Nahka sisätiloissa on elävää materiaalia, joka antaa lämpöä

Nahkan käyttö viimeistelymateriaalina on saavuttanut poikkeuksellisen suosiota, kun sisustussuunnittelu kääntyy nykyään 1900 -luvulla alkaneeseen Art Deco- ja jugendtyyliin. Tyylikkyys ja ylellisyys sisätiloissa on jälleen muodin huipulla. Lisäksi on huomattava, että nahan käyttö ei rajoitu millään tavalla huonekalujen verhoiluun. Nyt sitä voidaan käyttää jopa seinien, kattojen ja lattian koristeluun sekä sisätilojen yksittäisiin elementteihin upeiden koristekuvioiden luomiseksi..

Ylellinen olohuone, jossa on takka, koristeltu upealla viininpunaisella nahallaTyylikäs ja viininpunainen sisustus ja nahkalaatat seinilläSisätiloissa on nahkaiset lattiat ja jalo nahkasohva kahvinvärisenäRuskea nahkasohva sisätiloissa - ylellinen klassikkoAntelias ruskea nahkainen nojatuoli olohuoneessa

Nahka huonekalut

Nahkaverhoilu on perinteisin tapa käyttää tätä koristemateriaalia. Kalusteet on verhoiltu sekä luonnollisilla että keinotekoisilla materiaaleilla. Yleensä sohvat, nojatuolit, tuolien istuimet, sängyt, jakkarat ja pussit on valmistettu nahkaverhoilusta. Tällaiset huonekalut sisätiloissa näyttävät aina upeilta ja antavat erityistä jaloutta ja eleganssia..

Nahkainen sohva ja pöytä, päällystetty nahalla tilavan olohuoneen sisätiloissa Pyöreä nahkainen pöytä ja nojatuoli olohuoneen sisätiloissa Nahkapäällysteiset tuolit ruokasalin sisätiloissa

Käytettyjen värien osalta yleisimpiä ovat musta, ruskea (erityisesti kahvin sävy), harmaa ja myös pastellivärit. Mustavalkoinen yhdistelmä on yhtä suosittu kuin punaisen, beigen ja keltaisen yhdistelmä..

Noble tumma nahkasohva olohuoneen sisustuksessa Punainen nahkasohva olohuoneen sisustukseen Ruskeat nahkasohvat sisätiloissa

Samaan aikaan tyyli voi olla aivan mikä tahansa ja jopa kaikkein odottamattomin. Nykyään nahalla tehdään kuvio tai kirjonta, se on koristeltu helmillä, tekojalokivillä, puu- tai metalliosilla tai turkilla – suunnittelijoiden mielikuvitusta ei ole rajoitettu. Lisäksi nahka voi olla kohokuvioitu, lakattu, rei’itetty, se voi koostua raidoista ja punoksista, joissa on saumat ulospäin, ja muodikkaan antiikkisen ilmeen saamiseksi verhoillut huonekalut on koristeltu nauloilla, joissa on suuret hatut..

Alkuperäinen tapa käyttää nahkaa huonekalujen valmistuksessa

Nykyään, kun kaikki kehittyy eikä pysy paikallaan, nahkaa käytetään paitsi huonekalujen verhoiluun – suunnittelijat ovat edenneet pidemmälle. Nyt tätä upeaa materiaalia käytetään työtasojen, ruokapöydän jalkojen koristeluun, lipastot, kaapit, kaapit, ovet, tuolit – ja mihin tahansa, jopa nahkaisiin jääkaappeihin ja nahkahyllyihin..

Nahkainen vaatekaappi

Samaan aikaan näihin tarkoituksiin käytetään vain laadukasta kangasta (luonnollinen patinoitu tai vahattu nahka, jossa on erityinen kyllästys, joka suojaa sitä kosteudelta). Ihon levitysmenetelmät ovat erilaisia: esineet voivat olla täysin nahkaisia ​​tai vain tiettyjä osia voidaan koristaa. Yleensä nahka sopii hyvin erilaisten materiaalien, kuten luonnonpuun, lasin ja kromatun metallin kanssa..

