Portaikko metallikehyksessä yksityisessä talossa

Metallikehyksinen portaikko on käytännöllinen vaihtoehto ensimmäisen ja toisen kerroksen yhdistämiseen. Tällaisessa portaassa yhdistyvät metallin lujuus, pitkä käyttöikä ja koristemahdollisuus laadukkaalla viimeistelyllä. Tämä portaikkoversio on aina mielenkiintoinen ja sopiva yhdistettynä mihin tahansa sisustukseen ja takaa samalla luotettavuuden.

suunnittelija portaikko0lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_78

Näkymät

Portaita on paljon, ne voidaan jakaa seuraavien ohjeiden mukaan:

  • Toiminnallisuus – erityinen, brownie ja maisema.
  • Niiden sijainti on ulkoinen tai sisäinen.
  • Tarkoitus – sisäänkäynti, lattiat, työntekijät ja tarkastuspisteet.
  • Rakennustyyppi.
  • Materiaali.

lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_10-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_54

Tässä tapauksessa vain vaihtoehto sisäisille portaille on kiinnostava, jää vain valita optimaalinen tyyppi ja käytetty materiaali.

kaunis portaikko metallikehyksessä

Materiaalit portaita varten metallirungolla

Tärkeimmät materiaalit, joita voidaan käyttää tällaisen portaikon valmistamiseen, ovat metalli, puu ja betoni. Vahvuuden suhteen betoni on johtavassa asemassa, mutta se ei aina ole tarkoituksenmukainen kokonsa vuoksi. Kodikkaissa taloissa, joissa on pieni alue, on parempi käyttää puuta, se on erittäin esteettisesti miellyttävä ja mielenkiintoinen. Lisäksi tämä vaihtoehto on ympäristöystävällinen, joka on erittäin suosittu vuonna 2018. Tällaisten tikkaiden ainoa haittapuoli on suhteellisen alhainen lujuus..

lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_44-650x9752018-07-31_20-28-13

Melko kompakti, kestävä ja mielenkiintoinen vaihtoehto on metalliportaat. Monet vaihtoehdot ovat nyt saatavilla hyvällä voimalla. Käsin taonta voidaan käyttää koristeena. Kaikki eivät kuitenkaan pidä kylmästä metallista, joten on parasta käyttää metallin ja puun yhdistelmää..

metalli ja lasi

kaunis portaikko metallikehyksessä

Rakenteiden tyypit

Yleensä nyt tarjotaan monia erilaisia ​​rakenteita ja tyyppejä, joten vain tärkeimmät on korostettava:

1. Kierre – kierreportaat, joita käytetään usein taloissa, joissa on vähän tilaa. Portaat ovat puolisuunnikkaan tyyppisiä, ja ne sijaitsevat metalliputken ympärillä, joka on kiinnitetty siihen kapealla puolella. Helppo asentaa, paikan päällä, ei vaadi lisävalmisteluja. Portaikon tilaamiseksi riittää tietää huoneen mitat ja ensimmäisen kerroksen korkeus. lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_30-650x9752

lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_472. Marssiportaat – on jatkuva rivi. Se vie paljon tilaa ja voidaan asentaa vain taloihin, joissa on valtava asuintila. Jos portaikko osoittautuu pitkäksi, se voi rikkoutua jännevälillä (pienet tasaiset alueet).

2018-07-31_20-24-503. Nosto kaltevilla palkeilla. Palkit ovat tuki, portaat asetetaan ylhäältä. I-palkkeja, kanavia ja muotoiltuja putkia käytetään täällä usein metallina..

4. Askeleet seinältä. Tässä tapauksessa yksi sivuista on kiinnitetty seinään, on olemassa konsoli- ja pulttiversioita. Ensimmäisessä tapauksessa hyppääjiä ei ole, portaat yksinkertaisesti riippuvat ilmassa. Toisessa versiossa käytetään ruuveilla yhdistäviä metalliosia, jotka sulkevat portaiden ulkopuolen. Ei käytetä, jos kotona on vanhuksia tai lapsia.

pultti metalliset tikkaat

alkuperäinen portaikko

5. Tikkaat jousinauhalla. Yleensä periaate on samanlainen kuin kosour. Ainoa ero on, että tässä portaat työnnetään uriin, jotka on tarkoitettu tähän ja jotka ovat pieniä pesiä.

metallikehyksellä, jossa on lasikaiteettyylikäs metalliportaikko6. Selkäportaat. Tämä vaihtoehto on omaperäisin ja mielenkiintoisin. Kaikki elementit on yhdistetty siten, että ulkoisesti se näyttää todelliselta harjalta..

