Punainen keittiö: tulinen sisustus muodikkaissa ideoissa

Punainen ei ole kuuluisa vaikuttavasta sävyvalikoimastaan. Siniseen siroteltu, se muuttuu välittömästi violetiksi, valkoinen – vaaleanpunaiseksi, ja jos lisäät siihen hieman ruskeaa, se muuttuu viininpunaiseksi. Siksi punaisen värin pitäisi pysyä puhtaana ja energisenä. Tämä väri on symboloinut rakkautta ja elinvoimaa vuosisatojen ajan. Se on myös väri, joka stimuloi voimakkaimmin ihmisen psyykettä, motivoi toimiin ja lisää ruokahalua. Kaikki tämä tekee punaisesta hienoa keittiöympäristössä. Tällainen keittiö herättää sinut paremmin kuin vahva kuppi kahvia aamulla ja lisää ruokahalua..

Punainen on valinta ihmisille, joilla on vahva luonne

Jos olet henkilö, jolla on vahva persoonallisuus ja vahva luonne, punainen keittiö on täydellinen. Se on ihanteellinen ihmisille, joilla on luonne ja jotka eivät pelkää rohkeita värejä. Tämä voimakas, voimakas väri elvyttää sisätiloja ja herättää ruokahalua..

Punainen keittiö on moderni ratkaisu, joka korostaa omistajan ilmeikäs yksilöllisyyttä. Punainen toimii parhaiten suurissa, mieluiten avoimissa keittiöissä, joissa kirkkaat värit yhdistetään vaaleisiin väreihin (joten keittiö näyttää vieläkin suuremmalta). Taitava värien yhdistelmä on tässä tarpeen ja vaikuttaa lopputulokseen. Punainen on elämää, tunteita, ja vaikka se on varsin kiistanalainen, yhä useammat ihmiset ovat valinneet omaperäisiä ratkaisuja keittiöön..

Muodikas punainen keittiö: valokuvia todellisista sisätiloista

Punaisesta keittiöstä voi tulla asunnon todellinen ylpeys, mutta kaikki on harkittava. Sisustussuunnittelijat varoittavat liiallisista hehkuvista sävyistä, joten punaisia ​​seiniä valittaessa sinun tulee keskittyä huonekalujen neutraaliin väriin ja päinvastoin. Liian monet karmiinin aksentit voivat ärsyttää, väsyttää silmiä ja hukuttaa sisätiloja..

Punainen keittiö näyttää hyvältä modernissa tyylissä. Sileät, kiiltävät pinnat herättävät huomiota ja lisäävät glamouria koostumukseen. Toimivat huonekalut, joissa on suorat viivat, näyttävät hyvältä yhdistettynä mustan marmorisen työtason ja lasitarvikkeiden kanssa. Punainen keittiö ei voi tehdä ilman suunnittelijavalaistusta. Kannattaa lyödä vetoa halogeeni- tai LED -lampuista.

Punaiset keittiöt: kuinka käyttää palovärejä oikein?

Punainen on melko hallitseva, mutta yhdistämällä sen oikein muihin väreihin saat hieman erilaisen vaikutuksen joka kerta. Helpoin tapa on maalata seinät eri väreillä. Voit koristaa yhden vaaleista pinnoista alkuperäisellä unikon tarralla tai käyttää koristemallia. Tarvitset vain mukautetun leikkausmuotin ja punaisen ruiskumaalin. Kannattaa myös kokeilla hieman huonekalujen etuosien ja lisävarusteiden kanssa. Punaiset alakaapit näyttävät hyvältä ripustettujen rakenteiden lumivalkoisten julkisivujen kanssa..

Keittiön järjestäminen punaisella on hankalaa, koska on helppo tehdä värikäs sotku. Siksi on hyvä valita 2-3 väriä harmonisen koostumuksen luomiseksi. Punainen keittiö on rohkea ja omaperäinen. Se voi olla tulinen ja herkempi, esimerkiksi koralli. Punainen sekoittuu harmonisesti mustan tai puun kanssa ja luo kontrastivaikutelman. Seinät, huonekalut tai tarvikkeet voivat olla tulisia, mutta sinun tulee ehdottomasti panostaa vain yhteen näistä elementeistä. Punainen näyttää hyvältä kiiltävissä huonekaluissa. Sisustuksen piristämiseksi sinun on vain levitettävä punainen aksentti useiden kaappien muodossa..