Nahka seiniin ja kattoon

Melko usein nykyään suunnittelijat kääntyvät seinien ja kattojen sisustamiseen nahalla. Tätä varten on olemassa jopa nahkatapetteja ja nahkaviimeistelylaattoja, vaikka ei vielä missään kaupassa, mutta kiinnostus tätä materiaalia kohtaan kasvaa nopeasti. Ja tällaista sisustusta käytetään klassisten ja etnisten tyylien sisätiloihin. Yleisin tapa on jäljitellä strutsin tai krokotiilin ihoa. Luonnon- ja keinonahkapaloja voidaan myös yhdistää.

Upea olohuone, jossa mustat nahkaseinät

Ryppyiset nahkaiset katto- ja seinäpäällysteet näyttävät erittäin vaikuttavilta. Sinun on kuitenkin lähestyttävä huolellisesti seinien koristamista nahalla, jotta et tule liian teeskenteleväksi. Aluksi on parasta koristella yksi seinä – tämän avulla voit tarkastella lähemmin tätä materiaalia..

Seinä on koristeltu nahkalaatoillaNahkalaatat seinäkoristeiden materiaalina

Nahkatapetteja on saatavana rullina tai vinyylipohjaisina laattoina. Sekä katto- että seinäpäällysteillä on erilainen rakenne, väri, ne voivat olla esimerkiksi volumetrinen kohokuviointi tai kuvioitu maalaus. Muuten on myös keraamisia laattoja, jotka on kokonaan peitetty nahalla tai koristeltu yksittäisillä nahkaelementteillä. Sitä käytetään yleensä keittiön, käytävän tai kylpyhuoneen sisustukseen..

Nahkaseinät kylpyhuoneen sisätiloissa

Nahka lattiana

Ensinnäkin haluaisin huomata, että iho on «elossa» materiaalia. Testaa tämä kävelemällä nahkalattialla ja huomaat hämmästyttävän ja ainutlaatuisen tunteen. Loppujen lopuksi nahka on aina ollut kuninkaiden etuoikeus renessanssin aikana. Lisäksi testaus on osoittanut, että tällä materiaalilla on erinomainen lujuus, kulutuskestävyys ja vedenkestävyys, mikä vahvistaa sen ehdottoman luotettavuuden..

Nahkalattia tarjoaa poikkeuksellisen tunteen

Nahkapäällyste sisätiloissa

Tyypillisesti nahkalattiaa käytetään esimerkiksi kirjastoon, toimistoon tai makuuhuoneeseen. On kuitenkin aina syytä muistaa, että tupakointi tällaisissa huoneissa on ehdottomasti kielletty, koska iho imee täydellisesti kaikki hajut. Nahkalattia ei sovellu täysin käytäville, keittiöihin ja lastenhuoneisiin, esim. alueille, joilla on aktiivinen toiminta, koska nahka on kallis materiaali.

Myös sisätiloissa käytetään hyvin usein alkuperäisimmän rakenteen omaavia nahkamattoja, esimerkiksi leikatun mokan tai kierrettyjen ja punottujen nauhojen ja narujen muodossa tai yksinkertaisesti sileän pinnan muodossa. Muuten, nahasta ja turkista tehdyt yhdistetyt matot ovat epätavallisen tehokkaita..

Nahka lisävarusteena

Nykyään löydät laajan valikoiman nahkatarvikkeita, esimerkiksi koristeellisia nahkaisia ​​koreja tai lamppuja, joiden sävyt on peitetty nahalla.

Nahkalamppu sisätiloissa

Lisäksi nahkaa voidaan käyttää koristamaan ovien ja kaappien kahvat sekä maljakot, tuhkakupit, verhot, kaihtimet jne. – kaikki tämä antaa sisustukselle erityisen tyylin. Tällä hetkellä, kun kehitetään teknologioita nahan käsittelyyn ja käsittelyyn, tätä materiaalia on yleisesti käytetty yleisesti. Nahka voi peittää huonekalujen lisäksi myös kodinkoneet, tietokoneet, puhelimet jne., Jolloin voit muuttaa tavallisen asian «elossa», ja tee siitä myös ainutlaatuinen esine ja anna sisustukselle erityistä tyylikkyyttä ja lämpöä.