Pistaasi -olohuone: arkuus ja ehdoton harmonia suunnittelussa

Olohuone on huone, jossa vieraat otetaan vastaan. Mutta silti, toisin kuin heidän suora tarkoitus, omistajat haluavat rentoutua olohuoneessa kovan päivän jälkeen, katsella mielenkiintoisia elokuvia koko perheen kanssa. Olohuoneen sisustus voidaan sisustaa eri tyyleillä, mutta tällaisen huoneen tulisi olla mukava, ergonominen, kaunis. Olohuoneen moderni muotoilu on usein valoisa ja ainutlaatuinen. Jotkut ihmiset yhdistävät mukavuuden vuoksi olohuoneen keittiöön tai parvekkeelle, jolloin voit tehdä sisätiloistasi houkuttelevampia ja toimivampia..

Olohuone pistaasivärisenä

Pistaasiväri ei ole poistunut muodista useiden vuosien ajan. Sen vaaleat sävyt yksinkertaisesti valloittavat meidät loistollaan ja jaloudellaan luoden erityisen tunnelman. Olohuone pistaasivärisenä täyttää energiaa ja hyvää mieltä. Pistaasiväri sopii hyvin kylmien ja lämpimien sävyjen kanssa. Jos haluat muuttaa olohuoneesi päävärin pistaasiksi, tapettia ei tarvitse liimata uudelleen, riittää, että täytät huoneen useilla tämän värin elementeillä, tyynyillä, pehmeällä matolla, verhoilla ja huoneellasi täyttyy heti kirkkaalla valolla ja positiivisilla tunteilla.

Olohuoneen sisustus pistaasivärisenä

Pistaasiväri on yleinen monissa klassisissa tyyleissä. Tämän värin olohuoneen muotoilu edistää rentoutumista ja jopa stressin lievitystä. Pistaasisävy sopii hyvin valkoisen, harmaan, punaisen, ruskean, violetin kanssa. Kun olet kyllästynyt taustakuvan valkoiseen väriin, voit korvata sen turvallisesti pistaasilla paitsi seinillä, myös katossa.

Pistaasivärinen sohva koristaa olohuoneen. Verhot näyttävät yhtä hyviltä tässä värissä. Mutta silti, kun sisustat olohuonetta, sinun ei pitäisi suunnitella vain pistaasiväristä, pysähtyä tiettyihin elementteihin, esimerkiksi pistaasiseiniin ja verhoihin, ja harmaisiin huonekaluihin, tai päinvastoin.

Pistaasikeittiö-olohuone

Yhdistetty olohuone ja keittiö, ihanteellinen moderneihin huoneistoihin. Tämä on avaruuden ja mukavuuden tavoittelu. Lisäksi yhdistetty keittiö ja olohuone mahdollistavat suunnittelun päivittämisen ja toiveidesi toteuttamisen sisätiloissa. Pistaasiväri sopii ihanteellisesti pimeisiin huoneisiin, joiden ikkunat ovat varjoisalle puolelle. Keittiöalueella pistaasiväriä käytetään yleensä seinälaattojen muodossa, ruokailutilassa ja virkistysalueella, seinät liimataan päälle tai maalataan samalla värillä.

Huonekaluihin voit käyttää pistaasipähkinää osittain, esimerkiksi ruokapöytä on ruskea tai harmaa ja tuolit ovat pistaasipähkinöitä. On myös tarpeen koristella oleskelutila: pistaasityynyt sohvalla, pienet tämänväriset koriste -elementit, huonekasvit näyttävät myös erittäin kauniilta tällaisessa sisustuksessa. Tämä ratkaisu sopii klassikoihin, Provenceen ja jopa moderniin tyyliin..

