Olohuoneen verhot: nykyiset trendit vuonna 2021

Olohuoneen sisustus voi olla täysin erilainen. Mutta minkä vaihtoehdon valitset, se ei ole viihtyisä ilman verhoja. Niitä valittaessa kannattaa harkita paitsi yleistä tyyliä myös vuoden 2021 nykyisiä suuntauksia. Siksi tänään ehdotamme puhua muotitrendeistä ja verhojen väriratkaisuista..

Verhot olohuoneessa: muodin trendit 2021

Kuten tiedätte, olohuoneen verhot on luotu paitsi esteettisyyden vuoksi. Niillä on myös käytännöllinen tehtävä, joka suojaa huonetta auringonvalolta ja pölyltä. Siksi heidän valintaansa tulee suhtautua erityisen huolellisesti..

Vuonna 2021 suosittelemme kiinnittämään huomiota hillittyihin, lakonisiin vaihtoehtoihin neutraaleissa sävyissä. Nämä ovat pääasiassa beigejä, maitomaisia, harmaita tai ruskeita. Nämä verhot ovat monipuolisia ja sopivat melkein mihin tahansa sisustukseen. Tietenkin jotkut suunnittelutyylit vaativat monimutkaisempia ja pompomaisia ​​kirkkaita värejä. Esimerkiksi vihreä, suklaa, violetti tai tummansininen näyttävät omalla tavallaan houkuttelevilta ja jaloilta. Mutta silti suunnittelijat painottavat erityisesti yksinkertaisia ​​verhoja ilman tarpeetonta sisustusta ja verhoa. Huomionarvoisia ovat myös pastellivärit, kuten lila, sininen, jauhemainen ja muut sävyt..

Seinien värisistä verhoista on tullut mielenkiintoinen moderni ratkaisu. Se näyttää erittäin omaperäiseltä ja houkuttelee aina vieraiden huomion. Sävyn sovittaminen sävyyn on kuitenkin melko vaikeaa..

Tulosteiden erilaisuus on syytä mainita erikseen. Pohjimmiltaan on tapana valita tavalliset verhot olohuoneen sisustukseen. Tämän vuoden värivaihtoehdot ovat kuitenkin myös huomionarvoisia. Esimerkiksi alkuperäiset kukka- ja trooppiset mallit näyttävät hyvin epätavallisilta. Verhot, joissa on geometrisia kuvioita, ovat myös mielenkiintoinen ratkaisu. Lisäksi ne voidaan haluttaessa vaihtaa ajoittain. Tämän lähestymistavan ansiosta sisustus näyttää erilaiselta eikä kyllästy ajan myötä..

Mitä tulee materiaalien laatuun, tänä vuonna on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Niiden joukossa on kevyitä, läpikuultavia kankaita, jotka luovat ilmavan vaikutelman. Tiheät, raskaat verhot ovat myös merkityksellisiä. Suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota luonnonmateriaaleihin, kuten puuvillaan ja pellavaan. Samettiverhot näyttävät tyylikkäämmiltä. Joka tapauksessa, kun valitset, kannattaa harkita paitsi tyylinen ratkaisu, myös olohuoneen valaistusaste..

Kuinka valita verhot olohuoneeseen?

Useimmiten olohuoneessa on tapana tavata vieraita, järjestää tapahtumia ja viihtyisiä iltoja lähimpiesi seurassa. Siksi sinun on ehdottomasti huolehdittava lämpimän, kodikkaan ympäristön luomisesta. Verhojen osalta ne tulisi valita sisustuksen yleisen tyylin sekä seinien ja huonekalujen suunnittelun perusteella..

Suunnittelijat suosittelevat joidenkin sääntöjen käyttöä valintaprosessissa. Jos esimerkiksi olohuoneessa on paljon huonekaluja ja sisustusta, paras ratkaisu olisi ohuesta kankaasta valmistetut valoverhot. Sama koskee tapauksia, joissa seinillä on selkeä painatus. Jos seinät ovat puolestaan ​​kevyitä, lakonisia, sinulla on varaa kuvioon. Monitasoiset tuotteet sopivat myös suureen olohuoneeseen..

Nykyaikaiset verhot olohuoneen ikkunoissa

Nykymaailmassa on suuri määrä verhoja jokaiseen makuun. Jokaisella niistä on omat ominaisuutensa, jotka sinun on tiedettävä ennen ostamista. Siksi ehdotamme niiden ymmärtämistä yksityiskohtaisemmin. Tämä auttaa sinua tekemään oikean valinnan..

Rullakaihtimet

Rullaverhoista tuli yksi tärkeimmistä ratkaisuista vuonna 2021. Tämä on kohtalaisen tiheä kangas, joka rullataan rullalle erityisellä mekanismilla. Huomaa, että lähes mikä tahansa kangas sopii tähän vaihtoehtoon. Voit myös valita värivaihtoehdot turvallisesti tulosteilla. Viime aikoina rullakaihtimet ovat olleet erittäin suosittuja. «päivä Yö». Tämä pätee erityisesti, jos rakkaasi ja ystäväsi oleskelevat olohuoneessa. Tällaiset verhot tarjoavat mukavan unen milloin tahansa vuorokauden aikana..

Roomalaiset kaihtimet olohuoneessa

Roomalaisia ​​sävyjä käytetään usein modernin olohuoneen suunnittelussa. Pohjimmiltaan ne ovat keskipitkiä tai lyhyitä, kirjaimellisesti jopa puolet ikkunasta. Tätä varten käytetään kevyttä kangasta, minkä vuoksi muodostuu puolipyöreitä taitoksia. Yksi tämän ratkaisun tärkeimmistä eduista on kyky säätää huoneeseen tulevan valon määrää. Tämä on erittäin kätevää, varsinkin jos asut aurinkoisella puolella..

Verhot

Riittävän paksut, paksusta kankaasta valmistetut verhot, jotka eivät päästä valoa läpi, ovat verhojen pääpiirteitä. Ne ovat loistavia paitsi makuuhuoneen, myös olohuoneen sisustamiseen. Mutta harmonisen sisustuksen saavuttamiseksi on silti parempi yhdistää ne painottomiin, herkkiin verhoihin, jotka on valmistettu läpinäkyvästä tyllistä. Koska verhot ovat pitkiä, ne kootaan loppua kohti harjoilla tai satiininauhoilla, jotka on kiinnitetty seinään. Tämä tekee ikkunasta pehmeämmän. Tarvittaessa voit aina suoristaa verhot koko leveydelle.

Verhot olohuoneessa silmukoilla

Yksinkertaisuus ja lyhyys ovat tämän ratkaisun tärkeimmät edut. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen tilavaan, valoisaan olohuoneeseen. Pohjimmiltaan silmukoissa näet pellavasta tai tyllistä valmistetut verhot. Jokainen vaihtoehto näyttää hyvältä sisätiloissa sen suunnittelutyylistä riippumatta. Silti suosittelemme valitsemaan vaaleita, neutraaleja kangasvärejä..

Verhot katon syvennyksessä

Erinomainen ratkaisu vuonna 2021 on verhot kattorakenteessa. Tätä tekniikkaa käytetään yhä useammin tyylikkäissä ja moderneissa sisätiloissa. Mielenkiintoista on, että verhot voivat olla paitsi tiheitä, myös ohuita, lähes painottomia. Valitusta vaihtoehdosta riippuen olohuone näyttää täysin erilaiselta..

Kuten näette, täysin erilaiset verhot ovat tulleet ajankohtaisiksi vuonna 2021. Valitusta sävystä ja materiaalista riippuen ne luovat halutun vaikutelman olohuoneen sisustukseen..