Maalaistalon sisustus

Maalaistalon asumisen suosio kasvaa joka vuosi. Megalopolisien asukkaat etsivät mahdollisuutta järjestää asuinalueensa kaukana kaupungin katujen melusta ja kaasupäästöistä. Maalaistalon sisustusvaihtoehdot mahdollistavat mielenkiintoisten ratkaisujen käytön takkojen avulla.

Jokaisen kodin olohuoneella on erityinen rooli – paikka, jossa perhe kokoontuu iltaisin ja viikonloppuisin. Tässä huoneessa on tapana ottaa vastaan ​​vieraita ja ystäviä. Sisustus on yleensä suunniteltu niin, että se on mahdollisimman mukava ja osoittaa omistajien vieraanvaraisuuden. Takka antaa sinulle parhaan mahdollisuuden levätä, rentoutua ja rauhoittua. Takan läsnäolo olohuoneessa viittaa useisiin tyyleihin – Country ja Ecostyle, Fusion ja Classic – korostetaan täydellisesti tällaisella sisustusyksityiskohdalla. Nykyään tarjotaan sekä luonnollisia että sähköisiä takkoja – jotka jäljittelevät todellisuutta.

Valkoinen katto Kivikoriste Kevyt sisustus

Nykyaikaiset suunnittelijat käyttävät mielellään puupalkkeja kattoon maalaistalojen olohuoneiden sisustamiseen. Tämä tekniikka ei ole kaikkien asiakkaiden saatavilla hinnallaan, mutta ne, jotka kuitenkin päättävät käyttää tällaista sisustuselementtiä kotonaan, voittavat. Puupalkit katossa ovat klassisen viimeistelyn elementti. Katossa olevat puupalkit eivät ole vain kaunis koriste -elementti, vaan myös vahvistavat kattoja ja vahvistavat rakennetta. Tammi tai mänty soveltuvat hyvin koristepalkkien valmistukseen, nämä materiaalit voivat vahvistaa rakennuksen rakennetta.

Kattopalkit

Olohuoneiden sisustamiseen puupalkeilla sopii maalaistyyli, joka on sisustettu luonnollisilla kankailla huonekalujen koristeluun. Lattiamatot on tyylitelty matoiksi tai matoiksi, jotka on valmistettu vanhan kudontatekniikan mukaisesti karkeista langoista. Pellavatuotteet näyttävät hyvältä sisustuksessa – ne voivat olla pöytäliinoja, pyyhkeitä tai huonekalujen päällysteitä – jotka ovat myös viime vuosisadan muodin elementtejä. Tällaisten olohuoneiden lattiat on valmistettu maalatusta puulaudasta, lattian ja palkkien maalaaminen samalla värillä on erittäin tehokasta korostaen huoneen tyyliä ja korostamalla yksityiskohtia. Takka sopii hyvin tällaiseen sisustukseen, säteilee lämpöä ja antaa tulisijan.

Suunnitteluvaihtoehdot Valokuvasuunnitteluvaihtoehdot

Kaunis valkoinen katto, joka on viimeistelty tavallisilla palkeilla, lisää visuaalisesti huoneen kokoa, tekee siitä tilavan ja valoisan. Suuret ikkunat, jotka on valmistettu puukehyksistä ja joissa on monia laseja, luovat luonnossa olemisen vaikutuksen. Takka sopii loogisesti tähän sisustukseen, suuri luonnonkivellä leikattu seinä täydentää tilan harmoniaa. Yleensä olohuone saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja mukavaksi..

Olohuone maassa Puutalo

Erittäin mielenkiintoinen ratkaisu koko olohuonetta tukevien puurakenteiden käyttöön on tehty maalaistyyliin. Valkoiseksi maalatut seinät ja katto on kehystetty puupalkkeilla kontrastisella luonnonpuun värillä. Tämä ratkaisu luo turvallisuuden tunteen ja suunnitteluelementtien tarkoituksellisen yksinkertaisuuden. Kupolikatto ulottuu ylöspäin, suurentaa tilaa visuaalisesti, läpinäkyvät tuolit täyttävät olohuoneen ilmavuudella, täynnä auringonvaloa suuren ikkunan läpi.

