Maalaistalon alkuperäinen muotoilu tiilissä väri-

Tarjoamme huomionne maalaistalon alkuperäiseen suunnitteluprojektiin, jonka onnistuimme sovittamaan uskomattoman orgaanisesti ympäröivään maisemaan. Kotia ympäröivän maan tiiliväri heijastuu talon julkisivun ja jopa sen sisustuksen eri sävyihin. Rakennuksen ulkopuoli ja omakotitalon tilojen sisustus heijastavat kohtuullisesti ympäröivää luontoa, joka saavutetaan nykyaikaisten rakennus- ja viimeistelymateriaalien avulla.

Maalaistalo havupuiden keskellä

Näkymä yksityiskodista tiiliseinillä

Kivillä vuoratut siistit polut johtavat suureen taloon, jossa on autotallit, autokatokset ja muut liitännäisrakenteet. Punaisen tiilen sävyjen käyttö rakennuksen julkisivun ja maisemasuunnittelun elementtien suunnittelussa mahdollisti sellaisen kuvan luomisen rakennuksesta, josta on tullut erottamaton ympäröivästä luonnosta. Seinäverhous, jossa on suuri tiilivärinen lohko ja posliinikivitavaran kirkkaat terrakottalaatat materiaalina vierekkäisten polkujen luomiseen, on tullut avaintekijöitä tällaisen kuvan luomisessa..

Paikallisen maisemointi

Katto on varustettu katolla rakennuksen koko kehällä, joten talon lähellä oleva alue on aina suojattu sateelta. Turvalliseen oleskeluun lähellä taloa pimeässä visiiriin on rakennettu taustavalo koko pituudeltaan.

Talon lähellä olevan alueen alkuperäinen muotoilu

Talon vieressä on pieni ulkoilualue. Metalliset puutarhakalusteet tummissa väreissä näyttävät hyvältä sivuston verhouksen punertavien sävyjen ja rakennuksen tiiliseinien taustalla.

Ulkoilualue

Maalaistalon sisustuksessa on myös monia punaisia ​​ja terrakotta -sävyjä. Esimerkiksi olohuoneessa osa seinistä tehdään ajatuksena ikkunoista ja lasiovista, joissa on kehykset. «puun alla», jotkut huonekalut on valmistettu samanlaisesta materiaalista, seinien verhous muurauksen muodossa suurista lohkoista ja posliinikivitavarat inkiväärin sävyillä näyttää erittäin orgaaniselta lattianpäällysteenä.

Olohuoneen sisustus punaisella sävyllä

Mutta ei vain punertava väripaletti ja puuelementtien läsnäolo «lämmin» olohuoneen ilmapiiri. Sanan kirjaimellisessa merkityksessä voit lämmetä nurkkatakan lähellä – olohuoneessa on riittävästi istumapaikkoja eri muodoissa ja kapasiteetissa suuresta kulmasohvasta pieneen ottomaaniin.

Rentoutumisalue takan äärellä

Huolimatta punertavien sävyjen runsaudesta ja tiilimuurauksesta, huone näyttää valoisalta ja aurinkoiselta – ei vain suurten ikkunoiden ja lasiovien ansiosta, vaan myös sisäänrakennetun valaistuksen eri tasoilla. Olohuoneesta voit siirtyä vapaasti keittiöön ja ruokailutilaan. Avoimen pohjaratkaisun ansiosta kaikki toiminnalliset alueet yhdistyvät harmonisesti säilyttäen samalla tilavuuden.

Avoin pohjakerros

Ruokasalin ja keittiöalueen sisustus toistaa täsmälleen olohuoneen suunnittelun, vain keittiön takalevy oli kaakeloitu lumivalkoisilla mosaiikkilaatoilla. Viimeistelyn taustalla lumivalkoisilla ja puupinnoilla varustetut huonekalut näyttävät uskomattoman orgaanisilta, raikkailta ja tyylikkäiltä.