Tärkeä! Kun valitset huoneen väriä, kannattaa harkita todistettua sääntöä, jonka mukaan 60% pinta -alasta kuuluu päävärille, joten useimmiten se on seinien tai huonekalujen väri, 30% on lisäväri, joka koostuu lattia, verhot ja muut asiat, ja 10% on pieniä laitteita (koristeet, maalaukset, astiat jne.).

Mitkä värit sopivat parhaiten punaiseen?

Keittiön seinät, tuolit, pienet kodinkoneet, tarvikkeet tai lopuksi huonekalut voivat olla punaisia. Kaikki riippuu henkilökohtaisesta mausta ja siitä, kuinka suuri sisustus on. Muista kuitenkin aina käyttää punaista erittäin huolellisesti, etenkin samassa huoneessa. Sen liiallinen käyttö voi olla ärsyttävää ja negatiivista. Siksi kannattaa yhdistää voimakas punainen ja rauhallisemmat värit, jotka korostavat sitä kauniisti ja myös rauhoittavat koko järjestelyä. Punainen vastaa valkoista, jolloin se luo mukavan ja mielenkiintoisen kontrastin. Hän pärjää myös harmaiden ja ruskeiden kanssa. On paljon varovaisempaa yhdistää se keltaiseen tai turkoosiin, joka on viime aikoina suosittu. Viimeistelymateriaalit sopivat helposti lasin, puun ja keramiikan muodossa..

Punainen ja musta keittiö: vuoden 2020 trendit

Ihmiset rakastavat luonteeltaan keittiötiloja, koska ne ovat paikkoja, joissa perhe -elämä on täydessä vauhdissa ja jossa voit tuntea miellyttävää lämpöä ja aromaattisia tuoksuja. Punainen keittiö lämmön ansiosta korostaa lisäksi mukavuuden muistiinpanoja ja lisää ruokahalua, ja yhdessä mustan kanssa se näyttää tyylikkäämmältä.

Klassikot eivät koskaan mene pois muodista. Mutta silti! Kaudella 2020 valkoinen keittiö väistyy pimeälle. Rikas, ilmeikäs väri on toivottavaa. Punaiset ja mustat keittohuoneet ovat tällä hetkellä trendikkäitä. Voit myös vietellä tyylikkäitä, klassisia julkisivuja, joissa on loft-tyylisiä metallipylväitä tai vaaleita hyllyjä. Älä unohda värillisen kullan, marmorin, metallin ja kiven lisäaineita. Voit yhdistää yksinkertaisia ​​punaisia ​​keittiön etuosia ja mustia retrotarvikkeita.

Punainen keittiö on erittäin energinen ja lämmin. Tämä järjestely vaatii kuitenkin taitavan ja tasapainoisen yhdistelmän värejä ja tekstuureja. Punainen on yhdistettävä neutraaliin pohjaan. Myös punaisten keittiökalusteiden ja mustien asusteiden yhdistelmä näyttää hyvältä. Mutta muista, että tällainen keittiö on melko raskas, ja jos meillä on pieni sisustus, muotoilu voi olla masentavaa..

Punainen, vaikkakin tulinen väri, on myös tyypillisesti lämmin väri. Joten voit yhdistää tämän värin turvallisesti lämpimän beigeen, mustavalkoiseen. Tämä on luonnos kukista, jotka ovat täydellisessä sopusoinnussa keskenään ja tekevät keittiöstä valoisan ja ilmavan. Moderni punainen keittiö luo yksilöllisen sisustuksen. Anna tämän artikkelin valokuvien innostaa sinua muuttumaan..

Punainen ja valkoinen keittiö – mielenkiintoinen ratkaisu hyvin hoidettuun keittiöön

Yksi muodikkaimmista ratkaisuista on punainen keittiö, johon on lisätty valkoista. Punaiset huonekalut näyttävät hyvältä vaaleita seiniä vasten. Sisustus on täynnä valoa, mutta ilmeikäs ja tehokas. Värit voidaan toistaa halutessaan. Punainen keittiö rakastaa myös raikasta valkoista posliinia. Herkät asusteet näyttävät kauniilta rubiinin hyllyiltä.

