Marokkolainen tyyli

Marokkolainen tyyli kuuluu itämaiseen suuntaan sisustuksessa. Sen erikoisuus on viimeistely pääasiassa luonnonvärisillä materiaaleilla ja runsaalla koriste -esineillä..

Valoisa olohuone

Marokkolaistyylinen talo tai huoneisto on täynnä yksityiskohtia, kuten veistetyt ovet ja ikkunaluukut, matalat pussit, sohvat, pöydät, matot ja tyynyt. Lisäksi kutakin näistä esineistä voidaan kutsua koristeeksi, joka antaa tällaiselle sisustukselle erityisen itämaisen ylellisyyden..

Valoisa olohuone

Tämä tyyli on täydellinen ihmisille, jotka arvostavat mukavuutta eivätkä pelkää täyttää kotiaan kirkkailla väreillä. Jos monissa tyyleissä pitäisi noudattaa tiettyä värimaailmaa, jotta huonoa makua ei näytettäisi, niin marokkolaisessa tyylissä mitä enemmän värejä, sitä ilmeikkäämpi ja omaperäisempi se on..

Pyöreä sohva

Oasis -näkymä

Jokaisella tyylillä on oma erikoisuutensa. Afrikan Marokosta peräisin olevan tyylin kohokohta on, että joistakin huoneista on kaunis näkymä keidas. Tällainen liike ei ainoastaan ​​anna sinun tuntea olevansa lähellä luontoa, vaan antaa myös lisää mukavuutta ja rauhaa..

Puutarhanäkymä

Se voi olla terassi tai viihtyisä olohuone, jossa on suuret ikkunat, josta voit ihailla vihreää luonnonsaarta..

Paloterassi

Itse Marokossa tällaiset keidas ovat puutarhoja talojen sisätiloissa. Tällaisen puutarhan järjestäminen suunnitellaan pääsääntöisesti tilojen rakentamisvaiheessa, eikä sen myöhemmässä järjestelyssä ole vaikeuksia..

Oasis -näkymä

Mutta entä jos sinulla ei olisi onnea tulla tällaisen ylellisen talon omistajaksi ja haluat todella pitää sisustuksen tässä tyylissä? Ratkaisu on melko yksinkertainen löytää. Voit varustaa talon nykyisen puutarhan.

Marokko puutarhassa

Jos huoneisto on sisustettu tähän tyyliin, on täysin mahdollista muuttaa parveke tai loggia keidas. Tämä tehtävä voidaan hoitaa helposti asettamalla sinne sisätilojen kukkia ja kasveja..

terassi

Mutta jos johtuu siitä, että huoneessa, jossa haluat luoda marokkolaisen tyylin, ei ole suuria ikkunoita ja mahdollisuutta luoda keidas, josta on näkymä siihen, voit käyttää valokuvataustakuvia, joissa on kuvia viehättävistä kulmista luonto.

Olohuone marokkolaiseen tyyliin

Marokon tyylin luominen alkaa sisustuksen vaiheessa.

Valkoinen olohuone

Suunnittelijan idean mukaan ovien ja ikkunoiden aukot seinissä tehdään erityisellä tavalla, rakennetaan kapeita itämaisia ​​ääriviivoja.

Matala pöytä

Seinät on maalattu väreillä, jotka ovat lähellä luonnonmateriaalien sävyjä.

Mutta jos jostain syystä remontin aikana ei ollut mahdollista luoda sisätilojen ilmapiiriä marokkolaiseen tyyliin tai sitä ei alun perin suunniteltu ja tyyli päätettiin muuttaa ilman korjauksia, tämä idea on helppo mahdollinen.

Marokko ja televisio

Itse asiassa, jotta keskimääräinen olohuone muuttuisi marokkolaiseksi, tarvitset vain tyynyjä eri muotoisille ja värisille sohville ja matalan pöydän.

Matalat sohvat

Ja mitä enemmän koriste-elementtejä, kuten monivärisiä tyynyjä ja muita idää muistuttavia yksityiskohtia, on olohuoneessa, sitä enemmän on mahdollista tuoda se lähemmäksi marokkolaista tyyliä..

Makuuhuone marokkolaiseen tyyliin

Makuuhuone ei eroa paljon olohuoneesta. Se on myös rentoutumishuone, jossa on runsaasti tyynyjä, puukaiverruksia ja metallisia takorautaelementtejä..

Takorautainen sänky

Tilava sänky voidaan ripustaa katoksella, jonka avulla voit tuntea itämaisten satujen mysteerin.

Katos

Puffien ja sohvien läsnäolo ei ole kiellettyä. Kaikki, mikä voi tehdä oleskelustasi huoneessa vieläkin mukavamman ja rauhallisemman, korostaa vain tyylin rikkautta..

Valoisa makuuhuone

Makuuhuoneen värimaailma voi myös olla melko ilmeikäs. Voit tehdä tämän huoneen rauhoittavilla väreillä täyttämällä sen vain kirkkailla koriste -elementeillä..

Valkoinen makuuhuone

Ja voit tehdä seinistä, lattiasta ja jopa katosta värikkään.

Makuuhuone kirkkailla väreillä

Marokkolainen keittiö

Keittiössä sovelletaan samoja periaatteita kuin muissa huoneissa. Mitä kirkkaampia yksityiskohtia ja esineitä, sitä rikkaampi tyyli.

Metalliset taskulamput

Mutta on vielä yksi ominaisuus, joka tekee marokkolaisesta keittiöstä entistä hienostuneemman. Tämä on keraaminen laatta.

Keittiö

Tietenkin voit käyttää tavallisia laattoja, mutta mikään ei voi korostaa sisustusta yhtä hyvin kuin itämaisia ​​motiiveja sisältävät laatat..

Tyyli yksityiskohdissa

Juuri yksityiskohdat tekevät Marokon tyylistä niin tunnistettavan ja epätavallisen. Jokainen niistä tuo hienostuneisuutta ja omaperäisyyttä.

Pimennysverhot

Pimennysverhot palvelevat Marokossa suojaamaan paahtavalta auringolta ja luovat hämärän ja viileyden huoneeseen.

Sohva tyynyillä

Lasitetut keraamiset laatat toimivat myös suojana paahtavalta kuumuudelta maassa, jossa tämä tyyli sai alkunsa. Sisätiloissamme siitä tulee vain toinen kirkas aksentti..

Keraaminen tiili

Erityistä huomiota kiinnitetään väärennettyihin tuotteisiin. Se voi olla sekä huonekaluja että lamppuja tai kattokruunuja. Jokainen näistä yksityiskohdista on joko käsin tehty tai on hyvin samanlainen kuin muinaisten käsityöläisten tekemä, mikä lisää salaisuutta huoneeseen..

Marokkolainen pesuallas

Itämaiset kaaret ja stukkolistat ovat myös tämän tyylin erottuva piirre, mikä tekee siitä entistä hienostuneemman ja omaperäisemmän..

Lasitetut laatat

Kun luot marokkolaistyylisen sisustuksen, älä pelkää täyttää sitä värikkäillä käsintehtyillä esineillä, olivatpa ne huonekaluja tai tyynyjä. Loppujen lopuksi juuri tällaiset yksityiskohdat antavat sinun tuntea kaiken idän ylellisyyden..

Käsityöelementtejä