Maalaistalo, joka on koristeltu merellisillä aiheilla

Tarjoamme huomionne yhden maalaistalon sisustukseen, joka on valmistettu sekoittamalla erilaisia ​​tyylejä käyttäen merellisiä motiiveja ja nuhjuisen tyylikkäitä elementtejä. Tämän valoisan asunnon tilat ovat tulvia auringosta, loistavat raikkaudesta ja keveydestä, mutta ovat samalla täynnä kodin viihtyisyyttä ja mukavuutta. Ei ole välttämätöntä asua etelässä voidakseen käyttää tämän esikaupunkiasunnon suunnittelussa toteutettuja suunnittelutekniikoita omakotitalon tai jopa asunnon suunnittelussa. Ehkä osa tavoista sisustaa tai sisustaa asuintilaa inspiroi sinua omiin saavutuksiisi ja auttaa täyttämään kotisi kirkkaalla ilolla..

Merelliset motiivit Marine tyyli sisätiloissa

Aloitetaan kiertue talon tulvissa valosta keskustan ja tilavimmasta huoneesta – olohuoneesta. Kaikissa esikaupunkitalon tiloissa lumivalkoinen viimeistely levitettiin lähes kaikille pinnoille. Kalusteissa on myös enimmäkseen vaaleita, neutraaleja sävyjä. Tämän seurauksena olohuone näyttää visuaalisesti suuremmalta ja tilavammalta, kalusteet «hengittää» tuoreus ja puhtaus. Sisustuksen, tekstiilien ja muiden huonekalujen avulla oli mahdollista paitsi laimentaa huoneen väripaletti, myös tuoda kotiin kodikkuutta, jotta huone ei näytä steriililtä. Mukava pehmeä kulmasohva, tilava sohvapöytä ja kaareva lattiavalaisin järjestivät olohuoneen olohuoneeseen.

Olohuone

Lämpimät luonnolliset puumaiset sävyt laimentivat lumivalkoisen idyllin, ja tekstiilien avulla onnistuimme lisäämään huoneeseen kirkkautta. Kaikissa asunnon huoneissa kiinnitetään paljon huomiota sisustuksen yksityiskohtiin, lisäkoristeluun – tuoreita kukkia maljakoissa, huonekasveja pienissä kauniissa ruukuissa, valokuvia ja piirustuksia kehyksissä seinillä, pieniä asioita, jotka ovat sydämelle rakkaita suorittaa minkä tahansa toiminnon paitsi koristella tilaa pelkällä läsnäolollaan … Mutta kuten tiedätte, suuret asiat koostuvat pienistä asioista ja tuloksena on erittäin mukava, houkutteleva ja mukava olohuone..

Olohuoneen sisustus

Sisustus Tekstiili

Sitten menemme ruokasaliin, jossa myös viimeistely loistaa valkoisuudella, vain lattiapinnoitteena ei käytetty parkettilautoja, vaan kivilaattoja, mikä on paljon käytännöllisempää huoneelle, jossa aterioita pidetään. Pyöreä pöytä, jossa lumivalkoinen pöytäliina lattialle ja veistetyt puiset tuolit, joissa on pehmeät irrotettavat istuimet, muodostivat ruokailuryhmän. Ruokasalissa ja olohuoneessa kattokruunun sijaan merkittävimpien alueiden valaisemiseen käytettiin kaarevaa lattiavalaisinta.

Ruokala

Yksi lumivalkoisen ruokasalin seinistä tuli korostetuksi, kun käytettiin valokuvien tulostamista taustakuvaksi, jossa oli valtavia ruokailuvälineitä. Tällaiset kuvat eivät vain laimenna huoneen yksiväristä sisustusta, vaan myös tekevät sisustuksesta ainutlaatuisen, jäljittelemättömän..

Valokuvien tulostaminen tapetille

Lähellä ruokasalia on keittiö – kooltaan vaatimaton, mutta toiminnallisesti täytetty nykyaikaisten asunnonomistajien vaatimusten mukaisesti yksinkertaistamaan kaikkia työ- ja keittiöprosesseja. Työpintojen, kodinkoneiden ja säilytysjärjestelmien U-muotoinen asettelu mahdollisti kaiken tarvittavan sovittamisen vaatimattomaan keittiötilaan. Keittiön kaappien vaaleat rintamat, toisin kuin kiiltävät mustat työtasot, luovat mielenkiintoisen ilmeen koko huoneeseen..