Kaunis maalaistalon sisustus

Jugendtyyliin sisustettu olohuone näyttää hyvältä. Tämä elementti korostuu takan yhdistelmällä, jonka suunnittelija on kirjoittanut tiukasti sisustukseen vaaleanharmailla sävyillä. Lattia, joka jäljittelee karkeaa puulautaa, esittelee ekologisen elementin. Hajavalo lukuisista lampuista katossa, sohvat leveiden kirkkaiden ikkunoiden alla paljastavat omistajan luonteen, urbaanin elämäntavan miehen, joka pyrkii luonnon harmoniaan. Tämän seurauksena tyylien yhdistäminen antoi tehokkaan tuloksen modernista ratkaisusta rentoutumiseen ja miellyttäviin keskusteluihin..

laminaattilattia

Jos olet suuren maalaistalon omistaja, ensimmäisen kerroksen olohuoneen sisustaminen keskiaikaiseen tyyliin on varsin sopiva ratkaisu. Ylöspäin ulottuvat katot, joissa on kupoli, vahvistavat puupalkkien rakennetta – luovat talon omistajan voiman ja rauhan tunteen. Näitä vaikutelmia tehostaa luonnonkiviseinä, jossa on sisäänrakennettu takka. Valo tulee suurista avoimista ikkunoista, jotka reunustavat koko olohuoneen seinän. Olohuoneen keskellä on suuri takka – tulisija, joka kokoaa perheen ympärilleen. Nykyaikaiset pehmeät nojatuolit korostavat huoneen tarkoitusta – rentoutua, puhua rauhassa takan rätisevän tulen alla ja muistaa menneitä päiviä.

Sisustus valkoisilla sävyillä Huomaamaton sisustus Suuri olohuone Kaunis olohuone Punaiset seinät

Halutessasi voit asettaa biljardipöydän olohuoneeseen, jossa on takka. Ystävät arvostavat tällaisen olohuoneen omistajan vieraanvaraisuutta. Katossa olevat hajavalonlähteet ja biljardipöydän päällä roikkuva massiivinen lamppu lisäävät sisätilojen modernisuutta. Kaikki täällä on tiukasti ja maskuliinisesti toimivaa – ei mitään turhaa.

Seinäkoriste kivellä Kuva biljardihuoneesta

Toinen vaihtoehto suurten olohuoneiden viimeistelyyn eri tyylien ja sisustuselementtien yhdistelmällä voidaan tehdä käyttämällä puuelementtejä mahdollisimman paljon. On palkit, jotka tukevat ja vahvistavat kattoa. Tyylin klassikot näkyvät puupintojen käsittelyssä. Lattia kiiltää, huonekalut ovat vankat ja vankat. Nahkaiset nojatuolit, jotka sopivat puuelementteihin. Kaikki korostaa ylellisyyden ja rikkauden ilmapiiriä, hyvän maun ja tällaisen olohuoneen omistajan luonteen. Pehmeä ja lämmin valo tulee riippuvalaisimista, jotka korostavat seinien puhtautta ja hienostuneisuutta.

Seinän sisustus Koristeelliset palkit Olohuoneen sisustus Takka olohuoneessa Baaritiski olohuoneessa

Toinen esimerkki on klassinen sisustus, jossa on maaelementtejä. Pienet puuikkunat – kuten vanhassa talossa, palkit, jotka vahvistavat rakennetta, luonnonpuun väri on yhtenäinen koko sisustuspaletissa. Koristeelliset tyynyt koristeilla, jotka sijaitsevat mukavasti olohuoneen keskellä olevalla sohvalla, lisäävät antiikin tunnetta. Kaikki on toimivaa – ylimääräisiä elementtejä ei ole juuri lainkaan. Avoimet hyllyt pienille tavaroille koristavat seinää.

Tyylikäs muotoilu Tyylikäs valokuvasuunnittelu Tyylikäs olohuoneen suunnittelu

Toinen olohuone, jossa on takka vaaleilla puun sävyillä. Samat kattopalkit kuin edellisessä versiossa tekevät huoneesta kirkkaamman ja suuremman. Takka on rakennettu seinään kahden suuren ikkunan väliin – tilaa säästävä vaikutus saavutetaan. Aulan keskellä on suuri nahkasohva. Kaikkialla hallitsevat lakatun männyn värit, joista tämän huoneen tärkeimmät puuelementit on tehty – tämä on olohuone -ruokasali. Täällä on myös keittiökalusteet, jotta voit valmistaa illallisen vieraille.