Moderni klassikko maalaistalon suunnittelun esimerkissä

Poissa muodin klassikoista. Perinteinen sisustustyyli näyttää aina paitsi kunnioitettavalta myös merkitykselliseltä. On mahdollista täydentää kanonisia motiiveja kotitalouksessasi ja samalla olla uhraamatta mukavuutta ja moderneja materiaaleja viimeistelyyn ja sisustamiseen. Tarjoamme huomionne pienen valokuvakierroksen maalaistalon huoneista, joiden suunnittelua voidaan kutsua klassisen tyylin uutena tulkintana.

Huomio yksityiskohtiin, kun sisustat yksityistä kotia

Viihtyisä keittiö klassisilla elementeillä

Tilavan olohuoneen avoimen suunnitelman ansiosta oli mahdollista järjestää toimiva mutta kalliilta näyttävä keittiötila, jossa on tarvittavat säilytysjärjestelmät, työtasot ja ruokailutilat. Yksityisen asunnon toiminnallisen segmentin kuvan perusta koostuu huonekaluista, joissa on tumma, jalo väri, viimeistely vaaleilla, neutraaleilla väreillä toimii vain taustana eikä kiinnitä huomiota itseensä. Keittiökaappien perinteisistä julkisivuista ja samanlaisesta baarimallista kulma -asettelussa on tullut keittiösegmentin perusta.

Moderni keittiön sisustus klassisilla elementeillä

Suunnittelijat päättivät olla käyttämättä keittiön kaappien ylempää tasoa, jotta ne eivät rasita keittiön tilan kuvaa, jossa käytetään melko tummien, värikkäiden sävyjen julkisivuja. Pienet avoimet hyllyt mausteille ja muille säilytettäville tavaroille «käsillä», niistä on tullut tehokas vaihtoehto. Tämä järjestely mahdollisti keskittymisen työpintojen yläpuolella olevan suuren esiliinan viimeistelyyn – luonnonkiveä jäljittelevät seinäpaneelit näyttävät ylellisiltä.

Kivisen näköisten seinäpaneelien käyttö

Keittiöalueen pääelementit ovat ylelliset jakkarat klassiseen tyyliin – paitsi jalo puun väri ja monimutkaiset kaiverrukset, myös nahkaverhoilu ovat korostaneet toimivan, mutta samalla mukavan keittiön koko kuvaa.

Ylelliset baarituolit-tuolit

Viihtyisät huoneet, joissa on perinteinen sisustus

Klassinen tyyli on kuuluisa ensinnäkin värivalikoiman valinnasta ja kiinteiden, kalliiden huonekalujen suorituskyvystä. Makuuhuoneiden suunnittelussa käytetyt väriratkaisut rauhoittavat ja virittävät hyvän ja terveellisen unen – beigen sävyt ja herkkä pastellinsininen sävy yhdistyvät uskomattoman harmonisesti klassisessa ympäristössä.

Klassinen makuuhuoneen sisustus

Huolimatta siitä, että sen verhoiluun on käytetty laadukkaita massiivipuusta ja luonnonkankaista valmistettuja huonekaluja, makuuhuoneen kalusteet ovat varsin moderneja – ei ole mitään tarpeetonta ja huoneen omistajien mukavuus on etusijalla. Perinteisten huonekalujen avulla voit paitsi tuntea olosi mukavaksi nukkumis- ja lepohuoneessa, myös nauttia tunnelmasta, tuntea olosi kunnioitettavaksi.

Pastellisävyt luovat rauhallisen tunnelman

Lämmön ja viileyden yhdistelmä on läsnä kaikissa omakotitalon sisätiloissa. Paitsi sävyjen valinta sisustuksen toteuttamiseen, mutta myös kaappikalusteiden julkisivujen puitteissa, näemme alkuperäisen, mutta samalla harmonisen väriyhdistelmän. Herkät siniset suonet näkyvät luonnollisen alkuperän lämpimissä sävyissä, jotka toistavat yöpöydän lasipintoja.

Yöpöytien alkuperäiset julkisivut

Toinen yksityiskotitalon makuuhuone on myös sisustettu neutraalilla värivalikoimalla – herkistä beigen sävyistä on tullut perusta rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin luomiseen. On vaikea löytää asunnon omistajaa, joka kieltäytyisi rentoutumasta tällaisessa huoneessa – makaamaan ylellisellä sängyllä, jossa on pehmeä pääty, uppoutumaan luonnon tekstiilien käsivarsiin pehmeässä valaistuksessa, joka on luotu käyttämällä klassisten mallien valaisimia.

Makuuhuoneen sisustus pastelliväreillä

Alkuperäiset yöpöydät ja yhtä mielenkiintoinen pöytälamppujen muotoilu ovat luoneet uskomattoman harmonisen liiton. Vaaleat puun sävyt, miellyttävät tekstiilien silmien sävyä, lasipintojen kiilto ja kullatut elementit luovat ainutlaatuisen, mutta samalla mukavan kuvan makuuhuoneen toiminnallisesta osasta.

Alkuperäinen tulkinta klassikoista

Klassiset kylpyhuoneet

Mikä voisi olla klassisempaa kuin valita pastellivärit kylpyhuoneeseesi? Ehkä vain vähemmän perinteisten laattojen käyttö «maanalainen» lempeissä, vaaleissa beigeissä väreissä. Keraamisten laattojen lämpimät sävyt ja niiden mattapinnat luovat kodikkaan, rentouttavan tunnelman.

Kylpyhuoneen muotoilu beigeillä väreillä

Toinen kylpyhuone, jossa on tilava suihku, on sisustettu vaaleanbeigellä värillä. Hieno viimeistely ja lasipintojen runsaus laajentavat visuaalisesti jo tilavaa huonetta. Tämän utilitaristisen tilan suunnittelu on esimerkki siitä, kuinka harmonisesti perinteiset säilytysjärjestelmien mallit voidaan yhdistää nykyaikaisiin viimeistelyihin ja progressiivisiin putkityökaluihin..

Kylpyhuone tilavalla suihkulla

Pesualtaan alla olevan tilan sisustaminen klassisen lipaston muodossa on yleinen tekniikka kylpyhuoneen suunnittelussa perinteiseen tyyliin. Riippuvalaisimien moderni ilme on uskomattoman harmoninen vintage -peilikehyksen kanssa.

Klassiset kylpyhuoneen säilytysjärjestelmät

Näytekaapit, joissa on lasiset sisäosat, joita usein löytyy klassisista keittiö- tai ruokailutilojen sisätiloista, ovat löytäneet käyttöä tilavassa kylpyhuoneessa. Pyyhkeiden ja erilaisten kylpytuotteiden säilyttäminen suoraan kodinhoitohuoneessa on erittäin kätevää, jos siellä on vapaata tilaa.

Näyttökaappi hyödylliseen tilaan