Moderni tyyli ylellisessä toteutuksessa asunnon sisätiloissa Singaporessa

Singaporen tasavaltaa, kaupunkivaltiota, 60 saaren maata, ei kutsuta pieneksi valtioksi, joka sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Useimmille on hyvin tunnettu tosiasia, että tämä maa muuttui melko lyhyessä ajassa (valtion rakenteen uudelleenjärjestelyn mukaan) köyhästä pienestä saarivaltiosta, joka joutui jopa viemään makeaa vettä, vauras, erittäin kehittynyt elektroniikkateollisuuden johtaja Kaakkois -Aasiassa. On selvää, että koko maan hyvinvointi ei voi muuta kuin vaikuttaa väestön elintasoon. Nopea harppaus maan taloudessa antoi suurimman osan väestön keskiluokasta nostaa elintasoa, vaurautta ja mukavuutta. Tässä julkaisussa haluamme näyttää sinulle singaporelaisen asunnon sisustuksen, ja niin pitkä johdanto oli tarpeen, jotta saisimme ainakin likimääräisen vaikutelman äskettäin köyhyydessä olevien ja huipulla olevien paikallisten asukkaiden mentaliteetista. talouden vuorelle tällä hetkellä..

Tilaa ja mukavuutta, ylellisyyttä ja kiiltoa, luonnonmateriaaleja ja säteilyä – epiteettejä singaporelaiseen huoneistoon voidaan valita pitkään. Tämän asunnon kauneus ja hienostuneisuus ovat sisustuksen peruskäsitteen alaisia ​​- kodikkaan, mukavan ja samalla ylellisen ympäristön luominen. Ja jos jollekin mukavuutta ja mukavuutta ilmaistaan ​​vain huonekaluissa ja sisustuksessa, niin Singaporen asuntojen omistajille ja heidän suunnittelijoilleen estetiikka ja jopa jonkinlainen glamouri tilan suunnittelussa ovat tulleet eturiviin.

Tilava sali

Nykyaikaista ylellisyyttä olohuoneissa

Tilavassa olohuoneessa on monia vastakkaisia ​​yhdistelmiä, kirkkaita pisteitä ja alkuperäisiä, ilmeikkäitä elementtejä. Mutta samaan aikaan koko sisustus näyttää orgaaniselta, modernilta, mukavalta ja toimivilta. Pastellisävyjen ja tummien, syvien värien vastakkaisten yhdistelmien käyttö mahdollisti olohuoneen dynaamisen ja jopa hieman dramaattisen suunnittelun. Pehmustettujen huonekalujen sijoittaminen suuria panoraamaikkunoita pitkin, suljetut katto-lattiakaihtimet mahdollistivat tilavuuden ja liikkumisvapauden säilyttämisen huoneessa.

Olohuoneen kontrasti

Olohuoneen sisustuksesta on tullut modernin ylellisyyden ruumiillistuma, mutta samalla huoneen muotoilu on uskomattoman käytännöllinen. Eikä vain siksi, että useiden ihmisten ryhmä mahtuu mukavasti olohuoneen pehmeälle alueelle, vaan myös siksi, että kaikki huonekalut ovat vaihdettavissa – säilytysjärjestelmät muuttuvat telineiksi tai istuimiksi, konsolilla on sekä koristeellinen että käytännöllinen toiminto.

Kontrastien peli

Toinen tilava olohuone on tila, joka on täynnä kiiltoa ja mattaa, pastellivärejä ja tummia sävyjä, modernia taidetta ja antiikkikalusteita. Sisäänrakennettu valaistus ja paikalliset valonlähteet auttavat luomaan rennon ja hieman intiimin ilmapiirin, johon haluat uppoutua työpäivän päätteeksi rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Lepohuone

Suuri sisäänrakennettu olohuoneen säilytysjärjestelmä näyttää enemmän vitriiniltä, ​​jossa on monia mielenkiintoisia sisustuselementtejä. Lasin ja peilipintojen yhdistelmän käyttäminen rakenteen pohjan mustalla taustalla. Taustavalo ja ruostumattoman teräksen kirkkaus luovat huoneeseen todella ainutlaatuisen keskipisteen..

Esittelykaappi

Singapore -asunnon tilassa kiinnitetään paljon huomiota yksityiskohtiin ja sisustukseen. Monet elävät kasvit, kukat maljakossa, epätavalliset koriste -esineet on järjestetty samaan määrään, kun et tunne liikaa, mutta tunnet halua katsoa näitä ihania pieniä asioita omistajille pitkään.

Luonnolliset kukat

Sisustus

Singaporen huoneisto ruokasali – tyylikäs ruokailutila

Tilavan salin ohi löydämme kulkuväylän, jota käytetään perheen illallisiin ja vastaanottoihin aterian yhteydessä. Käytävän tumma kehys, kuten portti toiseen huoneeseen, heijastuu lattian kiiltävään pintaan ja lisääntyy ruokasalin peilien ja lasipintojen välillä.

Sisäänkäynti ruokasaliin

Mukavaa mutta ylellistä ruokailuryhmää edustaa tilava pöytä, jossa on peilikatto ja nojatuolit, joissa on pehmeä nahkaverhoilu. Draaman teeman säilyttämiseksi ruokailutilan järjestelyssä käytettiin peilipintoja, tummennetun lasin elementtejä, jotka valaistiin sekä sisäänrakennetun valaistusjärjestelmän avulla että alkuperäisen muotoilun riippuvalaisimien avulla..

Lounasryhmä

Kontrastien leikki, jota valaisevat erilaiset valaisimet, muodosti tyylikkään ja modernin ruokasalin suunnittelukonseptin perustan. Matta- ja peilipintojen vuorottelu, valkoinen ja musta, sileä ja kuvioitu – Singaporen asuntojen estetiikan perusta.