Punainen väri sopii täydellisesti lakattuihin pintoihin. Liian paljon tätä väriä voi kuitenkin olla väsyttävää, joten kannattaa yhdistää se eri väriin. Vaalean järjestelyn saamiseksi olisi hyvä yhdistää punainen ja valkoinen, ja jos haluat tummemman koostumuksen, se näyttää hyvältä myös tummien puuviilujen kanssa..

Punainen on kirkas, näyttävä ja stimuloiva. Se on myös tulen ja lämmön symboli, joten se herättää huomiota. Jotkut punaisen ympäröimät ihmiset voivat tuntea olevansa ylikuormittuneita, väsyneitä, heiltä puuttuu taistelutahto, kun taas toisilla on päinvastoin jano menestykseen ja aistien tuntemuksiin. Tulinen väri ei ole toivottava koleerisille ihmisille ja stressaaville henkilöille. Kun valitset värejä keittiölle tai muulle huoneelle, kannattaa aina muistaa, että niillä on valtava vaikutus mielialaamme ja hyvinvointiimme. Ne stimuloivat tai rauhoittavat, lisäävät energiaa tai masentavat, inspiroivat tai häiritsevät.

Valkoisen ja punaisen yhdistelmä on värisarja, jota ei käytetä usein keittiössä. Hän voi kyllästyä nopeasti, ja sitten on vaikea vaihtaa huonekaluja uusiin. On kuitenkin ihmisiä, jotka ovat aina rakastaneet ja suosivat tällaisia ​​värejä sisätiloissa. Jos olet tämän yhdistelmän loitsun alla ja haluat houkutella luomaan valkoisen ja punaisen keittiön sisustuksen, voit ajatella valkoisia huonekaluja ja voimakkaita punaisia ​​aksentteja tuolien, yhden seinän tai tarvikkeiden, kuten lamppujen, kellojen, keittiövälineet..

Tässä värisarjassa paljon riippuu punaisesta. Se voi muuttua oranssiksi ja myös vaaleanpunaiseksi. Tiili, vadelma, rubiini, kirsikka, verinen, amarantti, viininpunainen – punaisen sävyjen valinta on valtava. Samanvärisiä koetaan eri tavalla, jos se on kiiltävä sileä pinta, ja toisin, jos huonekaluja, seiniä tai lattiat ovat matta.

Punainen voi hallita sisustusta tai olla vain voimakas aksentti valkoisessa suunnittelussa. Valkoiset ja punaiset keittiöt näkyvät sekä perinteisissä sisätiloissa että yksinkertaisissa ja moderneissa malleissa. Tämä on loistava idea ihmisille, joilla on temperamentti, sekä niille, jotka haluavat elvyttää tehokkaasti kotinsa sisustuksen. Punainen keittiö on energiaa ja nykyaikaisuutta yhdessä painoksessa.

Punainen ja harmaa keittiö on erittäin onnistunut yhdistelmä

Rauhallinen harmaa on täydellinen vastapaino energisille punaisille. Vaikka harmaata pidettiin viime aikoihin asti melko karkeana ja jopa tylsänä, nykyään se on erittäin suosittu. Menestyksen avain on yhdistää se taitavasti toiseen ilmeikkääseen väriin. Punainen toimii hyvin tässä muunnelmassa. Jos valitset keittiössä punaisen ja harmaan väriyhdistelmän, kannattaa muistaa, että kirkkaat kaapit ovat alhaalla ja neutraalit yläosassa. Valkoiset ja harmaat työtasot ja mustat laitteet sopivat punaisiin julkisivuihin.

Harmaan ja punaisen sävyinen keittiö on mielenkiintoinen ja moderni ratkaisu. Tämä yhdistelmä auttaa varmasti luomaan alkuperäisen sisustuksen. Harmaita seiniä käytetään usein värien perustana monissa tyyleissä. Harmaa on neutraali ja turvallinen, kun taas harkittu lisävarusteiden ja kalusteiden valikoima tuottaa upeita vaikutuksia. Älä pelkää kokeilla, tällaisilla sävyillä on vaikea pilata jotain. Harmaalla ja punaisella on positiivinen vaikutus kodin tunnelmaan. Käytä niitä huolellisesti ja oikeissa mittasuhteissa harmonisen sisustuksen luomiseksi..

