäisi sopia yhteen sängyn tyynyistä. Jos noudatat kaikkia näitä pieniä asioita etkä unohda yhtäkään vivahteita, koko makuuhuone näyttää erittäin orgaaniselta ja huomaavaiselta..

Makuuhuoneen valaistuksen tulisi keskittyä seiniin, kristallikruunu ei ole tässä sopiva, valon tulisi olla mykistetty ja intiimi.

Kylpyhuoneen sisustus

Ranskalainen kylpyhuone on antiikkinen ylellisyys hienovaraisilla karamellisävyillä. Ja vaikka kaupunkiasunnoissa ei ole mahdollista luoda täydellistä kuvaa, koska pääsääntöisesti on ranskalainen kylpyhuone, jossa on valtavat ikkunat, voit kuitenkin yrittää tuoda tyylin lähemmäksi ihannetta. Kullatussa kullatussa kehyksessä on oltava valtava peili, valkoinen tai norsunluu -kylpyhuone, pesuallas ja pari hyllyä, sekä auki että kiinni. Ja myös valaistuslaitteiden massa, joka mahdollistaa tarvittaessa valon himmentämisen tai erittäin kirkkauden. Yleensä tällaista kylpyhuonetta ei sijoiteta seinää vasten, se asennetaan niin, että lähestymistapa on molemmin puolin, ja vesiputket johtavat siihen lattian alle. Tässä ovat sopivia matalat pöydät ohuilla pyöristetyillä jaloilla, joille on taitettu karkeasta kankaasta valmistetut pyyhkeet tai kukkaruukut, joissa on tuoreita kukkia. Täällä, kuten muissakin huoneissa, seinät on maalattu maalilla ja lattia on vuorattu puulla tai kivellä..Kylpyhuone, josta on käynti parvekkeelle Tilava kylpyhuone

Keittiön sisustus

Keittiö, jossa on ranskalainen sisustus, koristaa minkä tahansa asunnon. Huonekaluissa tulee olla sileät linjat ja erilaiset mutkat kultaelementteineen. Tämän keittiötyylin erottamaton osa on väärennettyjä yksityiskohtia, jotka on yhdistetty harmonisesti erilaisiin lasilevyihin ja veistettyihin oviin. Kaikkien tekstiilien on oltava yksinomaan luonnollisia, tämä koskee pyyhkeitä, pöytäliinoja ja verhoja. Puu, laatta, kivi tai sen korkealaatuinen jäljitelmä tulee käyttää viimeistelymateriaalina. Keittiön ruokailutila voidaan sisustaa perinteisellä pyöreällä pöydällä, jossa on mielenkiintoiset jalat ja vastaavat tuolit tai tuolit, jotka on verhoiltava kalliilla kankailla, kuten sametilla, liinavaatteilla ja brokaatilla. Kuten missään muualla, luonnonkivestä ja puusta valmistetut tai vanhoja tiilimuurauksia jäljittelevät paneelit ovat tässä sopivia. Keittiökalusteiden hyllyille sijoitetut posliiniastiat täydentävät erinomaisesti koko kokonaisuuden..Ranskalainen keittiö Keittiön sisustus Ruokailutilan suunnittelu