Pariisin huoneistot vintage -tyyliin

Vintage -tyyliä asuntojen sisätiloissa käyttävät useimmiten suurten kaupunkien asukkaat tai jopa megakaupungit. Loppujen lopuksi meluisan ja pölyisen kaupungin jälkeen mahdollisuus sukeltaa oman kodin vakiintuneeseen, rauhalliseen ja viihtyisään ilmapiiriin on paljon arvoinen. Kuinka voit vastustaa ja olla käyttämättä antiikkihuonekalua kotiympäristössäsi, jos asut kaupungissa, jossa on Euroopan suosituin kirpputori ja monia antiikkiliikkeitä? Itse asiassa kodin tai jonkin huoneen sisustamiseen vintage -tyyliin ei ole välttämätöntä käyttää kaikkia huonekaluja ja sisustusta yksinomaan menneeltä ajalta (katsotaan, että asia on vintage, jos se on yli 30, mutta alle 60 -vuotias). Pari riittää «näkyvät edustajat» vintage -veljeskunta, olipa se huonekalu tai alkuperäinen sisustus ja huone, jossa on moderni viimeistely ja laitteet, näyttää harmoniselta, ilmapiiri muuttuu mukavammaksi retro -esineiden integroinnin vuoksi.

Olohuone vintage -tyyliin

Olohuoneen pehmustetut huonekalut

Tarjoamme huomiosi yhden pariisilaisen asunnon suunnitteluprojektin, joka on sisustettu vintage -tyyliin. Tämä on kahden huoneen huoneisto, jonka yksi huone on eräänlainen studio, mukaan lukien olohuone, ruokasali, keittiö ja kirjasto-osat. Katsotaanpa ensin tarkemmin oleskelutilaa, jota edustaa laaja valikoima eri modifioituja pehmustettuja huonekaluja. Tummanvihreä ja lila veluuriverhoilu näyttää hyvältä lumivalkoisten seinien taustalla.

Värikäs sohva

Suuren pehmeän sohvan väritys toi hieman kevyyttä ja romantiikkaa. Verhoilun kukkakuvio ei vain monipuolistanut huoneen värivalikoimaa, vaan myös tehnyt olohuoneen luonteesta kevyemmän, leikkisämmän ja houkuttelevamman.

Olohuoneen oleskelualue

Pieni sohvapöytä ei myöskään ole nuori, sen lumivalkoinen maali kuoriutuu monista paikoista. Mutta vintage -esineen maalaaminen on huonoja tapoja. Tällaiset kalusteet saadaan joskus nykyaikaisista malleista, jotka on erityisesti vanhennettu. On sääli, että tässä tapauksessa sisustuselementillä ei ole omaa historiaa, mutta tällainen huonekalu näyttää erittäin orgaaniselta huoneen vintage -suunnittelussa..

Velour -verhoilu

Yksi olohuoneen seinistä on koristeltu sisäänrakennetulla hyllyjärjestelmällä, jossa on valkoiset avoimet hyllyt ja kääntökaapit. Jopa pieni pukeutumispöytä (joka voi haluttaessa olla työpaikka), jossa on peili vanhassa veistetyssä kehyksessä, sijoitettiin säilytystilaan.

Lumivalkoiset säilytysjärjestelmät seinää vasten

Huoneessa on erittäin suuret ikkunat ja korkeat katot, minkä seurauksena huoneeseen tulee auringonvaloa suurimman osan päivästä. Kirkas valkoinen seinäkoriste tekee tilasta visuaalisesti suuremman. Toiminnallisesta työmäärästä huolimatta huone ei näytä sekavalta (mikä on melkein suurin vaara sisustettaessa huonetta vintage -tyyliin).

Näkymä ruokailutilasta

Ottaen vain askeleen, pääsemme heidän olohuoneestaan ​​ruokasaliin, mikä on looginen jatko keittiöön. Jos aiemmin toiminnallisten segmenttien väliset rajat olivat hyvin mielivaltaisia, niin tässä paikassa näemme jaon lattiassa. Tietenkin posliinikivitavaran käyttö lattianpäällysteenä alueella, jossa on äärimmäisiä lämpötiloja ja korkea kosteus, on paljon käytännöllisempää kuin puulattia..

Keittiö-ruokailutila

Ruokailuryhmää edustavat vintage -huonekalut – massiivinen pöytä, jossa on laatikot ja selkänojaiset tuolit. Ehkä tällaisia ​​huonekaluja näit isoäitisi talossa. Nämä huonekalut voivat todella palvella omistajia uskollisesti pitkään..

Lounasryhmä

Pöytä ja tuolit Kattaus

Et edes halua peittää tällaisia ​​ruokapöytiä pöytäliinalla. Varmasti on pieni tarina piilotettu jokaiseen halkeamaan ja halkeamaan työtasossa. Vintage-puiset huonekalut ovat harmonisesti rinnakkain moderniin lumivalkoisiin väreihin..

Näkymä keittiöstä

Keittiötila on sisustettu varsin modernisti – harmaat kaapin etupinnat ovat täynnä kodinkoneita ja säilytysjärjestelmiä. Ruostumattoman teräksen kiilto parantaa vaikutusta. Nykyaikaisista materiaaleista valmistettujen huonekalujen ja kirpputoreilta tai antiikkikalusteista ostettujen huonekalujen välillä ei kuitenkaan ole ristiriitaa «raunioiksi» Internet.

Keittiösarja

Pariisilaisen huoneiston toinen huone on kooltaan vaatimattomampi ja siinä on vain rentoutumis- ja makuutilan toiminnot – tämä on vintage -tyylinen makuuhuone. Suuri sänky on peitetty käsintehdyllä päiväpeitteellä; kirkkailla tyynyillä on samanlainen alkuperä. Tällaisissa huoneissa käsintehdyt tuotteet ovat sopivia. Sängyn päätä koristaa antiikkimatto, jonka kuluminen osoittaa hyvin selvästi sisustuselementin iän. Huolimatta huoneen ehdottomasti valkoisista seinistä, joissa on korkeat katot, se näyttää mukavalta, mukavalta ja kodikkaalta. Ja tämä ei tapahdu ilman vintage -esineiden apua, joilla on rikas historia..

Makuuhuone