Muistaa! Voit käyttää harmaata tai punaista pohjaa, mutta ole varovainen tulisten värien kanssa, koska se tarvitsee enemmän hoitoa ja pehmeitä täydentäviä värejä..

Punaista ja puuta

Puu on materiaali, joka antaa sisustukselle lämpimän ja kodikkaan luonteen. Punaisessa keittiössä tämä on täydellinen vastapaino kiiltäville rintamille tulisessa värissä. Vaalea mänty tekee keittiöstä nykyaikaisemman. Tumma tammi puolestaan ​​sopii täydellisesti syvän viininpunaisen värin kanssa..

Punainen ja beige

Beige voit suurentaa visuaalisesti pienen huoneen. Punainen keittiö beigeillä aksentteilla on loistava ehdotus retrotyylin ystäville. Tällä suunnittelulla keittiön sisustusta tulisi täydentää turkoosilla ja vihreillä väreillä varustetuilla lisävarusteilla..

Punainen keittiö: lisävarusteet

Joillekin ihmisille vilkas punainen keittiö on liikaa. Jos haluat huonompaa sisustusta, mutta haluat lisätä luonnetta sisustukseen, valitse tummanpunaiset lisävarusteet. Vadelma -maljakko, helakanpunainen kattokruunu tai kypsiksi kirsikoiksi maalatut ruokailuvälineet monipuolistavat tilaa silmänräpäyksessä.

Tyylikkäitä tekstiilejä kannattaa myös harkita. Tämä voi olla vadelmainen pöytäliina, viininpunaiset pyyhkeet tai korallituolityynyt. Tällaisilla sävyillä järjestely on mielenkiintoinen, mutta ei tarttuva. Kiehtova «likainen» sävyt ovat loistava ehdotus oikukas, tyylitelty sisustus. Ne sopivat hyvin vanhojen puukalusteiden kanssa. Tämän muotoilun punainen keittiö on täynnä rauhallisia, salaperäisiä muistiinpanoja..

Punainen keittiö isoissa ja pienissä sisätiloissa

Punaisen keittiön ulkoasu näyttää hyvältä, etenkin suurissa keittiöissä. Pieni huone, joka on täynnä punaisia ​​huonekaluja, voi olla väsyttävää. Sitten kannattaa yhdistää punainen toiseen väriin, esimerkiksi alakaapit ovat tulisia ja ylemmät valkoisia. Keittiö näyttää tällöin tilavammalta ja punainen, edelleen hallitseva, ei hallitse ulkoasua..

Punaiset keittiökalusteet

Punainen on idea rikkoa klassikot keittiössä. Niille, jotka uskovat, että moderni keittiö on sisustettu mustavalkoisena värejä, niin kannattaa harkita värikäs vaihtoehto – punainen eri lisäyksiä. Se on väri, joka mahdollistaa lukuisia aksentteja keittiössä. Voit kuvitella tämän värin suurilla huonekalupinnoilla tai valita kevyemmän konseptin, kuten puisen pöydän yläpuolelle ripustettavan punaisen lampun, joka säteilee lämmintä valoa. Jos lattialla on vanhat puulaudat, maalaa ne punaiseksi. Käytännöllinen lisä keittiökoneeseen on työtason yläpuolella oleva seinä, joka on viimeistelty punaisella MDF -levyllä..

Punaiset keittiölaitteet vaativat siisteyttä ja siisteyttä, mutta hyvin harkittu muotoilu kirkastaa koko kotia. Punainen keittiö rakastaa houkutella huomiota, joten jos sinulla ei ole tapana puhdistaa usein, kannattaa käyttää suuri määrä suljettuja kaappeja ja jopa korkeita kuulokkeita kattoon. Tämän ansiosta säästät aikaa keittiön perusasioiden puhdistamiseen ja saat paljon tilaa ruoan ja kaikkien muiden tarvittavien tavaroiden säilyttämiseen..