valkoinen metallikehyksessämoderni portaikko

Kaikkiaan metallikehyksiä on kolme päätyyppiä:

  • Suljettu. Vakiomallissa se koostuu kahdesta kanavasta ja metallista hitsatusta askelmasta.
  • Keinu. Sisältää 3 elementtiä: kaksi kapeaa lähestyvää marssia yhteen, joka on leveämpi takana. Asennetaan vain suuriin tiloihin.
  • Avata. Pohjana on profiiliputki. Tässä vaihtoehdossa ei ole nousuputkia, ja käytetään vain yhtä kosouria, joka sijaitsee keskellä.

metalliportaat kelta-mustana metalliset tikkaat sinisellä kehyksellä

Parhaan portaikon valitseminen

Tällä hetkellä ostajalle tarjotaan monia eri vaihtoehtoja, ja valinta vaikeutuu. Mikä on parempi valita, mitä etsiä ensiksi ja miten valita paras vaihtoehto kotiisi?

Ensinnäkin, kun valitset portaita, sinun on otettava huomioon kotelon pinta -ala, huonetyyppi, johon se on tarkoitus asentaa. Sen jälkeen sinun on otettava huomioon talon tyyli, valittava portaat, jotka voivat täydentää tai korostaa sitä. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on talossa asuvien asiakkaiden turvallisuus. Jos talossa asuu lapsia tai vanhuksia, portaiden tulee olla mahdollisimman turvallisia mahdollisten vammojen ja fyysisten vaurioiden välttämiseksi. Tätä varten sinun on käytettävä tarvittavaa määrää kaiteita, valittava askelmien oikea korkeus ja niiden leveys.

% d0% b1% d0% b8% d1% 8c% d0% b8

Jos kotona on pieni lapsi, yksi vaihe tarvitsee kaksi tai useampia kaiteita. Lapset ovat hyvin uteliaita ja on olemassa vaara, että he haluavat pistää päänsä portaiden väliin, mikä voi johtaa loukkaantumiseen..

Jos ensimmäisen kerroksen korkeus on noin kolme metriä, on parasta käyttää lentoportaita, koska se on mukavin ja turvallisin. Tässä tapauksessa on edettävä vapaasta tilasta ottaen huomioon portaiden suunnitteluominaisuudet: nousukulman tulisi olla 30-45 astetta ja korkeusaskelmien välisen etäisyyden 15-17 senttimetriä. Jos katot ovat erittäin korkeat, portaat on jaettu kahteen tai useampaan marssiin, niiden väliin asennetaan vaakasuorat tasot.

portaikko modernissa talossa

Jos suunnittelet ruokakomeroa tai kaappia, on parasta käyttää nousuputkia. On myös parempi käyttää niitä, jos vaiheiden alla olevaa tilaa käytetään aktiivisesti. Tämä vaihtoehto estää pölyn kertymisen ja sen laskeutumisen..

lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_112-650x10121

Kierreportaat ovat käytännöllisin vaihtoehto, ja ne ovat erityisen tärkeitä kodeissa, joissa on vähän tilaa. Jos vapaata tilaa ei käytännössä ole, voit käyttää portaita, joita kutsutaan «preussilainen paraatimarssi». Tässä tapauksessa lasketaan, että henkilö ottaa vaihtoehtoisia askeleita kahdella jalalla muuttamalla jatkuvasti nostokorkeutta. Sopii parhaiten kellariin tai kattoon, ei sovellu perheille, joilla on eläkeläisiä tai lapsia.

3

Herättääksesi rohkeita ideoita elämään voit käyttää harjanteita ja kaarevia portaita, mutta sinun on laskettava tila, koska ne vievät paljon tilaa.

tyylikäs portaikko toiseen kerrokseen pieni kierreportaat lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_39 puisilla askelmilla taotulla kaiteella lasikaiteella

tyylikäs portaikko musta kaksilentäinen

leveä valkoinen portaikko taotut portaat metallirungolla

5lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_07

ei tavallinen portaikko2  2018-07-31_20-29-22 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_01 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_02-650x975  lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_11-650x853 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_15 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_18 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_19-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_20 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_22-650x868 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_29-650x976 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_031-650x1207 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_32-650x935 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_35 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_36-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_40-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_42 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_45-650x894 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_46-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_51 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_52 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_53-650x976 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_55-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_64 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_65-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_69-650x1155 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_77 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_81-650x975 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_91-650x866 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_109-650x828 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_111-650x866 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_411 lestnici_na_vtoroy_etaj_na_metallicheskom_karkase_831