Pienen asunnon suunnittelu Pekingissä

Jos huoneistosi huoneet eivät voi ylpeillä suurella neliöalueella, jos sinun on sijoitettava kaksi tai useampia toiminnallisia alueita yhteen huoneeseen ja haluat samalla säilyttää tilavuuden ja vapauden tunteen, niin yhden Pekingin suunnitteluprojekti asunto voi olla sinulle hyödyllinen. Keskikokoisissa huoneissa suunnittelijat onnistuivat yhdessä huoneistojen omistajien kanssa sijoittamaan kaikki tarvittavat huonekalut, mutta eivät myöskään rajoittumaan sisustukseen säilyttäen kodin kuvan keveyden ja tuoreuden. Harkitse esimerkkiä kahdesta huoneesta – olohuoneesta ja makuuhuoneesta, kuinka he tekivät sen. Olohuone on jaettu kahteen toiminnalliseen osaan – oleskelualue ja ruokasali. Tarkastellaan ensin virkistyssegmenttiä, jossa on pehmustetut huonekalut ja videovyöhyke.

Olohuoneen sisustus

Lumivalkoisen viimeistelyn, korkeiden kattojen ja suuren panoraamaikkunan ansiosta jopa vaatimaton huone näyttää tilavalta. On selvää, että valkoisten seinien taustalla minkä tahansa värin huonekalut näyttävät edullisilta, mutta suunnittelijat päättivät olla ottamatta riskiä ja käyttää yksinomaan luonnollisia sävyjä, kun valitset verhoiltuja ja kalusteita. Modulaarinen sohva, jossa on kevyt verhoilu – ei vain mahtuu useita ihmisiä television eteen tai keskusteluun, vaan siitä tulee myös yöpymispaikka yöpyville vieraille.

Huoneen lumivalkoinen sisustus

Katon ja seinien lumivalkoinen koristelu ei ainoastaan ​​lisää tilan visuaalista laajentumista, suuret peilit lähes hyllystä kattoon pesevät visuaalisesti huoneen rajat. Lattian kevyt verhous ja kultaiset sävyt huonekaluissa ja valaisimissa sopivat täydellisesti huoneen vaaleaan palettiin ja antavat sisustukselle tyylikkyyttä.

Beige ja kultainen sävy valkoisella pohjalla

Tämän alueen ehdoton sisustus on antiikki käsintehty vaatekaappi, jossa on pitsi -kaiverruksia. Vintage -säilytysjärjestelmän suunnittelussa näkyy itämaisia ​​aiheita, jotka ovat merkityksellisiä myös kodin modernissa sisustuksessa..

Antiikki veistetty kaappi

Kompakti ruokailuryhmä sijaitsee vain askeleen päässä olohuoneen oleskelutilasta, josta on tullut ruokasalisegmentin perusta. Kevyt pyöreä pöytä, jossa katto «marmoroitu» ja läpinäkyvästä muovista valmistetut tuolit loivat uskomattoman kevyen, kevyen, lähes painottoman kokonaisuuden.

Ruokailualue

Pekingin huoneistossa on monia säilytysjärjestelmiä, joista osa on sisäänrakennettuja vaatekaappeja, jotka vievät lattiasta kattoon. Joten ruokailutila sijaitsee vaaleanharmaiden julkisivujen kaapin taustalla. Tämä varastointijärjestelmä on päätehtävänsä lisäksi avaruuden vyöhyke..

Ruokasalin sisustus

Ruokailutilan kuvan täydentää tyylikäs kattokruunu, jossa on kullattu runko ja lumivalkoiset sävyt. On selvää, että eri toiminnalliset alueet vaativat oman valonlähteen. Ja vaikka olohuoneen ja ruokasalin kattokruunut ovat rakenteeltaan erilaisia, ne yhdistetään samanlaisella materiaalivalinnalla rakenteen pohjalle, mikä johtaa yhden, harmonisen kuvan luomiseen koko huoneesta..

Vaaleat kalusteet

Pekingissä sijaitsevissa huoneistoissa on jonkin verran seinäkoristeita, vaikka seinien lumivalkoinen sävy toimii ihanteellisimpana taustana taideteoksille. Mutta ne pienet maalaukset, jotka ovat Pekingin asunnon seinillä, näyttävät erittäin vaikuttavilta, houkuttelevat silmiä.

Alkuperäinen kattokruunu

Seuraavaksi siirrymme vaatimattoman kokoiseen makuuhuoneeseen. Ilmeisesti huoneen, jossa on niin pieni alue, lumivalkoinen seinäkoriste ja vaalean paletin valinta huonekalujen toteuttamiseen olivat yksi harvoista suunnitteluvaihtoehdoista. Huoneen leveys ei salli sängyn sijoittamista kehän ympärille, joten sen jalka on sisäänrakennettujen vaatekaappijärjestelmää vasten.

Makuuhuoneen sisustus

Kaikilla kaupunkiasuntoilla ei ole mahdollisuutta järjestää pukuhuonetta erilliseen, vaikkakin pieneen huoneeseen. Useimpien vakioasuntojen omistajien on varustettava kaikki vaatteiden, kenkien ja asusteiden säilytysjärjestelmät suoraan makuuhuoneessa. Ainoa asia, jonka eteen voidaan tehdä «helpotus» katosta lattiaan sijoitettujen säilytysjärjestelmien monumentaalinen ulkonäkö riittää – valitse vaalea värimaailma julkisivujen toteuttamiseen.

Makuuhuoneen lumivalkoinen sisustus

Huoneen toisessa päässä on toinen säilytysjärjestelmä, jolla on ainutlaatuinen, jäljittelemätön muotoilu. Pienestä pimeästä vaatekaapista voi tulla huoneen keskipiste, joka kiinnittää huomionsa jopa makuuhuoneen keskiosasta – sängystä.

Tummat aksentit

Kuten tiedät, tallennusjärjestelmiä ei ole koskaan paljon. Luultavasti tämä oli periaate, jonka mukaan Pekingin asunnon omistajat ohjasivat asuntoaan. Ne, jotka ovat perineet tällaisen harvinaisuuden tai onnistuneet löytämään sen antiikkikaupasta, eivät luovu mahdollisuudesta esitellä ainutlaatuinen huonekalu edes täysin modernissa sisustuksessa..

Antiikki vaatekaappi

Epätavallinen sisustus itämaisilla motiiveilla koristaa vaatekaapin etuosaa. Metallikaiverrukset näyttävät ylellisiltä erityisesti tummaa taustaa vasten.

Alkuperäinen kaapin sisustus

Kuvan kirkkaasta makuuhuoneesta, jossa on tummat aksentit, täydentää ylellinen kattokruunu, jossa on kolme kerrosta lasisia koriste -elementtejä. Riippuvalaisimen kannan tumma väri vastaa antiikkikaapin värivalikoimaa.

Ylellinen kattokruunu

Säilytysjärjestelmien harmaat julkisivut