Keittiö

Toinen ruokailutila sijaitsee katetulla verannalla, jossa on kaarevia aukkoja, jotka voidaan sulkea valtavilla lasiosasto -ovilla. Avoimessa tilassa veranta on täynnä auringonvaloa, mutta myös raitista ilmaa. On ilo syödä tällaisessa ympäristössä. Varsinkin jos istut vaikuttavan puupöydän ääressä mukavilla tuoleilla, joissa on metallikehys ja puinen pohja pehmeillä irrotettavilla istuimilla.

Ruokasali verannalla

Valkoisen ja sinisen sävyjen yhdistelmä maalaistalon sisustuksessa ei ainoastaan ​​muistuta merenkulun tyyliä, vaan tuo myös viileyttä huoneen ilmapiiriin.

Tarjoilu

Siirrytään yksityisiin huoneisiin ja seuraavaksi meillä on makuuhuone. Ei ole yllättävää, että makuuhuone ja lepohuone on sisustettu yksinomaan lumivalkoisilla väreillä. Etelässä sijaitsevissa esikaupunkitaloissa ja rantataloissa, erityisesti sisätiloissa, joissa on merellisiä aiheita, jotkut käyttävät valkoista seinäpaneelia. Sängyn pään ympärillä oleva tila on saanut tällaisen pinnan..

Makuuhuone

Kalusteet ovat myös valkoisia. Alkuperäinen useiden osien vaatekaappi-vaatekaappi pystyy korvaamaan pukuhuoneen. Sen hammas- ja hammaspyörärakenne yhdessä lasin tai muiden inserttien kanssa muistuttaa ikään kuin esikaupunkityyppistä koteloa.

Kaappi

Kulmakaappi

Yleensä, kun pääsemme makuuhuoneeseen, kiinnitämme heti huomiota sänkyyn, vaikka se ei olisi kovin kirkkaasti sisustettu. Mutta tässä lumivalkoisessa huoneessa värikkäin paikka, joka houkuttelee kaikkia silmiä, on epätavallinen kukkakattoinen kattokruunu. Kirkkaan vihreät varret ja lehdet sekä värikkäät kukat muodostivat makuuhuoneen keskipisteen..

Kattokruunu

Antiikki puinen lipasto, lähes kulunut maali, on tullut todellinen siunaus makuuhuoneen sisustukseen. Sen läsnäolo viittaa ikään kuin nuhjuisen tyylikkään tyylin suunnitteluun, mutta yhdessä huoneen muun sisustuksen kanssa kaikki yhdessä nähdään maalaistyyliin..

Antiikkinen lipasto

Peili

Makuuhuoneen vieressä on vaatimaton kylpyhuone, jonka sisustusta hallitsevat myös valkoiset sävyt, mutta jo keraamisten laattojen muodossa.

Kylpyhuone

Kirkkaiden tekstiilien ja sisustuselementtien avulla oli mahdollista paitsi laimentaa kylpyhuoneen värimaailma, myös tuoda tunnelma juhlallisesta tunnelmasta, positiivisuudesta ja kirkkaudesta..

Kirkkaat tekstiilit

Toinen makuuhuone on suunniteltu kahdelle teini -ikäiselle lapselle. Sen sisustuksessa heijastuvat eniten merelliset aiheet – lumivalkoinen viimeistely, valkoiset ja siniset koristeet tekstiileissä, vaalea läpinäkyvä tylli ikkunoiden koristeluun ja kevyet puukalusteet.

Makuuhuone kahdelle

Valkoisen ja lähes kaikkien sinisen sävyjen yhdistelmä on kirjaimellisesti kaikissa suuren makuuhuoneen sisätiloissa – sisustus, oviaukot, ikkunan sisustus, vuodevaatteet, seinien koriste -esineet ja kaunis kattokruunu.

Merelliseen tyyliin

Päätyjen epätavallisesta muotoilusta pehmeiden tyynyjen muodossa, jotka on kiinnitetty puuhaaraan, on tullut kahden makuuhuoneen sisustuksen kohokohta. Luonnollisten materiaalien käytön teemaa jatkoivat yöpöydät-jalustat kauniilla kaarevilla jaloilla.

Alkuperäinen pääty