Moderni tyyli yksityisen talon lakoniseen suunnitteluprojektiin

Kun sisustetaan yksityistä taloa, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella, monet asunnonomistajat haluavat tuoda itse luonnon hengen, käyttää luonnonmateriaaleja. Mutta samaan aikaan suurin osa yksityisten kotitalouksien omistajista haluaa, että heidän kodinsa on paitsi toimiva ja käytännöllinen, myös modernin näköinen ajan hengessä. Esittelemme huomionne yhden maalaistalon suunnitteluprojektista, jonka suunnittelussa onnistuimme saavuttamaan uskomattoman harmonisen tasapainon käytännöllisyyden, lakonismin ja muotoilun mukavuuden välillä. Osaavan viimeistelymateriaalivalikoiman, ergonomisten huonekalumallien ja huomaamattoman sisustuksen avulla voitiin luoda mukava, kätevä ja samalla ylikuormittamaton sisustus.

Olohuoneessa on lakoninen mutta kodikas sisustus

Omakotitalon olohuoneen sisustuksen modernilla tyylillä on paljon yhteistä skandinaavisen tyylin motiiveihin. Tila ja valo ovat myös sisätilojen pääkomponentteja. Luonnonvalon runsauden ansiosta huone näyttää jopa kevyeltä ja kevyeltä, vaikka puuta käytetäänkin aktiivisesti pintakäsittelynä. Väriratkaisut kompensoivat onnistuneesti toisiaan – harmaat luonnonkiven jäljitelmät takan läheisyydessä tuovat viileyttä, kun taas laminaattilattia ja puiset kattopaneelit luovat lämpimän luonnollisen mukavuuden. Lakonisen huonekaluvalikoiman avulla voit luoda ympäristön, jossa sekä kotitalouden jäsenet että heidän vieraansa voivat tuntea olonsa mukavaksi, mutta samalla huone ei näytä ylikuormitetulta.

Tyylikäs olohuoneen sisustus

Tilava keittiö-ruokailutila, jossa on monipuolinen muotoilu

Suuri keittiö-ruokasali maalaistalossa on minkä tahansa kotiäidin unelma. Varsinkin jos tämän uskomattoman toimivan huoneen muotoilu täyttää kaikki ergonomian säännöt, on käytännöllinen, mukava ja visuaalisesti houkutteleva. Monille näyttää siltä, ​​että suuren keittiön suunnittelun luominen ei ole vaikeaa. Täällä pienessä, ahtaassa minikeittiössä on todella paljon ongelmia huonekalujen, värien ja materiaalien asettelussa ja valinnassa. Mutta jopa erittäin tilavia keittiöitä ei ole helppo järjestää, koska työalueet on järjestettävä siten, että emäntä (tai omistaja) ei «mutkikkaita kilometrejä» liesi, jääkaappi ja pesuallas. Käyttää «kolmion sääntö» helpoin tapa on keittiösarjan kulmajärjestely. Tilavissa keittiöissä on varaa lisätä säilytysjärjestelmien ja työtasojen määrää asentamalla keittiösaari – vapaasti seisova moduuli, johon kodinkoneet voidaan integroida.

Kätevä keittiötila

Värivalikoiman valinta keittiön rintamille ei ollut sattumaa. Jotta puun ylellinen luonnollinen kuvio ei häiritse huomiota, on loogisinta käyttää neutraaleja värejä – harmaa keittiön kaappien julkisivujen koristeluun ja valkoinen kiiltäviin työtasoihin. Keittiöalueella on esteetön jatko ruokasaliin, jossa on tilava ruokapöytä ja videoalue.