Hieno tarjoilu

Makuuhuoneet – huoneet, joissa on mukava ja loistava muotoilu

Singaporen kaupunkivaltiossa sijaitsevassa huoneistossa on useita makuuhuoneita, ja ne kaikki on sisustettu asuntojen yleiskäsitteeseen – yhdistelmä tummia ja vaaleita sävyjä, erilaisia ​​tekstuureja, esineiden ja rakenteiden muotoja. Ensimmäinen tilavan huoneiston makuuhuoneista on itse asiassa sisustettu kahden värin sävyillä – valkoinen ja musta. Näiden kahden kontrastin vuorottelu mahdollisti ei-triviaalin, tarttuvan ja samalla modernin huoneen sisustuksen nukkumiseen ja rentoutumiseen..

Mustavalkoinen makuuhuone

Toisessa makuuhuoneessa mustavalkoiseen kaksiväriseen sisustukseen on lisätty puiset sävyt lattiassa ja beigen sävyt tekstiileissä ja verhoiltu pääty. Pöytävalaisimien hajavalaistus luo pehmeän, vaatimattoman yksityisyyden ja mukavuuden ilmapiirin makuuhuoneeseen. Huoneen kirkkaampaa valaistusta varten on alakattoon rakennettu valaistusjärjestelmä.

Pehmeä pääty sängyn vieressä

Mukavien istuinten lisäksi suuria panoraamaikkunoita pitkin makuuhuoneeseen on asennettu alkuperäisen muotoinen konsoli, jota voidaan käyttää sekä työpaikkana, kannettavan tietokoneen asentamisena että peilipöytänä ja ottaa tarvittavat ominaisuudet kuva.

Työpaikka

Kolmas peräkkäin, mutta ei ylellisyyden tasolla, makuuhuone on sisustettu upealla tyylikkäästi ja loistavasti. Peilipinnat ja mattapinnat useilla tasoilla, sisäänrakennettu valaistus, erilaiset tekstuurit, rikkaat tekstiilit ja nahkaverhoilu – kaikki tässä makuuhuoneessa luo mukavan, jalon ja rikkaan muotoilun. Keskeinen huonekalu on suuri sänky, sitä ympäröi arvokas ympäristö – kevyen nahkaverhoilun pehmustettu pääty keskellä ja peilipinnat molemmin puolin yöpöydän yläpuolella.

Loistoa ja ylellisyyttä makuuhuoneen sisustuksessa

Yöllä valtavia panoraamaikkunoita verhoavat satiiniverhot epätavallisilla koristeilla, ja päivällä ne avaavat näkymän metropoliin pilvenpiirtäjineen, lasi- ja betonirakenteineen, kirkkailla mainoksilla ja meluisilla kaduilla.

Panoraamaikkunat

Pienen istuinalueen, jota edustaa nahkaisella pyörivällä tuolilla varustettu jalkatuki, jota voidaan käyttää pussina, ja matalan pöydän, jossa on peilipeite, lisäksi tässä makuuhuoneessa on kulma, jossa on peilipöytä ja kuvanvalinta -alue. Tämän toiminnallisen segmentin muotoilu on lakoninen, mutta samalla peilipintojen hohtava, ja se luo uskomattoman rennon ilmapiirin, jossa haluat pysyä mahdollisimman pitkään..

Peilipöytä

Singaporen asunnon viimeisen makuuhuoneen sisustus on merkittävä muodoltaan ja ennen kaikkea sängyn muodosta keskeisenä huonekaluna sanan kaikissa merkityksissä. Pyöreät, soikeat, juoksevat teemat huonekalujen suunnittelussa, sisustuksessa ja erilaisissa malleissa muodostivat perustan makuuhuoneen sisustukselle. Pyöreän sängyn lisäksi myös päätyosan takana oleva alkuperäinen muotoilu valaistuilla aukkoilla, jotka toimivat hyllyinä, säilytysjärjestelminä, tuli huoneen keskipisteeksi.

Makuuhuone pyöreällä vuoteella

Täällä sijaitsevan työpaikan suunnittelussa on myös pyöristetyt muodot. Makuuhuoneen alkuperäisen kuvan täydentää yhtä henkilökohtainen kattokruunumalli, joka täydentää ihanteellisesti kontrastista, modernia, mutta niin kodikasta kuvaa nukkumiseen ja rentoutumiseen..

Pyöristetyt muodot

Singaporen asunnon aputilat – mukavuutta kaikissa yksityiskohdissa

Jopa portaiden lähellä oleva tila, joka on varattu virkistysalueelle ja kirjastolle, huokuu jaloutta ja mukavuutta, ylellisyyttä ja hienostunutta estetiikkaa. Huomio yksityiskohtiin muodostaa sisustuksen eheyden, ja luonnollisten sävyjen ja kontrastisten tummien elementtien yhdistelmä muodostaa perustan pienelle virkistys- ja lukualueelle.

Kirjasto

Parvekkeella sijaitseva avoin terassi on miellyttävä lisä Singaporen huoneistoihin. Ulkoilu on kallista kaupunkilaiselle. Suunnittelijat pitivät avoimen verannan järjestelyä rentoutumispaikkana, grillipaikkana ja jopa terassina raikkaassa ilmassa mahdollisimman huolellisesti. Mukavat rottinkituolit pehmeällä täytteellä. Pieni pöytä heille liitossa, grillausvälineet – ja kaikki tämä on kehystetty suurilla vihreillä kasveilla. Lisää tähän ulkoasuun alkuperäinen nurmikko- ja kivilaattojen ruudukkomalli, jotta saat ainutlaatuisen, kutsuvan ja mukavan istumapaikan ulkona Singaporen asunnossa..

Avoin terassi