Makuuhuoneen pukuhuone: sijoitusvaihtoehdot ja valokuvaesimerkkejä valmiista sisustusratkaisuista

Tilava pukuhuone, jossa on monia hyllyjä ja osastoja haavoittumisasuille, on jokaisen naisen unelma. Monet naiset kuitenkin kieltäytyvät tällaisesta ajatuksesta ja motivoivat päätöstään sillä, että tällaisen luomiseksi on välttämätöntä varata erillinen huone. Siksi ehdotamme, että keskustelemme vaihtoehdoista pukuhuoneen järjestämiseksi makuuhuoneeseen, joka ei ainoastaan ​​toteuta unelmasi, vaan sisältää myös tarvittavat asiat, jotka tämän säilytysmenetelmän ansiosta ovat aina asianmukaisia Katso. Opit lisää siitä, mitä pukuhuoneet ovat ja miten ne voidaan sijoittaa makuuhuoneeseen..

Pukuhuone makuuhuoneessa – ominaisuudet

Huolimatta siitä, että yleisin paikka erilaisten tavaroiden säilyttämiseen on vaatekaappi, tällaisella laitteella kuten pukuhuoneella on monia etuja tämän tyyppisiin huonekaluihin verrattuna. Pukuhuoneen läsnäolo on mahdollisuus saada enemmän tilaa tavaroiden kätevään säilyttämiseen. Tässä kodikkaassa nurkassa voit samanaikaisesti sijoittaa useiden ihmisten vaatekaapin kerralla..

Ja mikä tärkeintä, pukuhuone ei millään tavalla vääristä huoneen sisätilaa, vaikka puhumme tällaisen laitteen järjestämisestä makuuhuoneisiin, joissa on pieni alue. Päinvastoin, tällaisesta ratkaisusta tulee huoneen alkuperäinen kohokohta, ja sinulla on loistava tilaisuus vapauttaa tilaa kaikenlaisista asioista, koska ne kerätään yhteen paikkaan ja piilotetaan turvallisesti oven tai verhon taakse uteliailta silmät.

Pukuhuoneen sijoittamisen makuuhuoneeseen periaatteet

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, kun aloitat makuuhuoneen tilan suunnittelun, on määrittää nukkumapaikka, johon sänky on tarkoitus sijoittaa. Sitten voit suunnitella tallennustilan asettelun. Älä myöskään unohda huonekalujen välistä vapaata kulkua ja avoimen oven pakollista tilaa. On tapana asentaa kaikki hyllyt sopivalle etäisyydelle toisistaan. Ripustimien tyyppi valitaan pukuhuoneen koon mukaan. Pieniä tavaroita voidaan säilyttää konsoleissa tai laatikoissa.

Pieni tai kapea makuuhuone

Kaikkein onnistunein ratkaisu kapealle tai pienelle makuuhuoneelle on kulmapukuhuone, joka ei vie paljon tilaa, mutta on riittävän tilava ergonomiansa ja pyöreiden ripustimiensa vuoksi. Lisäksi kulma -pukuhuone auttaa säätämään tilaa visuaalisesti, tasoittaa terävät kulmat ja laajentaa tilaa..

Pitkä tai suorakaiteen muotoinen makuuhuone

Kun luodaan viihtyisä nurkka vaatteiden vaihtamiseen ja tavaroiden säilyttämiseen pitkänomaisessa tai suorakulmaisessa huoneessa, todellinen ratkaisu on varustaa pukuhuone kirjaimilla P tai G.Tässä tapauksessa rakenteen siirtyminen pitkästä seinästä lyhyempään samaan aikaan voit käyttää tilaa tehokkaasti ja korjata visuaalisesti huoneen muotoa.

Suuri ja leveä makuuhuone

Tällaisten mittojen makuuhuoneessa voit luoda siihen täysimittaisen pukuhuoneen. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse säästää joka senttimetriä, joten voit sijoittaa tulevat hyllyt ja säilytyskaapit turvallisesti pisintä seinää pitkin.

Vaatekaappi vaatekaappi

Vaatekaappi vaatekaapin muodossa on tilava rakenne, jossa on monia hyllyjä, osastoja ja tankoja, jotka voivat näyttää äskettäin suosituilta vaatekaappeilta ja jotka voidaan järjestää erityisen väliseinän taakse tai nurkkaan. Samaan aikaan liukuovia pidetään pakollisena osana tällaisia ​​lisävarusteita asennettaessa, jolloin voit piilottaa pukuhuoneen sisällön eikä vie tilaa. Vaatekaapin mitat ja muotoilu riippuvat täysin omistajan makuasetuksista ja hänen taloudellisista mahdollisuuksistaan..

