Pimeiden makuuhuoneiden ainutlaatuisuus!

Luonto ei luo mitään turhaan. Jokaisella ruohon terällä, hiekalla ja kukalla on oma erityinen merkityksensä. Ja väreillä on erilaisia ​​vaikutuksia ihmiseen. Tämä on tärkeää ottaa huomioon, kun luodaan sisustus, erityisesti makuuhuone. Loppujen lopuksi tämä on huone, jossa etsimme suojaa ulkomaailmaa, stressiä ja huolia vastaan. Ja jos vaaleissa ja kirkkaissa väreissä ei ole erityisiä vaikeuksia, niin mustalla asiat ovat hieman erilaiset – he pelkäävät häntä. Mutta mikä aiheutti tämän pelon? Monet sanovat, että tummat värit hukuttavat heidät, että ne ovat synkeitä ja väsyttäviä. Ne myös vähentävät tilaa visuaalisesti. Mutta kaiken voi esittää eri tavoin. Jopa musta makuuhuone voidaan tehdä söpöksi ja viihtyisäksi..

Kodikas tumma makuuhuone Mukava tumma makuuhuoneen sisustus

Mustan piirteet sisätiloissa

Kun olemme nähneet ainakin kerran pimeän makuuhuoneen suunnittelun, meitä kiinnostaa aina. Mitä hänessä on? Tähän kysymykseen on vaikea vastata tarkasti, koska jokaisella on oma asenne väreihin, etenkin tummiin. Mutta jos yrität selvittää sen, tummat sisätilat näyttävät romanttisilta, pehmeiltä ja rauhallisilta. Tällaisissa huoneissa tunnet olosi romaanin sankariksi tai vain supersankariksi. Pimeiden huoneiden dramaattinen ja koskettava ilmapiiri herättää meissä jaloja tunteita.

Dramaattinen tumma makuuhuoneen sisustus

Mutta kuinka saavuttaa tämä kaikki oikein ja olla tekemättä makuuhuoneesta kryptaa, nykyaikaisten suunnittelijoiden neuvot auttavat.

Huoneen mitat

Joten ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on makuuhuoneesi mustien tai muiden tummien sävyjen määrä. Tämä riippuu huoneen koosta. Suuressa huoneessa kaikki on selvää, voit käyttää mustaa suuria määriä. Miksi se on mahdollista? Jos tilava huone pienenee visuaalisesti hieman, tämä ei vaikuta ilmapiiriin liian kielteisesti, mitä ei voida sanoa pienistä huoneista..

Tilava musta makuuhuone

Loppujen lopuksi, jos makuuhuoneesi on jo pieni, tummien sävyjen runsaus vähentää sitä entisestään, ja tämä puolestaan ​​on ylivoimaista. Mutta myös täältä voit löytää ulospääsyn – sinun on luotava oikea värikontrasti, joka laimentaa synkkyyttä ja estää mustaa pienentämästä huoneen kokoa. Ja myös hyvä valaistus.

Oikea valaistus

Oikea valo on erittäin tärkeä yksityiskohta tummissa sisätiloissa. Sitä pitäisi olla paljon huoneen koosta riippumatta. Näin saat hyvin rakennetun huoneen, se näyttää pimeältä, mutta siinä on tarpeeksi valoa. Tämä on erittäin hieno viiva; halutun vaikutuksen saamiseksi sinun on asetettava kalusteet oikein. Niiden ei pitäisi olla yhdessä paikassa, jakaa ne koko huoneen kehälle, tämä luo hajavalon, joka sopii hyvin pimeisiin sisätiloihin. Ja myös luonnonvalon läsnäolo onnistuu..

Oikea valaistus pimeässä sisätiloissa Hyvä valo pimeässä makuuhuoneessa Älykäs valaistus makuuhuoneessa

Värikontrastit

Mitä tulee värivaihtoehtoihin, on mahdollista käyttää sujuvaa siirtymistä, eli valita liian vaalea kontrastiväri, mutta vain sävy tai kaksi vaaleampaa.

Tasaiset kontrastit pimeässä makuuhuoneessa

Ja valkoista voidaan käyttää aksentteina, jotka toimivat majakoina, jotka herättävät huomiota..

Toinen vaihtoehto pimeälle, pienelle makuuhuoneelle on terävä kontrasti. Ei sileitä siirtymiä: yksi seinä on musta, toinen valkoinen. Tätä käytetään pääasiassa visuaalisen tilan ylläpitämiseen ja myös mustan antaman rauhan ja seesteisyyden luomiseen. Ja täydelliseen ja pehmeään upottamiseen mustan mysteeriin ja pehmeyteen, verhoja, vuodevaatteita, lattiavalaisinta ja muita sisustusesineitä sekä sängyn pohjaa käytetään mustana.