Punainen keittiö moderniin tyyliin

Tyylien osalta punainen sopii parhaiten nykyaikaisiin keittiömalleihin, mutta lisäksi se toimii myös vintage-, teollisuus- ja lumoavissa tyyleissä. Tulinen sävy voidaan mykistää valkoisilla seinillä, pöydillä ja tuoleilla. Koska punainen on erittäin huomiota herättävä, suurilla pinnoilla kannattaa yhdistää se herkkiin väreihin: valkoinen ja harmaa. Laitteet, joissa on kiiltävä teräspinta, ovat myös täydellisiä..

Keittiön huonekalut punaisia? Miksi ei! Siitä tulee moderni, energinen ja erittäin nautinnollinen. Punainen näyttää hyvältä keittiössä.

Nykyaikaiset punaiset keittiökalusteet valmistetaan usein kiiltävillä julkisivuilla. Voimakas punainen väri on täydellisesti ristiriidassa yläkaapin valkoisen ja seinissä käytetyn harmaan kanssa..

Jos sinulla on melko rauhallinen, turvallinen beige, ruskea tai neutraali, monipuolinen valkoinen, lisää keittiöösi ripaus punaista. Se on vahva, iloinen, energinen ja dynaaminen väri. Toimii hyvin keittiössä. Koska ei vain antaa huoneelle moderni, alkuperäinen luonne, vaan myös edistää ruokahalua. Kuvagalleriasta löydät mielenkiintoisimmat keittiökalusteet, joissa punainen on johtavassa roolissa. Katso kuinka kauniit sisätilat näyttävät.

Punaiset verhot keittiöön

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, jonka ympärillä perhe -elämä pyörii. Ruoan yleinen valmistus ja käyttö yhdistää rakkaita. Siksi sinun on huolehdittava kauniista ja toimivasta huonesuunnittelusta paitsi sopivilla laitteilla myös lisäyksillä, kuten ikkunakalusteilla. Harkitse punaisia ​​keittiöverhoja.

Löydät kymmeniä sisätiloja ja värivaihtoehtoja ikkunaverhoille. Siksi keittiön täydellisen verhon löytämisen ei pitäisi olla pelottava tehtävä. Tarjolla olevien tarjousten joukosta löydät kauniita punaisia ​​verhoja, geometrisia kuvioita, raidallisia kuvioita, keittiöön ja ruoanlaittoon liittyviä malleja sekä erilaisia ​​kasvikuvioita. Tämän ansiosta, olipa sinulla kirkas moderni keittiö tai keskityt klassisiin väreihin, voit olla varma, että punainen sopii asunnon suunnitteluun..

Punaista kutsutaan joskus rakkauden väriksi. Tämä väri on kuitenkin laajalti läsnä paitsi kauppojen ja ravintoloiden koristeissa ystävänpäivänä, mutta myös asuntojen jokapäiväisessä sisustuksessa. Syvä, mehevä punainen herättää assosiaatioita rikkauteen, arvovaltaan ja hienostuneisuuteen, mikä tekee sen läsnäolosta myönteisen hyvinvoinnin kannalta. Punaiset verhot keittiöön voivat olla täydellinen valinta keittohuoneessa.

Mitkä punaiset verhot sopivat keittiöön?

Punaiset verhot voidaan valmistaa eri rakenteiden materiaaleista. Ne voidaan ommella sekä läpinäkyvistä kankaista että materiaaleista, jotka muistuttavat lavaverhoa. Kaikki ratkaisut ovat ihanteellisia huoneisiin, joissa on suhteellisen pieni jalanjälki, koska sopivan lämpimän värin valinnan ansiosta voit luoda erittäin kodikkaan sisustuksen. Punaiset verhot tuovat hienovaraisen harmonian tilaan ja samalla antavat sille voimakkuutta. Punainen on kuitenkin erittäin ilmeikäs väri, joten tämän värin verhot on yhdistettävä koristeisiin ja hillittyihin kalusteisiin. Esimerkiksi turkoosi on hyvin erilainen.