Oranssi keittiö ja ruokailutila

Ruokailutila, joka sijaitsee lähellä lasiseinää, näyttää erittäin modernilta – kuuluisan suunnittelijan kevyt ruokapöytä, jossa on puinen katto ja valkoiset muovituolit, teki harmonisen liiton ja käytännöllisen ruokailuryhmän. Muutaman askeleen jälkeen olemme keittoalueella – pieni keittiö, jossa on huonekalusarjan ja saaren kulmajärjestely.

Alkuperäinen ruokailuryhmä

Kaapin julkisivut «puun alla» sopii hyvin lumivalkoisten työtasojen kanssa, ja ruostumattoman teräksen kiilto tuo tähän liittoon hieman viileyttä ja modernisuutta. Tällaisella pienellä keittiön alueella oli mahdollista järjestää elementit ergonomisesti «toimiva kolmio», No, ikkunan alla oleva pesuallas on minkä tahansa kotiäidin unelma.

Kulma keittiö

Lumivalkoinen keittiösaari ei ole vain tilava säilytysjärjestelmä ja leikkuupinta, vaan myös paikka lyhyille aterioille – jalkatila pöydän toisella puolella antaa sinun istua siellä baarituolilla, jossa on metallikehys ja muovinen läpinäkyvä istuimet ja selkänoja.

Puiset ja valkoiset pinnat

Lastenhuoneissa kaikki seinäkoristeet on verhoiltu puupaneeleilla. Sisäänrakennetut säilytysjärjestelmät ovat täysin piilossa seinäkiinnikkeissä samasta materiaalista valmistettujen julkisivujen ansiosta. Pieniin huoneisiin mahtuu mukavasti sängyt värikkäällä tekstiilikoristeella, avoimet hyllyt kaikenlaisille pienille asioille ja pöydät – tuolit pelejä ja luovuutta varten.

Lasten makuuhuoneen sisustus

Lapsen huoneen suunnittelu puupinnoitteella

Lasten makuuhuoneen vieressä olevassa kylpyhuoneessa muotoilu on yksinkertainen ja ytimekäs. Lumivalkoiset mosaiikkilaatat seinillä, saniteettitavarat, kiiltävä valkoisuus ja säilytysjärjestelmien puupinnat muodostavat orgaanisen liiton.

Kylpyhuoneen sisustus lapsille

Päällikön makuuhuoneessa oli riittävästi tilaa kahden yöpöydän sängylle, mutta myös työpaikkojen järjestämiseen ja tilavaan pukuhuoneeseen. Makuuhuoneen sisustukseen epätavallisesta sisustuksesta tiiliseinän, puupaneelien ja posliinikivilattian muodossa on tullut kohokohta paitsi makuuhuoneessa myös koko yksityisessä talossa. Punaisella taustalla lumivalkoinen sänky ja siihen sopivat pöytävalaisimet näyttävät erityisen vaikuttavilta.

Päämakuuhuone sisään

Kun ovet on suljettu, ne näyttävät tavalliselta sisäänrakennetulta säilytysjärjestelmältä, itse asiassa käy ilmi, että ovien takana on koko pukuhuone, johon voit mennä ja valita vaatteita päivittäiseen ulkoasuun. Kylpyhuoneen vieressä on ovi..

Pukuhuone makuuhuoneessa

Jopa utilitaristisen tilan suunnittelussa suunnittelijat käyttivät maan kirkkaan punaista väriä, joka ympäröi esikaupunkiasuntoa. Tiilivärinen värikäs lattia on täydellisessä sopusoinnussa lumivalkoisen seinäkoristeen ja säilytysjärjestelmän puisen julkisivun kanssa.

Kylpyhuone, jossa on punainen lattia

Kaappi on myös viimeistelty puupinnoitteella. Kodin minitoimiston huonekalut on valmistettu samasta materiaalista. Huoneen pinta -ala on pieni, mutta tarvitset myös muutaman neliömetrin modernin toimiston järjestämiseksi – tärkeintä on sovittaa pieni kirjoituspöytä (aka tietokone), mukava tuoli ja useita avoimia hyllyjä toimistotarvikkeiden säilyttämiseen ja papereita. Toimistossa «punapää» kotitalouksiin mahtuu myös pari mukavaa nojatuolia, joissa on metallirunko ja verhoilu, joka jäljittelee eläimen ihoa.

Kotitoimiston sisustus