Kulman pukuhuone

Kuten jo totesimme, säilytystilan sijainti yhdessä makuuhuoneen kulmista on erinomainen ratkaisu pienen huoneen järjestämiseen. Pukuhuone sijaitsee tällaisissa huoneissa sisäänkäynnin puolella tai lähellä lyhyttä seinää ikkunan vieressä, jolloin voit säästää valaistusta itse myymälässä. Tämä ratkaisu käytännössä ei vie hyödyllistä tilaa huoneessa, ja sen avulla voit sijoittaa vapaasti sängyn, lipaston tai peilipöydän viereen..

Sisäänrakennettu vaatekaappi

Tämän tyyppisen pukuhuoneen tärkein etu on käytettävissä olevan tilan maksimaalinen täyttäminen – kapeita, jotka löytyvät usein makuuhuoneiden tai minkä tahansa vapaan tilan asettelusta. Tällainen muotoilu sisältää pääsääntöisesti suuremman määrän asioita ja pystyy korvaamaan samanaikaisesti useita huonekaluja, esimerkiksi lipaston tai vaatekaapin. Lisäksi useimmissa esimerkeissä sisäänrakennetut vaatekaapit on varustettu liukuovilla, joihin on kiinnitetty peilit tai erikoispaneelit, joissa on kuvioita tai koristeita, jotka vastaavat makuuhuoneen yleistä sisustustyyliä..

Käy läpi pukuhuone

Tällainen suunnitteluehdotus on erinomainen ratkaisu huoneisiin, joissa on pieni alue, jonka sisäänkäynti on käytävän kautta. Tässä tapauksessa aiotut hyllyt ja osiot erilaisten tavaroiden säilyttämiseksi sijaitsevat käytävän seinien molemmin puolin pakollisen säännön mukaisesti, mikä mahdollistaa kulun vähintään 80 cm leveään huoneeseen. , on hyväksyttävää käyttää liukuovetyyppejä tai varustaa pukuhuone avoimilla hyllyillä.

Pukuhuoneen järjestäminen verhon taakse

Tämä idea on itse asiassa eräänlainen avoin pukuhuone, jonka luomisessa käytetään raskaiden julkisivujen tai erityyppisten ovien sijasta verhoja tai erikoisverkkoja. Toisaalta tämä säästää rahaa huonekalurakenteiden ostamiseen ja asentamiseen. Toisaalta se on samalla kaunis, mukava ja kaikki asiat ovat käsillä. Lisäksi, jos olet kyllästynyt tekstiilien tai seulakankaiden väriin, voit aina päivittää tai päivittää tällaiset erottelutavat..

Tyyliratkaisuja makuuhuoneen pukuhuoneeseen

Koska pukuhuone on erottamaton osa makuuhuonetta, sen suunnittelutyylin tulisi vastata täysin sen sisustusratkaisua eikä kiistellä sen kanssa. Viimeistelyjen, materiaalien ja värien valinta vastaa tässä tapauksessa jo muodostetun mallin tyyliä. Alla näet joitain mahdollisia esimerkkejä..

Pukuhuone klassiseen tyyliin

Klassiselle tyylille on ominaista suurien muotojen ja erilaisten sisustusten läsnäolo. Yksi tällainen esimerkki on kultaus vaalealla puulla, kuvioidut kaiverrukset ja monet huomiota herättävät yksityiskohdat. Voit myös korostaa samanlaista tyyliä suurilla peileillä julkisivuissa, joissa on koristeellinen kaiverrus ja muita yksityiskohtia..

Korkean teknologian pukuhuoneen sisustus

Yksinkertainen muoto ja toimivuus ovat tämän tyylin pääpiirteitä. Tässä esimerkissä kaikki etu- ja pukuhuoneet on valmistettu kromatusta metallista, joka on yksinkertaisesti yhdistetty upeasti kiiltäviin etuosiin, peileihin ja valaistukseen..

Pukuhuoneen järjestely minimalismin tyyliin

Minimalistiselle vaatekaapille on ominaista muotojen yksinkertaisuus, mattarakenteet ja yksivärinen. Tällaiset vaatekaapit erottuvat suurimmasta tilavuudesta, monipuolisuudesta ja lakonisesta suunnittelusta..

Kuten näette, pukuhuoneen järjestely on mahdollista jopa makuuhuoneessa, jossa on pieni alue, minkä avulla voit toteuttaa useimpien naisten tai tyttöjen unelmat. Tärkeintä on priorisoida oikein ja päättää huoneen yleisestä tyylistä.

Vaatekaappi ei ole ylellisyyttä, vaan käytännöllinen ja edullinen muotoilu.!