Olohuone New Yorkin huoneiston loft -tyyliin

Kuinka integroida loft -tyyli moderniin sisustukseen ja samalla säilyttää kodikkaan tunnelman lämpö ja viihtyisyys? Kuinka yhdistää teollinen estetiikka sisustukseen ja antiikkiseen sisustukseen tai design -huonekaluihin? Vastaukset näihin kysymyksiin saat lyhyeltä valokuvakierrokselta New Yorkin asunnon olohuoneesta. Viihtyisä ympäristö, yhdistelmä modernia sisustusta ja retrokalusteita, nykytaiteen käyttö – kaikki muutamalla neliöllä, säilyttäen samalla avaruuden ja vapauden tunteen.

Loft -tyylinen olohuone

Aluksi loft -tyyli syntyi asuntojen asuntojen entisten teollisuushuoneiden järjestelyissä. Nykyään ei ole välttämätöntä asua rakennuksessa, joka oli aikoinaan tehdashalli tai varasto, jotta voidaan järjestää sisustus, jossa on teollinen estetiikka. Jos kaupunkiasunnossa on riittävän tilavat huoneet, joissa on korkeat katot ja suuret ikkunat, sen sisustuksen sisustaminen loft -tyyliin ei ole vaikeaa. Jos et pidä sellaisten loft -aiheiden käytöstä avoimena viestinnänä, suurina pylväinä ja esillä olevina olevina lattiarakenteina, tiilimuurauksen järjestäminen yhden seinän aksentiksi ei ole vaikeaa.

Tiiliseinä aksenttina

Olohuoneen oleskelutilaa edustaa mukava sohva, jossa on nahkaverhoilu miellyttävässä okkersävyssä, alkuperäinen sohvapöytä ja kaareva lattiavalaisin, jossa on suuri kangasvarjostin. Ulkonäköä täydentävät miellyttävät pienet asiat, jotka luovat kodikkaan tunnelman – matto, jossa on painatus ja kulunut vaikutus, sekä pieni jalusta, joka on valmistettu puupalikasta.

Moderni ja viihtyisä parvi

Hamppun käyttö sisustuksena ei ole itseironiaa ja suunnittelun ainutlaatuisuutta? Hyväksy, että tällaisen alkuperäisen telineen valmistaminen vie vähän aikaa ja rahaa, ja tällainen sisustus tuo olohuoneen ilmapiiriin paljon luonnollista lämpöä ja ainutlaatuisuuden muistiinpanoja.

Kantojalusta

Sohva, jossa on nahkaverhoilu, näyttää hyvältä tiiliseinän taustaa vasten luoden tietyn raakuuden hengen olohuoneen sisustukseen. Tämä on melko käytännöllinen vaihtoehto asunnoille, joissa on pieniä lapsia, ja lumivalkoiset sohvat voivat olla sisätiloissa vain aikakauslehtikuvituksina. Voit pehmentää hieman sohvan julmaa muotoilua käyttämällä enemmän «kodikas» tekstiilit sohvatyynyjen koristeena. Pehmeästä velourista tai jopa turkista tulee paitsi virkistysalueen kohokohta, myös tuo väriä ja tekstuuria erilaisuuteen koko huoneen sisustukseen..

Sohvatyynyjen tekstiilit Painopiste tekstiileissä

Silmää yksityiskohdille

Päivällä olohuoneessa on runsaasti luonnonvaloa suurten ikkunoiden ansiosta. Pimeää aikaa varten on olemassa useita valaistusvaihtoehtoja – keskuskattokruunu kirkkaalle valaistukselle perhetapaamisen aikana tai vieraiden vastaanottaminen yhteisessä tilassa. Intiimimpiä asetuksia varten lattiavalaisimen hajavalo, jossa on kaareva kolmijalka ja pellavainen tekstiilivarjostin, sopii paremmin..

Arch -mallin lattiavalaisin

Paikallinen valaistus

Lumivalkoisesta sohvapöydästä, jossa on kiiltävä yläpinta ja teräsjalat, on tullut nykyaikaisuuden ripaus olohuoneen kuvassa. Mukava, ergonominen muoto ja vakaa muotoilu mahdollistavat sen, että pöydästä tulee helposti istumapaikka, jos olohuoneeseen kokoontuu useita ihmisiä vastaanottoon tai juhliin.

Nahkasohvan verhoilu

Lumivalkoinen sohvapöytä

Kuten aina, sisustuksen kokonaisvaikutelma ei ole vain suurimpien tai silmiinpistävimpien sisustusesineiden ulkonäkö. Kaikki pienet asiat, koriste -elementit, tekstiilisuunnittelu – kaikki muodostaa käsityksemme tästä tai toisesta tilasuunnittelusta. Täyttämällä sisätilat sydämelle rakkailla esineillä, me paitsi koristamme huoneen myös teemme siitä uskomattoman yksilöllisen ja ainutlaatuisen..

Viileä paletti

Sohvan toisella puolella on kaksitasoinen pyörätuolipöytä. Tämä on mukava. Matkaviestin voi toimia sekä juoma- että välipalavaununa juhlissa tai kirjahyllynä säännöllisinä päivinä. Aterioiden ystävät «television alla» arvostavat myös tällaista huonekalua olohuoneessaan. Lisäksi se on helppo kuljettaa keittiöstä ja takaisin likaisilla astioilla..

Pyöräpöytä

Matkaviestin

Lepopaikan toisella puolella on osa lyhyitä aterioita. Jos huoneistossa asuu kaksi ihmistä, pieni pyöreä pöytä ja pari mukavaa tuolia voivat hyvin järjestää ruokailutilan..

Alue lyhyille aterioille

Ulkoisen vaikutelman kannalta kevyt, mutta ominaisuuksiltaan vakaa ja vahva, pienen ruokailutilan huonekalut eivät rasita sisustusta, vaan auttavat luomaan kevyen ja rennon ilmapiirin koko olohuoneeseen. Kevyiden, läpikuultavien verhojen tausta antaa ilmavuutta lyhyiden aterioiden segmentin kuvaan..

Tyylikkäät ja kevyet huonekalut

Elävät kasvit valkoisella pohjalla

Vähän elävää vihreyttä ja koko olohuoneen sisustus muuttuu, täytetään kevään raikkaudella ja näyttää siltä, ​​että jopa tuoreiden lehtien tuoksu voidaan tuntea katsomalla valokuvaa.

Kattaus