Moderni ulko -oven suunnittelu – näkymä huoneen sisältä

Tarjoamme huomiosi valikoiman moderneja kuvia ovista, jotka sijaitsevat maa- ja kaupunkityyppisten omakotitalojen pääsisäänkäynnillä. Kotimme etuovi on koko rakennuksen tunnusmerkki. Tämä on ensimmäinen sisätilojen yksityiskohta, jonka jokainen vierailija kohtaa sen jälkeen, kun hän on tutustunut rakennuksen julkisivuun ja sen ulkoasuun..

Sisäänkäynti

Äskettäin ovet, joissa on himmeä tai läpinäkyvä lasi, ovat tulleet yhä suositummiksi. Tällaisten mallien avulla voit päästää enemmän luonnonvaloa eteiseen ja lisätä visuaalisesti tilaa, virkistää sitä.

Etuovet himmeällä lasilla

Kaikille, jotka haluavat saada enemmän valaistusta huoneeseen lasiovilla varustetun sisäänkäynnin suunnittelun vuoksi, mutta eivät ole samalla valmiita jakamaan kaikkea omassa käytävässään tapahtuvaa katutilaa, ovimallit matta- tai kuvioitu lasiosa sopii..

Kääntöovet

Tämä alkuperäinen kääntyvä ovi tekojalokivelle tekee kaikille asunnonomistajille selväksi, että omistajat eivät ole vieraita edistyksellisille näkemyksille, poikkeukselliselle lähestymistavalle perinteisiin asioihin ja näkemysten luovuuteen..

Mattalasilla

Kaksilehtiset ovet, joissa on himmeä osa, eivät ainoastaan ​​koristele pääsisäänkäyntiä, vaan myös laajentavat kulkua merkittävästi, jos joudut tuomaan sisään esimerkiksi suuria huonekaluja.

OvisilmäJoskus ovien suunnittelussa käytetään seuraavaa tekniikkaa – useiden mattaosien joukosta yksi läpinäkyvä jätetään, jotta näet ovellesi saapuneet vieraat, mutta samalla säilytetään viereisen sisätilan läheisyys.

Yhdistelmä

Usein tällainen osa on läpinäkyvästä lasista valmistettu sivuverho..

Värjätty lasi

Tämä lasimaalauksella varustettu ulko -oven malli sopii omakotitaloon, joka on suunniteltu perinteiseen tyyliin. Puupintojen rikkaus ja ylellisyys yhdistyvät täydellisesti kestävään kuvioituun lasiin.

Kuvioitu lasi

Tällaiset kolmilehtiset ovet voivat sopia sekä klassiseen huoneeseen että sisustukseen, jossa on maalauselementtejä. Massiivipuiset kehykset tarjoavat luotettavaa tukea paksulle kuvioidulle lasille.

Monia osioita

Vaikka itse ovi on tehty täysin tyhjäksi ja sen geometria on yksinkertainen, kiinnostus sen ulkonäköön ja sisätilojen valaistukseen lisää sivusymmetrisiä, himmeästä lasista valmistettuja osia, jotka on jaettu osiin.

Neliöt

Toinen ei-triviaalinen lähestymistapa sisäänkäynnin jakamisessa halkaisijaltaan neliöiksi himmeällä lasilla.

Harmaan sävyissä

Mielenkiintoinen yhdistelmä peittävyyttä ja läpinäkyvyyttä lasista tekee tästä ulko -oven mallista paitsi ulkonäöltään houkuttelevan, myös erittäin käytännöllisen kodin omistajille. Säilyttäen samalla auringonvalon tunkeutumisen eteiseen.

Yksityisen talon pääovi läpinäkyvillä lasilevyillä

Niille, joiden on päästettävä mahdollisimman paljon valoa eteiseen ja joilla on ainakin pieni yksityinen piha, joka erottaa kodin kadun, sopivat täysin läpinäkyvällä lasilla varustetut ovi -mallit..

Valkoinen muovinen ovi

Mielenkiintoinen muotoilu muovisesta lumivalkoisesta ovesta, joka on jaettu useisiin lasiosiin, sopii täydellisesti nykyaikaiseen asuntoon, minimalistiseen tyyliin tai lähellä tätä tyyliä.

Tumma ovi

Jopa pienet lasilevyt voivat valaista käytävän ja heikentää melko suurten kaksilehtisten ovien tylsää ilmettä.

Symmetriset terät

Sokean puisen oven sijainti läpinäkyvien inserttien kohdistuskohdassa on mielenkiintoinen suunnittelutekniikka, lasin läsnäolo oviaukon yläosassa lisää auringon virtausta, joka voi päästä sisälle.

Terassin edessä

Täysin läpinäkyvä, riittävän suuri lasi ei anna muukalaisten nähdä, mitä yksityisessä talossa tapahtuu, koska kuistilla on katettu katos tai puisista säleistä valmistettu terassi.

Vaikea geometria

Tämän yksityiskodin valtava oviaukko on suunniteltu kirkkaasta lasista, puusta ja muovista. Hyväksyttyjen geometristen ja värillisten tekniikoiden kontrasti mahdollisti ei-triviaalin mallin luomisen mielenkiintoisella kuvalla.

Urbanismi

Tämän talon korkeat katot, hieman urbaanissa tyylissä, määräävät sisäänkäynnin mitat. Lasisen, osittain huurretun sivulevyn avulla oli mahdollista visuaalisesti keventää pääsisäänkäyntiä, tehdä siitä vähemmän massiivinen ja raskas.

Puu ja lasi

Tässä massiivisessa rautaisessa puisessa ovessa oleva läpinäkyvä lisäosa toimii pikemminkin suurena ovi -aukkona ja mahdollistaa vierailijoiden näkemisen ennen ovien avaamista.

lasiovi

Sisäänkäynti- ja sisäovet on jaettu lasiosilla varustettuihin osiin ranskalaisesta maalaistyylistä. Nykyään tämä on melko yleinen tapa siirtyä pois perinteisestä sokeasta ovesta..

Kaapit

Ja nämä merenkulkutyyliset sisäänkäyntiovet, joissa on läpinäkyvät ikkunat laivaporttien muodossa, luovat rentouttavan ilmapiirin. Huoneen sisäänkäynnin kuva saa sinut odottamaan vastaavaa vaaleaa ja kevyttä sisätilaa huoneen sisätiloista.

Perinteinen muotoilu

Perinteinen ulkoasu läpinäkyvillä elementeillä sopii käytävän klassiseen sisustukseen.

Sokea ovi

Ja lopuksi – kuuro versio sisäänkäyntiovista, jotka näyttävät sopivilta eri sisustustyyleissä.