Punainen on väri, joka näyttää hyvältä kaikissa klassisissa keittiöissä. On parasta ripustaa tämänväriset verhot suurelle ikkunalle, jotta ne eivät ylikuormita koko koostumusta. Samat säännöt koskevat glamour -tyyliä, jossa tyylikkäät kankaat näyttävät erityisen kauniilta. Punaiset kangasverhot keittiöön sopivat täydellisesti maalaismaiseen tyyliin, jossa vallitsevat luonnolliset ratkaisut. Sitten ikkunanpäällysteet ovat erinomainen tausta huonekaluille, esimerkiksi eebenpuulle. Harkitse verhoja eri kankaista, joissa on epäselviä tekstuureja ja kuvioita, jotka tuovat varmasti täysin uutta energiaa mihin tahansa sisustukseen..

Punaiset seinät keittiössä – parhaat sävellykset

Seinien punainen väri näkyy yhä enemmän nykyaikaisissa huoneistoissa trendien mukaisesti. Yhä useammat ihmiset valitsevat sekä vaaleita, karmiinisävyjä että punaruskeita. Älä pelkää punaista keittiössä tai olohuoneessa – se voi tehokkaasti päivittää luonnetta huoneen ja tehdä siitä viihtyisä. Ennen kuin otat käteen siveltimen, sinun tulee miettiä, miten punaiset seinät yhdistetään ja miten ne sijoitetaan..

Punainen on aistillinen, syvä väri, joka sopii täydellisesti tyylikkäisiin keittiöihin. Tilavissa sisätiloissa voit maalata kaikki seinät houkuttelevalla korallivärillä. Tätä taustaa vasten kiiltävät mustat huonekalut näyttävät tyylikkäiltä..

Energinen, stimuloiva punainen paletti on loistava idea lämmittää keittiön ja ruokasalin sisätilat. Mitä lisäyksiä valita punaisiin seiniin? Yksi muodikasta trendejä on yhdistelmä kirkkaat värit luonnon, vaaleaa puuta, sekä sävyjä vanhojen kultaa ja kuparia..

Punainen tapetti keittiössä

Keittiö on ehkä viimeinen paikka, jossa tapetti valitaan viimeistelymateriaaliksi. Yhä useammat sisustuslehdet esittävät kuitenkin ehdotuksia keittiöistä, jotka on koristeltu punaisella kuvioidulla tapetilla. Kuinka tämä on mahdollista? Onko taustakuvia, joissa rasva, kosteus ja korkeat lämpötilat eivät ole ongelma? Tietenkin nämä ovat vinyylikankaita! Nämä taustakuvat kestävät hyvin pesua ja ne on helppo liittää, ja niillä on samalla mielenkiintoinen ja alkuperäinen muotoilu. Tänään löydät laadukkaita, trendikkäitä punaisia ​​taustakuvia. Jos haluat nähdä esimerkin, harkitse tämän artikkelin esitettyä kuvagalleriaa..

Vinyylipunaisen taustakuvan ominaisuudet keittiöön

Ei-kudotut vinyylitapetit eivät ole vain yksinkertainen vaihtoehto tavalliselle maalille tai laatalle. Tämä on paras ratkaisu. Nämä taustakuvat on valmistettu kestävästä vinyylilevystä, joka kestää lämpötilaa ja kosteutta. Ne voidaan myös pestä, koska rakenne ei vahingoitu edes seinien intensiivisellä puhdistuksella. Toisin kuin perinteiset maalit, keittiöpunaiset vinyylitapetit voidaan pestä sienellä ja pesuaineella vaarantamatta sen väriä tai kuviota, mikä tarkoittaa, että se ei pelkää keittiön saastumista. On vaikea kuvitella käytännöllisempää keittiön seinäpäällystä kuin pestävä tapetti..

Lisäksi vinyylitapetti on tulenkestävä, mikä lisää huoneen käytön turvallisuutta. Ei ole merkityksetöntä, että ne parantavat sisätilojen akustisia ominaisuuksia. Käytön ansiosta kahvin jauhamisen tai smoothien aineosien sekoittamisen aamuäänet eivät koskaan häiritse muita perheenjäseniä..

Mutta se ei ole kaikki punaisen vinyylitapetin ominaisuudet. Niiden avulla voit myös vahvistaa seinien rakennetta, peittää merkittävästi erilaisia ​​vikoja, kuten halkeamia tai laastarin pieniä puutteita. Lisäksi vinyylitapetti on UV -suojattu, joten se säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuosia.!

