Puutalon alkuperäinen sisustus valkoisella sisustuksella

Monet julkaisut on omistettu maalaistyylisille talojen sisätiloille. Mutta tätä ainutlaatuista kodin omistusta ei voida täysin sisällyttää maalaistyyliseen muotoiluun, se on niin alkuperäinen ja ainutlaatuinen. Tämän talon sisustukselle on ominaista puun viimeistelyn ja lumivalkoisen sisustuksen yhdistelmä. Epätavallisen kevyt ja samalla lämmin tunnelma kirjaimellisesti läpäisee kaikki huoneet «puinen» kotona. Lähes kaikkien asunnon huoneiden sisustaminen puunvalkoisilla sävyillä ei ole helppo tehtävä, ja se on ammattilaisten vallassa, jotka tuntevat hyvin mukavuuden ja törkeän rajan. Mutta esipuheita riittää, sukeltakaamme yhden kodin poikkeukselliseen, kirkkaaseen ja puhtaaseen maailmaan.

Romanttinen puinen valkoinen sisustus

Aloitetaan kiertue keittiöstä, joka on yhdistetty ruokasaliin. Tilava, valoisa huone on kirjaimellisesti täynnä auringonvaloa suurten ikkunoiden ansiosta. Kokovuoraus vaaleilla puupaneeleilla luo uskomattoman kodikkaan tunnelman. Käyttämällä tummempaa puun sävyä lattiassa, huone näyttää jopa suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Puisten sävyjen ja lumivalkoisten sisustuselementtien yhdistelmä luo keittiötilaan positiivisen, juhlallisen tunnelman..

Keittiö-ruokailutila

Ei ole yllättävää, että keittiön kaappien etupinnat on valmistettu samasta puusta kuin keittiö-ruokasalin viimeistely. Kalusteiden ja viimeistelyjen puupohjaisten materiaalien lämpö, ​​joka kohtaa kodinkoneiden ruostumattoman teräksen kirkkauden viileyden, luo harmonisen tunnelman tasapainon. Mutta tämän keittiön ainutlaatuinen elementti ei ole puun kokonaiskäyttö huonekalujen ja sisustuksen materiaalina, vaan epätavallinen keittiösaari, jolla on hieman teollinen ulkonäkö. Nykyaikaisissa keittiöissä olemme tottuneet näkemään saaren lähes täysin suljetun pohjan. Jos alareunassa on tilaa, se on vain aamutiskin sivussa oleville jaloille. Meidän versiossa kaikki on auki eikä häiritse huoneen ilmavirtaa, näemme samanlaisen suunnittelutekniikan käytön muissa kodin huoneissa.

Keittiön saari

Keittiön saaren alkuperäisestä suunnittelusta on tullut keittiön ja ruokasalin kohokohta, täynnä luonnon väripaletin valoa ja keveyttä.

Marmorinen työtaso

Siirrytään yksityisiin huoneisiin ja seuraavaksi meillä on makuuhuone. Kuinka usein olet nähnyt nukkumiseen ja lepäämiseen tarkoitetun huoneen, joka on kokonaan vuorattu puulla? Tällaisen koristeen luominen ei ole helppoa, ei huoneen muuttaminen eräänlaiseksi höyrysaunaksi kylpyammeessa. Sen tarkoituksena oli luoda romanttinen ja hienostunut ympäristö, jota suunnittelijat tarvitsivat valkoista – ikkuna -aukkojen suunnittelussa, sänkyjen ja mattojen tekstiileissä, sisustus- ja valaistusjärjestelmissä..

Päämakuuhuone

Tässä sisustuksessa kiinnitetään erityistä huomiota sisustukseen, pieniin asioihin, jotka muodostavat yleisen vaikutelman huoneesta, sen tunnelmasta, luonteesta, yksilöllisyydestä. Ohut lumivalkoinen tylli ikkunoissa, tikattu päiväpeite suurelle sängylle, alkuperäinen lampun muotoilu ja epätavalliset yöpöydät – kaikki täällä luo ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa yhdistyvät yksilöllisyys ja viihtyisyys, mukavuus ja luovuus.

Sänky Valkoinen sisustus

Mutta ei koko puun viimeistelyssä on makuuhuoneen ominaisuus, jossa on lumivalkoinen sisustus. Tosiasia on, että tämä huone on kylpyhuoneen välittömässä läheisyydessä. Vesihoitohuoneen voidaan sanoa sijaitsevan aivan makuuhuoneessa tai pikemminkin se sijaitsee väliseinän takana, jossa on valtava reikä. Teoriassa voit kirjaimellisesti nousta sängystä uppoutumaan kylpyyn. Alkuperäisestä suunnitteluratkaisusta tuli kahden huoneen painopiste.

Näkymä kylpyhuoneesta

Puiset valkoiset sävyt

Kun otat kylpyamme, näet paitsi makuuhuoneen sisustuksen myös kauniin maiseman suuren ikkunan ulkopuolella.

Näkymä makuuhuoneesta kylpyhuoneesta

Kylpyhuoneessa näemme samat puiset verhoukset, jopa lattialla. Ja täällä lumivalkoiset sävyt ovat löytäneet sovelluksen – putkistoissa (mikä on erittäin loogista), ikkuna -aukkojen sisustuksessa (jota harvoin tavataan kylpyhuoneissa), huonekaluissa ja veistetyssä peilin kehyksessä..

Puinen kylpyhuone

Samoin kuin keittiösaaren suunnittelu, pesualtaan alla oleva tila ei ole kytketty ovien sisältävään säilytysjärjestelmään, kuten useimmiten tapahtuu. Lumivalkoisten ja peilipintojen yhdistelmä tuo ylimääräistä tyylikkyyttä kylpyhuoneen sisustukseen – LVI -laitteet ja vesihoitojen kromitarvikkeet ovat luoneet harmonisen liiton.

Alkuperäinen pesuallas

Toinen yksityinen huone on lasten makuuhuone, joka on sisustettu puisen valkoisen talon parhaisiin perinteisiin. Kaikkien pintojen viimeistelyssä käytetty vaalea puu kohtaa materiaalin tummat sävyt, jotka tekivät alkuperäiset kalusteet. Turkoosiksi maalattu lipasto toi vaihtelua huoneen värivalikoimaan. Kaikki sisustuselementit onnistuivat luomaan todella kodikkaan ja miellyttävän ilmapiirin hyvän unen saamiseksi huoneen pienelle omistajalle.

Lapset

Lastentarhan lähellä on toinen kylpyhuone, pienempi, mutta jälleen puun sisustuksessa. Täällä emme enää näe puupaneeleilla viimeistelyn hallitsevuutta, kylpyhuoneen esiliina on kaakeloitu lumivalkoisilla laattoilla. «maanalainen». Tämä looginen liike selittyy sillä, että lapset nauttivat roiskeista ja vauvan kylpyhuoneen pinnat altistuvat aina enemmän kosteudelle. Ja puulla viimeistetyt koneet ovat edelleen alttiita veden turpoamiselle ajan mittaan riippumatta siitä, kuinka antiseptistä ja kosteutta kestävää lakkaa ne käsitellään.

Vauvan kylpyhuone

Toinen makuuhuone sijaitsee ullakolla. Ja et todennäköisesti yllätä, että tämä huone on myös sisustettu puulla. Huoneen sisustuksessa käytetty tummien ja vaaleiden kivien yhdistelmä luo mielenkiintoisen visuaalisen vaikutelman, ja kirkkaiden sisustuselementtien ja tekstiilien avulla luodaan erilainen makuuhuoneen muotoilu.

Ullakkohuoneisto