Tilava keittiö-ruokailutila

Makuuhuone moderniin tyyliin

Makuuhuonetta sisustettaessa tärkeimmät osat ovat värimaailma ja mukavien huonekalujen valinta. On välttämätöntä luoda ilmapiiri, jossa omistajat tuntevat olonsa mukavaksi, helpoksi ja rauhalliseksi. Neutraali väripaletti vaaleilla sävyillä ja miellyttävillä puun sävyillä ei ainoastaan ​​auta sinua valmistautumaan nukkumaan, vaan myös tuntee rauhan. Mukava sänky, jossa on pehmeä runko -verhoilu ja terävien kulmien puuttuminen, on erinomainen vaihtoehto nukkumispaikan järjestämiseen avioparille. Riippuvat yöpöydät, joita voidaan verrata kapasiteetiltaan pieniin vaatekaappeihin, ovat paitsi erinomainen säilytyspaikka myös yksinkertaistavat puhdistusprosessia makuu- ja lepohuoneessa..

Makuuhuoneen suunnittelu

Kylpyhuoneissa «fiksu» layout

Hyödyllisissä tiloissa yksinkertaisuuden ja toimivuuden periaate houkuttelevaan kuoreen käärittynä on vahvempi kuin missään muussa huoneessa. Kylpyhuoneessa on tärkeää paitsi luoda kätevä ulkoasu vesijohtolaitteille, lisävarusteille ja säilytysjärjestelmille, mutta tehdä se korkealla ergonomialla. Putkiston ja huonekalujen sijainnin tulee olla sellainen, että omistajat käyttävät aamulla vähintään saniteettitoimenpiteisiin ja vesitoimiin ja voivat rentoutua mukavasti illalla kovan päivän jälkeen..

Kylpyhuoneen suunnittelu

Pesualtaiden alla olevaa tilaa käytetään mahdollisimman käytännöllisesti, ei vain tarvittavien tarvikkeiden sijoittamiseen kylpyhuoneeseen, vaan myös niiden löytämiseen tarvittavan ajan ja vaivan minimoimiseksi.

Alkuperäiset säilytysjärjestelmät

Keraamisten laattojen käyttö suihkuhuoneen viimeistelyyn on käytännöllisin ja esteettisin vaihtoehto. Jopa neutraalin sävyinen keramiikka näyttää vaikuttavammalta, jos käytät eri kokoisten ja muotoisten tuotteiden yhdistelmää. Isojen ja pienten laattojen yhdistelmä «maanalainen» seinillä ja hunajakennon muotoiset mosaiikit lattialla ja kapeissa loivat mielenkiintoisen suunnittelun toiminnallisesta segmentistä ja kylpyhuoneesta kokonaisuudessaan.

Suihkuhuoneen viimeistely

Kun sisustat kylpyhuonetta, voit mennä pidemmälle kuin viimeistelymateriaalit, joilla on korkea kosteudenkestävyys, ja käyttää haluamaasi viimeistelyä väreillä ja tekstuureilla. Esimerkiksi seinien viileä tumma smaragdisävy, joka näyttää ylelliseltä yhdessä sisustuksen teräsosien loiston kanssa..

Kylpyhuoneen suunnittelu smaragdinvärisinä

Käytännöllinen kodinhoitohuoneen suunnittelu

Käytävä ei ole enää vain huone, joka sallii kotitalouksien liikkumisen huoneesta toiseen, ja siitä tulee pieni kotikirjasto, jos se on varustettu sisäänrakennetulla kirjahyllyjärjestelmällä. Tällainen käyttökelpoisen tilan järkevä käyttö ei ainoastaan ​​ratkaise kirjojen säilytysongelmaa, vaan myös lisää aputilojen sisustuksen ainutlaatuisuutta..

Käytävä kotikirjastona

Osaston kaltaiset liukuovet eivät ole vain alkuperäinen sisätilojen elementti, joka väistämättä herättää huomiota, vaan myös mahdollisuus säästää käytävällä olevaa tilaa, varsinkin jos tämä huone ei ole kovin leveä tai osa siitä on jo varattu huonekalut (kuten meidän tapauksessamme).

Alkuperäiset liukuovet