Maalaistalo Italiassa – yksinkertaisuus ja täydellisyys

Pieni talo kauniissa viehättävässä paikassa lämpimän meren rannalla. Vihreät nurmikot, kirkas aurinko, taivaansininen taivas. Sanomaton tuoksu kukkivista hedelmäpuista. Maalaus, musiikki, arkkitehtuuri muinaisilla perinteillä. Kaikki tämä on Italiaa. Kaunis Italia, joka ei voi jättää ketään välinpitämättömäksi. Italialainen tyyli arkkitehtuurissa ja sisustuksessa on erittäin monipuolinen. Jokaisella tämän aurinkoisen maan maakunnalla on omat perinteiset piirteensä talojen rakentamisessa ja sisustamisessa. Nämä ovat tyylikkäitä, ylellisiä rakennuksia, joiden vieressä on yksinkertaisia ​​maalaistaloja. Nykyään esillä oleva loisto ja rikkaus houkuttelevat yhä vähemmän italialaisia ​​ihailevia katseita. Heille paljon tärkeämpää modernissa talossa on viihtyisä ja mukava ympäristö, jossa kaikki ovat toiminnallisuussääntöjen alaisia..

Tarjoamme harkita yhtä Italian maalaistalon hankkeista.

Suunnittelijat valitsivat maalaismaisen tyylin maalaistyylisillä elementeillään. Talon muuraukseen käytettiin erilaisia ​​muuraustyyppejä (tiili ja kivimurska) ja kipsiä. Ne yhdistyvät täydellisesti yhden julkisivun suunnitteluun. Pieni alue talon edessä on koristeltu nurmikolla, kasvikoostumuksilla lattiamaljakoissa ja vihreissä pensaissa:

Kolme valkoista tuolia uima -altaan oikealla puolella

Kaarevia aukkoja – antiikin Rooman arkkitehtuurin perintöä – täydentävät modernit lasitusmenetelmät, eivätkä ne riko harmoniaa.

Italialaisilla terassilla lammet ovat hyvän ulkoilun edellytys. Koska suunnittelijat ottivat projektin perustana yksinkertaisuuden periaatteen, tämän sisäpihan uima -allas on yksinkertainen suorakulmainen muoto..

Lasiseinä sisäpihalla, jossa on uima -allas

Sisustus

Talon sisustuksen koristamiseksi maaseudun perinteiden mukaisesti valittiin luonnolliset viimeistelymateriaalit, luonnonpuukalusteet ja taotut tavarat. Kaikki korostaa tämän kodin kodikasta yksinkertaisuutta:

Valkoinen sohva kaari -ikkunan vasemmalla puolella

Seinien koristeluun valittiin menetelmä sekoittaa kuvioitu kipsi muuraukseen. Tämä on erittäin suosittu italialaistyylinen temppu. Tällainen tarkoituksellinen seinien karheus korostaa muiden koriste -elementtien eleganssia. Kiinnitä huomiota ohueseen mattoon, joka jäljittelee eläimen ihoa, ja tyylikkäisiin lattiavalaisimiin:

Metallinen korkea lattiavalaisin valkoisessa huoneessa Keltainen korkea lattiavalaisin

Käsittelemättömät puiset kattopalkit riimivät lattian ja täyttävät huoneen luonnollisella lämmöllä. Kaltevat ullakkokatot tasapainotetaan koristeellisilla palkeilla. Tällaista kattorakennetta voidaan käyttää lamppujen tai koristeiden sijoittamiseen siihen:

Kaksi mustaa tyynyä valkoisella sängyllä

Takorautaiset kierreportaat herättävät huomiota vakavuudellaan ja eleganssillaan. Kehittyneiden veistettyjen elementtien puuttuminen tekee siitä sopivimman asetukseen:

Taotut portaat italialaisessa talossa Vaaleanpunainen verho ja harmaa seinä

Huonekalut

Modernit huonekalut ja karkeat puulokit, jotka on mukautettu sisustuselementteihin ja huonekaluihin, ovat täydellisesti rinnakkain italialaisen talon sisätiloissa:

Valkoinen lampunvarjostin puunrunkoon

Työpaikka on myös suunniteltu alkuperäisellä tavalla. Perinteisten kaappien ja kirjoituspöytien sijasta on suunniteltu yksinkertainen hylly, jossa on kaikki seinätasot. Se sopii täydellisesti ympäristöön ja helpottaa:

Hylly ja kaksi tietokonetta

Joidenkin elementtien demonstratiivisen raakuuden lisäksi sisustuksessa käytetään tyylikkäitä huonekaluja. Niiden tyylikkyyttä korostaa luonnonkivilaattoja jäljittelevä lattia:

Pyöreä valkoinen jakkara ja pöytä

Värispektri

Italialainen koti on valon ja lämmön ruumiillistuma. Siksi Italian maalaistalossa sisustajat valitsivat viimeistelyksi erittäin vaaleat värit: valkoinen, vaaleanharmaa, vaaleanruskea. Tummat yksityiskohdat saavat aikaan nämä värit eivätkä anna sisätilojen muuttua tylsiksi ja yksitoikkoisiksi:

Olohuoneen keittiö talossa Italiassa Valkoinen suorakulmainen sarake ruokasalissa

Tämä värimaailma välittää Italian ilmaston aurinkoisen tunnelman ja tekee huoneesta tilavamman..

Valkoisen ja harmaan lisäksi luonnonpuun kellertävät sävyt sulautuvat harmonisesti sisustukseen. Sekä puun rakenne että rakenne säilyvät massiivipuukalusteissa. Italian maaseudun aitous luodaan näin:

Keittiö talossa Italiassa Puinen pöytälevy

Karkeita puupintoja täydentävät erittäin orgaanisesti modernit kiiltävät valkoiset viimeistelyt ja modernit kodinkoneet harmaasta teräksestä:

Raakapuinen pöytä Kaksi valkoista tuolia puupöydän lähellä Valkoinen kiiltävä työtaso keittiössä

Keittiön valkoiset astiat ovat myös yksinkertaisia ​​muodoltaan ja sisustukseltaan. Astiastojen väri sopii sekä luonnonpuun että valkoisten huonekalujen kanssa:

Valkoiset astiat keittiössä

Kevyen loiston taustalla kylpyhuoneen seinät, jotka on sisustettu tumman violetilla sävyillä, erottuvat tarttuvasta väriaksentista. Tätä taustaa vasten valkoiset fajanssikuoret ja marmorilattia erottuvat suotuisasti. Tämän kylpyhuoneen sisustus näyttää ylelliseltä:

Violetit seinät, kaksi valkoista kuorta

Koriste -esineet

Suunnittelijat ovat valinneet tähän taloon sopivimmat koristeet valitun tyylin mukaisesti. Muinaiset amforat, kuivattu viiniköynnöksen varsi, pellavaverhot ja päiväpeitteet, joilla on mustelmallinen vaikutus – kaikki tämä sopii hyvin sisustukseen:

Kolme amforaa lähellä portaita Kuivattu ryömintärunko Beige ja musta verhot

Kylpyamme täyttää täysin italialaisen maalaistalon maalaismaisen tyylin perinteet. Ulkopinnoite muistuttaa maalattua kiillotettua valurautaa:

Valurautainen ruskea kylpy

Italian maalaistalon harkittu projekti on virheetön ilmentymä yksinkertaisesta yksinkertaisuudesta, joka on saatettu täydellisyyteen.