Terävä värinmuutos

Tietenkin, jotta huone ei muutu mustavalkoiseksi elokuvaksi, sinun on lisättävä yksi tai kaksi väriä ja / tai sen sävyjä. Tässä versiossa lisätään kirkkaan lila ja vaalea sekä ruskehtava oranssi. Kaikki tämä virkistää huonetta.

Mutta on myös mustavalkoisten maalausten faneja, jotka pitävät tästä kahden ääripään taistelusta. Ja jotta tällainen sisustus ei olisi tylsä, käytetään myös kuviota, joka tuo omaperäisyyttä ja houkuttelevuutta. Seuraavassa kuvassa on makuuhuone, jossa valkoinen on yksivärinen, mikä luo viileän ja virkistävän ilmapiirin. Musta vain täydentää ja korostaa.

Valkoinen ratkaisee, musta täydentää

Ja kolikon toinen puoli on mustavalkoiset sisätilat, joissa musta on eturivissä ja valkoinen on vain aksentti..

Huippuluokan mustavalkoinen aksentti

Tässäkin on lisätty kuvio vastakohtien tasaista kontrastia varten sekä aurinkoinen keltainen, joka hieman rentouttaa tilannetta ja pehmentää sitä..

Aurinkoista keltaista tummassa sisätiloissa

Mustavalkoiset sisätilat sopivat hyvin minimalistiseen tyyliin, ne ovat lakonisia ja hienostuneita..

Minimalismi tummissa sisätiloissa

Vaikka ei ole välttämätöntä käyttää teräviä kontrastivärejä tähän tarkoitukseen, voit valita harmahtavan mustan ja herkän beigen..

Tumma minimalistinen makuuhuone

Puhuttaessa muista väreistä tummissa sisätiloissa voidaan huomata, että yhdistelmät voivat olla hyvin erilaisia ​​ja uskomattomia. Koska musta on neutraali väri, se on hyvä «tulee toimeen» sekä lämpimänä että kylmänä. Joten kylmä sininen tausta luo keveyden ja raikkauden ilmapiirin..

Raikkauden sininen tausta

Lisäämällä neutraalia harmaata mustan ja sinisen yhdistelmään saat pehmeän ja kevyen makuuhuoneen..

Pehmeys neutraalia harmaata

Auringon lämpöä tunteville, mustan ja oranssin väri, joka on päivitetty valkoisella.

Oranssi tummassa makuuhuoneen sisustuksessa

No, seuraava tumma makuuhuoneen sisustus on selvästi tarkoitettu ylellisille persoonallisuuksille. Mustan, valkoisen ja punaisen yhdistelmä heijastaa luovien ihmisten yksilöllisyyttä ja korostaa heidän ainutlaatuisuuttaan. Pehmeä päiväpeite lisää pehmeyttä ja armoa.

Ylellinen sisustus pimeässä makuuhuoneessa

Monet julmat miehet, jotka huokuvat menestystä ja vaurautta, valitsevat puhtaat mustat makuuhuoneet korostaen heidän luottamustaan ​​ja voimaansa..

Pimeän makuuhuoneen maskuliinisuus

Nykyaikaiset suunnittelijat ovat oikeutetusti tunnustaneet peilien ja kiiltävien pintojen läsnäolon tummissa sisätiloissa tärkeäksi. Ne heijastavat valoa ja tekevät huoneesta tilavan ja kevyen..

Peilipinnat pimeässä makuuhuoneessa

Pimeä makuuhuone voidaan sisustaa ruskeilla sävyillä, jotka, vaikka ne kuuluvat kylmään alueeseen, kantavat maan pehmeyttä ja luottamusta. Puukuviot näyttävät upeilta täällä.

Puukuvioita pimeässä makuuhuoneessa

Joten, huolimatta tummien värien hämärästä ja ylivoimaisesta vaikutuksesta, valitsemme ne luotettavuuden, vaatimattomuuden, maltillisuuden ja rauhallisuuden vuoksi. Tällaisessa makuuhuoneessa voit rentoutua täydellisesti ja saada lisää energiaa ja uutta voimaa..

Epätavallinen tumma makuuhuone Ylellinen makuuhuone tummilla väreillä Kodikkuutta pimeässä makuuhuoneessa