Liittäminen ilman tarpeetonta puuttumista

Vinyylitapetin tärkeä etu on sen helppo liittäminen. Tämän tyyppisille taustakuville liima levitetään suoraan seinälle ilman tarvetta levittää sitä itse tapetin päälle. Tämä nopeuttaa merkittävästi kunnostustöitä ilman työlästä puhdistusta..

Kuinka sisustaa keittiösi punaisella vinyylitapetilla?

Minkä tyylinen vinyylitapetti näyttää? Ehdottomasti kaikissa. Punainen tapetti voi peittää koko huoneen tai antaa mielenkiintoisen aksentin johonkin seinistä. Punaisen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka nopeasti väri likaantuu. Jopa vaaleat sävyt säilyttävät viehätyksensä pitkään. Harkitse esimerkkejä valitusta mallista, joka voi inspiroida muodin kunnostusta.

Vaikka vain mielikuvitus voi rajoittaa punaisen keittiön sisustamista, on syytä muistaa, että erityisesti kirkkaat tai rohkeat taustakuvat voivat optisesti pienentää tai suurentaa sisustusta. Jos keittiö on matala, punainen tapetti pystysuorilla raidoilla on loistava valinta saada huone näyttämään korkeammalta. Pienessä keittiössä sinun tulee kiinnittää huomiota kirkkaisiin väreihin ja pieniin tulosteisiin, ja suureen – voit kokeilla luottavaisesti muodikkaita geometrisia taustakuvia..

Punainen keittiö -olohuone – alkuperäinen ratkaisu

Keittiö ja olohuone edustavat yleensä yhtä kokonaisuutta sisäseinien purkamisen jälkeen. Keittiön ulkoasu on moderni ja energinen. Tärkeintä tässä on värien leikki. Punainen keittiö osoittaa, että hyvä muotoilu sopii mihin tahansa sisustukseen.

Olohuoneen keittiö, kun suurin osa seinistä on purettu, luo avoimen tilan – sopivan taustan suosikkilaitteillesi ja -kalusteillesi. Punainen keittiö olohuoneen kanssa on epätavallinen sisustus. Huoneiden järjestely on ensinnäkin värien leikkiä: punainen, valkoinen, musta. Se parantaa keittiön ja olohuoneen huonekalujen silmiinpistäviä muotoja..

Keittiön ulkoasu: punaiset keittiökalusteet

Keittiökalusteet peittävät koko seinän leveyden ja ulottuvat kattoon. Toisin kuin se näyttää, tämä ratkaisu ei rasita sisustusta: keittiön huonekalut luovat ilmeikkäästä väristään huolimatta vaikutelman sileästä seinästä. Jos kaappien yläosan ja katon välissä olisi vapaata tilaa, punainen keittiö näyttäisi tukkealta, kuin raskas punainen esine valkoiselle seinälle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää valkoiseksi maalattua markkinarakoa. Hyvä idea on keittiösaari, huoneen keskipiste, koska voit katsella, jutella ja pitää hauskaa valmistellessasi välipaloja. Valkoiset ja punaiset keittiötarvikkeet eroavat saaren mustista graniittitasoista. 

Punainen on rakkauden väri. Tällä tavoin tuliset keittiökalusteet voivat heijastaa ruoanlaiton rakkautta..

Kun asennat keittiötäsi, sinun on päätettävä, mihin suuntaan sisustus ja värisävy koristavat huoneen. Mikään ei rajoita laajaa värivalikoimaa. Ylivoimaisesti vaaleimmat ja mykistetyt värit ovat suosituimpia ja tunnetuimpia. Mutta joskus tarvitset muutosta, halua ilmaista itseäsi keittiön kautta valitsemalla punainen.

Punaiset keittiöt ovat ilmeikkäitä huonekaluja, seiniä tai asusteita. Muista, että maltillisuus on tärkeää kaikessa ja etenkin punaisen suhteen! Tämä on melko monimutkainen, mutta erittäin tehokas järjestely. Tämä on innovatiivinen ja samalla minimalistinen ratkaisu keittiömme sisustamiseen..