Pistaasiverhot olohuoneessa

Ilman epätavallisia ja kauniita verhoja olohuoneen sisustus ei ole koskaan valmis. Olohuoneen mukavuutta ja lämpöä luovat pistaasiväriset verhot. Valoisaan olohuoneeseen voit järjestää ikkunan aukon paksulla pistaasiverholla, mutta pimeässä huoneessa verhot, jotka on valmistettu luonnollisesta kevyestä materiaalista, jotka voivat helposti päästää valoa huoneeseen, ovat ihanteellisia.

Voit täydentää verhoja tartuilla tai lambrequineilla. On suositeltavaa lisätä herkkä valkoinen tylli olohuoneen pistaasiverhoihin. Harmonisen yhdistelmän ansiosta saat esteettisen nautinnon oikeasta yhdistelmästä. Mutta soolo -pistaasiverhot näyttävät myös täydellisiltä..

Pistaasitapetti olohuoneessa

Nykyaikainen taustakuvavalikoima on erittäin suuri, ja näyttää siltä, ​​että oikean valitseminen ei ole vaikeaa. Mutta näin ei ole. Kun valitset taustakuvan, sinun on otettava huomioon niiden laatu, tyyppi ja tietysti väri. Useimmat suunnittelijat suosittelevat pistaasivärisiä taustakuvia olohuoneeseen. Tämä väri herättää positiivisia tunteita ihmisessä ja rauhoittaa. Klassiseen tyyliin valmistetut pistaasitapetit sopivat yhdistämään hopearaidoihin.

Provencen tyylissä pistaasipähkinä on suosittu yhdessä kukkakuvion kanssa. Nämä taustakuvat sopivat täydellisesti mihin tahansa olohuoneesi tyyliin. Vain yksi olohuoneen seinä voidaan koristaa kirkkaalla pinnoitteella esimerkiksi sohvan sijainnilla. Tämä sävy sopii täydellisesti puukalusteiden kanssa. Tällaisessa ilmapiirissä on mukava viettää vapaa -aikaa ja tavata vieraita..

Laimenna pistaasi, sisustusesineet auttavat. Valkoinen tylli ja ruskea sisustus.

Beige ja pistaasi olohuone

Beige -pistaasipähkinän yhdistelmä sopii hyvin pieniin olohuoneisiin. Nämä ovat raikkaita, herkkiä värejä. Beige- ja pistaasipähkinän yhdistelmän tulisi olla rauhallinen ja huomaamaton ja samalla erittäin tyylikäs..

Jos et halua liimata tapettia uudelleen ja haluat muuttaa olohuoneen sisustusta, aseta huoneeseen pistaasisohva beigeillä tyynyillä, ripusta kaksinkertaiset beige- ja pistaasiverhot ikkunoihin. Lattialle voidaan asettaa mukava matto beige- ja pistaasivärillä. Nämä aksentit täyttävät olohuoneesi valolla ja raikkaudella..

Yhdistelmä pistaasipähkinää ja muita värejä olohuoneen suunnitteluun

Pistaasiväri on melko neutraali sävy, mutta silti paras yhdistelmä saavutetaan käyttämällä seuraavia värejä: valkoinen, se voi tuoda rauhallisen ja miellyttävän tunnelman olohuoneen sisustukseen.

Älykäs appelsiini yhdistettynä pistaasipähkinään luo lämpimän ja iloisen tunnelman.

Harmaan ja pistaasipähkinän yhdistelmä tuo olohuoneeseen erityistä tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta.

Punainen ja pistaasipähkinä viehättävät rikkaudellaan ja syvyydellään.

Herkän pistaasipähkinän ja syvän vihreän värin yhdistämistä ei suositella, kirkas väri häviää synkkän suon varjossa.

Pistaasi on hieno vihreän sävy, joka luo pehmeitä kontrastisia yhdistelmiä. Pistaasivärien yhdistelmä olohuoneen sisustuksessa luo miellyttävää energiaa, muistuttaa meitä varhaisen aamun raikkaudesta. Tämän värin luonnollinen kauneus houkuttelee suunnittelijoita, ja he ovat innoittamana ilmentämään tätä väriä luovissa projekteissaan..